aiwa 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 eno pivo samo zate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinella 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Praviš da imaš rada veter, pa zapiraš vrata pred njim. Praviš, da imaš rada rože, pa jih trgaš. Kaj bo pa z mano, ker praviš da me ljubiš? Ta mi je pa ful všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 t e b i .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 oh amis hvala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 m e n i Jaz pa Z A T E Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ..tebi aiwa pa še enga zraven Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 oh, sori, si postnil vmes, pa nisem vidla...še tebi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 viš kok te ma naša femili rada...zdej ti morm pa še jz mal dat.... A M I S und naturlich fur mich TRUDI Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ooooo kolk ste zlati danes...no, mogoče me pa res ne bo žalost zagrabila Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 žalost? zakaj?sej sem jz tud bl leve volje.... ta luna nas po moje daje. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 zakaj?...ma kaj pa vem...žalost je itak zmer brez veze...ima pa eno dobro lastnost....mine ...sej bo...aiwa: za nas Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Njemu Zjutraj zate odprem oči in grem z nasmehom v nov dan. Zvečer pa zate zaspim, ker vem, da se bom zjutraj spet zate zbudila! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Sedaj ko si odšel me tolaži le še to, da si deliva isto nebo, iste zvezde, ki naju čuvajo in te pazijo. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. oktober 2004 Prijavi Deli 31. oktober 2004 Zase zaspim, zase spim in zase se zbudim...vmes pa se na kasnega pomislem! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_princeska_ 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 tebi tomi poklanjam to sporočilce..čeprav ga ne boš nikoli prebral mi bo vsaj malo lažje..rada bi da veš da te nisem pozabila, da te ne morem in mislim da te nikdar ne bom mogla. še zdaj ne verjamem da je bila zate vse le šala, ne morem spregledati. zato pa ne vidim toliko drugih ki me imajo resnično radi pa jim ne morem poklonit svojega srca ker ga imaš ti. na nek skrivnosten način si mi ga ukradel že s prvim pogledom. kot si sam rekel:v tistem pogledu je res nekaj bilo.ti si točno takšen kakeršnega si želim, še več, si še vse to o čemer sem lahko le sanjala. in pravzaprav res lahko le še sanjam. imela sem te za kratek čas, toda ti imaš mene za vedno!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Kolikor globje bo ľalost presunila vaąe bitje, toliko več veselja boste lahko zdrľali. K. GIBRAN " Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 ..vsako leto na jesen ob pogledu na odpadanje listja .....se spomnim na tebe in na najine skupnje trenutke......v meni se pojavi želja po tvojem dotiku, po tvojem pogledu....ja, imam te rada , še vedno , a premalo, da bi naredila korak naprej...korak naprej od prijateljstva, saj nekako občutek v meni je.........da nisva človeka, ki sta si usojena za skupno življenje.. a vseeno je med nama neka vez, ki bo živela ....ja, saj vem čudno, adrugače si tega razložiti ne vem..... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Danes dobila in že prodajam.... Oprosti mi, vest moja.Vem, da si imela prav.Toda takrat vse bilo je čustvo.Razum ni čisto nič veljal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Ti...medeš me Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Ej, tebi mali moj,ki so ti izpili ves življenja sok,tebi, ki oči ti trudno počivajo med bledimi stenami in šelestenjem modrih angelov... Tebi, ki te je smrtna grozastisnila v mračno tesnoboneopravljenega. Tebi, ki si me danes v svoji tesnobi in strahupoklical... Jaz pa nisem vedelada si to ti,da ta čudna teža in tesnobani sad mojih misli,ampak tvoj trpeči klic.... Mirne roke so prerezaledanes tvoje telo....Razširile tvoje žile,aparati so ti dali dih,in srce razbolelo obudile... Ali so dosegle tudi tvojo dušo,so naredile rez še na njej?So jo rešilestrašnih spon, ki ne pustijosreče ti užiti... Glej mali, moj, veliki brattvoja mala sestra v tihi prošnjizre v nebo,prekletstvo zvezd.... Čemu, čemu ves ta peklenski ples? Se spomniš mali,ko sva šla na Triglav peš...Junca mlada, sva lezla po gamsov sledin ponavljal si mi spet in spet:"Drži se mala, da ne zdrsneš čez.... Prekleto stari, še bova lezla v breg:"Drži se stari, da ne zdrsneš čez..." So rekli mi, da spiš,počivaj mali...To etapo si zmagal,počivaj zdaj,veš jutri bo tekma tvoja spet nazaj... Ej, nikar ne misliče nisem ob tebi zdaj...da si sam,moje misli so s tebojto vem in čutim, da si tudi ti z menoj. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Ej to je blo pa nekaj hudega, a ne? So modri angeli asociacija na zdravstvene tehnike? Eden od mojih poklicev je tudi zdr. tehnik ( po izobrazbi sem tudi slikarka, učiteljica...to delam sedaj) in sem imela možnost da lajšati bolečine, previjati...skratka pomagala sem ljudem, ob tem sem se dobr počutila, a življenje me je vleklo dalje...Počela sem že marsikaj. Tvoja izpoved me je spomnila na mojega fanta ki je umrl za rakom...Takrat sem mislila da bom umrla skupaj z njim, tako noro hudo mi je bilo, a življenje je šlo dalje...Medtem še vedno izpolnjujem svojo karmo pomagam ljudem tako ali drugače, trenutno poučujem v oš rome. Lia saj bo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Ja, soba za intenzivno nego....stanje stabilno...in jutri bo nov dan... Sej, sej.... Amber mogoče bo pa res še vse nekak.... držmo se, da ne zdrsnemo onstran... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.