triple x 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 D-ji so pa zgleda usi fajn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 D-ji so pa zgleda usi fajn! ne več Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ne več Zakva pa ne? Js sn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Zakva pa ne? Js sn! nisem rekla, da noben d. ni več fajn, sam vsi pa niso... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 vam vsem...tu na forumu pa vsem ljudem...ful ste face vsi!!!!!! cisto vsi!!zelim vam samo povedat, da bi bil svet brez vas, nas, njega, nje, kogarkoli prazen. bedn. za vse, se najbolj za tiste bliznje, ki jim dosti pomenimo. zakaj se ne bi enkrat ustavili, zazrli v nebo in vprasali, ce vedno vsem povemo, da so nam pri srcu?kolikokrat se ljudem zgodi, da nimajo priloznosti izpovedat svoje ljubezni?vsem vam zelim, da bi res delali tisto, kar si zelite, da bi uzivali v trenutku.. saj zato pa smo bili ljudje ustvarjeni. in se posebej tebi, pupi, zelim, da bla najina ljubezen tako trdna, globoka in cista vse najino zivljenje. pa k... gleja vse, ki imajo kaj proti nama. vrjetno nama zavidajo, kr nimajo tega kar imama mi2. ajde, mejte se.. Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Spoznal si me s custvom ljubezni.Bila sem srecna... vse sivo je naenkrat dobilo svoj pomen.Spoznal si me z bolecino strtega srca, vse barvno je izgubilo svoj pomen....Sedaj se pobiram.Ne uspeva mi, tako kot bi si jaz zelela,saj se vedno cakam na soncni zarek, ki bo zasvetil,in se bo moje upanje spreobrnilo v resnicnost.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 nisem rekla, da noben d. ni več fajn, sam vsi pa niso... Zato se pa osredotoč na tiste k smo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Zato se pa osredotoč na tiste k smo! aja? za zdaj se bom samo sebi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 aja? za zdaj se bom samo sebi... A se boš še naprej smila sama seb? To ni rešitev. pa ti nočm nč slabga, da nou pomote! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 A se boš še naprej smila sama seb? To ni rešitev. pa ti nočm nč slabga, da nou pomote! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 OPROSTITE! Kaj pa tukaj? A se tukaj lahko SVINJA? Misli, da JA! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 a? ka pravs? ---------- ti kr freestyle...važno, da spraviš ven Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 butnskala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Tukaj dobre pesmice pisete! fanciiiiiiii Lia fajne pesmi pises!! sicer ne zdej, da sm jst kak poznavalc al pa kej.. da lahk spoho sodim, sam, men je kaksna tvoja, ki sem jo prebral vredu! bogatis forum s tisino, ki veliko pove!! --------- butnskala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 d:bolje je boriti se in izgubiti,kot sploh se ne boriti. (arthur hugh) Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blue_rose 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Jaz nisem cvet ob robu travnika,ki vsakdo ga pohodi,jaz nisem jutranja kaplja rose,ki v trenutku se razlije,jaz nisem megla,ki se rano razprši.Jaz sem deklica mlada,ki zaljubljena je vate in živi zate by blue_rose To je pred leti zrastlo na mojem zeljniku, ne spomnim se več za koga takrat,vem pa komu je to namenjeno danes Bo dobil te misli, ko bo pravi čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Kaj naj ti rečem Kaj naj ti rečempod srcem ti bije novo življenje,čakaš,vidim strah v tvojih očeh... Naj ti rečem da bo vse lepo,da bo vse pravin da ni razloga za strahin grozo v tvojih očeh... Naj ti rečemda bo smrt vohljala dihala z vročo sapo prav za vrat,da je treba moliti in upati,da preživiš tiin da zaživi dete. Dete , ki bo raslo in bo zmeraj kakor senca s teboj,tudi če ne bo ob tebi, bo tvoja misel za zmeraj z njim..... Vem , si ljubila in to večkrat,ko ti niso ustrezali si se na križišču obrnila,si pokazala smer, ali pa samozavila..... Zdaj bo pa tuza zmerajpa kakorkoli žebo, velika sprememba.... Danes je nekdo umrl,kakor da bi naredil prostorza tega , ki prihaja.... Nimam besed, ne tem, ki se poslavljajoin ne tebi draga,nekam oddaljeno zremna vse to .... Nekaj se je zgodilo, nimam več solz insladke laži mi grejotako težko od rok.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 sn mislo da mi je kera kaj napisala hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Tebi untitled Osamljeni jezdecigre na srečopokerašin revolveraš iz zasede... Pod streli padajopa nič ne krvavijo.... Ta vseraziskujoči duhškorpijonske lune,ki človeku ne da spati... in čaka na tisti znani objemiz davnega otroštvain iskricev očeh prve petošolske ljubezni Da ga presenetiv njegovirevolveraškizasedimala bela nežna roka Da padejo maskein tiste črne rokavice,ki ne pustijo začutit dotika.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 tu gor so pa sami poeti tenkjuverimač lia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 naj se tole uresniči v tem letu , ki prihaja..... sonček si , ki se skriva za črnim oblakom pusti oblake pod seboj in se zazri v nebo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 naj se tole uresniči v tem letu , ki prihaja..... sonček si , ki se skriva za črnim oblakom pusti oblake pod seboj in se zazri v nebo EH, če je pa smotko, pa si ne pusti it naprej. Si čul zdaj??? Poslušaj jo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 smotka, sej sam vse ve, tako kot vsak od nas..... kaj bo mene poslušal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 a ti si kaka čarovnica lia?? delam na tem, delam še enkrat hvala (zaj pa že sam cuker od mene leti :xx!: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.