Amis 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 inšpekcijska služba Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 inšpekcijska služba Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Kak pa ti veš, kaj bom jz čekiral! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Kak pa ti veš, kaj bom jz čekiral! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 mogoče pa ve več kot ti... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jezil se pa nm, se bo mogoče kdo drug! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Evo še ena za tebe mucka: Ko mislim na Tebe,pozabim na sebe. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ko mislim na Tebe,pozabim na sebe. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Ne daj se InesNe daj se godinama moja Inesdrukcijim pokretima i navikamaJer jos ti je soba toplaprijatan raspored i rijetki predmeti... Znam da ce jos biti mladostiali ne vise ovakve Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostariteI ta ce mi mladost tesko pastiA bit ce ipak da ste vi u pravu Jos malo setnje uz more i gotovoNe daj se Ines... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 .Pri drugih občudujemo prav to,kar tudi sami v sebi nosimo,a se sploh tega ne zavedamoKokr kdo, hehehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 tebi.... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 .Srce je bogastvo, ki se ne prodaja in ne kupuje, marveč daruje .Sovražnika se znebiš , če ga narediš za prijatelja .Razmerju temelje gradiš s pomočjo ugajanja,še ućinkoviteje pa s pomočjo pogajanjaSkoz ponujam, pa nočš! hehehehehe,se trudmo, ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Ti si mi u krvi Pogledom me milujes, k'o da me dodirujes, i svaki put kao da je prvi. Ja stalno mislim prestace, iz cista mira nestace, al pozuda ne prestaje, ti si mi u krvi. Toliko dugih godina, uzimanja, davanja, ostajem poslednji i prvi. Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare, al' djavo se ne predaje, ti si mi u krvi. Ako te odvedu Cigani Cergari, ili te ukradu strasni haremski cuvari, ako te odvedu, ja cu da poludim, bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim. Ako te odvedu, sve ce da se srusi, pamti me ko prijatelja, cuvaj me u dusi, I onda, kad mislis da je prekasno za snove, za sve... Toliko dugih godina, uzimanja, davanja, ostajem poslednji i prvi. Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare, al' djavo se ne predaje, ti si mi u krvi. Ako te odvedu Cigani Cergari, ili te ukradu strasni haremski cuvari, ako te odvedu, ja cu da poludim, bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim. ......... Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 draži se ljubi hehehehehe,mam raj, da me ti Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ti S solzami sem zrla za tabo, ki ponosen vzravnan odšel si stran, kot da ti je obraz neznan.Posmeh sem v tvojih očeh odkrila, ponižanje na ljubezen sem začutila,a nisem te zasovražila.Oprostila sem ti vse, ne oprostila, posmeh, bolečino pozabila.Minevajo ure ob misli na tebe, ležijo trenutki, v večini tihosti,srce našlo je pot k samoti.In zopet je tukaj, trenutek spoznanj, zopet je tu prošnja zaman, zopet te roke, tiho polzijo, ki v duši vprašanja budijo. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Tebi Ti si spomin, katerega ne morem izbrisati,ti si bolečina, katero ne morem preboleti,ti si plamen, katerega ne morem ugasniti,ti si tisti, katerega bom edino mogla ljubiti. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 XXXX Ljubila sem te, ljubila te bom, čeprav vem, da nikoli tvoja ne bom. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Ljubi me za vse moje neprespane noči,ko v temi videvam le tvoje oči.Poljubi me za vse moje srčne bolečine,za ljubezen, ki ne mine.Ker samo ti znaš v mojem srcu ostati,objemi me,ko si ne zaslužiš tega,moja je tvoja vsa.Objemi me za vsa leta nazaj,sanjariva skupaj kot, da bil bi moj.Ker samo ti znaš v meni plamen prižgati,in samo ti znaš v mojem srcu ostati. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Zakaj ustnice, če te ne morem poljubiti?Čemu roke, če te ne morem objeti?Zakaj srčece, če te ne smem ljubiti?Zakaj življenje, če brez tebe ne morem živeti? Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 sam meni in malo tebi http://www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/kissing.gif Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ,premagani nimajo prijateljevsouthey Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Adesso Tu? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 .zAKAJ moškim največ do žensk le je lepih?ker moških neumnih je več kot slepih Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.