amber 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Ja držmo se!Veš pa ni panike tud če zdrsnemo onstran , po moji lastni izkušnji ne živimo samo enkrat...Pst. se je oglasu ta moj fant moji frendici ki je hudo dojemljiva za te reči, ker jaz pač nisem nehala žalovat, še mesece zatem nisem funkcionirala, ko pa sem dobila njegovo sporočilo sem se pomirila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 .Ljuba prekrasna le ti rojena zato, da me mučiš,tudi ,če večkrat zaman slišati,´pridi! želim.rimska erotična elegija Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 samo tebi želim vse najboljše... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Največ, kar lahko storim Zate, ni to, da s Tabo delim svoje bogastvo, ampak, da ti pomagam odkriti tvoje lastno bogastvo... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 >.še ti mi ,postelja draga, srečna si, ker sem užil v tebi toliko slasti.Dolg je bil najin klepet, ko luč sva svetilki prižgala,kakšen je bil najin boj, ko sva vzela ji luč!Zdaj odgrnila je prsi, se gola je z mano borila,zdaj jih zastrla je spet, nehala z bojem za hip.Brž ,ko spanec oči mi zatisnil, dekle je odprlospet jih s poljubom, rekoč;kaj si omagal, možak?rimska .elegija, poveličuje ljubezen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 jokam, solze vrejo od nevemkodvse...tudi sama se drznem malo čutiti kot sestra...navsezadnje te poznam kot viharneža in nemirneža...in to nisi ti, da si kje čisto okupiran med bolniške stene...svobodni duh si!...še mnogo vsega je pred tabo, še mnogo osvojenih Triglavov! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 tebi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 .Zdaj sva objeta bila tako in potlej drugače.Dolgo, dolgo sem njej stiskal na usta poljub,Malo veselja daje v temi nam ljubezenska igra.mar ne veš, da oči nam so v ljubezni vodnik?Ako pa trmasto vztrajaš in hočeš v obleki ležati,strgal obleko ti bom, mojo naj čutiš roko.Ako pa sila strasti še bolj in močneje me vname,ranjene roke tedaj materi kažeš lahko.Nimaš povešenih prsi, dekle, lahko se igrava:ona, ki je že bila mati, pač sram ji ne da.Dokler usoda pusti, se oko naj napase ljubezni:dolga nam noč bo prišla, dan se ne vrne nikdar rimska Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modrec69 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ... *******, Vesel sem, da si še vedno del mojega življenja. ... Vesel sem, da še vedno hrepenim in si marsikaj želim in da bi še vedno rad marsikaj počel. ... Ljubim te. Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ...... ko večina ljudi v okoliškim mestih in vasehh že spi... .....sedim ob radiatorju, prijetno mi je toplo.... ...iz zvočnikov prihaja glazba nežna, romantična... .... moje misli pa so ne zbrane in zbegane..... .....zakaj???? ....zakaj se dogaja to meni???.... ..... kako naj se odločim, koga naj spejmem v srce?? ......in komu naj zaperem vrata ??? in ga pustim na dovoljeni varnostni razdalji??.. ........ja vem, igram se z ognjem........oba sem spustila v nevarno bližino.... .....oba sem spustila blizu svjega srca.....a vem!!!! ....slej ko prej se bo porebno odločiti............ ....da ne padem med obema.......in ostanem sama...ama s svojjimi mislimi..... ...še to noč se moram odločiti.....ja moram se............ ...to pišem tebi.......ne tebi...........joj ne vem verjetno obema...... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ufaa kaka spihadelična Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lotos 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 (popravljeno) Tebi..Oprosti ker jočem..vem da te boliA te solze so tako iz srcaOdstranil si vse moje maske Zdaj sem tu.. resnična Oprosti ker te gledam..Ne..ne moreš se skritiPoglej me..pa kaj če bom videla solzeObrisala ti jih bom z nasmehom Sonce moje zlato. Popravljeno 16. november 2004 -> Lotos Citiraj Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 ...tebi one ,ki pustišš, da vse te spake prasketajo okoli luči,vešče zlohotne in prinašalke zlobe.... ...tebi, ki se režiš ob gledanju teh trapastih kreatur,ki še niso videle pataloških atlasov,da bi spoznale, da so le kupi žolce in masti,vodene od nekih čudnih hipoglikemičnih in hipnotizirajočih spak... ...da niso nič drugega kot kupi rožljajočih kosti,v nemi krasoti bednih umov,strtih duš in uživajočih čutov..... ...tebi nakladalka človeških neumnosti,ki utrujaš z večnostjo naraščajoče bede,blazotnega opustošenja... ...ogenj požira, voda izpira,preklet mraz pa zamrzne v večnosti.... ...da sem ogenj na odlagališču človeških smeti,sem večni ogenj, ki nikoli ne dogori.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 zabavni paradox in postopek užitkao, da hotela ti z menoj se vkleniti z verigo,kakršne, drago dekle, dan ne razveže nobenNaj ti bodo golobje primer za zvestobo v ljubezni:samcu, samici vsekdar ena je zveza dovolj.V zmoti je, kdor bi iskal, kje meja je strastne ljubezniv praznem tolmunu boš prej suho mi ribo ujel,kakor bi moglo srce za druge dekle mi goreti;njen bom, dokler bom živel, njen, ko ugrabi me smrt rimska e. elegija Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. november 2004 Prijavi Deli 16. november 2004 Tebi, oh samo tebi Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 ja, ja samo tebi Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
galaksija 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Vecer je in pozna ura .....no ni za mene. Velikokrat se spomnim na trenutke ko sem bila sama.....ko sem sama....in ko sem z zeljo, da spoznam sebi sorodno dusico. Vedno me vlece naprej, ceprav zadnje case m e drzi le zgolj upanje, upanje, da bom tudi jaz nasla svoje sonce, da mi bo ogrelo srce in telo....da mi bo polnilo duso z lepoto zivljenja....vedno se ozrem v nebo tudi nocoj sem se ozrla ....malo je bilo zvezd....pomislila sem ....morda se nekdo zre ta trenutek v zvezde in caka tako kot jaz????Morda pa je tak kot sem jaz......cakam in hodim po poti a ne vem kaj me caka za ovinkom....saj me ni strah, saj mi je lepo a lepse bi bilo ce bi bila se moj soncek z menoj.Mogoce pa tudi moj soncek bere in zre v nebo....mogoce ga bom nasla jutri, ko si bom rekla pa se en dan pa se eno upanje da bo moj srcek srecen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Tebi Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Njej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 njemu.... jah kaj nej rečem očaral me je.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 OBA Glej, ti si tuin jaz sem tu,drug drugemu neznanka. Glej, ti si zdajin jaz sem zdaj,oba sva brez prestanka. Oba sva jaz,oba sva ti,oba duha uganka. Oba sva kaj,oba zakaj,oba ljubezni zanka. (Edvard Kocbek) Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Ponovo ti govorim da volim te Po ko zna koji put ja ti priznajem Da svaki ovaj tren sa tobom radost je i Hvala Bogu što mogu biti kraj tebe Nije me sram jer to osjećam i Da si zadnji, ja to dobro znam Nakon svih ovih godina traženja, nadanja Za tvoje snene oči ja dala bih sve Za svaki dodir tvoj ja se predajem Za svaku riječ sa tvojih usana, živjet ću milijun godina Za tvoje snene oči, bisere Stavljam svoje srce u dlanove I ovaj život tebi darujem, neka bude zauvijek Udišem te kao ljetne mirise, Jutrom kad me tvoji šapati probude Tiho kao najljepša melodija, Moje ime na tvojim mekim usnama Nije me sram jer to osjećam i Da si zadnji, ja to dobro znam Nakon svih ovih godina traženja, nadanja Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Zakaj?Zakaj ustnice, če te ne smem poljubiti? Čemu roke, če te ne smem objeti? Zakaj srčece, če te ne smem ljubiti? Zakaj življenje, če brez tebe ne morem živeti?ZAKAJ ZAKAJ ZAKAJ Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Včeraj sem objemala svojo blazino in sanjal o tebi, upam da bom nekoč objemala tebe in sanjal o svoji blazini! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 sve si mi u ovom životu ...... moje nebo,moja nada... .... samo nisi pored mene sada.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.