lia 20. januar 2010 Prijavi Deli 20. januar 2010 Ničesar več ni,vse je šlo .Lepi časi buteljčnega vina,sanje o sreči in sončni vzhod,z roko v roki, prečute noči,sanje podnevi,vse in nič več ne vem,samo slutnje,slutnje o d rugih,slutnje o sebi,praznina, prazno,en velik nič,ničesar o žalosti, P R A Z N Ovseh strašnih strahovih,vse je tu, pa vendar nič,ena sama velika praznina,kos hladnega kamna,nekaj fliuddnih trakov ,tri plastične vreče cunj,luna na nebu mrzla zimska noč,osamljenost , da boli,za odrom življenja, ko ni treba igrati vlog,se naliva z vinom trpko kislim,pozabljen od življenja zmot.Odjebi filo, antRo, teo-zof vseh sort,ničesar ni,tema in prazno vsepovsod....Ni da bi govoril, še sod! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 copat površnost obuje se pehta, strm gričizpod oblakov nasršene obrvipodmurjenost škržatov in ostalihžuželk. prašna odeja izkrvavitvekrčenje senceza večerjo prikurjenapalačinka. spoznaj pobratima pudlapuhavost prijaznosti ti viha krilao, ti veličastna in brezzoba ujedakrivokljuna. xyz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 27. januar 2010 Prijavi Deli 27. januar 2010 TAle mi je pa všeč...ko jim koža postane prestesna...potem ... Oful lepo... Vem. Nekoč, nekje,srečala te bom. Nenadomaprekrižalboš mojo pot. Ne bo lepih besed,ne solza inprepričevanj, ne bo velikihdejanj in danne bo načrtovan. Le zgodilo se bo. Čakam, veš...že čakam na to... Hvala Audi, šele danes videla to, tu pa res mal pogledam, posledično by javi se kaj jauči nekaj manjka, na manjkajoče sem se zahvalila, no vseeno, namen je bil..... Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 9. februar 2010 Prijavi Deli 9. februar 2010 V deželo Kranjsko prispela spet nazajin našla zopet en sam Ketzereipotica, klobase in še kajbitte Kreuzzuege Gospod nam daj! Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest maru 14. februar 2010 Prijavi Deli 14. februar 2010 skrajnosti v sredinina valu ljubezni v vse smerimed dvema spiralamavsaka v svojo smerkonec obrnjen sam vase…začetekstoječ na ciljupotuje nazaj, da se srečaskrajno drzne sanjerazširitev zaradi užitka v krčenjupadajoč skozi praznino se najdezaveže zanko v časuzačne nov kroggledajoč skozi sleherne očividi samo tebevsa pozornost je zaterani te, da lahko poljubi tvoje solze….postavi praznino vmesljubezen te iščerazrešuje časovne vozleštudira matrico iluzijev zadnji kotiček se naseliprepotuje polovico poti…in še polovicose ustavi…v zdajko zaobjame nešteto željoostane vedno še enaostane vedno še polovicaostane vedno še neskončnostzgrmi v nič po nov vdih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 V očeh zadržujem solze,v srcu čutim bolečino,ko samo pogledam te,občutim toplino. A, ko se zavem,da imeti te ne moremv srcu toplinoprežene mraz in hlad,ter kruta bolečina. Ob pogledu natese ne počutim več živo;tudi želja v mislih želi si;le tebe ali pa končanje te bede Tebe ne morem imeti.Prva želja neuresničljiva.Druga zdi se resnična,ko s skale strmim v prepad. Mika me, da bi v trenutku skočila,v to globino, ta prepad.Še letenje bi postalo uresničljivo;užitek bi s koncem združila. Ena izmed mojih....malo depresivna pa ok no:) NE! Postajam robot;Vsi nekaj želijo,vsi ukaze delijo. S težavo se upiram;Zmankuje mi moči,zajočem… udam se! Izgubila dušo,izneverila sebe,se podredila. Le nemi krik.NE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 26. marec 2010 Prijavi Deli 26. marec 2010 Ljubezen je bolezen, ki da in vzame,bolezen je krivica, ki prizadane,molčanje je prekriti resnico in le ta je skrivnost, kajtiljubezen obstaja, raste, brsti in se obnavlja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. marec 2010 Prijavi Deli 27. marec 2010 Hvala Audi, šele danes videla to, tu pa res mal pogledam, posledično by javi se kaj jauči nekaj manjka, na manjkajoče sem se zahvalila, no vseeno, namen je bil..... HVAAAAAAAALA Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 ko nekaj ne gre ko vse črno je krivda je vseh od pekla do nebes.. Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 dingl dangl dong dong dongoh in sploh ter pong ping pongopa hopa opsalaštrudl štruca hojsasažiba žaba rega ronkdingl dangl dong dong dong Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 nemočen pred iluzijami stojimnemočen upreti se jim zdimnemočen ... pa trpinčijo me vsak danko skušam te podredit, zamanto nisem jaz in ta iluzija nisi ti si le iluzija kikot prevelik kuracv riti me tišči Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 Slaba stran vsega je, da ni druge strani. Šmrc Velikokrat sem solonelsoloin nelNeli? Kje si? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. april 2010 Prijavi Deli 21. april 2010 še bog me je zapustilpopolnoma sem obubožalkot uboga bubaspeštana do pohabljenosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 29. april 2010 Prijavi Deli 29. april 2010 jasno sveže jutroprvi žarki sonca obsijejobedno bubo ob cesti buba počiiz nje se prebija metuljzmečkana krila vleče iz razbitega oklepa jih poravna, razpreposuši na soncuin poleti, leti... sebi in bogu v veselje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. avgust 2010 Prijavi Deli 21. avgust 2010 pol pa sedim, ker tko pred kišto mora bitluč seva in me inspirira da bulm še naprejpa gledam kva bi ušpiču, čeu kje kej zgodilsploh pa smeh, smeh je droga zamedons sm biu spet u gozdu, sam so komarjikurčiči mali vampirski jebo jim materkva nej rečem, skup smo kle u areni božjik gladiatorski klouni, če se ne morš smejat sammu sebsi še unga mau bonusa stran fuknuampak sm pol pa pico naredu,napou iz trgovine pa napou iz hladilnkazdej pa reportažo, to je moderna molitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. oktober 2010 Prijavi Deli 5. oktober 2010 Nekje na poti ugotoviš, da zemlja je polna ljudi, a vsak v svojem malem svetku živi. Vsak svojo resnico kriči,jasno da ne razumemo se vsi, saj toliko različnih nas skupaj živi. Zbegani iščemo svoje ljudi,postavljamo pravila, da lažje preživeli bi.Obvezno v kalupe se damo, veseli, da zdaj se končno poznamo. Presenečeni ugotovimo,da nasmejani v družbi, osamljeni sedimo,da več ko želimo, bolj izbugimo. Od vseh planetov, zemlja najhujša je,saj sorodne duše skrivajo nam se. hudo :palec: Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 Timova pesem (ki jo je napisal pred kakim tednom, dal za prebrat pa zdajle in dovoli da jo objavim). V prihodnosti Po spancu dolgem mnogo letPrebudil dež se v višavahPogrešam ptice in njih letPogrešam rože na planjavah Prihod vročine ohromiPrižgalo sonce v nebesihPočitek dolgo hrepeniPod žgočim soncem v telesih Je to, kar vidim, čutim, res?Jutranja zarja v meglicahJesensko listje z drevesJaz padam z njim, kot po stopnicah Zametel hladen me je snegZdaj dnevi sivi so, ledeniZemljan še išče svojo sledZaman premaga mraz strupeni 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. november 2010 Prijavi Deli 28. november 2010 Človekovo največje hotenje je znati živeti življenje. Že od prvega vdiha sem si želel le ljubezen, s prekletstvom, da me doleti lahko tudi bolezen. Tako je in nič drugače,od nekdaj tu so za preživetje nizke plače. Vržen sem bil nižje od protona,ker se imam za vladarja zemeljskega ozona. Nobena stvaritev ne bi smela biti moja last,ker to je zares največja past. Ko me bo zapustil sedanji čas (in vem, da me bo),tudi jokati ne bo mogoče več naglas. Bolečina je.. biti človek. candle kicks ass... :palec: Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Še ena Timova (to sem pa zdajle prvič prebrala ) Vesolje Praznina Polna žarečih lučiNapolnjena z barvami Razširja se, polzi v vse smeriNeskončno polje iz realnostiSvetleče ceste vse neskončnostiJaz vidim vse, čeprav sedim v temi Tu nas življenj, skrivnosti časa so slediPozabljeni daljno začetki naših dniVeke nazaj, vse tja do prvih eksplozijKo je še konec viden bil neskončnostiNihče poznal še ni začrtane potiIz delca miniaturnega se vse rodi Pogled odtava mi za zvezdamiIn misel med vrtince odletiLuč teme v daljavo zdaj bežiTam zunaj črna luknja se vrti Spoznam, da konec daleč niSprijaznjeno zaprem oči Tišina 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. januar 2011 Prijavi Deli 28. januar 2011 Neskončnost nebaEruptira v meniŽivljenskoInspiracijo. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2011 Prijavi Deli 10. april 2011 V temni sobi, brez swetlobe, čakaš name in prežiš tko se začne en komad od power dancerk, če se ne motim...naprej ne znam, ker sem se skor zadawu od smeha Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2011 Prijavi Deli 10. april 2011 To je tvoja pesem Janko? ne wem, kako gre naprej. če pridejo do fuka in ne samo do uzdihvanja in jamranja, pol je loh pa tut moja Mogoče je samo zlo dobesedno vzel to, da smo itak vsi Eno. mogoče pa jest tega sploh ne werjamem... oz. kr verjem +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ dons nič pesmi. ni nawdiha. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black rose 9. junij 2011 Prijavi Deli 9. junij 2011 Melissa P.: Pred ogledalom si stokrat skrtačim lase (iz te knjige)Kje si končala, Narcisa, ki si se tako ljubila in bila tako nasmejana, si tako želela dajati in tudi sprejemati; kje si končala svoje sanje, upe, norosti, norosti življenja, norosti smrti; kje si končala, podoba iz ogledala, kje naj te iščem, kje naj te najdem, kako naj te zadržim? Moje: Globoko vdihni, zapri oči,pozabi na vse skrbi,naj misel odplava tja daleč stran,pomisli na nebo in na tebe kako,med oblaki ležiš mirno. Vaše pesmi so tud lepe 1 Citiraj Ko slišiš, pozabiš. Ko vidiš, si zapomniš. Ko doživiš, razumeš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 lopata.dve lopati.mura je obliznila bregove,ptič janez prebujen iz snas svojim kričanjem prebudil srno živko.prasketanje kamenja nošenega na združenih kapljicah.goran smrči z jezikom v kozarčku marmelade,film je bil všečen. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 29. julij 2011 Prijavi Deli 29. julij 2011 Noč je Trdaneizprosnaglagol bitibitibitiklokotav grluutrujenegaptiča. Svitcvitcvitkmalu bo postovka zaokrožila nad domačijo. cvit cvit 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.