Skoči na vsebino

Napoved za Junij

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/2004/napoved.php?m=6"][b]Napoved za JUNIJ 2004[/b][/url] je na [url="http://www.lunin.net"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja, ful je bilo enega materiala ze, pa sem kar vkljucila linke (se boljse, ker meni ni bilo treba vsega tega pripravljat (razen pac napovedi)....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="green"]Da je ta čas ugoden za samozdravljenje in duhovnost, verjetno tudi meditacije s tem misliš. Sem pogledala Kirona. Zdaj delata z Merkurjem kar egzakten trigon x:)x
počasi se seveda bližajo opozicije Kirona s Saturnom in Marsom.

Se strinjam, da je tak bolj napet čas ugoden za to, da prisluhnemo, kar nam govori telo, kar potrebujemo za zdravje tako mi, kot naši bližnji.
x^x Stanka

Kiron in Merkur mi delata sekstilčka s Soncem x^x x8Dx x;)x
[/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ja, Sonck, naporen... A bo pa tako hitreje minil in vsaj dolgcas ne bo. :) ;)
Saj bo, saj smo ze vse pregurali, bomo pa se to. :palec:

Stanka - x:)x x8Dx x;)x
Ja, seveda, meditacije, normalno, to vse pase v ta 'paket', pa da ne nastevam vsega (pa se tecno je, ker pisem se tedenske pa se nocem prevec ponavljat, po drugi strani pa - kaj pa naj pisem drugega, a ves? xDDx x:o)x)...

Ja, mesec cisto posebnih energij, vseskozi vse zivo aspektirano, vendar ja, kot ugotavljas, je vseeno nekaj dobrih apsektov, ki bodo malo vlekli ven (in tudi zato sem tam napisala namesto 'padali v depresije' - 'padali v depresije krajsega roka' - ali nekaj takega, ker sem hotla poudariti, da bomo morda ze naslednji trenutek ali pac drugega dne ze dobili kak impulz in bo tok spet zalaufal - ce bomo seveda zagrabili to).

Picasso

Uf, spet eksplozije v akciji x;)x .

Odnosi na tapeti ja, pa razčiščevanja ja ali ne, sem nekako razumela v smislu, da jih je v določenih primerih pametno razčiščevati zadeve, eno obdobje pa ne. Tule jaz vedno sledim intuiciji, zadeve nekak popredalčkam, potem pa če se le da, ne vlečem zadev več ven in ponovno serviram.

Sanjanje, se že veselim, vedno sem vesela, kadar sanjam, mi je vedno fajn feeling, uf, je vedno krasen začetek dneva, če se zbudim iz kakih lepih sanj, tako da komaj čakam.

Hih, da bi se kdo iz preteklosti spet na kak način pojavil v mojem življenju pa čisto možno, je kar dosti ljudi iz raznih filmov preteklost, me prav zanima, koga mi bo žđivljenje na novo prineslo.

Pijavke, agresijo, nervozo in te zadeve, bom pa nevtralizirala x;)x x:Xx .

Vsem skupaj želim, da tale mesec čimbolje zvozimo x:Xx xsrcx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[color="blue"]čimbolj pogosto preverit, če je naš "knofek"
naštiman na [b][color="red"]+[/color][/b]

:2src: Itaq [/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ja, Stanka, tako nekako, tebi to kar dobro uspeva - in prav tako tebi, Janja...
Nam nekoliko... hmm... silovitejsim... xDDx x;)x pa kar na telo udari, je treba vec energy vcasih vlozit za kulazo. :D

Pijavke bos pa skenslala, pravis, Janja... x;)x - pametno. x;)x

Picasso

Hm...saj men itaq bolj odgovarja...če dogaja... x;)x ...kot, da je ena sama love in buci buci razpoloženje... x:px

sam, tale posebej omenjen 28...pa mi ni glih :xx!: ...sem že kupila avio karte...točno za ta dan...peljem svoja dva otroka...in sinove edince...mojih frendic... xrolleyesx

Tole bo treba pa hudo v glavi porihtat...in zaščito nardit...

Ko berem to napoved...imam dober filing...ene stvari bodo šle v globino...pa naj bo v +...ali v -...men pa tko odgovarja...brskanje po temi... x;)x ...uno depro bomo pa s pohodi na Pohorje izločili...

Astra
Per aspera ad astra

Astra - zate me sploh ne skrbi, nekako - ne ker mi dol visis x;)x x:px x:Dx, pac pa ker vem, da obvladas... x:)x
Mi je prislo na misel, ko so te [b]SKORAJ[/b] okradli v Italiji oz. na to izkusnjo sem pomislila.
Glej, recimo da bi gledali chart ali vrgli karte, pa bi videli tezave s strani moskih oseb in se uniformirane osebe!!!!!!! Avto nekaj!!!!
Pa to bi, ce bi vnaprej cvikali, interpretirali zlahka kot nesreco, tezave drugacne sorte...
A zdaj pa VES, kaj je bilo...
Tako da - kot vedno, tudi tokrat v zvezi s tem prav razmisljas - ZASCITA in pozornost. To je to, kar rabis - ce si ZE tako si nastavila, je pac tako namenjeno...
Mislim, da sem pa rekla - tudi v pozitivnem... x;)x :vragec:

:palec:

Picasso

Marsa.. x:Ix

hvala za tole..lepo povedano.. x:Xx ..je pa res, da sem najprej pomislila..ooo, shit..pa potem takoj, ne ne, je že v redu...sem se takoj spomnila, kako sem se leto dni odpravljala v Moskvo..pa potem ostala doma.. xrolleyesx

če bi gledala chart...ali karte...bi morda usmerila pozornost drugam...in spregledala bistveno..preprosto VEM...da je vse ok...saj drgač neb sprejela te odgovornosti...da peljem 4 otroke...

ja, fuuul delam...in živim čist v skladu...sam za trenutke me še zanese...kar pa je itaq normalno...in še enkrat, takle junij...men pomen predvsem...LAAAAJF...ne pa spanja...saj mora bit mal tut down..da se pol on the top fino počutmo.. x;)x

Super mi je brat tele tvoje napovedi...ko mi mal ne štima...pokukam semle..in rečem...aha, temule se pa ne bomo pustil z********

Hihi..in Sanjalica se še nč ni oglasila... x:Dx

Astra
Per aspera ad astra

hehe, Sanjalica... x:o)x x;)x (ce bi kdo novi prisel, sploh ne bi nic stekal in bi mislil, d aje Sanjalica bog ve kdo, ki ima skoz neke pripombe oz. nas skoz skrbi, ali bo zadovoljna, kaj bo rekla in vse...) x:Dx x:o)x x:px

Saj meni je tudi tako kot pravis - bolje, da dogaja, da je taf scena...

Ma ja, saj ti pravim, ne glede na nic, itak je tu se vesolje (saj ves, se zgodi nekaj, pa ti onemogoci pot ali kaj jaz vem in potem VES, da je to ze bilo OK - ali pa pac sam z intuicijo, ce jo pac znas toliko poslusati, da ne pripises vsake skrbi zdaj intuiciji). :palec:

Picasso

x:Ix :8):

x:Dx x:o)x xnckrivx

... pa saj ni tako 'gnila'... :8):

Picasso

Ce bom pa rekla ful bo dobro in ne bo, mi bos pa dozivotno naprej metal! x:Dx x:o)x x;)x

Picasso

Guest sanjalica
[quote name='Bobnar' date='3. Jun 2004 ob 21:48']pa kaj zaj to, vsak mesec gnile napovedi, kaj je s tem letom....[/quote]
Bobnar - postajaš mi všeč. Kot da sva na isti valovni dolžini. x:Dx
Res je čuden ta svet...

In dragi moji Astra in Marsa...le kaj naj bi rekla????
Hodim spat ob osmih zvečer, peš v službo (strogo po pločniku), kosilo mi nosi hčerka iz menze, nad sedežno sem pobrala dol slike (da mi nebi kera padla na glavo) in gledam v prazno ali knjigo...
Ne prižiam pečic, ne TV (strah pred elektriko), ne prižgem sveč (strah pred požarjem), jemo iz plastičnih posod (strah pred izlitjem vode iz pomivalnega stroja), moških definitivno ta teden ne gledam (najtežje pade :V: ), postim se (khmm...mislim seksualno), komunikacijo z ostalimi človečki sem znižala na minimum.....
Skratka....
Zavarovala sem se v največji možni meri.

Sicer pa... kaj naj bi sploh na tako napoved rekla... razen: [b]napoved za rezanje žil[/b]... (aja, nože smo tudi pospravili x;)x )

Marsa...polagam ti na srce za naslednji mesec: Usmili se nas. x:)x

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...