Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 ...haha, res si dobra, nasploh opažam, da te včasih nism glih razumu, zadnje čase pa imaš ogromno dobrih, res. Kul. Če jih eni jemljejo k nepismenost je to njihov blem. Ne, ni blo namenjen men. Al pa samo men. Žal ne, k je tko dobro . Nam vsem, ne. In mogoč pa komu posebnemu tud. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 lia the best !: ) tebi, ki si spregovoril danes z mano, idi k vragu. tebi, ki si me zamenjala za svojega fanta, go to hell. tebi, ki si mi danes polepsal dan, to mi veliko pomeni. in tebi, hvala ker si me opogumil, da sem objavla. Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Tebi sem namenil svoj čas, tebi sem namenil svoje srce,le tebi sem bil namenjen. ... Ti pa si me poteptal. A ne bom se ti pustila, ker s tabo sem preveč izgubila. Glej, spet posijalo je sonce. Sonce je posijalo nad posledicami neurja,pokrajina ranjena in poteptana. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 iiiiiiiii nekdo je zaljubljen... kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Tebi sporocam, da te ne pogresam vec. Sem prav vesela za oba. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 4. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2004 Sonce je posijalo nad posledicami neurja,pokrajina ranjena in poteptana...... a glej, zemlja se je začela prebujati. In že so se začeli kazati znaki novega življenja . Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 srečna sem.......... če kdo me vpraša zakaj?...... se na mojem obrazu nariše nasmeh, očke zaiskrijo ........ in to vse pove več kot 10000 besed.... tebi se lahko zahvalim, da je tako...tebi ...... ... z Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 4. oktober 2004 Prijavi Deli 4. oktober 2004 Sonce. Siješ močneje kot kdorkoli drug, ki sem se ga do sedaj imela čast dotakniti... ga za hip poljubiti z dušo. Stal si tu, pred mano, popolnoma predan in odprt, pa... te nisem mogla vzeti k sebi. NE... ŠE. Si mi rekel, da s tabo ne bi imela problemov. Ni mi potrebno tega govoriti. VEM. Tako kot vem tisoč drugih stvari, pa sem te prvič fizično videla borih par dni nazaj. Si prišel, zasijal in se me dotaknil, podala sem ti roko in ... danes si bil tu. Zaboga, sem stala pred tabo in nisem mogla... dotakniti te lepe ljubezni, ker se bojim, da bi jo zrušila... Bojim se, da... bi te spremenila v pepel, ne morem, ne morem, NE MOREM. Ne poznava se še. Ne veva, kaj nama najin ego prinaša, ali sploh sva... ? Zaboga, si me zmedel. Popolnoma. Hočem, da me vidiš v celoti, preden se odločiš, da bi rad stal poleg mene.... Hočem, da me spoznaš. V sebi združujem ogromno svetov, ki morda tebi niso poznani... Sedaj si videl samo moje sonce (še sedaj so v glavi naslikane tvoje besede, ko si odhajal... "Eno sonce razume drugo sonce." .... ), poleg tega nosim v sebi še veliko stvari, ki... niso slabe, pa vendar niso tiste konvencionalne... nežne ženstvene, veš? Sem bojevnica, sem femme fatale, sem uživačka... morda preveč zate, veš? Nežnejši si od mene... Bolj mehak, pa tako presenetljivo močan v vsem tem. Ko prideš in zasvojiš s samim sabo... Posrkaš vase in v vrtinec čutenja in čudenja... Ne, da si ne upam, ampak nočem. Še. Daj mi mir, pusti to ob strani nekaj časa... naj stkeva prijateljstvo, ki je vredno vsega tega, kar nosiva v srcih... Nikamor se nama ne mudi, sedaj sva si podala roke v prvi stik... v prvo obvezo... Si popolnoma nor. Spravljaš me v zadrego. Si stal tule na stopnicah in me gledal v dušo in si zahteval svoj odgovor "Zakaj ne??" in si me vrtal in nisi spustil. Si nor?? In sem jaz? Ker ne pustim, ker vem, kaj se lahko zgodi... ni me strah lepote, ni me strah jemanja diha ob tebi, strah me je to, da bi te zdrobila... Morda je moj prijem premočan zate. Prepustiva vesolju. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 TEBI...ki buriš mojo notranjost;TEBI,ki te nočem;TEBI,ki te obožujem;TEBI ki se ti zdi da lahko............ NE SMEEEEEEEEEEEEEEŠŠŠŠŠŠŠ!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 TEBI........BI TE...... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 TEBI...ki buriš mojo notranjost;TEBI,ki te obožujem;TEBI ki se ti zdi da lahko............ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Ma od kje si padu!!!! Sem zadeta od tebe že cel dan, nehaj s tem.... Hvala ti Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 iz neba je priletel... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 jp Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Nikoli ne bodi roža enega samega metulja, kajti tudi metulj ni nikoli metulj ene same rože! Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 .... ti si tisti, ki povzdigneš me v nebo....da letim brez kril..... .... ti si tisti, o katerem sanjam pri sončnem dnevu z odprtimi očmi.... ..... ti si tisti, ki sem ljubila ga.... ne, ni si tisti, ki še ljubim ga.... ..... še imava stike....še se rečava.....grava skupaj na pijačo.... ... v časih popousti nadzor in najini roki se zapleteta in ustnici združita.. .... a sem tista , ki pretrga povezavo, ki se vrne v realnost...... ... ne ne smeva...to je ljubezen, to je dotik, za katerega nihče ne ve.... ..nihče razen naju........ ... ne nimam poguma, da bi šla med tebe in med punco...... ...kaj pa če nama spet ne bi uspelo , kot nama ni pred leti.... ... kaj če iščeva le nekaj kar je umro že pred leti.... ... pustila bom tako kot je....a zavedam se... ... da ta najina srečanja se nadaljevati ne smejo... ... ni pravično do mene......do tebe ..... do nje.... ......a kje naj dobim pogum... in ti rečem.....ne , ne bo me na pijačo... ... ne, ne bom prišla......če pa......... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 ... v časih poposti nadzor in najini roki se zapleteta in ustnici združita...... a sem tista , ki pretrga povezavo, ki se vrne v realnost......... ne ne smeva...to je ljubezen, to je dotik, za katerega nihče ne ve....... kaj če iščeva le nekaj kar je umro že pred ..... pustila bom tako kot je....a zavedam se... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 6. oktober 2004 Prijavi Deli 6. oktober 2004 Za svojim obrazom skrivam bridki jok,TEBI,da ne bi pokazala rano.Za nasmehom skrivam rano kravavo,TEBI,da ne bi bil žalosten ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 tebi,ki mi vsak dan pokažeš kakšna naj ne bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 tebi,ki mi vsak dan pokažeš kakšna naj ne bom Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Za prelep večer, ki sva ga preživela in da bi ostala taka kot si! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
urshy 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Za prelep večer, ki sva ga preživela in da bi ostala taka kot si! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ".. vjeruj u ljubav jer ljubav je svevjeruj u ljubav, ne živi bez njevjeruj u ljubav i sačuvaj ju vjeruj u ljubav u dobru i zluvjeruj u ljubov i sačuvaj juvjeruj u ljubov u dobru i zludaj mi svoju roku sad.........". ( Oliver Dragojevič) ta pesem spominja me na tebe.....na tebe, ki si mi ob tej pesmi izpovedal ljubezen....ne, motim se x!x x!x , to ni bila ljubezen, a le kup besed, brez prave osnove, grajene na gibljivih osnovah, ...... ....a sedaj je to le spomin na človeka, ki mi je pomenil veliko, mogoče celo preveč.......in sedaj hoče nazaj, heče začeti tam kjer sva nekoč končala.... pravi , da me je imel v tem m času vedno v mislih, da me je celo ves ta čas ljubil....a ko ga tako poslušam, vedno bolj ugotavljam , da je lažnjivec in da so ga same besede,....saj v tem času menjal je kr nekj punc, kr nekaj postelj....in mislim ,da je vsak i od njih "sadil "rožice.... rožice ki so čez čas dobile trnje.... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Tebi! Sonce na nebu ve, da živim le zate.Vsaka sapica ve, da le zate diham.Vsaka ptica ve, da vedno nate mislim.Le ti nočeš vedeti, da te ljubim!Če bi me danes zjutraj veter vprašal,kaj si najbolj želim, bi ga prosila le eno:Naj te zame poišče, te nežno objamein te ponese v moj objem za vedno.Vendar vem da to nikoli ne bomo mogoče! Tvoja Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 tebi, ki me pehaš v nova spoznanja.... naslad, užitkov tvojih varljivih,tvojega žolča zelenega, ki izlivaš ga name.... Odjebi s svojo brezpogojno ljubeznijo,kako morš bit tako prekleto neoodgovorenza svojo lastno zabava prirejat orgije trpljenja.... A moram, še kaj dodat ? si se opogumla, zlo zagnano Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.