nols 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 lepo lia! super so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Zvezde sred belega dne Še veš,kako so plapolale vrbe,ob reki, kjer sva drugob drugem tesno objetahodila. V ritmu ki so nama ga prepevale ptice... Še veš,kako si pel lepoob strugi,da je odmevalood hiš spečega mesta.... Spomnimse plesa v soju svečbrez besed....Jih treba ni bilo... Se spomniš obalein tistega malega primorskegamesta.... Sva videla zvezde sred belega dne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 lepo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 prijaznčki, ki berete tele umotvore, ena rožca za vsakega posebej, sem nabrala pozabljene ivanjščice, sploh ne razumem kako so preživele v tem mrazu in zadnje vrtnice z vrta ...stojijo tu pred menoj ....na konc novembra...sej to ne morš verjet * Kozarec rdečega vina Ves večer v rokah prenašamen lep kozarecrdečega vina.... V slovo in v nov začetek,v pozabo in v nov zametek..... V grenek spominin v nikogaršnji začetek... Pijem , da pozabimvse tiste poglede,pijem, da pozabimvse tiste vse nasmeške.... Pa tako malo tega kar zadiši in opojno v peklensko strast žari,vse kar človeku se slastnega obeta ,prej al slej na pogorišču strasti dogori.... Prazen kozarecin megla spomina,v tistem zastrtem in večnem ,kaj pa, če ? * sam upam lahko, da ne bodo oni ...protialkoholno gonjo sprožli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Novi minister že ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 heh, na ministra se tud spomnila nisn, zlomka sem mislila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 heh, na ministra se tud spomnila nisn, zlomka sem mislila A našega zlomka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 kwa ce bi? ----------kaj pa, če bi?... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 kwa ce bi? ----------Ti dal za en štefan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 aha, dandanes noben več ne da za en štefan žeja...žeja me muči pa ne mi zaj spet z onim standardnim , da sm podsoljena Stane, al pa da mi manjka antioksidantov pa beljakovin Free A našega zlomka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Ognjena Nekaj žge se,kakor glina razbeljeno žari v tisti strašnivroči peči ki se kliče bolečina... Zunaj mrzlaburja,ta neskončna sapa,ne ivje ,ne belinasnežnateh zubljevognjenih ne zgasi... Kakor večni ogenjzmerajbolj žari, skeli.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 sj bi tud js kej pa rajs ne.. ti kako je naslov tvoji zbirki (pa pri kateri zalozbi)? pa ne rect, da je ni..kvecjemu je ni se! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Lia ... a si za deal?... zamenjam mojo zbirko haikujev za tvojo zbirko poezije sam en problem je... moja zbirka je še v oblakih... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Lia! Ful hude in mal žalostne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 lia...čist sco.... ....všeč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Ja, cool Lia Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 Lia ... a si za deal?... zamenjam mojo zbirko haikujev za tvojo zbirko poezije sam en problem je... moja zbirka je še v oblakih... pri izdaji je sam en problem, dobit sponzorje.... ne lomi ga , ne bova tvojih nagrajenih in umetniško dovršenih mešali z mojimi sco izbruhi * drgač pa folk hvala, vse glih mam še malo samokritike ampak mala laž včasih naredi več koristi kot škode, polepšali ste mi dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 ampak mala laž včasih naredi več koristi kot škode, polepšali ste mi dan Da nom ke pršla, pa ti dala 2 okol kepe. Če sm rekla, da je dobr, je dobr! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 kdo bi si mislu, da se bom kdaj še tega veselila ej pikec ..ti si tok fejst, še k zmerjaš je človeku toplo pri Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. november 2005 Prijavi Deli 24. november 2005 kdo bi si mislu, da se bom kdaj še tega veselila ej pikec ..ti si tok fejst, še k zmerjaš je človeku toplo pri anytime! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Valovanje Dih in izdihin vmes toplota,žar,teles.... Ničesar nisamo envdih izdihin ta večni valvoceanupopolnosti... Ni me večin tebe nisamo en dih izdihin blaženostnoči. V večnemkrogu valovi,v nasladi,ki navekomajzveni..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Lia res nimaš razloga za skromnost, tole je IMO izvrstno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 hvala cocci...odkar vem koliko jih je tle gor iz filofaksa, pa slovenistov mi grejo kr dlake pokonc sam ja sam hrabar čovek, mogu i to da proživim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ognjena Nekaj žge se,kakor glina razbeljeno žari v tisti strašnivroči peči ki se kliče bolečina... Zunaj mrzlaburja,ta neskončna sapa,ne ivje ,ne belinasnežnateh zubljevognjenih ne zgasi... Kakor večni ogenjzmerajbolj žari, skeli.... Lia, ful lepo, blagor mu, komur je namenjena hvala cocci...odkar vem koliko jih je tle gor iz filofaksa, pa slovenistov mi grejo kr dlake pokonc sam ja sam hrabar čovek, mogu i to da proživim Ej, Lia, jest sm tud s filofaxa , sam nisem slovenist , mam te pa fest rada Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Želim si biti veter.Vetr, vetrič in vihar, da bi preplavala lahkonebesni svod in vso zemljo. Želim si biti veter,da bi se igrala,da lahko bi tiho se smejala,ko bi ti malo nagajala,ko bi ti kuštrala lase,nevidno bi poljubljala ti ustnice...Želim si biti veter. Želim si biti veter,da lahko v trenutkupridem k tebi na drug konec sveta,želim si biti veter,da hladila nama bi velikobolečino najinega srca,želim si biti veter, da se skrijem skozi luknjicev tvojo obleko, da se ovijem in privijemna toploto tvojega telesa,želim si biti veter,da po zraku in pod zvezdami bi plavala,želim si biti veter... Kot vetrič bi ob tebi sanjala,kot vetrič nežno bi te božala,kot vetrič blago bi te poljubljala,kot vetrič k tebi bi prišla. Če pa kdo ti stre srce,zate bom vihar, orkan, vse,zate bom rušilna sila,zate tebi dobra vila,zate v tebi bom vihar in veter,bolečine uspavalo, eter... Želim si biti veter.Veter, veter, veter...ššššššššššššš........ (EnglBengl M.-ju, avgust 2000) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.