svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ne, na 2999 bom obstau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ej ko bom prišla do tebe, pa te tak prežgečkala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 ok... 3000 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 svizec..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 aleluja čestitam lunatik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 aleluja čestitam lunatik sem se ustarašu da bi res pršla Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Čestitke Si čist divji Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 Čestitke Si čist divji nee Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 sem se ustarašu da bi res pršla seveda... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. marec 2006 Prijavi Deli 24. marec 2006 jej se mi toti plavi kvadratki dopadejo... čist drgač ko prej Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 nah pa je šlo vse v tri krasne.. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 nah pa je šlo vse v tri krasne..zdej pa pisat ... da bo spet kmal 5k ... uf, jih mam jst mal Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Here we go again. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Here we go again. vaja dela lunatika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 vaja dela lunatika pa nepogrešljive ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 nah pa je šlo vse v tri krasne.. Zdaj imam pa spet več postov kot ti... Klinc pa tisočice! Ko sem imel 1k je forum ven vrglo pa ni noben opazil... Ko sem imel 2k se je menda eden spomnil na to... 3k...lunatik... Ko pridem pa blizu 4k mi pa en k*** heker vse zjebe! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 meni je skurilo cca. 4000 objav. že sem bla skoraj pri 9.000, hitro bi bila pri 10.000. sam sem rekla, da bom do konca leta mela 10.000. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Ah ne vprašaj mene, jaz sem se že naokoli začel hvalit s tem da kok postov imam In kje so kronski dokazi? končali v dimu, kot heretično mesovje še dobrih 14 dni nazaj si jamru, da mam več postov kot ti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Hm........bo trebva spet kej pametenka napisat Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 končno se spet modra Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Bravoooooooooooooooo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 :xx!: Ja saj... Mene pa nobeden pohvalil za 3000... No ja... Saj sem tudi sam opazil šele ko jih je bilo že 3100... Klarus Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jou jou, ne sekiraj se Alef, podarjam ti 3000 poljubčkov in še neki zraven za tvoje objave! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 jou jou, ne sekiraj se Alef, podarjam ti 3000 poljubčkov in še neki zraven za tvoje objave! + 1/2 za tvoje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 :xx!: Ja saj... Mene pa nobeden pohvalil za 3000... No ja... Saj sem tudi sam opazil šele ko jih je bilo že 3100... Klarus kaj se pa nisi pohvalil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.