aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehehe če je pa res..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 vem pr men je tud tko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 ... pogosto misli mi uidejo......uidejo v čas....k bila sem s teboj...... bila sva par...a ljudem to ni ugajalo...govorili o tebi so stvari za katere še danes ne vem če so resnica ali le laž ...laži zlobnih ljudi..a vseeno uspelo jim je .......in ločili so naju..... ne, mogoče pa niso krivi oni ....le ljubezen med nama ni bila dovolj močna in enostavno ni prestala preizkušnje..... če me kdo vpraša sedaj, kaj čutim,.............ne najdem pravega odgovora.....rada se igram z mislimi in rada se spominjam najinih trenutkov , a dvomim v to , da bi midva bila sposobna živeti skupaj.......ne vem......mogoče sva si preveč različa.......ali preveč podobna......jojjjj ne vem , res ne vem.......a ko kje srečava se, tvoje oči so vedno usmerjene v mojo bližino ......to opazim jaz in tudi drugi čjudje........čeprav si v družbi punce, brez sramu opazuješ mene z pogledmo strasti, z kančkom obžalovanja............... ...kaj pa vem, mogoče se najine poti nekoč spet združijo, ......ne vem......do takrat pa ....... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 xrosex Ojla Dusa moja,kje si do sedaj hodila?V zacetku nisem maral PC-ja. Potem pa sem, tu in tam, dobil kaksen zanimiv in tudi prijeten mejl. In sem se skoraj navadil na ta dodatni obremenjujoci medij, ki razen telefona in faxa, NON-STOP sopa v nas vsakdan.In potem si v moje zivljenje vstopila se ti. In ker sem, saj ves, Romantik, o tebi sploh ne razmisljam, kot zenski. Ti si zame nekaj lepega, prijetnega, ti si zame bogastvo o katerem nisem niti sanjal. Ti si zame zaklad, ki ga sele spoznavam. Ce mi verjames, se mi ni nikoli sanjalo, da se lahko z nepoznanim bitjem, ki ga se nikoli nisi srecal, lahko tikas, lahko sprosceno pogovarjas in skorajda, pa saj ne more biti res, bi lahko rekel..., ampak znizamo nisan,...I like You:)Lep vikend ti zelim.In cudo Bozje, kar na ...... v tvoj Raj, me sili Srce, moje Srce. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 28. maj 2005 Prijavi Deli 28. maj 2005 Prekleta samota,je kriva mar željain krik ki u nemoči,te pelje u ta pota. Prekleti nefer,ko drugi ima tisto,kar ljubi le tebe in ti nimaš,brez teh prekletih afer. Prekleta ljubezen,zakaj ljubim te jazin to na široko trpimker zato sem pretrezen. Pozdrav tebi pesem,skoz tebe vsaj upam,gledam naprej in nikakorvsaj kar tako ne obupam. Pozdrav tebi jutro,deževno in megleno,rišeš mi u platnu meglenem,sliko, podobo mi njeno. Pozdrav prav vsem,tud tistim ta srečnim,in nam ki to nismo,zaljubljencem večnim. Naj pozdravim tud njo,ki je muza tej rimiin grela bo u menile tko se zasmejal bom zimi. Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 xrosex" Ce mi hoces verjeti, jaz mislim, da sploh nisem sarmanten. In otrok je premalo, ne vem niti ali je ON ali Ona. In da ves, ce bi me kdo pred tem vprasal, kaj si po poklicu, bi rekel, da si mamica. Samo mamice so lahko tako prijetne, tako tople, tako cudovite, tako Bozanske. Tudi moja, tudi moja mama je bila taka, je bila podobna tebi. O njej bi ti lahko govoril dneve in noči in nikoli ne bi povedal vsega. In pogresam jo mojo Mamo, za vedno mi bo manjkala. In malo nje si tudi ti, ze sedaj si malo nje, pa se tako malo poznava. Nic se ne poznava, pa si ze malo moja. " xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 (popravljeno) Feel the passion on my soft skin,gentle kiss,tongue searching for your.Endless love making with youunder the stars,my illusion Popravljeno 5. junij 2005 -> child Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 You'll never knowhow muchyour smile lights up the roomor your laughter fills my soul,making all the little problems of the day disappear. You'll never knowhow much it means to mewhen you do or say somethingthoughtful and totally unexpected —usually just at the moment I need it most. You'll never knowhow much pride I hold in my heartfor the person you are and the things you do —for your strength and your gentleness,your courage and your determination,your accomplishments and your dreams. You'll never knowhow much I need you by my side —in the best of times and the worst of timesand all the times in between.It really doesn't matter where we areor what we're doing,as long as we're together to share it all. You'll never know how much. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Le s tebojlahko se smejem, ljubim, jocem,le s teboj sem res jaz.Le s tebojlahko zivim tako kot hocemin s teboj obstane cas. Moja sreca je tvoja.Tvoja leta so ujeta v mojo dlan.In z obemase objema nekdo, ki ni vec sam.Kako te ljubimtako zelo postal si moj,vse kar cutim, je le s teboj. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 [i]Bolezen vse bližja.In kri je šumelatemačna, že sencam podložna, -pa zakipela,kot da jo sumijo , v svojo naravno pomlad. Spet in spet se je vzpela v tuzemskem žarenjuiz mraka in padcev.Dokler ni postrašnem bobnenjustopila čez prag brezupno odsunjenih vrat.[/i] Rilke Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Danes si imel rojstni dan. Upam, da si se imel fajn in da me kmalu pokličeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Eh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pokliči me...ja da razjasniva preteklost in sedanjost. Je že čas!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 amber...da bi le ratalo, da te pomiri in da odgovore na vprašanja, ki te mučijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 tebi ali sebi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Pikici... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Tko zna,nitko ništa ne zna...Krhko je znanje.Možda je pao trag istine u meal možda su sanje...Još bi nam mogla desiti se ljubav,desiti.. velim... (Dobriša Cesarić) ...tebi in meni prav gotovo nikoli več... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fairy 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 (popravljeno) Vedno obstaja košček vesolja, ki ga lahko popravite:To ste vi sami.[/size][/color] Drevo, mogočno, da ga ne objameš z rokami,vzklije iz drobnega semena.Tempelj, višji od devetih nadstropij,zraste iz prgišča ilovice.Potovanje, dolgo tisoč milj, se začne z enim samim korakom. Popravljeno 31. oktober 2005 -> Fairy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 KUŽEK: kako smo kaj? Me imaš kaj rada? MUCA: Saj veš, celi dan te že pogrešam! KUŽEK: Pridi k meni! CMOOK! TI SI MOJ MUCEK! Naj ti bo zmeraj jasno, da je tvoj košček zemlje prav tako dober, kot drugi kraji na svetu, in da imaš tu vse tisto, kar imajo vrhovi gora in morska obala. Mirna reka ima cvetoče obale. Vse misli, ki imajo velike posledice so enostavne. Mladost je neumnost, ki jo ozdravi le starost. Dnevi naše mladosti so dnevi našega sijaja. MIKIJU 4EVER Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Tebi življenje skrita bolečinain večno hrepenenje... tvoja mehka radostin trpljenje.... tvoj nasmehin tvoje zamoklo bobnenje.... tvoj začetekin bližajoče zadnje zvonenje.... ta sreča v trenutkihneizživetih , ta slast in bolečinav tem kar je bilo, kar je,kar bo....... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 kako resnično, lia Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 lia.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Jesenski dan Tak lep jesenski dan s soncem obsijan,zakopan v spomine,neke pomladi, ki ne mine. Vse slike porumenele,razžrl jih je čas....Ljudi, ki zrejo z njihsrečujem zdajprekrite s kopreno srebrno sivo. Že mnogo njihne srečujem več... Na listihrumenihujete misli,kakor žalostni ptiči v kletkah vame zrejo... Ta kletka porumenelav ujetništvonikoli ne bo ujela... Občutij pomladnih,večnega brstenja,upanja in hrepenenja. Ta belina lasne ve,da srce ne stara se Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.