alef 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Ja enim gre hitrej, drugim pa mal počasnej ampak lezemo, sej to je važno ane da se premikamo in smo tuki konstantno 2000 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Wala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 3.5 bravo jst Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 3.5 bravo jst čestitam..jaz pa 3,4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 sam ti me pa hitro loviš! bo treba bežat začet Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 niti ne poglej letnico prijave mojo... maš dost fore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. januar 2007 Prijavi Deli 26. januar 2007 no ja, samo če se spomnim kolko sem bil pred tabo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 6000 Bravo alef... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 čveka luftarska Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 čveka luftarska Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 jaz sem jih pa 5000 nabrala...glede na leta tule gor, nic kaj cvekava... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Astra..Alef......... sem prepričana da sta čist........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 6000 Bravo alef... čestitam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 jaz sem jih pa 5000 nabrala...glede na leta tule gor, nic kaj cvekava... Astra Počasi pa sigurno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 jaz sem jih pa 5000 nabrala...glede na leta tule gor, nic kaj cvekava... Astra astra, vseen si se pa VELIK bolj cvekasta kt npr.:js glede na leta cestitke za 5000.... pocasiiii pa sigurnoooo pa kakovostnooo... alef... tebi tud cestitke, se za 1000 vec od Astre kr tko naprej... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ihael je tud jurja obrnu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mihi, čestitke čveka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Mihi, čestitke čveka ti bi tud lahka mal bol gobcala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 o klarus, ti boš pa kmal na 6000 četitke Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 neki se trudim, ja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 jops, ajde še 4 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 6000 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Madonca ste hitri Klarus , pridna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 6000 zdej greš pa lahko naprej, kr vidim da maš še kr 6000 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 6000 Ne mi dihat za ovratnik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.