Skoči na vsebino

Tebi...

Ronja

Recommended Posts

Nesmiselno se je spraševati, zakaj se je to zgodilo ravno meni.

Priznaj si. Grda si. On se je pa malo zajebaval iz tebe, ti pa nisi dojela šale.

Da si nauš kej naredu... x;)x x:Xx x:Xx x:Xx

Dum spiro, spero.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 453
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica
In na nebu je posijalo sonce...

Po mojem obrazu sta spolzeli dve solzi.

Ena zate in ena zame.

Sončni žarki so se poigrali z njima in na licih narisali mavrico.

Zaželela sem srečo. Eno zate in eno zame.

Ker po dežju vedno posije sonce...

Khmm...to stran bi naj brali čustveno stabilni ljudje.... (jaz to nisem)

Drugače postaneš 2x povožen makaron. x;)x

Najhuje je ko veš v kaj se spuščaš, zavedaš se možnih posledic in bolečin, ko veš da tale zveza ne bo trajala, pripravljen si, pa te vseeno prizadene. Neverjetno. Lahko si še ne vem kako čustveno stabilen, pa si na koncu ena navadna razvalina.
Ja sam ka mali pao s lipe

Nesmiselno se je spraševati, zakaj se je to zgodilo ravno meni.

Priznaj si. Grda si. On se je pa malo zajebaval iz tebe, ti pa nisi dojela šale.

Hja, šele danes prebrala tvoje komentarje.

Poleg tega, da si Bog, si tudi jasnoviden. Le kako si vedel, da sem grda. Sicer pa, tudi takšni moramo živeti in prenašati takšne lepotce, kot si ti. Malo žegnane vode ti ne bi škodilo.

Bodi v cvetju, Lucifer :detelca: !

Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar!

rekla si, da mirno boš odšla

in nikoli več, ne boš me motila

...

:unsure:

Kljub temu ga bo še ljubila, je tako...

:unsure: :C:

joj, ronja, da se slučajno ne bi pustila temu luciju, sej že njegova ikona pove, da je cepec :xx!: :xx!: :xx!: x^x ....

...ti srček, se pa tudi probaj postavit nazaj na noge, sej vidš, da takole žalostna ne boš nič dosegla....

...dej ženskica , začni živet....pa uživat!!!!

IMEJ SE RADA!!!!! xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!

[joj, ronja, da se slučajno ne bi pustila temu luciju, sej že njegova ikona pove, da je cepec :xx!:  :xx!:  :xx!:  x^x ....

...ti srček, se pa tudi probaj postavit nazaj na noge, sej vidš, da takole žalostna ne boš nič dosegla....

...dej ženskica , začni živet....pa uživat!!!!

IMEJ SE RADA!!!!! xsrcx

Ne bom se mu pustila, brez skrbi.

Saj se skušam postavit nazaj na noge. Počasi gre, sem vztrajna :palec: . Hvala, Žaža, za vzpodbudne besede!

So trenutki, ko sem srečna in pozabim in delam na tem, da

bo teh trenutkov vedno več.

Ronja

:detelca:

:2src: TEBI!!!

Mirna, jasna noč

in zvezdnato nebo...

moj pogled uprt v zvezdo,

ki žari močneje

in moje neskončno hrepenenje...

Hrepenela sem po tem,

da bi nekoč dosegla nebo

in se dotaknila te zvezde

jo občutila ...

in nisem niti slutila

da tudi zvezda hrepeni po meni,

po mojem dotiku.

In neke dolge, samotne noči

se je zvezdica, nežno,

kot beli metulj

spustila v moje srce.

In občutila sem neskončno nežnost,

mehki, žametni objem miru,

ki me je zapolnil, in pomiril.

xloveyx

Prikorakal je v moj svet in v njem pustil sledi. Naučila sem se. Naučila resnične ljubezni. Zame je darilo ljubezen, ki mu jo lahko dam. Največje darilo, ki ga lahko sprejmem je, da on sprejme mojo ljubezen.

Je to greh? Kaj je greh? Življenje živeti, ali ga le preživeti?! Ne kesam se več. Vem, da ne potrebujem odpuščanja.

Najvišje čustvo je ljubezen, mar ne? Zagotovo vem, da zanjo ne potrebujemo dokazov, dvomov in odpuščanja. Le popolnoma se ji predamo, da občutimo toplino božanstva.

Toliko stvari bi mu rada povedala, pa ne morem. Delila z njim občutke, pa ne znam. Včasih bi rada zaprla oči, bila v njegovi bližini in uživala v tišini. Rada bi naslonila glavo na njegove prsi in občutila njegovo srce. Rada bi ga zopet iskala v množici. Iz daljave opazovala, ne da bi na sebi občutil moj pogled. Mogoče bi se obrnil, me pogledal, se nasmehnil.

Ljubezen.... večna uganka xsrcx

Vedno rad povem trenutku,ko je oseba čutno vbodena, da ima oseba vse tisto,kar jest nimam,da je oseba pozitiva v momentu,ko se ji želim pohvalit tut;to so izjemni trenutki, takrat spadaš tut ti zraven w:Iw
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

In na koncu spoznam resnico o tebi, draga punca.

Uporabil bom Luciferjevo retoriko x!x

Na koncu spoznam preko tebe in preko drugih, da se obnašaš kot "kuzla ki se nekontrolirano goni okrog". Žalostno ampak tako je s tvoje strani izpadlo.

No ja malce kruto :eek: , tako sem približno o njej razmišljal pred meseci. Takrat ko me je jeza in sovraštvo do nje dajala. Stavek "kuzla ..." sem povzel od nekoga drugega. Ta je na tak način povedal svoje osebno mnenje o njej.

Danes sije v mojem srčku sonček in se mi smili, ker vem da jo bo nekega po glavi udaril velik, gromozanski bumerang. Sebi jamo koplje, kar naj nadaljuje :palec: :palec: :palec: . Ji čestitam za pridnost x:Dx x:Dx .

... x8Dx In na koncu vse tiho je bilo bejbi ... najina pogleda se niti ne srečata od tolikšne frustracije ... pa toliko novega in dobrega se je meni zgodilo ... in ti bejbi, a je kaj novega pri tebi x?x Ne najbrž nič novega pri tebi xrolleyesx ...

Slab mesec je minil, odkar sem svojo žalost izlila iz sebe. In vem, nisem naredila napake. Danes razmišljam drugače, kot takrat.

Ne, ne bom ti pustila, da bi še naprej najedal moje srce, moje misli. Bila sem nora, da sem tako dolgo žalovala za nekom, ki me ni vreden.

HVALA VSEM NA LUNINEM FORUMU (vključno z Luciferjem ;) ), da ste me bodrili in podpirali, ker mislim, da ste mi vi dali moči, da začnem razmišljati drugače.

Danes sem spet naredila korak naprej! In počutim se xloveyx !

Slab mesec je minil, odkar sem svojo žalost izlila iz sebe. In vem, nisem naredila napake. Danes razmišljam drugače, kot takrat.

Ne, ne bom ti pustila, da bi še naprej najedal moje srce, moje misli. Bila sem nora, da sem tako dolgo žalovala za nekom, ki me ni vreden.

HVALA VSEM NA LUNINEM FORUMU (vključno z Luciferjem  ;) ), da ste me bodrili in podpirali, ker mislim, da ste mi vi dali moči, da začnem razmišljati drugače.

Danes sem spet naredila korak naprej! In počutim se  xloveyx !

I'm with you Ronja :palec: :palec: :palec: ...

Ja kar je bilo, je bilo lepo. Kasneje ko sva se ohlajevala je bilo veliko nezaupanja in slabih misli med nama. Res škoda da se ne pogovarjava. Nisva se spoštovala, ni bilo iskrenosti med nama, bilo pa je lepo in sanjsko v nama, ko sva bila združena skupaj na travniku xrainbowx . Zdelo se je da bo najin trenutek večen. Pa se je ta trenutek podrl kot hiša od kart. Zdaj ko pogledam nazaj, sem neugodno presenečen nad mojo jezo, nad mojo impulzivnostjo. Kako razdiralna in uničevalna je ta sila x?x Sila ki sem jo jaz sprožil. Tudi če imam prav, nimam pravice nekoga žaliti in poniževati. Še posebej ne tebe, ki si mi nekaj lepega dala. Nimam pravice. Ohh ko bi vsaj tole prebrala draga tigrica. Pa po moje je prepozno, nič ne pomaga. Podrl sem most med nama. Ostala sva vsak na svoji strani brega. Rad bi zgradil nov most med nama, most zaupanja in kesanja. Stari most pa naj bo lep spomenik najini ljubezni in nežnosti.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...