lia 17. februar 2006 Prijavi Deli 17. februar 2006 Tega mi nihče ne more spleti Sredi nedokončane zgodbev praznem prostoru lebdimna krilih občutij letim,od najbolj nesmiselnega, noregaživljenja teatra,globoko v brezna lastna potopljenav vzporednem svetu živim. Nesmiselna radostpa raste in raste,buči in kipi se dviga in pari,v meglicah se kakor mehka blazina, kakor nežen ovoj,na mehko nalaga,ves svet je moj,tega mi nihče ne more spletine Bog in ne cesarda nežno me prebujain z neslišnimi poljubime milost daje spat... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Mine, mine vse... Danes ne gre zaspatipreveč je vseh teh reči,ne ni se za bati vseh tehgrozečih strahov in čeri... V trenutkih drobnih na tisoče prelestnih slasti,čarobnih prividovmigetajočih luči.... Tam daleč nekjein čisto tu občutjeneizbežno, prav je da sem tu z vso svojo skrito bolečinoglobel brez dna,preko nje tud utrip srca ne bil bito kar je. Kadar znova me preizkuša, kar naj me,vsaj vem da diham še... Naj ne pomislimkako ti je, le to lahkoti rečem , da mine,mine vse..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 zmer bolj so mi vsec tvoje pesmice! super so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 .....Direktna pot pa nam takoj da naš končni in edini cilj.Proces pridobivanja vrlin se obrne.Ni nam jih treba iskati,kajti le-te pridejo same v skladu z našim napredkom na poti.Ne morem si pomagati,da se ne bi spomnil Kristosovih besed o nebeškem kraljestvu,katerega moramo iskat ipred vsem drzgim:"Poišči najprej Božje kraljestvo in njegovo pravičnost,in vse drugo ti bo dano."Siliti se v iskanje vrlin je pravtako nekoristno,kakor bežanje pred skušnjavo.Vsi vemo,da se resnična zmaga ne doseže z begom,temveč z odločnim in pogumnim bojem.In vedeti moramo,s kom se borimo,drugače bomo izgubili.Le direktna pot nam že od vsega začetka pokaže,kam gremo in zakaj.Z zanikanjem tega nestvarnega sveta,kar je ponavadi nepoznano ostalim okrog nas,si pridobimo naraven in razumen značaj in ne namišljenega ali nejasno zasanjanega.Tako preko lastne izkušnje spoznamo resnično vrednost stvari,med katerimi še vedno živimo..... (V DNEVIH VELIKEGA MIRU--na direktni poti Ramane Maharšija) VSE DOBRO Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. februar 2006 Prijavi Deli 21. februar 2006 Tako in nič drugače Z enim samim zamahomga ubiješ... Z eno samo besedoustaviš... Z enim samimstrelomdirektno v čelo... To je direktnapotza to res nerabišvrlin.... Samo mirno rokonekaj malega vajein dobro orodjein seveda dragi mojmalo športne sreče.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Ah...ko bi bilo to tako simpl.Clovek si je zato, da si lahko privosci ubijanje cloveka, izmislil domovino, cast, teroristicno groznjo, ..celo Boga, v imenu katerega mu je tako dejanje dovoljeno. V lazeh samemu sebi,si iscoc svojo najlepso maskoizgubil vse.Med laskanjem tistih,ki so te zeleli ocrniti,ko si obrnil hrbet,si videl nezno zensko sepetanje.Sampanjec na jahtije radodarno polivalrjavo kozo v bikinkah.Zvok kristalnih kozarcevni mogel prikriti krvavega okusa denarja.Vse za denar.Postal si denar. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Ubijam zato, da nisem ubita,ne zarad naroda, boga ali časti.... Ko te prijem dolgoduši, ne razmišljaš več ali je prav ali ni.... Menda je vse igrain oni zgorajse samo prešerno smejiin zabavako tu spodaj teče kri... V tej krvoločni gladiatorskiigri, padem zdaj jaz in enkrat ti te igre se ne preživi... Vonj po krvi naju spremljavse dni....še rojen sem v mlaki živordeče, tople krvi.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Ne morem tako..to ne bi bila jaz Ko si me zajahals svojimi ognjenimi stremeni,zapicil konicaste nohte globoko v lobanjo,mi sikal z vrocim dahomumor, umor, umoril te bom..Vse, kar sem lahkolahko sem reklaljubi me, ljubi me, ljubi me Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Ljubi me, bi mu reklako bi ti razparal drobovjein razsekal tvoje deteljubi me, bi mu reklako bi ti požgal zibkoin ljubi me , bi mu reklako bi te razklal na dvoje... Sama tega ne bi zmoglače drugega nebi mu pustila boleč spominpekočo brazgotino zadnjega ugrizače bi zmanjkalo močida ga povlečem za seboj.... to nisem jaz je le njegov odsev.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 hehe.. sedna pa lia - we want more! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Ljubi me,v krvi ljubi me.Ko me bos videl umiratienkrat, miljonkrat, nestetokrat..se bos zavedel,da je bila moja ljubezenedina resnica, ki je bila kos tvojim zasledovalcem. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 hvala Sedna, minila me je sla po ubijanju **** Ne ljubim te,samo nežno te pobožam,s poljubom solzo posušim,z nasmehom sončen dan naredim,v objemu zdaj počivašv klobčič zvit rane si izmivaš... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sedna 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Mah, kajces, sem pac nepoboljsljiv optimist. Mogoce zato, ker vem, da je lahko slabse. Dosti slabse.Ako ti treba rame za plakanje, tu sam, ako zelis ubiti koga, mozda zajedno nadjemo koju rugalicu, da ga grdno izrugamo, fino se nasmejemo in pustimo, da se izgubi za uglom tamne ulice.LOVE YOU.. Citiraj http://sedna.blog.siol.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 nek ti bu sa srečom.... ponekad znaš ...zarazim se sa tugom ovog svijeta....onda umjesto da tučem ....hodam i pišem...... onda se lakše živi...kad si obkružen sa patnjom... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. februar 2006 Prijavi Deli 23. februar 2006 Hladilna torba Toplo, vročekakor pečgorivsaka miselžge, bolini koncavidetžgeše zmerajta dotikdlani... Vzadnjem snegu zdajsvojo vročo dlan hladim... A kamglavo, srce naj dam? V letakuglejugodnohladilnatorbaSPAR..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. marec 2006 Prijavi Deli 14. marec 2006 Nič mi ne rečeš, a le vem,da je med nama zlomljen lokin kadar zdaj ob tebi grem,si ne ponudiva več rok. Čemu bi jih? Dotik te moti.Čemu bi stala ti na poti,ko slutim prav, od kod tuj vonj,kam vsako noč odhajaš ponj. Ničesar ne želiš od mene,ničesar več ne pričakuj.Na novo jutro te preženein vsak večer si mi bolj tuj. **** Moja mala dlan Moja mala dlanbi kakor sladka miselrada šla ti čez obraz teman... Prižgala spet ti svetli žar v očeh,na lepem čelu rahlo bi počilapotem pa ljubkujoča izgubilase v toplem gnezdu - kuštravih laseh. Moja mala dlanbi kakor vroča željarada šla ti čez obraz teman... Skrivnostno bi v uho zašepetalačarobni rek, ki ti smehljaj izvabi.Na ustnah bi zamaknjena obstala. Moja mala dlanbi kakor mehka rutarada šla ti čez obraz teman... Ta moja mala, strahopetna dlan!Od daleč boža žalostne smehljajev očeh ti, ki bi jokale najraje.Boji se, da se boš obrnil stran. OKUS PO GRENKEMMila Kačič Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Pravijo da sta se ljubila... on je bil dosti starejši od nje.. ko so ji ljudje povedali, da jo bo prizadel ga je pustila... on je v solzah prosil in prosil naj tega ne počne.. odšel je.. a obljubil ji je , da ji bo pisal.. PRVO PISMO:je prišlo en mesec zatem.. pisalo je.. da jo pogreša.. da v življenju ne vidi več smisla.. a se bo probal pobrati.. DRUGO PISMO:je prišlo eno leto po prvem.. pisalo je.. da se je že pobral in da se je že uspel nasmejati lepemu dnevu.. TRETJE PISMO: je prišlo 2 leti za drugim.. pisal je, da se pučuti bolše in da že hodi okoli.. ima že simpatijo ČETRTO PISMO: je prispelo 5 let za prvim.. pisalo je.. da so ta pisma pošiljali njegovi prijatelji.. da bi lažje prenesla slovo, saj on ga ni mogel prenesti.. ubil se je 2 dni po njenem odhodu.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Bullshit! :xx!: Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Smej se ko ti solze po licih povze, smej se in ne pokaži svetu, da ti je hudo, smej se, govori glasno, kriči naj vsi mislijo da si neranljiv, neubčutljiv, trd, mrzel, smej se, smej se ko ti je hudo, ko ti nekdo stopi na srce in ga pomendra, smej se ko ti iz oči priteče kri - ker ni več solza! Kako so težki trenutki, ko si ob človeku; ki ga ljubiš, a njegove ljubezni ne občutiš.. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Al pa ko ljubiš osebo, k jo več ni! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 triple x... Da imaš nekoga rad... spoznaš šele takrat, ko ga izgubiš za vedno... oz.gre za vedno... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Veliko ljudi sem spoznala, a nikogar takega kot si ti! Veliko sem jih imela rada, a nikogar tako kot tebe! Veliko sem jih pozabila, nikoli ne bom tebe! Če ljubiš bogatstvo, ne ljubi mene,kr so drugi bogatejši.Če ljubiš lepoto ne ljubi mene,kr so drugi lepši.Če ljubiš ljubezen ljubi mene,kr jaz ljubim tebe! Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 triple x... Da imaš nekoga rad... spoznaš šele takrat, ko ga izgubiš za vedno... oz.gre za vedno... Ja, vem to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 grave res... vem tut jst... najhujše pa je,če ti negdo hoče vrnit za napakoki veš da si jo naredil... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. marec 2006 Prijavi Deli 18. marec 2006 Ja to stane največ! Btw- všeč mi je tvoj podpis! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.