lia 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 Jutranja zarja Pot je v tebi,ti si pot,in ti si cilj. Ničesar ni, ne prejin ne potem ti si jutranja zarja,ti si najlepši košček neba,ki se pokaže po temni noči, ti si zarja , ki razsvetljuje pticam poti pod nebo,ti si tista, ki cvetne čaše razpira,da dišijo in nektar delijo. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 JETZTZEIT tenka prevleka na kamniti gmotipovrgla je življenje v sramoti iz prajuhe skobacali so se baciličez noč v debelobučne opice razvili afne vzvišene nazive so si podelile,znanost in tehniko razvile Sam Satan vodi njih razvojžlahtne duševnosti razkroj če kdo posebno nizkotne je naravedajte mu škrlata in medalje prave če kdo trd je v srce in mehak v glavomnožica ga pozdravi z glasnim: bravo! Če uglednež zagovarja kako traparijovsi složno poreko svoji pameti adijo poklon tej globokoumni visokosti!praznujmo, bratje, karneval norosti Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 JETZTZEIT tenka prevleka na kamniti gmotipovrgla je življenje v sramoti iz prajuhe skobacali so se baciličez noč v debelobučne opice razvili afne vzvišene nazive so si podelile,znanost in tehniko razvile Sam Satan vodi njih razvojžlahtne duševnosti razkroj če kdo posebno nizkotne je naravedajte mu škrlata in medalje prave če kdo trd je v srce in mehak v glavomnožica ga pozdravi z glasnim: bravo! Če uglednež zagovarja kako traparijovsi složno poreko svoji pameti adijo poklon tej globokoumni visokosti!praznujmo, bratje, karneval norosti modrost se vije z verzov skladnih, žlahtne so besede tvoje,kakor da sam Zeus, ti jih kuje čeprav o trdoti nekaterih organov oda žalosti se ta trenutek v zemeljskih brlogih zdajle snuje,pa da ne bo pomote, ni tule govora o notranjih organih države moje ako zamenjate žalosti z radosti dobiste čisto novo, novcato kvaliteto bivanja Bemu cviček Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 modrost se vije z verzov skladnih, žlahtne so besede tvoje,kakor da sam Zeus, ti jih kuje čeprav o trdoti nekaterih organov oda žalosti se ta trenutek v zemeljskih brlogih zdajle snuje, Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Antoninus Lia Naj Hefajst tam z vulkana medaljo iz kamnin prelestno vam izkuje dobite od vrhov rimljanskih lovor in ne rožmarin naj slava vaša se nadaleč čuje Zdaj smo pa kar Homerji postali Naj Atena podari nam čašo modrostida lažje izognemo se posvetni norosti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
neny 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 (popravljeno) V srcu nova brazgotina,na licu nova solzain na ustnicah,na ustnicah nič.Čakajo poljub.Neiztrohnjeno srce.NIkoli ne neha ljubiti,nikoli ne neha upati.Upanje umre zadnje, nikoli.a zato še večja rana v meniin še ena nova solzain še bolj ranjeno srce. Popravljeno 18. februar 2007 -> neny Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Boli in trga mi drobovje,ko zrem v prihajajočo pomlad,v špici strehe grlici nežno prhutatakakor takrat, tisto pomlad. ***** Na blazinah sled utrujenih glav,po sledovih izpitih obrazovizgubljenih v meglici izpuhtelih okovostaja živ spomin nekih vrhov. Slišim kako mi govori,šepet ledenega vetra,spet drsi na zaledeneli stezisamo prva in druga počasi in mirno, ihtavih gibov nikar, nič noge na bremzosamo počasi in prva in drugaskoz okna odprta mi šepeta. *** Pred očmi lepot nebroj, predobro skrite žalostnim očem,zato zaveso mojster zdaj odgrni,prelepo je kar uzrem. Žlahten svetel mlad poganjekna steblu se svetlika in ta objemta mehka gibka roka, ta iskriv pogled, mehkoba, kako naj ti povem? Življenje , dih in gib in miselslast , ta radost in mehkoba,ker sem, odsev neba morja,ker tolmun sem brez dna. Zato zaveso to odgrnivse kar je, je že biloin vse kar bo, je tuničesar ni kar bi morali iskati. **** Zapuščene ulice praznega mesta,razcvetele forzicije v vazi na šankupecljati kozarec rdečega refoškaplačam s kovancem, modremu bedancu obrnem hrbet in ubit je še en dan,naftalinasti človečnjaki zapuščajo modri salon , za tem šankomje prešerni moril kelnarcam danes mori bedanec in nekpriučeni primorc, ki še komaj lovi ravnotežje, s steklenimiočmi in grabežljivo roko h kelnarci sega to so ljudje in njih življenjeotožnost se iskri v besedahin smeh je ves kiselkastfurbast, zato grem raje pod nebesni svod tam sem doma, med vejami brez,grmi forzicij in starih gabrovz globokimi koreninamiin ne med steklovino, ki je ujela forzicije in vino. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 DEŽ V DUŠI Dež bije na okno,škreblja po strehi,voda se izlivanekam dol,sivi oblak luno prekriva,sliši se le enakomernokapljanje kapljic,kot da ne bi padale namerno,z razlogom,ampak kar nekam tjavdan,stran, stran od resničnosti. Poslušam dež,zapiram oči,primerjam ta dežz dežjem noči v svojem srcu,ki kdaj - tako kot ta -,mi neusmiljeno na dušo kaplja. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SLIVA 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 RAST Je rast, ko zraseš centimeterin je spoznanje, kaj je dež,kdaj kaj boli, kam piha veter.Zato, ker piha v vse smeri. Je rast, ko čevelj je premajhenin ko zastane ti utrip,dan, ki mine brez nasmeha,ko te od smrti loči hip. Je rast, ko so lasje predolgiin vsakokrat, ko brzdaš strast,ko vase zlezeš in si mirenin nad seboj imaš oblast. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ni full kasko pri triglavu, je pa vse kar trenutno potrebujemLahko mi vzameš vseLahko vso borno imetjeVzemi mi znanjeVzemi radosti smehljajeVzemi strasti vzdihljajeVzemi modrosti idejeVzemi mladosti napakeIn starosti previdnostivzemi mi gibanjevzemi okusa in vonja polnostvzemi mi duha bistrostvzemi preteklosti grenkobevzemi prihodnosti sladkobezgrabi cel svet pod ramoin nosi... samo nosi.Na, še upanje svoje Ti poklonim pod ceno-40 radodarnosti moje. A spokoja in miru ob pogledu na to lepo, čudovito in večno nebone vzameš mi nikoli. basta Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ni full kasko pri triglavu, je pa vse kar trenutno potrebujemLahko mi vzameš vseLahko vso borno imetjeVzemi mi znanjeVzemi radosti smehljajeVzemi strasti vzdihljajeVzemi modrosti idejeVzemi mladosti napakeIn starosti previdnostivzemi mi gibanjevzemi okusa in vonja polnostvzemi mi duha bistrostvzemi preteklosti grenkobevzemi prihodnosti sladkobezgrabi cel svet pod ramoin nosi... samo nosi.Na, še upanje svoje Ti poklonim pod ceno-40 radodarnosti moje. A spokoja in miru ob pogledu na to lepo, čudovito in večno nebone vzameš mi nikoli. basta ej, mali presenečaš indeed nice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rokec123 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Evola še moja pesmca..sicer mal žalostna...k sm jo pisow v hodih časih:( Življenje eno samo je trplenje,zmagovalec je kdor si upa in se ne boji.Usoda, ki ti je podana te ne spusti, oklepa te in te spremlja povsod kjer si. Zmagovalci se rodijo pod srečno zvezdo,ki jim namenja lepo se življenje.Hoteti, želeti, tako je.Živlenje! ti kruto, pa kaj ti je?! Želiš si, a ti ne uspe,ker to ni za tebe.Nekateri znajo, nekateri nočejo,a malo je takih, ki ne morejo. Morda pa ni tako črno,kot gledam skozi nebo.Čas pa mogoče pride,ko trate spet zelene bodo. Sonce sije, a vendar zame črno.Želja po boljšem premočna je.Za to življenje upanja ni in ne bo! Sej zdej se bom potrudu pa bom napisow kšno bolj pozitivno pesmco. LP Rokec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. marec 2007 Prijavi Deli 13. marec 2007 ej, mali presenečaš indeed nice thx glad to hear that Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 Ko pogled zbeži zavrti se mitisoč bilo lepih je besedki jih ni težko razumetvšeč mi je bil tvoj glas, všeč bile spreminjajoče se očinisem zahtevala, želel si Ti. Vse stvari sem premagala,vem, te noči pozabila ne bom.V mislih s teboj bom odplavalaNekam tja, kjer za vedno boš moj. Ko ob njem zaspim, vem v sanjah živim,a le le eno noč sva si obljubljala.Zaman si želim, da s tabo živimpreveč laži bilo je med nama. Končajva ta klepet, preveč se nama mudi. Zapušča me razum, se luna mi smeji,nisem zahtevala, želel si Ti. Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Iz naftalina sem, dnevu primerno, izbrskala eno svojo --- in se prepustila nostalgiji tistega večera, boječih pogledov in prvega poljuba, ko sva prvič obstala sama le za minuto ko sem se prvič prepustila srcu, brez razmišljanja in stopila korak v neznano in ti si bil tam, da si me ujel Je bežen trenutek ko srce sreča srce,ko se duša v dušo zazre,ko človek s človekom v eno se zlijev prostoru in času neke tretje dimenzije. V pogledu čutila sem tvojem objemkot neznanec neznanki podari nasmehče obstala bi sama le minuto, ne večpoljub bi odločil usode naklep. Oči so tvoje mi zgodbo podaleti prava si zame in jaz pravi sem zatene morem želeti več si kot tota trenutek popoln uničil me bo. Zato v mislih ko nihče ne vesi privoščil bom zlatonajsvetlejši zaklad mojega življenjati nekega dne, dekle moje boš. Već je vrime da se pomirim sa svitom i tiho k`o da zaronim na dah, u svemu sad mogu naći nešto lipo i reći "Živote, dobar ti dan!" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Tole napisal par dni nazaj... pa dau mal na stran pacat, zoret... pa sm mal spremenu... pa mi nič čist všeč... lista perfekcionista bit če bolje MASTER OF PUPPETS(by metlika) Obsojeni na svobodose klatimo po robu življenja,iščoč eliksirja odrešitve...V kratkih trenutkih telesne naslade,V mučnih trenutkih duhovne kontrole,Nesposobni večnostizaslužni le gorečnosti. Ko odstraniš razumostane nagon.Ko odstraniš nagonpostaneš lutka. Živele lutke x!x x!x x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Za mizo v lokalni gostilnije tekla debata,še bolj je teklo vino,govorilo se je o zločinu in kaznio razumu in nagonih,iz hladnih preračunljivih očije bolščal vame hladda bi ga rezal,iz prvinskih nagonovprebujeni, so brisali sline s svojih ustnic prepojenih z vinom,govorili so o svobodi in o temkako si vsak sam priskrbisvojo bolečino.Nihče ni bil tam,za tisto okroglo mizo,vsak je bil v svoji zgodbi,zato sem izpila do dnain odšla.Nihče od nas s seboj ni imel srca,oči niso našle ničesar v drugih,zobje so obirali stare kosti,s katerih smo že prejšnji teden obrali zadnje kose mesa.Na poti zazrta v temo nebaprisluhnem šuštenju nočiin prvo pomladno nočsi s snegom otrem vso nesnago z oči in z dlani. brez popravkov, ta hip Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Za mizo v lokalni gostilnije tekla debata,še bolj je teklo vino,govorilo se je o zločinu in kaznio razumu in nagonih,iz hladnih preračunljivih očije bolščal vame hladda bi ga rezal,iz prvinskih nagonovprebujeni, so brisali sline s svojih ustnic prepojenih z vinom,govorili so o svobodi in o temkako si vsak sam priskrbisvojo bolečino.Nihče ni bil tam,za tisto okroglo mizo,vsak je bil v svoji zgodbi,zato sem izpila do dnain odšla.Nihče od nas s seboj ni imel srca,oči niso našle ničesar v drugih,zobje so obirali stare kosti,s katerih smo že prejšnji teden obrali zadnje kose mesa.Na poti zazrta v temo nebaprisluhnem šuštenju nočiin prvo pomladno nočsi s snegom otrem vso nesnago z oči in z dlani. brez popravkov, ta hip Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Oaza V toplih dlaneh so se stopilestroge in resne potezetvojega obraza,v očeh ni bilo želje,želja je preblisk trenutka,bilo je hrepenenjesladko zatočišče večnega iskanja,večnega popotnika , ki nikoli nenajde, kar išče s tvojimi rokami obdano telo je vzvalovilo,nisva se mogla ljubiti,zato sva plesala,vsaj objemala sva se lahko,večer za večerom. *** Nekaj Nekaj je kar odrešitemne misli,nekaj je kar brišebolečin občutja. Nekaj je kot olajšanjerazlito,kar izpijezadnjo solzoko rdeč ti cvet z roso popršen položimtja ,kjer včasihbilo je srce,zdaj moje v ritmu vetra, diha za oba,nisi ti in nisem jazzdaj sva dva in neskončno hvala za tisti nekaj, za to kar sva in sva bila.... *** Padec V množici sedim in zrem v pozlato od spred stojišves lep , ves mojne vidim večobraza , le rokoin nalahno , kakor dapobiraš s talse ves zgrbljen, ves sinje bledudreš... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BoraBora 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Imeti rad, ko ni ničesar pred teboj...Želeti ljubiti, ko srce bo izdano...Kaj pričakovati, če zate je le zrak? Ko znala bi še leteti…Ko znala bi še verjeti in sanjati z nekom…Podala bi roko spet, znam uresničevati sanje! A ne znam več gledati ljudi, ne zmorem več iskati dobrih strani,čustva so umrla v noči, krila je zdrobil upor. Zakaj me niste ubili?Vzeli ste mi vse!Zakaj me niste ubili? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Rapsodija črno bela Črnina s črnim vranom prav dobro, da je nočda se ga ne vidi,tam na vrhu strehe sam sedi in kraka, kraka vse ponorele dnivsaj ponoči beštija zaspiin pride zmeraj oni dan,ko nov je v zemljo djan. V teh krajih štorkelj niso sam vrani , ogljeni črni vrani, v teh krajihše siničk več ni. Tam v daljavi, vem da so, bele velike ptice,prav vsako pomladjih krila iz toplih krajev prineso . *** Rdeče v rdečem Prihajaš v rdečemnoč za nočjo okušam slast rdečesladko , skrito divje in penečepotiho odpiram duri da nihče ne vidi teh bliskajočih oči vtisnem v vsako celicoposebej, v vsako vlakno ta rdeče rdeč odtiszavežem si na vrat rumeno zlato rutko da ne vidijo mimoidoče oči te slasti, ki še podnevi gomazi.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 O kaj pa mamo kle? Dire Straits (Mark Knopfler)???? K maš tm spodej napisano. No, pa tud pesem je dobra Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FR4Y€R]{4 3. april 2007 Prijavi Deli 3. april 2007 Zdravo!Sem Urška.ena malČ.U.D.N.A.Družba?Ja!?Zavajanje..Padec…VPLIV!?Dosti…Preveč!?Nepoboljšljivi pravijoDružba je vse..( RES )?Morš bit kewlDr'gač nisi in.Pol paTe odpišejo.TelegramADIJO.Kje so stari cajtiko ljudjeNE!Gledajo nazunanjost?Je praviloSOVRAŽIT?KRITIZIRAT?LAGAT?BitHINAVEC?...In vse je krivaDRUŽBA?biti kewl?What the heckDoesThisMEAN?I'm being meIn prosim,NEOznačujteME!Kr sem samo osebaKi živi, se prehranjujeDIHA, ČUTIInLJUBI![čeprav ne-veste kaj to pomeni]Fin… Evo...to pesem sem naredila, ko mi je sošolka rekla da sem grozna ^^...lepo se imejte Citiraj http://www4.slikomat.com/07/0403/080414b2vt.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.