coccinelle 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ej, kolk mamo mi nadarjenih pesnikov Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Valovanje Dih in izdihin vmes toplota,žar,teles.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kdo si ti?Kdo si, ko te v sanjahgledam na belem oblaku,ti pa me vabiš tja gor,a jaz ne morem splezatido tebe, ker je mavricamaloprej izgibila? Kdo si ti, ki o tebi sanjamše takrat, ko te imam pred očmi?Zakaj ti nikoli ne sanjaš o meni?In zakaj ravno ti, kdo si ti,da me v sanjah ljubiš na oranžnem nebu, koše netopirji spijo? Kdo sem jaz?Sem jaz mar res samo jazin ti res samo ti?Misli me bolijo,bolijo me nekje v neskončnem prostoru,ki se ga zavedam le včasih.Povej mi ... kdo si ti? Poznam črn koder tvojih las,poznam tvoje črne očiin tople roke,poznam tvoje ustnicein tvoj glas, jasen, a žameten,vendar težak kot svinec... Vse to poznam, ampak tebe - ne, tebe pa ne poznam.Kdo si ti? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ma folk...pa vi ste genialni..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 V tišini mraka Glej, te barve žarijo,to modro nebo,te sanje ne spijo. V tišini mrakaoživijo,kaj oživijo. Zdivjajokot podivjane zveriki žrtev lovijo. Sem lovec?Sem srna?Sem orel,ki v nizkem letuzbeži. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 speechless Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ko te ni... Ko te ni,vse prazno se zdi,kot da te nikoliveč ne bo nazaj. Senca spomina,čaša pelinain tvoj smehljajkot da te nikoli ne bo nazaj.. Ta večni zakaj,pot se ne vrne nazaj,v temi nočividim oči. Prividi, ki se spreminjajo v sanje,more boleče,in večno bežanje. Ta večni zakaj,odmeva od stene,od gore kamenein kot dež spira še zadnjeupanje iz mene. Lupina zdaj praznozre mi v oči,ne čutim,ne mislim,led me vztrajno,obliva, kakor v žledzavita, brezlistna gola breza. Ko te ni,je prazna lupina...Le bleda sled spomina. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ej talenti, men je kar mal nerodn vprašat tole. Jaz bi tudi rad, da mi uspe sprostit dušo na takle način, pa nisem s temi verzi in pravili in stili seznanjen. Kje se mora rimat pa kako začet pisat? Čutim potrebo, da bi komu povedal kaj direkt iz srca, pa ne vem al naj kar freestyle užgem? Čist resno! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ti kr freestyle...važno, da spraviš ven Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Rad te imam zato te bom naučilkako morašmislitigovoritidelati... Rad te imam.Zato ti bompovedalkako je trebaživeti,čemu se smejatiin kdaj smeš jokati. Rad te imamsamo zatote popravljamne govori preglasno,veš da tega ne maram,kuhaj mi slastno,pa ne nezdravo,ljubi se nežnoin ne vihravo,motijo me lasje,ostriži se že.... Rad me ima,samo zato vsak danzgubi dragocene minute , ko iščenapake,napakce in dlakce.... Včasih si zaželimmalo manj ljubeznipa malo več sproščenosti,malo manj resnosti.včasih si zaželimmalo več sovražnosti..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 Kul, lia. Mi je znano to. Ej, res mi je ful všeč tvoj stil pisanja. Zabaven in hkrati boleč/resničen. Carica si! EnglBengl, tvoja mi je tud všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 6. december 2005 Prijavi Deli 6. december 2005 go lia! pa sej ti jih prov iz rokava stresas! dobra si bi se kr zalubu vate.. bi se ti tud vame.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Nič mi dneva ne pokvari Ne tvoj molk,ne te sitnobene pustim si grenkobe... Ne ta megla,ki zakriva soncein ne razpetost na vse konce... Za radosttreba ni na tisoče stvarisamo misel svetla poljubi mi dlani... Sinica drobnavsako jutro priletiko gledam jo, se zdi, kot da se mi smeji... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 11. december 2005 Prijavi Deli 11. december 2005 Sama s sabo v sobi obsedim,premišljujem štejem da zaspim.Tvoja slika po mojih mislih se podi,me zavaja zdaj vem zakaj živim. Malo naokrog poglej,stopi k meni in povejkdo je v tvojih sanjah in če jaz sem tavedi da... DALA TI BOM VROČ POLJUB POLN OBLJUB.ZATE PLESALA BI DO NOČI.ZDAJ VEŠ DA TI SI EDINI KI ME IMA,ODKAR VRTI SE SVET VEM DA ZATE SEM USTVARJENA. Dobro vem da , te poznam, in čutim kaj vse lahko ti dam. opaziš; kako želim si te ,še pred jutrom vedel boš vse. Malo naokrog poglej,stopi k meni in povejkdo je v tvojih sanjah in če jaz sem tavedi da... DALA TI BOM VROČ POLJUB POLN OBLJUB.ZATE PLESALA BI DO NOČI.ZDAJ VEŠ DA TI SI EDINI KI ME IMA,ODKAR VRTI SE SVET VEM DA ZATE SEM USTVARJENA. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 KOLIKOKRAT? Neštetokrats poljubomti pošljem srce... Mimogredese medotakneš... Če verjameš ali ne to noč mi vseeno je... Me ljubiš ali ne... Samo to vemda pogrešam te...Da važno niče ljubiš tudi ti. Jo ljubiš ali ne... Samo to vemda ona ljubi te.Da važno niče jo ljubiš tudi ti. Vsa ta ljubezenska nesnagačloveku v peklenski krog pomaga.... Včasih se mi zazdi,da vsa ta čustvena nesnagapovsem zamegli pogled.Sem mar led ? Ej ti ded gologlavi,ko si s svojo sivo glavobabici na uho zašepetalko bi vedela ti,kolikokrat sem moral se na novo zaljubit vate,da sem zdržal! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Za D. Pogrešam te.Prav zdaj, v tem trenutku.Pogrešala sem te tudi včeraj.Včeraj, ko sem mislila nate.Pogrešam te, še vedno.Danes te bom še pogrešala.Tvoj objem, tvoj nasmeh, tebe.Jutri?Da, tudi jutri te bom pogrešala.Pravzaprav ne vem,kako dolgo bo tako.Zakaj?Ker ljubim... (Metka Marolt, Na belem oblaku) Za D. Pomembni so trenutki,ki nam ostanejo v srcu.Tisti lepi,ki se jih tako radi spominjamo,slabe raje pozabimo.Spominjam se vseh trenutkov -nežnih, prijateljskih,ljubečih, strastnih,jokavih, najinih. (Na belem oblaku) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 danes, jutri, za vedno... ljubezen traja tukaj in zdaj - začne se in se nikoli ne konča. daje smisel in energijo v življenu.ljubezen, ki traja in se ne konča... saj ljubezen pomeni - OBSTAJATI. d., za vedno v mojih mislih... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Vse tisto, kar ti nikoli ne bom... Vse tisto,kar ti nikoli ne bom povedala... Vse tisto kar, mi nikoline boš povedal.... Ostaja nekje globoko zakopano. Vsak dan znovastresemkamenja in črne zemlje.... Vsak dan znovazacementirašpogladiš in zgladiš ... Spet je privrelaiz globinelava.... Razmetala kamenje,stopila zemljo,betonske plošče so se spremenile v prah. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 obstajata dva svetova -eden je moj, drugega si razdelite med seboj.pretvarjaj se,da se svet vrti okoli sonca,saj veš, da se vrti okoli tebe.želim svet v drugi - popravljeni izdaji. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. december 2005 Prijavi Deli 26. december 2005 že sam pogled.že sam nasmehin tvoj bežni dotikso mi pripeljali spomine.pogrešam te. (m.marolt:na belem oblaku) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 d. sin svaroga je v komi... najbrž se nikoli več ne prebudi...ali pa? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.