Ronja 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Lep pozdrav vsem! Niti ne vem, če je prav, da odpiram novo temo, pa vseeno... Moram se malo izkašljati in povedati, kaj čutim... Dolgčas, dolgčas spremlja me te dnitišina edini potnik, ki sledinervoza počasi kljuva mi očia rad bi ti postlal med zvezdami Znova mi poklanjaš lep pogledme objame prijeten vonj in tvoj nasmeha sanjam, sanjam svoj zakriti svetin nate sem nehote pozabu spet In vedno znova vsak korak, ki ga nardimte prizadane, ko razmišljam in ko spimin vem, da tut sanjat več ne smemin vem, da tut sanjat več ne smem Hm... ko sem slišala tole pesmico od Guštija po radiu, kot da... Nesmiselno se je spraševati, zakaj se je to zgodilo ravno meni. Tolikšna zmešnjava v moji glavi, v mojem srcu. Koliko časa je že minilo? Dnevi, tedni, meseci tečejo, kot bi hoteli prehiteti sami sebe, a moje misli ostajajo kot pribite. Pri tebi...Čeprav bi te rada pozabila, ne gre. V glavi mi nenehno odzvanja tvoje ime, moji spomini. Koliko besed je preteklo med nama, preden sva se prvič zares videla. Včasih sem se jezila nate, včasih sem bila žalostna, a vedno sem te imela rada in sem se znova in znova veselila vsake tvoje besede. Pa četudi je bil to le pozdrav. Danes sem zelo otožna. Mogoče zaradi vremena... V mislih se mi prepletajo prelepe besede, a ko jih skušam spraviti na papir, ne morem. Tako rada bi ti povedala toliko novih stvari, ki so se mi zgodile od takrat, ko sem te zadnjič videla, a zame ostajaš nedosegljiv. Za vedno. Se spomniš najinega prvega srečanja? Kot dva najstnika. Ob misli na tisti dan se mi prikrade nasmeh na obrazu. Ko se nikakor nisva mogla posloviti. In najin prvi poljub... Tako narahlo so se najine ustnice dotaknile, kot bi iskale nekaj, kar je bilo že davno pozabljeno. Z besedami ne znam opisati občutkov, ki so se budili v meni. Še vedno... Še vedno čutim tvojo roko na mojem obrazu, kako me boža, tvoje poljube, ki gasijo mojo žejo po tebi. Še vedno slišim: "Rad te imam!". Zadnje besede, ki sem jih slišala iz tvojih ust. Danes? Danes sem zelo otožna. Mogoče zaradi vremena. Moja sreča je odšla s teboj. Čeprav vem, da ti nisem pomenila toliko, kot si ti pomenil meni, čeprav vem, da vse tvoje besede niso bile iskrene, si še vedno v mojem srcu. Bodi srečen, kjerkoli že si. Pazi, kako boš ravnal z besedami, ker te včasih bolj bolijo, kot udarci. Ne razmetuj besed "Rad te imam!", saj nekaterim pomenijo preveč. Bodi iskren in drži obljube, ali pa sploh ne obljubljaj, če obljub ne moreš izpolniti. In na nebu je posijalo sonce...Po mojem obrazu sta spolzeli dve solzi.Ena zate in ena zame.Sončni žarki so se poigrali z njima in na licih narisali mavrico.Zaželela sem srečo. Eno zate in eno zame.Ker po dežju vedno posije sonce... Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Uff pismu kako lepo . Pa pismu zakaj so prekinitve tako težke, tako nehumane, žalostne. Vse se potem sprevrže v eno veliko žalost in jezo, v sumničavost, nezaupanje . No Ronja pa si tudi mene okužila, da se nekomu izpovem, pa vem da ne bo nikoli tega prebrala, ker ne uporablja PC-ja. Vsaj mislim da ga ne. Mogoče mi je tudi to zatajila . Jaz bom prav tako nekomu namenil besede in sicer:Tisti dan ko sem spoznal da bolj zaupaš nekomu drugemu kot meni, me je prizadelo do zadnjega kotička v mojem telesu. MIDVA sva si bila zelo blizu, zaupala in ljubila se, pa vseeno sem se na koncu počutil izdanega. Kot da bi mi nekdo nož zaril v hrbet . In na koncu Na koncu vse tiho je bilo med nama. V meni še zmeraj tli upanje, da bova nekega dne ponovno spregovorila. Če bova kdaj x!x Jaz ti že ne bom sledil. Vse je odvisno samo od tebe.Ampak kljub temu x!x V srcu mojem imam stetoviran napis "Forever You ". To pa ne bom nikoli izbrisal, bilo je prelepo. Kot lepe in čudovite sanje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Razumem...bila v mnogih takih situacijah... Vendar veš kaj si jaz zapojem v takih trenutkih...tole...meni pomaga... Najprej se mi je zdelo, da brez tebe (k'r) umremvzela plin sem in tableteda vse skupaj dol požrempotem so me rešilimi pokazali lepši svetin sem pozabilater začela spet živet Zdaj si nazajbogve od kodsrce zamrzne ko v predsobividim čevlje tvojih nogsaj to sem kar slutilazato k'r zdaj mi vrni ključjutri selim se že drugamnekam daleč daleč proč DAJ, POJDI ŽETAM JE IZHODIN NE OBRAČAJ SEKER NIMAŠ KAJ ISKATI TOD SAJ TI SI TAKI ME Z ODHODOM ZBIL JE V TLAMISLIL, DA TAKO OSTANEMDA NIKDAR NE BOM VEČ ŠLA VENDAR JAZ GREMIN PREŽIVIMPA ČE SKUPAJ S SRCEMV EN SAM KAMEN OTRDIMŽIVLJENJE VSO IMAM PRED SABOŠE TISOČ LJUBEZNI JE PRED MANOIN PREŽIVIM, IN PREŽIVIM... Veš, obrisala sem prahin odnesla sem smetitako da v moji čisti dušinič več po tebi ne dišidobri ljudje so me rešilimi pokazali lepši svetin sem pozabilater začela spet živet In glej me zdajponosnež mojpunca ni več mali kužekki bi tekal za tebojsrce sem prevetrilain zamenjala sem kriZDAJ ČAKAM LE NEKOGAKI ZA MENE KJE ŽIVI DAJ, POJDI ŽETAM JE IZHODIN NE OBRAČAJ SEKER NIMAŠ KAJ ISKATI TOD SAJ TI SI TAKI ME Z ODHODOM ZBIL JE V TLAMISLIL, DA TAKO OSTANEMDA NIKDAR NE BOM VEČ ŠLA VENDAR JAZ GREMIN PREŽIVIMPA ČE SKUPAJ S SRCEMV EN SAM KAMEN OTRDIMŽIVLJENJE VSO IMAM PRED SABOŠE TISOČ LJUBEZNI JE PRED MANOIN PREŽIVIM, IN PREŽIVIM... (Ultima patetica/preživim; Patetico- Rok Vilčnik) Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 In na nebu je posijalo sonce...Po mojem obrazu sta spolzeli dve solzi.Ena zate in ena zame.Sončni žarki so se poigrali z njima in na licih narisali mavrico.Zaželela sem srečo. Eno zate in eno zame.Ker po dežju vedno posije sonce...Ronja, Ronja kako me spominjaš na nekoga, ko bi vsaj vedla ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadi 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Razmišljam in razmišljam o nekom, ki si ga brezpogojno želim... V tišini te dolge noči, obsijane z luninim sojem svetlobe, poskušam najti smisel vseh svojih razmišljanj, svojih občutkov in nenehnih razmišljanj ter ugibanj o tem in onem. Pravzaprav se največ vprašanj rojeva o meni sami. Nekako si ne znam predstavljati svojih misli – ne znam si razložiti, kako so ta razmišljanja, ki jih imam, sploh mogoča. Pa kaj se z menoj dogaja? Sprašujem se, če je vse skupaj sploh normalno? Je smiselno upati o stvareh, ki na nek način niso dosegljive? Je res, da se nam uresničijo želje, le če si to močno želimo? Pa kaj zaboga se dogaja – pa saj ne živimo v pravljicah!!! Zadnji čas je že, da se prebudim iz tega spanja, ki nikamor ne vodi – mogoče le v nesmiselna razmišljanja, brezpredmetne ugotovitve in občutke, ki si jih pripisujem zgolj zaradi tega,ker si to močno želim. So to res moje želje, ali je le neke vrste modna muha? Ob vseh mojih mislih bi lahko spustila solze – skoraj se že obnašam kot otrok, ki ne dobi svoje najljubše igrače! Najbolje, da si vzamem čas, ter pobegnem v naravo. Le-ta mi vedno da navdih, me pomiri in mi pomaga zbrati misli. Ona mi ponudi zatočišče, ko ga potrebujem in me navdihne z vsem svojem obstojem. Ko jo opazujem, kako vsa močna vlada temu svetu in kako jo nihče ne more toliko prizadeti, da ne bi več obstajala, se zavem, da imamo prav vsi to moč, ki nas lahko vodi skozi življenje – le odkriti jo moramo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 Ronja, Ronja kako me spominjaš na nekoga, ko bi vsaj vedla ... Upam, da ti v srce prinašam lepe spomine ! Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 Čisto potiho, čisto narahlo, kot rahlo peresce,si prikradel se v moje srce. Božal si me z rokami angela,prebudil v meni ljubezen, čisto kot najbolj kristalni izvir. Ko si odšel, pustil za seboj razdejanje,kot bi se združilo tisoč viharjev. Ni mi žal, da sem te spoznala.In ni mi žal, da sem jokala.Ker ljubezen, ki sem si jo podarila, v meni novi svet je zbudila. Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 In na nebu je posijalo sonce...Po mojem obrazu sta spolzeli dve solzi.Ena zate in ena zame.Sončni žarki so se poigrali z njima in na licih narisali mavrico.Zaželela sem srečo. Eno zate in eno zame.Ker po dežju vedno posije sonce...ooo, ful lepo napisano...smrk.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Razumem...bila v mnogih takih situacijah... Vendar veš kaj si jaz zapojem v takih trenutkih...tole...meni pomaga... Najprej se mi je zdelo, da brez tebe (k'r) umremvzela plin sem in tableteda vse skupaj dol požrempotem so me rešilimi pokazali lepši svetin sem pozabilater začela spet živet Zdaj si nazajbogve od kodsrce zamrzne ko v predsobividim čevlje tvojih nogsaj to sem kar slutilazato k'r zdaj mi vrni ključjutri selim se že drugamnekam daleč daleč proč DAJ, POJDI ŽETAM JE IZHODIN NE OBRAČAJ SEKER NIMAŠ KAJ ISKATI TOD SAJ TI SI TAKI ME Z ODHODOM ZBIL JE V TLAMISLIL, DA TAKO OSTANEMDA NIKDAR NE BOM VEČ ŠLA VENDAR JAZ GREMIN PREŽIVIMPA ČE SKUPAJ S SRCEMV EN SAM KAMEN OTRDIMŽIVLJENJE VSO IMAM PRED SABOŠE TISOČ LJUBEZNI JE PRED MANOIN PREŽIVIM, IN PREŽIVIM... Veš, obrisala sem prahin odnesla sem smetitako da v moji čisti dušinič več po tebi ne dišidobri ljudje so me rešilimi pokazali lepši svetin sem pozabilater začela spet živet In glej me zdajponosnež mojpunca ni več mali kužekki bi tekal za tebojsrce sem prevetrilain zamenjala sem kriZDAJ ČAKAM LE NEKOGAKI ZA MENE KJE ŽIVI DAJ, POJDI ŽETAM JE IZHODIN NE OBRAČAJ SEKER NIMAŠ KAJ ISKATI TOD SAJ TI SI TAKI ME Z ODHODOM ZBIL JE V TLAMISLIL, DA TAKO OSTANEMDA NIKDAR NE BOM VEČ ŠLA VENDAR JAZ GREMIN PREŽIVIMPA ČE SKUPAJ S SRCEMV EN SAM KAMEN OTRDIMŽIVLJENJE VSO IMAM PRED SABOŠE TISOČ LJUBEZNI JE PRED MANOIN PREŽIVIM, IN PREŽIVIM... (Ultima patetica/preživim; Patetico- Rok Vilčnik)joj jaaaaaa, mani je tudi ta komad toook dober...pa ta skupina....super so Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ...Niti ne vem, če je prav, da odpiram novo temo, pa vseeno...Zivjo in dobrodosla, Ronja! Ce je takole, kot si ti storila, je seveda primerno in prav. (pravi forum, smiselno naslovljena tema, ki je take tudi se nimamo...). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Čisto potiho, čisto narahlo, kot rahlo peresce,si prikradel se v moje srce. Božal si me z rokami angela,prebudil v meni ljubezen, čisto kot najbolj kristalni izvir. Ko si odšel, pustil za seboj razdejanje,kot bi se združilo tisoč viharjev. Ni mi žal, da sem te spoznala.In ni mi žal, da sem jokala.Ker ljubezen, ki sem si jo podarila, v meni novi svet je zbudila. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Razmišljam in razmišljam o nekom, ki si ga brezpogojno želim... Draga Nadi, saj bo vse v redu. Boš videla ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadi 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 Volk, hvala za tolažilne - a vem, da bo...nekaj vsekakor!Sem v pričakovanju boljšega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ronja, Ronja kako me spominjaš na nekoga, ko bi vsaj vedla ... Upam, da ti v srce prinašam lepe spomine ! Pa še kako... Lepo je bilo, zmeraj nekje v naravi pod jasnim in milim nebom . Strast in ljubezen. Kako dobro nama je šlo. Potem pa se je čez noč spremenila. Najhuje mi je pri srcu to, ko sva nehala, me je imela za naivca. Naiven sem bil samo v tem, da sem zmeraj pričakoval da bo mogoče nekega dne iskrena do mene. V to sem slepo verjel, ko sva prenehala. Pa je trajalo, trajalo, trajalo še nekaj mesecev, najinega poznanstva je bilo vse manj in manj. Vse bolj odtujena in hladna je ratovala. Vedno bolj nedosledna v svojih izjavah. Zdaj ko se niti ne pogovarjava več, je mnogo bolje zopet smo boljše volje, tako jaz kot ona. Stvari gredo naprej. Hotel sem da se najino poznastvo nadaljuje v smislu prijateljstva, vztrajal in vztrajal, pa ne gre. Vedno bolj odtujena in vse bolj neiskrena je bila, vse manj zaupljiva, zahrbtna, opravljiva. Tudi v oči se mi ni upala več pogledat. Kaj naj s tako žensko naredim, ki na tak način komunicira s mano. Po vseh lepih trenutkih. Nič, izničiš poznastvo. Prekineš kontakt. Jo še pozdravljam, pa tudi to se mi zdi odveč.Se spominjam ko se je dostikrat hvalila, češ da je ona drgač kar precej žleht. Pa ni res. To ji je kao nek imidž. Če je kdo žleht sem jaz tisti. Ona x!x Ona pa je trmasto zabita do amena. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Volk, hvala za tolažilne - a vem, da bo...nekaj vsekakor!Sem v pričakovanju boljšega V pričakovanju hmmm..., punca lahko upaš, ampak ne pa preveč pričakovati. Jaz sem bil tudi v pričakovanju, pa sem se zelo uštel. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 Pa še kako... Lepo je bilo, zmeraj nekje v naravi pod jasnim in milim nebom . Strast in ljubezen. ... Stvari gredo naprej. Hotel sem da se najino poznastvo nadaljuje v smislu prijateljstva, vztrajal in vztrajal, pa ne gre. Vedno bolj odtujena in vse bolj neiskrena je bila. Tudi v oči se mi ni upala več pogledat. ... Po vseh lepih trenutkih. Nič, izničiš poznastvo. Prekineš kontakt. Jo še pozdravljam, pa tudi to se mi zdi odveč.Hm, kot da bi brala svojo zgodbo. Mene pa še pozdravi ne več. Sicer nisva ravno blizu doma, vendar... Ko bi vsaj napisal kaj. Pa še to ne več. Pa ga pogrešam še vedno, čeprav... Življenje gre res naprej. Kot sem enkrat napisala:" In nas uči, da od vseh trenutkov v življenju, ohranimo v spominu samo tiste najlepše..." Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 9. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 9. junij 2004 Končno sama. Priznam, po dolgem času se počutim tako... misli mi bežijo in zdi se, kot bi ponovno začela podnevi sanjati. ..... ... vstala je zgodaj zjutraj. Le kdo bi spal ob tako čudovitih jutrih, ko te je sonce s svojimi skoraj sramežljivimi žarki nežno zbudilo iz sna. Ko te je vonj po borovcih in morju spravil pokonci bolj, kot najmočnejša kava. ... stekla je na obalo. Končno sama. V daljavi je bilo slišati samo galebe, ki so, kakor da bi klicali morske deklice, krožili nad morjem. Pred očmi sta se v daljavi zarisali dve postavi. Tesno objeti sta sedeli ter opazovali sončni vzhod. Njune misli so bile težke, saj sta se zavedala, da je prišel čas, ko se bosta morali njuni duši posloviti. V njeni glavi so se vrteli spomin za spominom, beseda za besedo, dotik za dotikom, poljub za poljubom. Vse bi dala, da bi za vedno ostala v njegovem objemu. Valovi so butali ob skale. Bolečina je butala ob njeno srce. Zakaj življenje združi tiste ljudi, ki jim skupaj biti usojeno ni? Sonce je postajalo vse močnejše, tako, kot je postajala vse močnejša bolečina. Nista mogla skriti solza, ki so se v soncu bleščale kot najlepši biseri. Prijel jo je za roko, jo še zadnjič poljubil in odšel. A upanje je ostalo, da bosta nekega dne skupaj kot dva galeba plavala po širnem nebu. Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 No pa ti gre na bolje . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 14. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2004 Kadar sam sem v temi zgodaj zjutraj, prazno je mestole cestarji pometajo cesto ti si odšla, ko jaz sem še spalmorda zato, ker sem ti lagal vem težko je bilo z menoj živetimoral bi ti malo več verjeti in kadar sam sem v temiko celo mesto spisi želim, da bila bi tu rekla si, nekomu moraš zaupatiče kdaj izgubiš, ne smeš obupati rekla si, da mirno boš odšlain nikoli več, ne boš me motila vem težko je bilo z menoj živetimoral bi ti malo več verjeti in kadar sam sem v temiko celo mesto spisi želim, da bila bi tu (Vanago band) Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Hm sem se malo zamislil ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 Hm sem se malo zamislil ...Hm, Volkec, najbrž je bil tvoj namen videti, kako zvedave narave je kdo. No, jaz, sem! Zvedava namreč. Ženska pač . Povej, zakaj si se zamislil... Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ti si odšla, ko jaz sem še spalmorda zato, ker sem ti lagal vem težko je bilo z menoj živetimoral bi ti malo več verjeti in kadar sam sem v temiko celo mesto spisi želim, da bila bi tu Nad tem sem se malo zamislil. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 17. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2004 ...in kadar sam sem v temiko celo mesto spisi želim, da bila bi tu... Nad tem sem se malo zamislil.Tudi jaz, tudi jaz. Predvsem tule: ...rekla si, nekomu moraš zaupatiče kdaj izgubiš, ne smeš obupati rekla si, da mirno boš odšlain nikoli več, ne boš me motila... Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Čisto potiho, čisto narahlo, kot rahlo peresce,si prikradel se v moje srce. Božal si me z rokami angela,prebudil v meni ljubezen, čisto kot najbolj kristalni izvir. Ko si odšel, pustil za seboj razdejanje,kot bi se združilo tisoč viharjev. Ni mi žal, da sem te spoznala.In ni mi žal, da sem jokala.Ker ljubezen, ki sem si jo podarila, v meni novi svet je zbudila.Ronja... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 rekla si, da mirno boš odšlain nikoli več, ne boš me motila...Kljub temu ga bo še ljubila, je tako... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.