Buddha 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 http://www.click-smilies.de/sammlung0304/sehrgrosse/large-smiley-003.gifVSE UREDU, RES Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Te bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Noč ima drugačne oči.Bolj željne za lepe stvari.Več čudnih dejanj se storitakrat, ko nas dan zapusti. Noč obdobje le naših je blodenj,vseh nótranjih klicev duha,ko v skritih kotičkih srca,odstiramo zástor vseh naših želja. Ni sence za nami ponoči,brez gub so obrazi,v nas so le tiste strasti,ki utonejo v nič, ko dan se stori. Noč nam nariše drugi obraz,drugačne sanje, novi dokazin vedno spet strah, da takrat,ko noč zvodeni, le v srcu ostane poraz... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Samo tebi in nikomur drugemu, pripada moje srce! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 .TODA, ČE SE HOČEM POGRETI ,SAMO NATE POMISLIM (iz filma) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 .jao .vsak večer gledam Sonce, ki zahaja in srkam zadnje žarke sijaja (iz filma) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 .zmagali bodo tisti, ki se trudijo neomajno in vztrajno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 .ti jih pa res najdeš Namazane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 .aja, kosmate in olupljene Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Tebi sem namenil svoj čas, tebi sem namenil svoje srce,le tebi sem bil namenjen. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Tri najveÄŤje teĹľave za ÄŤloveka niso telesne preizkušnje ali intelektualni doseĹľki, temveÄŤ vraÄŤanje ljubezni za sovraštvo, vkljuÄŤevanje izkljuÄŤenih in priznanje lastne zmote. Anthony de Mello Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Tebi sem namenil svoj čas, tebi sem namenil svoje srce,le tebi sem bil namenjen. jh lepo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 tebi, ki si me spomnil na pozabljene stvari... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 27. september 2004 Avtor Prijavi Deli 27. september 2004 Tebi sem namenil svoj čas, tebi sem namenil svoje srce,le tebi sem bil namenjen. ... Ti pa si me poteptal. A ne bom se ti pustila, ker s tabo sem preveč izgubila. Glej, spet posijalo je sonce. Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Tebi ...,ki imaš ta teden tak poseben teden, naj ti gre vse dobro in naj te drobne pozornosti napolnijo z energijo. ..... Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .nič nis na škodi,lahko to nardima drugače, boljše zato Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Tebi, ki si me danes mal razkuru. Klinc te gleda. Tko. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Tebi, ki si me danes mal razkuru. Klinc te gleda. Tko. Te je mogu pa res pošteno razkurit! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tebi, ki si me danes mal razkuru. Klinc te gleda. Tko. Te je mogu pa res pošteno razkurit! Ja. Res. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Oona - Tebi , da bi bila srečna in zadovolna Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Thx... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Tebi.... ki čakaš zavit v dim,ki bediš v upanju na boljši jutri, tebi ki se sam sprehajaš v samotnih nočeh,tebi, ki misliš name, nora je misel,da grem ljubezen se z njim, nora je misel,hrepenenja po nečem česar ni. Oaza miru,privid fatamorgane žejnega v pesku,iluzija nemogočega, pehanja za meglo,pehanja za denarjem,slavo in odobravanjem. Drsenja peska skozi prste,minljivost življenja,pogrebnih ceremonij... krik življenja v porodnih sobah,blagoslavljajte sile kozmosa,mislite dobro dobri ljudje,prinašajte svetlobo, kajti zunaj je tema,mrak je padel na oči starcevin mrak se ovija okoli naših malih Ohrani iskrice v očeh,mladost v korakuin pesem v svojem srcu. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Zelo všeč. Thx, da si dala gor. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 teb, k si tak nabrisan v svoj čeden prav Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 .tebi ki se sam sprehajaš v samotnih nočeh,.nora je misel,da grem ljubezen se z njim,.nora je misel,hrepenenja po nečem.pehanja za meglo,.pehanja za denarjem,.slavo in odobravanjem..Drsenja peska skozi prste,..blagoslavljajte sile kozmosa, to sm zbrau Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.