Rodohrozit 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Zdravo! Pred kratkim sem bila na razstavi v Tržiču, pa me zanima, kje so še kakšne razstave, pa kdaj so. Da kupimo kakšen pocen kamenček. Pa a Ezofest še obstaja? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 V začetku decembra je sejem mineralov na Vegovi v Ljubljani (za elektro šolo), Letos bo Vitafest - ta vikend (maš v eni temi cel program - vem le za eno spremembo; M. Ogorevc je predavanje zaradi zasedenosti odpovedal).Priporočljiv sejem - Munchen (včasih septembra, zdaj oktobra), za fuuuuuuuuul pocen kamne kupt pa Sopron (Madžarska) - aprila je že bil, mislim pa, da bo jeseni še enkrat. Drgač je pa moj najljubši sejem kamnov v Bologni, a je tud že bil. Teh sejmov je drgač po Evropi ful. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.