just4you 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 težko je nekaj spremenit... tnxy...-tut meni je všeč,kr verjamem v to... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 Ti kot jazjaz kot timidva sva enoto si tito sem jazto sva midva ko stopam sama po cesti, zdrznem ob vsakem se šumu,tema zažira se vamevsaka senca je strahpredajam sevzemi medokler ti dajemvse prav vsečudovit je svetv zvokih omame ko zaslišiš barvekako lijejo vatevalovijose pretakajodivji sound prodira vatev obliki lila kapsulez zvezdicami v kričečih barvahin življenje te zaboliko stopiš na žebeljsredi pločnikačudovit je svet v oblaku dimav znanih obrazihneznancev za mizo v kotuv požirku alkoholaki te ponese v lenobno pričakovanječudovit je svetko ga uživaš brezobčutka krivdeko si odvisen samo in le od sebe.Vsi hitijovsem se mudioči uprte v meglene daljaveobrazi negibnigibi hitri, nepotrpežljivi,koraki dolgi, še daljši......a kje je človek?Nekdo, ki bi odkrito pogledal v oči,nekdo, ki se nebisramoval toplega stiska roke,ki se nebi bal ljubezni!?Kje je človek? Človek???Vsi hitijovsem se mudi.Kot veter je najina ljubezendanes srečna v namajutri daleč zakopanakot veter......Le kaj bo z nama?? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 Full lepo napisan iz srca! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. april 2006 Prijavi Deli 4. april 2006 takrat k je ta pesem nastala,sem poznala enga študenta medicine,k je danes priznan nevrokirurg v Lj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.