borism 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Aiwa in Selene hvala Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Pač živi življenje- drugače..Jap, lepo si tole povedala. @borism: eh, nisem jaz klepetulja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 TINKA, LEGENDA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ja res tinka je legenda! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Tinka legenda Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Tinka, čestitke ...Raček, saj vem, da nisi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 mogoče je pa škoda, da ni čestitke vsem zvestim uporabnikom tipk Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Tinka, Čestitke za postala si tudi ti LEGENDA Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Tinka je itak dbest. Sva se takoj uštekale. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 kak ste face.....!! sploh nisem vedla, da me tu opevate, mi je moral prav nekdo povedat kul ste tinka ma vas rada za vse male velike mlade in stare legende (what's in a number anyway ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Legendary Tinka Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 sem ravno gledala, se mi dopadejo tele vijolicne zvezdice...bo treba mogoce nehat pisat, da ne bom rjava ratala...mogoce se bo pa s sefico kaj dalo zmenit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 tinka ...pa lepo, da si spet mal več tle Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ČVEEEEEEEEEKKKKAAAAAA!!!! ...Tinka čestitam ....joj, meni so bile tudi veliko bolj všeč tiste vijolične.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ja zaza...kaj pa tako hitis...! amis helou Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ....ja če sem pa v službi...kaj naj pa delam??? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 žaža Se mal mi manjka... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 JA ŽAŽA, NO! V SLUŽBI SE DELA, A NE? HI HI HI... FINA SLUŽBA. SEJ JZ SE TUD LIH NE MORM PRTOŽEVAT DRVIM VIJOLČNIM NASPROTI Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 JA ŽAŽA, NO! V SLUŽBI SE DELA, A NE? HI HI HI...KJE SI PA TO SLIŠALA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 TKO MI JE MAMI PRAVLA...JZ PA NAIVNA VSE VERJAMEM.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Čveka, čestitke , sedaj si pa v skladu s svojim nickom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Eeej, pa jaz imam ze cez 3500 ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Eeej, pa jaz imam ze cez 3500 ... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Eeej, pa jaz imam ze cez 3500 ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 obema...Thx... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.