dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ....in hvala ker si kar in kdor si, ker sem zaradi tega, ker si kar in kdor si, tudi jaz to kar in kdor sem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 .Podari mi molčeč obred božanja in milino ležišča dlani .Obžari me .Dotakni me s telesom tvojega duha in z dihom tvojega vzdiha .Zagrni me z obiljem tvoje duše .Položi me v plimo tvojih želja .Odžejaj me .Pospremi me po samotnih gozdnih poteh, da užijeva požirek molka najine pesmi .Sprejmi me v tempelj tvoje duše in srca proč od črede lačne stvari .Nahrani me z vetrom z odprtega morja .Uspavaj me preden se zdani pred jutranjim svitom, da si odpočijem hrepeneče snovi tak jauporabljaš zelo Sladke pridevnike Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Nekoč, ki je zdaj, ti bo dano razumeti. .Tudi ti, tako kot jaz, si tvoja notranja simfonija, ki ni od tega sveta, prepletajoča se harmonija, ki jo noben zunanji trušč, niti ne preglasi, niti ne zazna. .Nekoč, ki je zdaj, ti bo dano razumeti, da je prav vse, prav vsaka vibracija, le gib iz tvojega srca. lepo, ja ( sm jest že nekak prav zgubu tak filing za pisanje teh zadev˝,ampak jih je prav fajno brat, k se spomniš na vzhajanje takih miselnih užitkov˝ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 Tebi! Ja, tebi, fant! Daj, vsaj enkrat v življenju bodi moški in se ne skrivaj za sladkimi besedami in lažmi . (pa sem rekla :o ) Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 lepo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 no ,sj ni važn, važn je ,da sm brau, da tut men kj ustane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Osnovni življenski nauk je Ljubezen. Ljubezen je tako močna, da je ni mogoče uničiti , čeprav je neotipljiva. Lahko jo spoznaš , lahko jo občutiš, kljub temu pa se je ne moreš oklepati, kajti , kakor hitro to poskusiš , se ti izmuzne kot živo srebro. Ljubezni si ni mogoče lastiti, svobodna je, kot veter in se premakne, kamor hoče. Ljubezen ne pozna omejitev in zaprek. Z Ljubeznijo prihaja svoboda. Strah je tisti , ki veže in omejuje Dušo. Ljubezen pa jo osvobaja in trga vse vezi. Ljubezen odpira vsa vrata , spreminja življenja in mehča še tako trda srca. Ljubezen je ustvarjalna ; gradi in ustvarja lepoto , harmonijo in Enost. Deluje ZA in nikoli proti. Prinaša tolikšno radost , da je ni mogoče zatreti....Pleše in poje skozi življenje... Je v tvojem srcu Ljubezen ? Ljubezen do sebe ? Ljubezen do drugih ? Začne se vedno v tebi ... in deluje navzven... Človek , ti nisi ustvarjen za industrijo in produkte , niti za številko in potrošnika . Ustvarjen si za to , da SI ČLOVEK... Ustvarjen si za Luč in veselje , ustvarjen si za to , da se smejiš in poješ , da živiš Ljubezen in v ljubezni , da srečuješ ljudi v sebi in da jih imaš ob sebi... Ustvarjen si po podobi BOGA , ki je LJUBEZEN ... Ustvarjen si z rokami , ki dajejo, s srcem , ki ljubi in z dvema rokama , ki sta ravno prav dolgi , da objameta samega sebe in da lahko objameta drugega človeka ... (avtor neznan ) Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Tebi, ki daješ smisel mojim trenutkom, ki mi znaš polepšati dan, tebi, ki prikličeš smeh na moj obraz ali solze na oči, ko veš, kdaj potrebujem tvojo ohrabrujočo besedo, tebi, ki me sprejemaš takšno kot sem, tebi v tem trenutku namenjam svoje misli -hvala ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 .sam teb Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Malo postoj, podaj mi roko... dati ti hocem nekaj iz srca,moja sreca in veselje, naj ostaneta pri tebi doma. Poglej me v oci, luci tvojih dni, naj svetijo v temi,ko zadnji zarek neznosti nic vec ne goriin v morju strahu se potopi ljubezen. Saj veš, kako je tezko jokati, pustiti solzam naj v miru gredo svojo pot. Saj veš, kako se je tezko smejati, s sovraštvom v oceh. Zato me poglej, stopiva naprej, ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 .Zato me poglej, stopiva naprej, ... samo roko poljubim rad Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Tebi in samo tebi, ker si samo ti, edina. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ahja, edina ednina Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 tebi enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
radolca 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Z ljubeznijo sem gledal v najino preteklost, prihodnost ... pa me je sedanjost spodnesla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 In ko bo najbolj tih najbolj tenak dvospev,ljubimec vanj bo vplelmoj polotožni stih. In mehki njen poljub,njegov mehak objem,bo tudi moj objem, bo tudi moj poljub. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 njemu njima nam vam Men Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Men Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 http://www.click-smilies.de/sammlung0304/sehrgrosse/large-smiley-003.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 http://www.click-smilies.de/sammlung0304/sehrgrosse/large-smiley-003.gifkr napreduješ, nikakor, da te prehitim ,se kar množiš, a maš formulo ušravfano ? in kje ?še men povej ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Tebi, tebi, tebi le (kdo že ,aja bi popovcem ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Vam, vsem dragim lunatkom, ki že mirno spite in sladko sanjate... ZBUDTE SE! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 tebi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Kva pa vem, kaj bi še napisu, mi je zmanjkalo idej. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.