ScorpioGirl 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Jeeeeeeeeeee bravo, Klarus ti bi tud lahka mal bol gobcala jst govorim samo, če mam kaj za povedat sej mi ne gre tolk švoh sploh glede na to, da rajši v živo čvekam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Jeeeeeeeeeee bravo, Klarus jst govorim samo, če mam kaj za povedat sej mi ne gre tolk švoh sploh glede na to, da rajši v živo čvekam Saj to vsi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ne mi dihat za ovratnik... pa še kak ti bom dihala za ovratnik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ne mi dihat za ovratnik... pa še kak ti bom dihala za ovratnik Potem bom pa še nadaljevanje napisal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Janko 1000 Pa res... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Janko 1000 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Janko 1000 Pa res... uuuu faaaakkkkk... pa res...pa niti poudne še ni pirova zmaga huala usen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Janko čveka Čestitke ja kuko nej te pa resn jemlem, če mi pa jezička kažeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 A si dones že kakšno čokolado pojedel.... ma ne janko ti me kar resno jemlji..... Eto ČESTITAM hvala za čestitko- kao čukolado sm pa tud na smetanci dubu na kofetku. na vem za kva praujo da j to greh kuko zlo resn te pa jemlem, pa sploh na uoam pomislt. sm lihkar gledu, kwa poslušaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Kaj zdej bemu smotko jedan... tretjič ti pa res ne mislim ...nič Kaj poslušam...muzko dečko sej vem, da mene itak na poslušaš... pa prou maš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 :i Pa ok ..ne bom več težila Čaw aha... počakam mal, da te tole mine Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 U, glje, glej, naš janko je pruga tisočaka fasu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 U, glje, glej, naš janko je pruga tisočaka fasu! bemumatr... sm duma s točnim ciljem, kva use morm prebrat, pa pregruntat, pa neki nardit, pa se m nč na lub, pol pa po stotine ubjau štepam. bedno. jebi ga... podpis Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 bemumatr... sm duma s točnim ciljem, kva use morm prebrat, pa pregruntat, pa neki nardit, pa se m nč na lub, pol pa po stotine ubjau štepam. bedno. jebi ga... podpis tumu bi se počas reklo odvisnost... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 sej bi napisu še tist en post do 4000 sam se mi ne da bom raje ju3, al pa kr pojutrišnem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 sej bi napisu še tist en post do 4000 sam se mi ne da bom raje ju3, al pa kr pojutrišnem ti bom pa mal pomagu, pa jih bom jest ene par Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 lej ga tega jankota, komu 1000 jih je meu, zdej pa je že na 1150 juhej, 4000 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 lej ga tega jankota, komu 1000 jih je meu, zdej pa je že na 1150 juhej, 4000 bemumatr, koj po 1000 mi na žleht uleče pa čeb ti vedu, kuko se šele morm bremzat bo res spet treba enkrat na wornk pir Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 bo res spet treba enkrat na wornk pir prid u KK, jaz častim sam pazi, policaji so mi opasni, dans so me dvakrat peški ustavl Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 prid u KK, jaz častim sam pazi, policaji so mi opasni, dans so me dvakrat peški ustavl vrjeu ti al ne... sam sem dons od 4ih kle slišu, da sm sitn, pa sm se mal zamislu, pa res šu na pir, k jh je ratal 4. zdej pa sm ne sitn, zdej pa griiiizzzzeeemmmmm hec. kk dons ne pride u pošteu. tud na čik do okna se mi ne lub pa usen hvala. mej se, pa mamil se izogibej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ne kadim, občasno kaj pijem, tko da za mamila nč bat pa sej jst sm mislu da bi ju3 pršu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ne kadim, občasno kaj pijem, tko da za mamila nč bat pa sej jst sm mislu da bi ju3 pršu MI2 ju3... žou tut ne... pustmo na lagerju... člouk obrača, boh obrne ti se pa le fajn mej pa noben bizelc ne pije občasno... ne me basat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 pa noben bizelc ne pije občasno... ne me basat kaj mam pa jst z bizelci? oni v brežicah pijejo, ne v krškem Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 kaj mam pa jst z bizelci? oni v brežicah pijejo, ne v krškem kdo je teb pa kej reku? jes za bizelce pravm sej u kk je janko že žuru veš... bova drugič... u živo... upam, da kdo od unih ni tvoja mama al pa ata zdej mal pretiravam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 hehe... aja, fajn kršk ne bi lahko vi, s foruma pršl na speedway ko bo, pa se tam vidmo, da nau pika jamrala da se noben noče dobit slovenci če pridno zdej trenirajo, skor vsak dan furajo po stadijonu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.