Pika Pikica 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Alef, sej si čveka, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 končno se spet modra bravo škorpija , pridna, pridna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kaj se pa nisi pohvalil Saj sem napisal... ko sem opazil je bilo že 3100+... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jaz z mojo negobčnostjo komaj spravil skupaj 1K, zdaj pa klofam da nazaj spravim tistih 250+ objav, ki so šle večnosti naproti Vsaj razpisal sem se mi je pa žal za opise začetkov pa tko osladno romantično je bilo napisano sladko kot sladkorna Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 sej ti pri temu tud en mal pomagamo kaj jokaš za tistimi posti..glani je odtis v srčku Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Asc. rak Rad obujam spomine Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Asc. rak Rad obujam spomine potem pa napiši celotno obnovo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Za kaj takega sem pa čist dvojčevsko prelen Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Za kaj takega sem pa čist dvojčevsko prelen pol ti pač ostanejo še sam spomini, da si neki pisal a ti posodim devičjo luno..te bo hitr prisilila, da boš kaj npisal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jaz z mojo negobčnostjo komaj spravil skupaj 1K, zdaj pa klofam da nazaj spravim tistih 250+ objav, ki so šle večnosti naproti Vsaj razpisal sem se mi je pa žal za opise začetkov pa tko osladno romantično je bilo napisano sladko kot sladkornaromantik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 romantik. Od nekdaj končno najdu (oziroma ona mene) sorodno dušo, ki ji vsa moja romantika, sprehodi, božanja in crkljanja ne grejo na živce Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kdor išče ta najde Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Od nekdaj končno najdu (oziroma ona mene) sorodno dušo, ki ji vsa moja romantika, sprehodi, božanja in crkljanja ne grejo na živce vidiš, še spomnim se, kako si jokal kdaj na forumu, kako rabiš nekoga tko ob sebi ... in te zadane, ko najmanj pričakuješ. čestitke, privoščim vama! mislim, da tut sama znam cenit romantiko, nežnost - maram zelo. ampak tut strast. oboje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jaz sem bolj čakal in bežal kot pa iskal Itak nisem niti verjel da kaka taka obstaja, vsaj ne na tem planetu Ona je bila istega! mnenja ko me je večer preden sva se spoznala videla si je rekla da tak tip nje še opazil ne bo ker sem se izogibal spogledovanju Ampak strelka in še štajerka povrh je kar sama šla v napad in ni mogla verjet, ko sem ji takoj rekel da me ne zanimajo avanture in neki hitri "športi" Zdaj mam pa njo, njenega psa, sestrica se pa za dete ponuja Instant family vidiš, še spomnim se, kako si jokal kdaj na forumu, kako rabiš nekoga tko ob sebi ... in te zadane, ko najmanj pričakuješ. čestitke, privoščim vama! mislim, da tut sama znam cenit romantiko, nežnost - maram zelo. ampak tut strast. oboje!Nežnosti znajo biti zelo strastne in vroče Komaj čakam večer da to spet prakticiram Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 KUL! čist tebi ustrezno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Tole bo zvenelo kot prepotentna samohvala, ampak: je ob meni dobila čisto nov pogled na vezo, ljubezen in nasprotni spol Vmes jo je kar vest pekla, ker tolko uživa in se pusti razvajat Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Jaz sem bolj čakal in bežal kot pa iskal Itak nisem niti verjel da kaka taka obstaja, vsaj ne na tem planetu Ona je bila istega! mnenja ko me je večer preden sva se spoznala videla si je rekla da tak tip nje še opazil ne bo ker sem se izogibal spogledovanju Ampak strelka in še štajerka povrh je kar sama šla v napad in ni mogla verjet, ko sem ji takoj rekel da me ne zanimajo avanture in neki hitri "športi" Zdaj mam pa njo, njenega psa, sestrica se pa za dete ponuja Instant family ne instant happy je pa še bol bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Instant srečni smo vsi našteti + glodalka in mačka Edino kandidata za taščo in tasta se glede deteta ne strinjata ampak vseh pa tud ne morem zadovoljit Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Tole bo zvenelo kot prepotentna samohvala, ampak: je ob meni dobila čisto nov pogled na vezo, ljubezen in nasprotni spol Vmes jo je kar vest pekla, ker tolko uživa in se pusti razvajat nikar! tole mate Raki, preveč ste nesamozavestni, skoz se sprašujete, ali delam prav ali ne! nikar, to so vse tvoje zasluge in nobena samohvala! pa saj tudi taka samohvala v bistvu mora bit, da si dvigneš moralo in se začneš cenit! hm, marsikera tega ni nit več vajena, ker so vloge zamenjane ... zato krivda ... sam če vam to skupi uspe premagat .... sta zmagala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Instant srečni smo vsi našteti + glodalka in mačka Edino kandidata za taščo in tasta se glede deteta ne strinjata ampak vseh pa tud ne morem zadovoljit tud ta dva se bota pomirija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Instant srečni smo vsi našteti + glodalka in mačka Edino kandidata za taščo in tasta se glede deteta ne strinjata ampak vseh pa tud ne morem zadovoljit jebeš, kaj si mislijo japiji zadrgjeni. fak of, sej si skupi z njo, ne z njenimi ta starimi. glavno, da je tvoja mala familijca hepi, "kaj si drugi mislijo" je pa za na odpad. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Mi smo happy, ostali pa fovš, ker so že pozabili kaj je to toplina in strast Čeprav kandidatka za taščo baje dobija neke flashbacke, ko gleda hčerko kako je zaljubljena sta začela malo sama hodit čez vikende ven iz LJMogoče bomo še v njima zbudili romantiko in strast Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Mi smo happy, ostali pa fovš, ker so že pozabili kaj je to toplina in strast Čeprav kandidatka za taščo baje dobija neke flashbacke, ko gleda hčerko kako je zaljubljena sta začela malo sama hodit čez vikende ven iz LJMogoče bomo še v njima zbudili romantiko in strast a a, vidiš! kaj dela drugim, ko vidijo iskreno romantično ljubezen. kar mal skomine dobijo, ker so že pozabili, kako je bilo, ko so oni bili mladi in zaljubljeni. dbest! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Čestitam sama seb, k sm spet čez 10.000 pršla in valda zgrešila ta veliki dogodek, tko da jih mam zdej že 10.105. Svaka mi čast. Se kanjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 Čestitam sama seb, k sm spet čez 10.000 pršla in valda zgrešila ta veliki dogodek, tko da jih mam zdej že 10.105. Svaka mi čast. Se kanjam. ČESTITKE Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.