alef 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 zdj sm.... lunatik! po vsej verjetnosti bom samo jaz premalo za razgreto žensko publiko, zato sem se odloču, da za pomoč prosim vrlega Alefa aha... zdaj pa samo še kje bo tole... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/frech/k020.gif Tole ti pa ni ravno genialna zamisel... Glede na moj videz bi ti verjetno vsa ženska publika ušla... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 hmmm... če bi ušla, bo ostalo... pivo in moški? bi reku, da je kr genialna ideja ker če so ženske zravn, ga še v miru ne moreš spit vsaj pravjo tako Tudi na pivo preveč ne računaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 Ja dej no.Zakaj bi pa ušle????????? Halo. Si vredu, sam da si za stvar.Sej nismo vse tako zbirčne ali fine.Vse bi se uredilo. NamaarSam kje?Sem že na poti. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 Koča pod Triglavom??????????? Kdor pride do gor, sigurn nima slabih namenov.Samo malo se bomo ukalirali med tem, ostane samo elita. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. november 2008 Prijavi Deli 30. november 2008 Zdej me pa že močno firbec matra, kam imaš namen spravt vse skupke, ki pridemo. Saj razumeš, babji firbec Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 4. december 2008 Prijavi Deli 4. december 2008 Lunatik sem!!! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. januar 2009 Prijavi Deli 12. januar 2009 bemu sm facazhe drugich 20.000 x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. januar 2009 Prijavi Deli 12. januar 2009 ja.....čiki pa pepelnik...... ti si tudi enkrat vmes naredla 15 000 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 kot je rekel aakhut...tadrugič...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Bravo Alef 12 000 + drobiž... Nekaterim že mal diham za ovratnik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Ma dej, kere čvekulje! Meni je komaj ratalo tok naklepat,in če bom tako nadaljevala, bom čez kakšno leto pa le mogoče prišla do 4.mestne cifre Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Halo banda,ker se bojim, da ne bo noben opazil,se bom kar sama poafnala:naklamfala sem svojo prvo tawžntko! ... pa upam, da vam ni pretežko prežvečit mojih pisarij ...No, saj ne da so ravno višek ostroumnosti ... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 U pa res, še mal pa bo 10.000Lej tebe, 2 let manj si kle, pa si me čist prehitel.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 No končno 2000 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. december 2009 Prijavi Deli 1. december 2009 Bravo Alef... 13 000 http://www.smilies.4-user.de/include/Computer/smilie_pc_048.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. december 2011 Prijavi Deli 29. december 2011 14 000 Rabil dve leti za 1000 objav... Včasih je to šlo malo hitreje... 1 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Čestitam Alef, zdaj si že 247 čez Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.