Skoči na vsebino

Brisanje preteklosti

Sonce33

Recommended Posts

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pozdravljena clean.

Preplavil me je zelo dober občutek, ko sem prebrala, da nekomu ni vseeno zame. Iskrena HVALA ti clean. Kako mi uspevajo koraki? Na trenutke se mi zdi, da se mi bo »zrolalo«, potem pa to mine. Nekako sem sprejela stvari takšne kot so, ker se zgodovine ne da spreminjat. Koraki na poti »čiščenja« so zelo različni (ogromno hoje in teka v naravi, pisanje pisem, ki ostanejo neodposlana, pogovori s prijateljicami, meditacije). Kar pa se mi zdi najhuje, je to, da me EGO »zajebava«. Vzporedno k temu spoznavam, da se mi odpirajo nove rane, ki jih je treba »očistit« ….. ajme meni ...

Trenutno pa nisem najbolje razpoložena ….. :sori:

Hvala, da misliš name. x:)x

Sončka pošilja

sonce33

Deli na socialnih omrežjih

Lucifer - od zdaj bom to pogosteje pocela.

me ne gane tole, no, hocem reci... tele tvoje besede.

To je MOJ avtorski www in ne kaksna javna ustanova.

Ne rabi bit nikakrsne demokracije tule - bomo jo pa pri tebi izvajali. OK?

Tudi med donatorji te nisem opazila, torej nimas prava glasanja.

Pa fajn se mej!

Malo sem te sita ze v bistvu - tedensko dobim vsaj 3 maile ali OS-e, ko se kdo pritozuje cez tebe in celo veckrat sem ze dobila zahtevo po tvojem ID-ju.

Naj ti povem, da je nikomur nisem dala, ker imas tudi ti pravico do zasebnosti.

Toliko o meni in mojem nacinu.

Ne bom vec odgovarjala tule, sem povedala svoje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ker se zgodovine ne da spreminjat.

Ja to bo drzalo, to pa zato, ker v resnici sploh ne obstaja. Ce te zgodovina bremeni, te v resnici ne bremeni zgodovina.. ampak samo tvoj spomin. Spomin pa sam po sebi ni skodljiv.. torej tudi zgodovina ni..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Lucifer...ne vem, kaj hočeš doseči s temi svojimi provokativnimi posti, vsekakor pa je zelo moteče, ko nekdo nepretrgoma grobo krši pogovorni kodeks z grožnjami o umorih in povzročanju trpljenja. Zamisli se, čemu ti tole pisanje usvarja toliko sreče...

xrolleyesx

PS Ne bom te več brala, ne komentirala...ker so to sama puhla jajca in nič drugega... :xx!: skratka...brezveze...kot lanski sneg...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ena misel za Lucka : "Pozorno izbirajte svoje besede. Pomislite, preden spregovorite in se izogibajte besedam, ki bi prizadele ali očrnile druge". x^x

Pa še ena za vse nas: "Tako v zasebnem kot v poslovnem svetu bodite taktni. Raznovrstnost mnenj je čudovita, vendar premajhen razlog, da bi bili zaradi tega pristranski ali da bi sprožili vojno".

Louise L. Hay x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x^x Bravo Mick. x8Dx :palec:

'Tocka moci je v sedanjem trenutku'. :palec:

(se ena med mislimi Louise Hay)

Ni pomembno, koliko casa smo ziveli v temi - ali je to bilo eno uro ali pa 10 let - ko prizgemo luc, je svetlo.

Odvisno pa je od nas. x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, tale točka moči je ena mojih najljubših, pomete z našimi izgovori, da bomo kako zadevo kasneje x;)x , pa pomete tudi s strahovi, če se nekaj sploh da. Vse se da takoj sedaj x:)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...