SIMY 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 tebi Kot ocean neskoncne modrine, v katerih se vsako noc obcuduje milijarda zvezd - to tvoje so oci Mavrica po poletnem dežju, ki na svojem koncu skriva neprecenljiv zaklad - to tvoj je nasmeh Žitno polje ki valovi v objemu toplega vetra z juga – tudi to si ti Neskoncna toplota, ki ogreje temne noci in razsvetli pot izgubljenim - to tvoje je srce Zavetje pred nevihto osamljenemu popotniku - to tvoj je objem Ti si kot majhen svet v katerem živiva skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Niti sanjal nisem, da bo tako bolelo. Pa ne zato, ker bi bil ljubosumen. Ker preprosto ne vidim nobenih možnosti več, ... kako, jebelacesta, kako prav si imela, da "tole nima nobene prihodnosti".... Rad bi zbežal nekam, da bi bil sam, sam, sam, prekleto sam... kot popotnik skozi puščavo sem, ki bo izdihnil od žeje na robu nedosegljive oaze. Ko je le ne bi ugledal.... ... , saj čez dan še gre, zamotim se s tem in onim, ponoči pa vstopiš vame, z vso svojo vedrino, igrivostjo, resnostjo, srboritostjo, žalostjo, solzami in smehom. Oprosti za te besede, pa ne morem drugače, kot da se zjočem na tvoji rami. Saj bom še močan, samo zdaj naj jočem ... bo minila ta čarobna polna luna, ... :xx!: pa naj še tako boli, naj nikoli ne mine ta ljubezen ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Oona tvoj bivši Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Hmm ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ja x!x Ne x!x Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Prišel si tiho, v srce usidral se globoko, bilo nama je lepo,mogoče preveč lepo, da bi lahko trajalo….. In prišel je dan, ko odločil si se, da greš… In odšel si tiho, brez besed, a sidro pustil v mojem si srcu. Čez čas mi uspelo iztrgati je sidro, ki mi povzročalo je bolečino, a ostala je rana, ki sem jo zdravila več let.. In sedaj, po tolikih letih, ki so za mene bila kot pekel, čeprav okolici tega pokazala nisem,si se vrnil….. Pripoveduješ o veliki ljubezni, o neskončni zaljubljenosti…. Veš, rada bi ti verjela, te objela in potolažila,a tako kot vedno sem tudi sedaj iskrenain ti prizman,da sem ljubila te….a sedaj tega čustva v meni več ni…. In ko sedaj s tabo pogovarjam se, občutim le sočutje do sočloveka… In v mojem življenju, v moji prihodnosti lahko izbereš le mesto prijatelja ali znanca. P.S. V časih se moje misli poigrajo...in takrat nastane kaj podobenga kot sem zapisla zgoraj.... v časih katero " pesnitev " shranim.....zelo pogosto pa odromajo v koš... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Vem, bilo jih je nekaj.... gledali so me, a me niso videli.... božali so me, a me niso čutili.... poljubljali so me, a me nilo ljubili..... ...pa ti ??... ....me vidiš, čutiš in ljubiš?? ...odgovora ne pričakujem sedaj... in ne v besedah.... ...odgovor dobim vedno, ko me pogledaš, pobožaš ali poljubiš............. ....hvala ti !... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ni za kaj! ho,ho Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ma nehaj Lilika,no kaj tak čustven izliv, zdaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Pred leti razšla sva se …. Vsak v svojem svetu živela sva in zelo redko sva videla se… A usoda hotela je, da ponovno sva srečala se….. Le klepet ob kavi zameglil razum obema je in tako v avanturo spustila sva se….. A danes odločila sem se, da tvoje veze razdirala ne bom in tudi mesto ljubice sprejela ne… Zato pozabila bom na vse in šla naprej…… Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ..... na nek način se sprostim, ko nastaja kakšna takšna pesnitev.... e Budala ..pa ni nujno, da se je vse ravno zgodio men.... ni to vse avtobioografina...... ..pišem, kaj mi trenutno pade na misel, odvisno od več dejavnikov..... :o|o: ..pogosto opisujem tudi suje probleme težave, skozi moje oči, na način kako vidim jaz...oz, kako bi va dani situaciji jaz odreagirala.... ..sicer pa ne pišem velik... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 .pogosto opisujem tudi suje probleme težave, skozi moje oči, na način kako vidim jaz..oz, kako bi va dani situaciji jaz odreagirala Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 tebi.... x:Xx Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 koncno nekaj spodbudnega Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ker spodbude res ni nikoli dovolj tebi.... x:Xxx:Xx Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 hm...s nikoli nisem vmes seela, ko sta se dva poljubljala Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 tinka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Mimo naju teče čas.Kdaj sem videl tvoj obraz?Kdaj že ljubil sem te dlani?Sem jih že v mladosti rani? Mimo naju teče čas.Skoro se povrne mraz.Skoro pojdem skoz pustinjeiskat tvoje v njih stopinje. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ooo Žaža kok lepa slikca...čudovita Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Tebi. In samo zate. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 tebi, ki mi greš zdajle malo na živce.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 TEBIIN ZAME. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tebi... tebi... moja ljubezen... eh a se splača? lol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ooooooh, you stupid voman, kent ju si tet a flaj drop in her aj.............oooooo Rene ju ar sač a brejv men; I love you..... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ooooooh, you stupid voman aj šal sej diz onli vans... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.