Buddha 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 pravi , da me je imel v tem m času vedno v mislih, da me je celo ves ta čas ljubil....a ko ga tako poslušam, vedno bolj ugotavljam , da je lažnjivec in da so ga same besede,....saj v tem času menjal je kr nekj punc, kr nekaj postelj....in mislim ,da je vsak i od njih Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Če bi me danes zjutraj veter vprašal,kaj si najbolj želim, bi ga prosila le eno:Naj te zame poišče, te nežno objamein te ponese v moj objem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 1Budala, sicer lepo, da komentiraš in z tem izraziš svoje mnenje o tem kaj kdo napiše............ a meni bi se še bolj dopadlo da bi tudi ti kaj napisal.......da bi lahko me komntirale... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 1Budala, sicer lepo, da komentiraš in z tem izraziš svoje mnenje o tem kaj kdo napiše............ a meni bi se še bolj dopadlo da bi tudi ti kaj napisal.......da bi lahko me komntirale... pokowc sam sesa energijo...... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Princ, hvala, ker si prišel mimo, hvala, ker si vprašal In hvala ti, ker si me ruknil nazaj v moje ravnotežje needed that push Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Prosim. Mi je bilo v veselje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 sicer lepo, da komentiraš in z tem izraziš svoje mnenje o tem kaj kdo napiše..... a meni bi se še bolj dopadlo da bi tudi ti kaj napisal....da bi lahko me komntirale... HEh, lej jo...sj nim kj napisat, ko pa ti vse lepo napišeš, maš marbit tako poetično obdobje..Jest nim kj tazga na zalog zdele prav neč,mam pa napisan nekje v mojih bukvicah ,pa trenutno ne bom gor dajau,ker pač ne ustreza mojemu počutju;si jest zdele ustvarjam bolj prjazno ozračje, nč dramatičnem podvrženim skokicam Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ,pa trenutno ne bom gor dajau,ker pač ne ustreza mojemu počutju;Kdar ne paše gor, se damo pa dol! Jihhhaaaaaa! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Uf... k bi S. poslusu... a si njegov klon...al on osebno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Nism Majica, nč bat, sva si zlo različna, me pa pozna, oja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Mick, honey, i love you too Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ka pa mene Sončna? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hmmm počas bom že mogla it v tisto temo "Kdo koga mara" naštevat al kako Ja, tebe tut imam rada, si zabaven Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 tebi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 tebi A meni? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 A ste že poslušali nov REM album? huh kaj mi dela leaving new york. Za tiste, ki jim to kaj pomeni. Now life is sweet, and what it bringsI tried to take. the loneliness it wears me out,it lies in wake.and all I 've lost, you're in my eyes,shatter a necklace across your thighsi might've lived my life in a dreambut i swear it, it's realand you refuse, and it shatters like glassmercurial future, forget the past,but it's you, it's what I feel You might've laughed if I told you,You might have hidden you're frown.You might've succeeded in changing me,I might've been turned around.It's easier to leave than to be left behind,Leaving was never my proud,Leaving New York never easy,I saw the light fading out. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Enga tebi ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Draga mucka moja TEBI Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 iiiiiiiiii kako je volkec fletkan!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 men tut Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 mau relaxa Matr, dobr, da si faco zbrisala, pa men del trupa odrezala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 iiiiiiiiii kako je volkec fletkan!!! Evo pa pošiljam luštni aiwi. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 oh nazaj Pa da boš še naprej tako vesel.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Hehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Tebi ... ki bos popoldne vse precekiral... Pa ne se prevec jezit, bos star pa grd ratal. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.