Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Zato, ker te ma zakaj...fejst pa še pametna. Mene itak noče poslušat, k sm mula. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 dobro maš srečo, sam da nisi reko stara al pa grda al pa puklasta na še malo ta pocukranih silvesterskih ko pride polnoč,ko gorijo le še sveče,spet te poljubim, voščim ti veliko sreče... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Meni je dana, ko poljubim te drhteče,.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Zato, ker te ma zakaj...fejst pa še pametna. Mene itak noče poslušat, k sm mula. ne , ti si mukica in to prav fletna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ne , ti si mukica in to prav fletna muuuuuuuuuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 Kok navezanosti na kupu - in folk jo še goji... Čudno no. Lep pozdrav iz sončnega sistema Poluks Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 pogrešam te,d., še vedno... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Prividi Srečujem vsak danna desetine oči,ki zazrte v daljavinekje, iščejo sebe... Praznina in votel ničse širi naokrog...Upognjen hrbetin obup v brezizraznih in topih očeh... Me vidišali sanjam tudi to,da za trenutekuzrem življenja kal in slast bolečine,blaženost in tistivečni nemir,tiha radost,še je nekdo živ Še vzpne se dih do neba,še bije srce,in časa je tolikokolikor si ga kdo vzameod tisti dvajset in še nekaj ur, kolikor ga imamo vsak dan na razpolago. Iz vrtinca se dvigajo drobni mehurčki,ta voda , ki nikdar ne presahne,ta krog , ki se nikjer ne neha,ki kroži, v neskončnielipsi, ko potopim se za zmeraj , v toplem toku , se raztopimv tisoče drobnih kapljic,ki ti oblivajo obraz... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2006 Prijavi Deli 10. januar 2006 razdalja med dvema točkama se zdi na prvipogled velika, a v bistvu sta si zelo blizu!*****ognja se ne da nikdar zatreti***** Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 nikdar ne vemo, če pravkarne zamujamo svojega življenja. (marcel proust) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 ... nekomu... za dobro juto in lep dan, za vse ostale dneve, mesece, leta... v drobnih, preprostih dejanjih, besedah je vsa modrost. vsa ljubezen sveta. dotik, objem, poljub in že nežna misel povedo vse.hvala ti za vse to... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 nekomu... bila sem kakor čist in trden kristal in v dihu tvojem sem se raztopila,bila sem gruda, ki še ni rodila inv soncu tvojem sem pognala kal.vse sem dala ti in nič mi ni žal,ker vem kaj usode volja je in sila,vem, kaj so lahka in težka krila...in vem, da si kot val,ki v bregu se razkrajain da si kot veter, kise vrnil boš nazaj...pogrešam te... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 nekomu... bila sem kakor čist in trden kristal in v dihu tvojem sem se raztopila,bila sem gruda, ki še ni rodila inv soncu tvojem sem pognala kal.vse sem dala ti in nič mi ni žal,ker vem kaj usode volja je in sila,vem, kaj so lahka in težka krila...in vem, da si kot val,ki v bregu se razkrajain da si kot veter, kise vrnil boš nazaj...pogrešam te... ................ Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 TEBI... Tolažbe želim si, ko mislim na te,Edinega, ki mi prevzel je srce.Borim se s solzami, borim se z nočjo,In svoje rotim srce, naj mirno bo. Minilo že mnogo tesnobnih je dni,Odkar še poslednjič objel si me ti.Jokalo mi v nemi je stiski srce,Naznajajoč mi, da izgubila sem te. Alarm mi v duši je rezko zvonil,Jeklen zvok njegov me do dna je zmrazil.Dih mi je zastajal, ko odhajal si stran,Rekoč, da vse moje so solze zaman. Adijo za vedno - če res to želiš!Življenje na rane bo dalo obliž.Jasnina ves čas naj nebo ti modri,In ves čas usoda naj se ti smeji! Ljuba Žerovchttp://www.modrostizbrane.com/verzi/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 nekomu... bila sem kakor čist in trden kristal in v dihu tvojem sem se raztopila,bila sem gruda, ki še ni rodila inv soncu tvojem sem pognala kal.vse sem dala ti in nič mi ni žal,ker vem kaj usode volja je in sila,vem, kaj so lahka in težka krila...in vem, da si kot val,ki v bregu se razkrajain da si kot veter, kise vrnil boš nazaj...pogrešam te... Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 TEBI... Tolažbe želim si, ko mislim na te,Edinega, ki mi prevzel je srce.Borim se s solzami, borim se z nočjo,In svoje rotim srce, naj mirno bo. Minilo že mnogo tesnobnih je dni,Odkar še poslednjič objel si me ti.Jokalo mi v nemi je stiski srce,Naznajajoč mi, da izgubila sem te. Alarm mi v duši je rezko zvonil,Jeklen zvok njegov me do dna je zmrazil.Dih mi je zastajal, ko odhajal si stran,Rekoč, da vse moje so solze zaman. Adijo za vedno - če res to želiš!Življenje na rane bo dalo obliž.Jasnina ves čas naj nebo ti modri,In ves čas usoda naj se ti smeji! Ljuba Žerovchttp://www.modrostizbrane.com/verzi/[/quote ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---ki lepa pesmica....- Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejka100 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 fantje pogosto rečejo..... ne znam z besedami, bom raje pokazal........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 samo tebi...pošiljam ti rožico, ki diši po lepoti,ob njenem dotiku začutiš ljubezenin življenje dobi nov smisel. pogrešam te... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Tebi lepa vodnarka jasnih modrih oči,ki zrejo nekam v daljavomehkih gubic na izžetem obrazupopisanimrazbrazdanimstarim.... ta mehkobaiskric se razlivapoglej si reklašele zdaj znam užitikar je medenoz vonjem rajskimčist prežeto.... Ta čista radost,sreča tiha voljnozmeraj naj s teboj le diha.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Osciloskop Včeraj in tambližina brez dotikadanes in tutoplina dotikajutri skupaj v sedlu,a v duši dva ledenika. V vročem gejziru sedita ,da para se dviga okrog ni bližine in ni dotikakakor, da je že enkrat zdavnajprišlo do kratkega stika,ta plus in minusen sam samcat napačen priklopuničil je naš osciloskop. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 2x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 SopotnicaKo sva se spoznale,sem jaz nosila tebein potem si ti jedla črke,nemogoče se je zdelo,da te kaj naučim.... Ti si učila menein zdaj stopam za tebojv mislih se čudim previdnostida ni dovolila, da te učim.... Ti letiš kakor pticakakor orel lebdišin v trenutkih slabosti se spuštiš v nižavoda skupaj stopava navkreberin z vrha gledavaluči in neboposijano z zvezdamiin jaz vidim severnicoin veliki vozin lunin sij se razliva čez naju... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 lia, spet razturaš samo moti me tisto 'ko sva se spoznale'... ko pa je prav 'spoznali' Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 ...živim tu, daleč stran,a sem tvoja.ti živiš tam, daleč stran, a si moj.ljubezen ni le iz teles,globoko v srcu sva eno. (sanskrtska ljubezenska poezija) ... mislim nate... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 ...Odpri oči - evo ti narave, odpri srce - evo ti življenja. Emile ZOLA samo zate, rotvajler moj... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.