lea 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Uuuuu Lea, to pa je dosežek. Čestitke! xrosex Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 WIIIIIIIIIIII lea Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 hvala, hvala Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 o lea, čestitke hvala . ja, pri moji zgovornosti je to res dosežek. da jih bom imela toliko kot ti, bom rabila 40 let torej samo še 36. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 ohoho sem med tisočicami! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 ja, nenavadno čvekava kozoroginja sem baje si tudi z *nami* v žlahti eno malenkost Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 vidiš, jaz sem pa ena bolj molčečih dvojčic. te nas sem imela v mislih. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 pa zato tulk bolj pametne poste ja itak Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. april 2007 Prijavi Deli 11. april 2007 zdj sm pa tud jaz.... zasvojen 1000 Končno... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 zdj sm pa tud jaz.... zasvojen 1000 čestitam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 še mal pa tebe ujamem To bo pa šala mala... Samo 5500 postov narediš, jaz pa nobenga... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 zdj sm pa tud jaz.... zasvojen 1000 Čestitke Zasvojenemu Dvojčku z LN forumom in še s čim Sedaj čim več čwekaj, saj vidiš, da te bejbike rade berejo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Innnnn..............JURJA!!! Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 čestitam...js sem pa enkrat vmes prišla čez 7k Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 še mal pa te ujamem to bi pa rada vidla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Innnnn..............JURJA!!! čestitam...js sem pa enkrat vmes prišla čez 7k Kylie za 1000 Klarus za 7000(bemu, nikakor te ne morem ujet... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 sej krepko delam na tem, da me ne uloviš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 2000 +, težka je bla , nekistrmi klanci mi nagajajo, pa tko bi si želel kakšne ravnice Klarus , že več kot 7 jurjev Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 bravo bikec so klanci bolj zanimivi kot ravnice pa Klarus bravo, čveka Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 2000 +, težka je bla , nekistrmi klanci mi nagajajo, pa tko bi si želel kakšne ravnice 2000No ja... Mal prej bi pa lahko bilo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 2000No ja... Mal prej bi pa lahko bilo... hvala dej ti to našim v službi razloži , kakor kaže bo do 3000 bravo bikec so klanci bolj zanimivi kot ravnice Hvala, Scorpio , iskreno povedano, mam raje ravnice, gre bolj na izi,čeprav na klancih je pa res bolj zanimivo, nikol ne veš, kaj bo za ovinkom Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 2000 +, težka je bla , nekistrmi klanci mi nagajajo, pa tko bi si želel kakšne ravnice Klarus , že več kot 7 jurjev uuuuuuuuuuu bikec Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 http://www2.arnes.si/~gljsentvid10/clocka.gif Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Ardent... 1000 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.