El Nino 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Nasmeh Napisal bi pesmico malo,nasmehu v zahvalo,napisal bi pesmico zalo,nasmehu v pohvalo. Od kar pomnim rad se smejim,če že ne cepam po tleh,ali sem na tem da planem v smeh,se prav prisrčno rad smejim. Me ne moti preveč tečnoba,če smeji se res ni zloba,me pa moti nasmeh,brez iskric v očeh. Poglej sedaj ta nasmeh,in se nasmej še ti,smejali se bomo skupaj vsi,smeh naj odmeva v vse smeri... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Violet 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Novo leto se je začelo produktivno...tale je še topla Besides the factThat I am trueI’m also filledWith love for you Besides the truthThat I don’t sleepYou’ll see my love‘s been running deep Besides the fewWords I sayI think of thousandsThat slip away I know you can’tAccept all thisBut you can smileAnd feel the bliss Citiraj Let no one say that I have said nothing new... the arrangement of the subject is new. When we play tennis, we both play with the same ball, but one of us places it better.Blaise Pascal, Pensées (1670) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Little girl brunette,you're the best thing i ever meet,tell me all the colours of your rainbow,and i'll tell you what they've meant. Little girl brunette,you're all the things that i respect,show me wisdom of your ways,and i'll help you spend our common days. Little girl brunette,i know things you never said,may them be heard unspoken,till you dare to tell them then. Oh little girl brunette,please tell me what you've meant,show me kindness through the days,and may we dare join happy feys. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Sama, v tisini noci pocutim se krasno,na toplini naslanjaca postaja mi jasno,bil si privid, nezen in mehak kot vdih,nikoli skupaj usta ob usta ne bova izdih. In iskrice svetlece v tvojih oceh,vzgale so ogenj, ostajam na tleh,ni vredno sedeti in cakati na maj,velja pravilo, kar ponuja zivljenje, vzemi sedaj. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Odtenek ledu se topi na višini,solzen obraz sam sedi na sipini.Temni se ko bliža se hladni sivini,utrujen pogled je zasanjan v tišini. .. lepo Sama, v tisini noci pocutim se krasno,na toplini naslanjaca postaja mi jasno,bil si privid, nezen in mehak kot vdih,nikoli skupaj usta ob usta ne bova izdih. wow bejba čudovito pišeš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 če samo enkrat ujamešto melodijo, nikoli , prav nikolipozabiš je ne,odzvanja od skaleod debla, od glav in teles Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kako moreš s solzami v očeh svojo žalost hranitiče nežno so strune tvojemelodijo ljubečo ubrale če samo enkrat ujamešto melodijo, nikoli , prav nikolipozabiš je ne,odzvanja od skaleod debla, od glav in teles še tako praznih se odbijain zveni vedno močneje in vedno hitreje in v krogih se dviga in nikoli več nič ni ko popreje xrosex Res, res lepo. Všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Občutil v hladnem si jutru nežen vdih,veš, čutila sem tvoj globoki izdih,že davno pozabljeno je notno črtovje,napisane kitice ne bodo šle v vesolje. Ostal za vedno bo prešeren smehin spremljal te na vseh zaprašenih poteh,nikoli ni prepozno da se zaveš,bila je pot, oba bila sva peš..... Še slišiš moj iskreni smeh Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 čakte vam bom jst kmal eno svojo lepo pesem dala. mam knigo Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 TIŠINA Ob oknu gledajoč to ravnicoredki žarki sonca gledajo ptico,duša je brez teže, moja je, praznapripeta v večnost, meja več ne pozna.Na pladnju obzorja je sonce, samsenca oblakov pada k mojim nogam, lebdi le na širini neba modregaza njim ostaja teža bremena mojega. Veš sonce, ni me več strah,ne veš, kaj zapisala sem s stopinjami v prah ! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Kakor v kotu stara violinav sebi sem izgubila glas,v meni ostale sledi so spominasama se vračam skozi ta čas. Brez imena so grobovikamen sivi tam le tiho spi,moja duša je kot ptica, valoviče umrem, pesem moja naj živi. Ne bom umrla brez spominakam potem naj žalost gre?Sprejela sem te vase bolečina,zdavnaj posušile že so se solze. Lepe misli ostajajo na dni,ko nekdo z nasmehom se zbudi,v njem narahlo spet ljubezen oživi,naj z violine veselo pesem zadrhti. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Po štirih dneh,on nor že od strahu,se je vrnila.Ni povedala, ne kje ne s kom, nič.Tiho se je problekla, pospravila kuhinjo,dala sveže vrntice v vazo, ki jih je prinesla s seboj,spustila žaluzije in sedla na kavč,kot da je tam sedela že večno. Po prstih je stopal v njem molk,si nejasno želel, da bi jokala,mu vse povedala, se prepustila in prosila,in ko je segel z roko in odstranil pramen z oči,je v očeh videl obup,ki gleda skozenj,na tiste štiri dni. Bo morda od njih živela do smrti? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Princeska za gradom obuja spomine,minilo je leto, tud žalost kdaj mine.Prišel za nočjo bo svetlobe trenutek,in vrnil v tišini svobode občutek. Čeprav v tej sivini počuti se grozno,za srečo v očeh ni nikoli prepozno.Ljubezen ki vsem jo iz srca je dala,prišla bo nazaj in rekla ji hvala. lepo......nekaj je res Prišel za nočjo Je svetlobe trenutekvrnil z nežno tišino svobode občutek,neskončnost čas postaja vse krajšačistost svobodne duše vse slajša Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. januar 2007 Prijavi Deli 12. januar 2007 Prekrasno nocoj je viola zvenela,vrtnica nežna ni te s trnjem objela,vse je bilo od srca, iskreno danov pesmi, ki igra naj pokaže se ti neznano. Morda nocoj še nič ni ti jasnoa poglej v nebo, kjer je prekrasno,morda nekoč nekje ti zvezde povedo,ni bilo zaman, a žal drugje te čaka le hudo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 ....leeonu se je do konca scotalo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Le čevlje sodi naj kopitar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 vsak ma pravico do svojega okusa slikajta se Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Težko ti jst o pesmih.......Evo, mi je pa velik tvojga kar preberem všeč......v prozi in poeziji. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Nočko lia, leeon.......odoh i ja u carstvo sna Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Konec dneva /samomor -ora m (o o) dejanje, s katerim kdo namerno povzroči svojo smrt: Klic košute me je zbudil,Na takem lovu bil še nisem.Naokrog pogledam in vidim tebe,trofeja 300m.Čas bo, zato namerim v glavoPred tem, v sneg zapišem moje zadnje obvestiloadijo12.1. 1942 Od strahu in poka se divjad preplaši,košuta ni izjema,a ti si stala tam le mirno,verjetno si me razumela. Tega si še nisem storilNaokrog pogledam in vidim kriLuknja v prsih5,67mmČas bo, da zaprem oči. nisem je mogla prej opaziti, šele zdaj jo lahko občutimdanes imam roke krvave od lova Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 No vam bom pa še jst eno svojo pesem napisala. Čakam natena tej široki prašni cesti.Vse upe hranim zate,svoje ptice sanj, ki letijo v nebo. A tebe (še) ni.kaj bi dala, da bi prišel,koliko sanj prodala bi,le da te ugledajo moje oči. Tančica življenja bi se odstrlamojim očem,skrivnost hrepenenja bi se odprlamojim strastem,če bi bil tu.A te ni. Dolgo že čakam.Mnogo sanj sem že prodala,mnogo upov zakopala.Kako dolgo te bom še čakala? Tale pesmica je bolj tako-tako ampak jih mam še, veste! Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 men je všeč Zarja zelo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Noč.Tišina.Zvezde šepetajo z neba.Zrak je nasičen od mirnosti.Luna se streham hahlja. Le tu in tam kakšen šepet,le tu in tam kakšen trepet ...Kdo ve, morda trepeta srce? Solza, ki po licu zdrsi,pogoltne jo noč,ovije jo s črnino,posrka v svoj obroč,srce zadrhti v trepetu ... Zdaj, zdaj pride konec!Potem spet vse obmolkne.Noč je zmagala.Že me ovija v svojo črno tkanino,že me vleče v brezdajno tišino. Noč.Tišina.Žalost, ki sega do neba.Svit.Zarja.Novo jutro. Hvala Lia. Me veseli. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Tančica življenja bi se odstrlamojim očem,skrivnost hrepenenja bi se odprlamojim strastem,če bi bil tu.A te ni. Tale pesmica je bolj tako-tako ampak jih mam še, veste! tole punca, je vrhunsko po mojem skromnem mnenju, vredno Pavčka in Tagoreja po mojem skromnem mnenju ne pa tako , tako Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.