oona 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Nesmiselno se je spraševati, zakaj se je to zgodilo ravno meni.Priznaj si. Grda si. On se je pa malo zajebaval iz tebe, ti pa nisi dojela šale. Da si nauš kej naredu... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 In na nebu je posijalo sonce...Po mojem obrazu sta spolzeli dve solzi.Ena zate in ena zame.Sončni žarki so se poigrali z njima in na licih narisali mavrico.Zaželela sem srečo. Eno zate in eno zame.Ker po dežju vedno posije sonce...Khmm...to stran bi naj brali čustveno stabilni ljudje.... (jaz to nisem) Drugače postaneš 2x povožen makaron. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Najhuje je ko veš v kaj se spuščaš, zavedaš se možnih posledic in bolečin, ko veš da tale zveza ne bo trajala, pripravljen si, pa te vseeno prizadene. Neverjetno. Lahko si še ne vem kako čustveno stabilen, pa si na koncu ena navadna razvalina. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Da si nauš kej naredu... Ne skrbi zame. Bom kvečjemu tebi kaj slabega naredil. Mislem, a si čist pozabu, kaj si mi sinoči šepetal? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Mislem, a si čist pozabu, kaj si mi sinoči šepetal? Ja. Si rekel, da si bog... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Nesmiselno se je spraševati, zakaj se je to zgodilo ravno meni.Priznaj si. Grda si. On se je pa malo zajebaval iz tebe, ti pa nisi dojela šale.Hja, šele danes prebrala tvoje komentarje. Poleg tega, da si Bog, si tudi jasnoviden. Le kako si vedel, da sem grda. Sicer pa, tudi takšni moramo živeti in prenašati takšne lepotce, kot si ti. Malo žegnane vode ti ne bi škodilo. Bodi v cvetju, Lucifer ! Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 rekla si, da mirno boš odšlain nikoli več, ne boš me motila...Kljub temu ga bo še ljubila, je tako... Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 rekla si, da mirno boš odšlain nikoli več, ne boš me motila...Kljub temu ga bo še ljubila, je tako... joj, ronja, da se slučajno ne bi pustila temu luciju, sej že njegova ikona pove, da je cepec :xx!: :xx!: :xx!: .... ...ti srček, se pa tudi probaj postavit nazaj na noge, sej vidš, da takole žalostna ne boš nič dosegla.......dej ženskica , začni živet....pa uživat!!!!IMEJ SE RADA!!!!! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 [joj, ronja, da se slučajno ne bi pustila temu luciju, sej že njegova ikona pove, da je cepec :xx!: :xx!: :xx!: .... ...ti srček, se pa tudi probaj postavit nazaj na noge, sej vidš, da takole žalostna ne boš nič dosegla.......dej ženskica , začni živet....pa uživat!!!!IMEJ SE RADA!!!!! Ne bom se mu pustila, brez skrbi. Saj se skušam postavit nazaj na noge. Počasi gre, sem vztrajna . Hvala, Žaža, za vzpodbudne besede!So trenutki, ko sem srečna in pozabim in delam na tem, dabo teh trenutkov vedno več. Ronja Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ronja, daj si preberi knjigico z naslovom VSAK DAN JE LAHKO NOV ZAČETEK ali pa DEKLIŠKE POGOVORE. SUPER KNJIGICE Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 rekla si, da mirno boš odšlain nikoli več, ne boš me motila...Kljub temu ga bo še ljubila, je tako... Ja nekaj podobnega tudi jaz doživljam. Zmeraj bo v srcu mojem. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ICElady 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 TEBI!!! Naj bo življenje še tako darežljivo, še vedno je bilo nekje nekaj, kar ga je preseglo. Bilo je hrepenenje ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 o mi je všeč tvoja ikonca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Jaz bi ti pa rad povedal, da si že prav mal nesramno pogosto v mojih mislih...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ICElady 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 TEBI!!! Mirna, jasna noč in zvezdnato nebo... moj pogled uprt v zvezdo, ki žari močneje in moje neskončno hrepenenje... Hrepenela sem po tem, da bi nekoč dosegla nebo in se dotaknila te zvezde jo občutila ... in nisem niti slutila da tudi zvezda hrepeni po meni, po mojem dotiku. In neke dolge, samotne noči se je zvezdica, nežno, kot beli metulj spustila v moje srce. In občutila sem neskončno nežnost, mehki, žametni objem miru, ki me je zapolnil, in pomiril. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Prikorakal je v moj svet in v njem pustil sledi. Naučila sem se. Naučila resnične ljubezni. Zame je darilo ljubezen, ki mu jo lahko dam. Največje darilo, ki ga lahko sprejmem je, da on sprejme mojo ljubezen.Je to greh? Kaj je greh? Življenje živeti, ali ga le preživeti?! Ne kesam se več. Vem, da ne potrebujem odpuščanja. Najvišje čustvo je ljubezen, mar ne? Zagotovo vem, da zanjo ne potrebujemo dokazov, dvomov in odpuščanja. Le popolnoma se ji predamo, da občutimo toplino božanstva.Toliko stvari bi mu rada povedala, pa ne morem. Delila z njim občutke, pa ne znam. Včasih bi rada zaprla oči, bila v njegovi bližini in uživala v tišini. Rada bi naslonila glavo na njegove prsi in občutila njegovo srce. Rada bi ga zopet iskala v množici. Iz daljave opazovala, ne da bi na sebi občutil moj pogled. Mogoče bi se obrnil, me pogledal, se nasmehnil.Ljubezen.... večna uganka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 OOOO SELENA NORO DOBRO NAPISANO... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Vedno rad povem trenutku,ko je oseba čutno vbodena, da ima oseba vse tisto,kar jest nimam,da je oseba pozitiva v momentu,ko se ji želim pohvalit tut;to so izjemni trenutki, takrat spadaš tut ti zraven Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 In na koncu spoznam resnico o tebi, draga punca. Uporabil bom Luciferjevo retoriko x!x Na koncu spoznam preko tebe in preko drugih, da se obnašaš kot "kuzla ki se nekontrolirano goni okrog". Žalostno ampak tako je s tvoje strani izpadlo. No ja malce kruto , tako sem približno o njej razmišljal pred meseci. Takrat ko me je jeza in sovraštvo do nje dajala. Stavek "kuzla ..." sem povzel od nekoga drugega. Ta je na tak način povedal svoje osebno mnenje o njej. Danes sije v mojem srčku sonček in se mi smili, ker vem da jo bo nekega po glavi udaril velik, gromozanski bumerang. Sebi jamo koplje, kar naj nadaljuje . Ji čestitam za pridnost . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 danes si se posebaj lepa..... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 ... In na koncu vse tiho je bilo bejbi ... najina pogleda se niti ne srečata od tolikšne frustracije ... pa toliko novega in dobrega se je meni zgodilo ... in ti bejbi, a je kaj novega pri tebi Ne najbrž nič novega pri tebi ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 28. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. junij 2004 Slab mesec je minil, odkar sem svojo žalost izlila iz sebe. In vem, nisem naredila napake. Danes razmišljam drugače, kot takrat. Ne, ne bom ti pustila, da bi še naprej najedal moje srce, moje misli. Bila sem nora, da sem tako dolgo žalovala za nekom, ki me ni vreden. HVALA VSEM NA LUNINEM FORUMU (vključno z Luciferjem ), da ste me bodrili in podpirali, ker mislim, da ste mi vi dali moči, da začnem razmišljati drugače. Danes sem spet naredila korak naprej! In počutim se ! Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 uffau, dons si pa še privljačnejši kak to nardiš, nauč me Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Slab mesec je minil, odkar sem svojo žalost izlila iz sebe. In vem, nisem naredila napake. Danes razmišljam drugače, kot takrat. Ne, ne bom ti pustila, da bi še naprej najedal moje srce, moje misli. Bila sem nora, da sem tako dolgo žalovala za nekom, ki me ni vreden. HVALA VSEM NA LUNINEM FORUMU (vključno z Luciferjem ), da ste me bodrili in podpirali, ker mislim, da ste mi vi dali moči, da začnem razmišljati drugače. Danes sem spet naredila korak naprej! In počutim se !I'm with you Ronja ... Ja kar je bilo, je bilo lepo. Kasneje ko sva se ohlajevala je bilo veliko nezaupanja in slabih misli med nama. Res škoda da se ne pogovarjava. Nisva se spoštovala, ni bilo iskrenosti med nama, bilo pa je lepo in sanjsko v nama, ko sva bila združena skupaj na travniku . Zdelo se je da bo najin trenutek večen. Pa se je ta trenutek podrl kot hiša od kart. Zdaj ko pogledam nazaj, sem neugodno presenečen nad mojo jezo, nad mojo impulzivnostjo. Kako razdiralna in uničevalna je ta sila Sila ki sem jo jaz sprožil. Tudi če imam prav, nimam pravice nekoga žaliti in poniževati. Še posebej ne tebe, ki si mi nekaj lepega dala. Nimam pravice. Ohh ko bi vsaj tole prebrala draga tigrica. Pa po moje je prepozno, nič ne pomaga. Podrl sem most med nama. Ostala sva vsak na svoji strani brega. Rad bi zgradil nov most med nama, most zaupanja in kesanja. Stari most pa naj bo lep spomenik najini ljubezni in nežnosti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Zdelo se je da bo najin trenutek večen.Končno Volkec, kakorkoli dala ti je veliko, kajne... in tisti trenutek sta spremenila v večnost, verjemi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.