Pujsita 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Aiwa, čvekulja . Ja tole za kompjuter pa čist razumem, ja, pri nas tudi zdajle vsaj en PC manjka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ja pol bi bil pa vajin dopust prov smešen. vsak za svojim čarunalnikom na luninem netu!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 sej ne morm verjet kakšna klepetulja sem. dons sem jih mn k v 7 urah 100 nalimala (objav). Ja mal je dolgčas v službi, ker so dopusti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kak se va m ljubi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ne vem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 A res ??!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 začetna navdušenost Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ah! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kak se va m ljubi ... Raček, včasih si bil tudi ti bolj aktiven, škoda, sory Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 O, Contesa čestitke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Hvala , imaš pa res sokolje oko , nič ti ne uide , lep večer in lep dopust Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Da se pofočkam za mojo 9000-ko! o Contesa...pridna... Moje čestitke! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Contesa, borism še veliko uspešnih čvekov Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Contesa že 9 jurčkov , pa Borism16 . Čestitke obema, sicer pa tule ne trpi človek, ko se cifre povečujejo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Moje čestitke vsem nad mano x^xpravkar dosegla 10 in kje je še tisoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Kak se va m ljubi ... Raček, včasih si bil tudi ti bolj aktiven, škoda, sory Pač živi življenje- drugače.. Jaz sem tule že kar nekaj časa - pa ste me zdavnaj prehiteli. V tisočicah in kaj vem v čem. Pa mi je prav všeč tole in nekakšnih odvisnosti se kar kronično bojim. Zato nimam modema doma - isdn linijo -brez modema, pa še telefon - eurit je za k. Čakam zdaj telekom, da pripelje drugega. In vijola barva mi je blazno všeč...moram nehat:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Oona,Coccinelle,Janja,zazzy hvala vam tudi ve ste zelo vztrajne in pridne! Hvala za vzpodbudo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Čestitke contesa in borisek!!! To so pa že lepe številke. uh! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Tudi jaz se pridružujem - Contesa in Borism Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Jaz sem tule že kar nekaj časa - pa ste me zdavnaj prehiteli. V tisočicah in kaj vem v čem. Pa mi je prav všeč tole in nekakšnih odvisnosti se kar kronično bojim. Zato nimam modema doma - isdn linijo -brez modema, pa še telefon - eurit je za k. Čakam zdaj telekom, da pripelje drugega. In vijola barva mi je blazno všeč...moram nehat:))Ha ha ha Nataly . Jaz se tudi kronično bojim odvisnosti ampak tule mi pa vse odpove . Ko bo društvo zdravljenih Lunatikov mislim, da bom kar morala tja. POzdravljeni, sem Janja, napisala.... postov na LNF. Zaradi tega trpijo mož, Cyber in žlahta. Ta zasvojenost se mora nehati . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 sej hmal bo cela žlahta zasvojena tko da ne bo problemov. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Hecno, ampak semle pridejo vsi ta nar ta bolši, brez da bi se jih vabilo , tule je ena zelo zelo fajn energija pa sami fajn ljudje. Eh, najboljši smo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 se popolnoma strinjam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 It`s a kind of magic Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.