lia 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Hermann Hesse, nemški pisatelj in slikar, ki je dobil leta 1942 Nobelovo nagrado. Napisal je Siddharto, Stepnega volka, Igro steklenih biserov, Demiana, Narcisa in zlatousta ... Saj veste, kje je skrit ta drugi svet, da iščete svoje duše. Samo v vaši notranjosti leži tista druga resničnost, po kateri hrepenite. Ne morem vam dati ničesar, kar ne obstaja že v vas samih, ne morem vam odpreti nobene druge dvorane s podobami,razen tiste v vaši duši. Herman Hesse Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 Kdo še lahko mirno pohajkuje, komu mirno je živeti,ko vsem zaukazano v bleščeče nebo se je povzpeti?Zdaj splezamo na lestev in jadrno v nebocilj ni viden, skrit v oddaljenih višav je meglo.Ni pomembno kod gremo in kaj nas tam pričakače le nas je mnogo, skladnega, ubranega koraka.Vsak ima svoj stil, unikaten in neponovljivslehernik danes je vodnjak izvirnosti odkrilter se prostovoljno v njem utopil. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Kdo še lahko mirno pohajkuje, komu mirno je živeti,ko vsem zaukazano v bleščeče nebo se je povzpeti?Zdaj splezamo na lestev in jadrno v nebocilj ni viden, skrit v oddaljenih višav je meglo.Ni pomembno kod gremo in kaj nas tam pričaka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Tale je sicer konkretno v letih, mi je pa všeč. Čas pubertete.. Tam siogaben črv mojega življenja.Vidim tekako kljuvaš v srcu.Raztrgala te bomuničilapoteptala.A ne danes.Danes nimam moči.Jutri bom odprla očiin ti razgrebla možganeraztrgala lobanjoin razbila tvoj smehda boš le še senca.A ne boj sene bo ti potrebno plaziti za mano.Jaz sem otrok noči.Nikjer ne bo soncada bi te rodilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Ton glasu povzdignjen, vznemirjen. Si to želiš? Besede ponovljene, pomeni spremenjeni.Iz rdečih črt v črne prekinjene krivulje.Se res pretvarjaš. Besede ponovljene, z drugim tonom, obrnjeneza obstoj, ponos, ustvarjene za bitko, da zabrišeje, uničijo. Beseda izgovorjena, ustvarjena za boj, za obstoj, da pobrišeš prah si za seboj. Beseda ponovljena z drugim receptom, da popari zavre mi v vest, da doseže svoj namen.Mešaš, sekljaš, soliš, ne veš kakšen je današanji okus, samo nekaj dati moraš mi nocoj.Postrežba nepomembna, strežba preposnosna, krožnik, razbitine, sem samo gost, ne poznaš izjem. Zovražim dneve , ko sem otožen in nisem nabit z energijo. Z ljubeznijo do življenja nasploh, veselje do poteptane trave v meglenem deževnem jutru.Zakaj hočem ljubiti, za kaj si sploh nekoga želim dojeti, ga objeti, zadržati v objemu, ne izpustiti.Zakaj želim si svet spremeniti, tebe, njo, Zakaj njegova pesem, mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 Odidi, kot odide ptica,ponosno,visoko na nebu,z glavo dvignjeno proti soncu,odidi kot nekdo, ki ve,da sta lesk v očeh in nasmeh največ,kar ti lahko nekdo pokloni,kot nekdo, ki ve,da je najmogočnejša glasba tišina,ki jo užiješ v večerih globoko v sebi. Odidi, ne da bi pomislil, kaj puščaš za samo. Za tabo je prepad in tema,ki si jo sam nehote ustvaril v nočehpolnih zapahnjenih vratin zastrtih pogledov,da nisi mogel najti sebe. Odidi, ne da bi pomislil, kaj puščaš za sabo. Pred tabo je sonce,ki te greje in ti daje moči,da prisluhneš očemin poiščeš nekoga,ki bo srečen,da imaš majhna usta,velika ušesain okamenelo, a še vedno utripajoče srce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 8. september 2007 Prijavi Deli 8. september 2007 Me imaš kaj rad,veter,ki mi mršiš lasez vonji, ki si jih prineselnekje z oceana?Le kdo mi bo v meglenih dneh pripovedoval pesmi iz sanj,če ne ti? Me imaš kaj rad,dež,ki se izlivaš iz nebesna zemljo,mi namesto solz močiš lica?Le kdo mi bozvečer šepetaluspavanke neba,če ne ti? Me imaš kaj rad,mladenič,ki prihajaš z jutranje zarje,da mi voščiš dobro jutro?Koliko dni naj še čakam,da dobiš svojo pravo podobo?Ker,ko vetra in dežja več ne bo ...... mi ostaneš le še ti.Zato pohiti.Le kdo me bo ljubil,če ne ti? Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BITLEZ 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 mej je pa najlepša tale:an,ban,5 podgan,4miši,v uh me piši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. september 2007 Prijavi Deli 9. september 2007 ZARYA, SUPER PESEM!! like it very much.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 IGRIVOSTLuna se z morjem igra.Nič več, kot le lahen objem,narejen iz zvezd mu da,ki čaka, da se zbudi iz sna,in počasi, počasi v morje kaplja. Sonce se s peskom igra.Dolg, vroč poljub na suha tla,neskončen kot modrina neba,ko počasi pronicavse globje in globje do temeljev sveta. Misel se z mislijo igra.Kot drobcena lučkase spreletava sem in tja,manjša od najmanjše kresnicein išče pot,pot, kjer ni gorja. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 10. september 2007 Prijavi Deli 10. september 2007 ČASZagledam svoj obraz v ogledalu.Ni tak, kot je bil včeraj.Ni tak, kot je bil pred mesecem dni.Ali me to boli?Ne vem.Čas beži. Zazrem se globoko vase.Toliko vsega je tu.Toliko vsega kriči, buči ...Sem ali nisem?Ne vem. Čas beži. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Palchica 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Mojemu kosmatemu prijatelju. Igra se z grozdnim pecljem, posnema igro z miško,mislim, da vidi mačje angelce. Vse skupaj je le šov,on je zvezda,jaz gledalka.V resnici si misli, ti skupaj s tvojimi možgani vredsi navadna človeška spaka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Luknje v prostoru.Čas odteka skoznje.Gledam; ne trene z očesom,samo tiho polzi,ne vpraša za dovoljenje. Nedotaknjena punčica tvojega očesa,iščem izhode iz labirintov svojega življenja. Nisem utež med dobrim in slabim,sem le mrak med soncem in temo. Lahko bi naredila korak levo ali desno,a pustim,da me trenutek posrka vase. Če obžalujem? To je le točka moje šibkosti,a prevečkrat pritiskam nanjo. Poizkusi uresničevanja mojih sanj-upanje, da sem prerasla bolečino... Vztraja, preveč in predolgo vztraja,pot pa je strma,nikjer ne vidim cilja-ironija- skriva se v mojih očeh,ki tako željno hrepenijo po svobodi. Zrcala- razbita! Zenice ne morejo videti svojega obraza... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Evo, da obudim tole temo - ena taka vsem poznana situacija Samo tiin tih šepet.Napet pogled,oči polne meglein zahajajočega sonca.Umiram,ko se mi približaš.Čutim tvoj nasmeh... JutroKje si?!?Zopet sanje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 13. november 2007 Prijavi Deli 13. november 2007 Me imaš kaj rad,veter,ki mi mršiš lasez vonji, ki si jih prineselnekje z oceana?Le kdo mi bo v meglenih dneh pripovedoval pesmi iz sanj,če ne ti? Me imaš kaj rad,dež,ki se izlivaš iz nebesna zemljo,mi namesto solz močiš lica?Le kdo mi bozvečer šepetaluspavanke neba,če ne ti? Me imaš kaj rad,mladenič,ki prihajaš z jutranje zarje,da mi voščiš dobro jutro?Koliko dni naj še čakam,da dobiš svojo pravo podobo?Ker,ko vetra in dežja več ne bo ...... mi ostaneš le še ti.Zato pohiti.Le kdo me bo ljubil,če ne ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 What's that? What's going round my head? I don't know. But I know that I want to... RUN AWAY! Run away from these greasy fingers of my life! RUN AWAY! Run away and save my life. I'm alive at the moment But I don't know if I'll be alive tomorrow Oh I'm going insane just to save my life Run through the forest Run through the mountains Run through my life Run to save my life I'm gonna bury my thoughts of sadness I'm gonna bury my thoughts of you I'm gonna survive Run through the bridgeRun through the roadI feel that I am on my own again I run away Run away from these greasy fingers of my life RUN AWAY Run away and save my life. I feel like I rise from the grave I feel free I fell like I rise from the hell I fell strong I left this misery behind me Oh my god I survived! no to je moja domaca naloga za anglescino k smo mogl napisat pesmco... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vuzi 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 naj me vtaknejov vse te brezvezne tapetebledolike vtičniceinvalide v kavbojkah v čudno zeleno pobarvano kuhinjov vse te pepelnikeradiatorjev dežv kapljicevsepovsod me naj porinejonaj bom barabanaj bom norecin čudakvem samo da te hočemin ne dam te nitiza fafarone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 VSE KAR SI ŽELIM.. je pogled, ki me čuti.. vse kar si želim..je iskren nasmeh.. je zven besed, ki so direktne..in ki mi toliko pomenijo.. je občutek nemoči in osvoboditvepravljica, ki je modra in spoštljiva vse kar si želim jesproščen čas brez ovir.. občutek ko lahko zavpijem in ko se lahko smejim do solz..občutek toplote..in nerazumljivo izrazite občutke.. jasen in nejasen um.. vse kar si želim..je pogled, ki pove vse..je glas, ki mi je najbolj blizu..kjer čutim vsako sled določenega počutja.. glas, ki me dviguje in spušča..daje toploto.. vse kar si želim..je čas, ki ne obstaja in postane res relativentrenutek, ki mi odvzame dih..trenutek, ki me dvigne do zvezdin prav tako spusti.. vse kar si želim.. SI TI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 14. november 2007 Prijavi Deli 14. november 2007 zelo lepa pesem: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 15. november 2007 Prijavi Deli 15. november 2007 naj me vtaknejov vse te brezvezne tapetebledolike vtičniceinvalide v kavbojkah v čudno zeleno pobarvano kuhinjov vse te pepelnikeradiatorjev dežv kapljicevsepovsod me naj porinejonaj bom barabanaj bom norecin čudakvem samo da te hočemin ne dam te nitiza fafarone :palec: LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vuzi 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 ne hodi jutri,samo jutri ne hodipusti me samegapojdi se smučatgrablje prinesi ob priliki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. november 2007 Prijavi Deli 16. november 2007 bedim in sedimzrem v zvezdetebe čakama tebe nizakaj te čakamče vemda ti ne vešda ljubim te jaz Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 nekej me je napadlo in nonstop pišem pesmi... It hapen on a height I am a hangmanYou are a gangsterYou will dieDie when the sun will rise againYour head will whelp awayYour blood will sprinkle Heart will stopBlood will run ofThe sun will dry up your blood A bird will sing a tale of your lifeWith a smile I will kick your dead body and screamScream of thosuands You destroy our countryYou killed many blameless peopleI avenge themI didn't reapir anythingBut this world is save You can't destroy our country againYou can't kill blameless people againEven in your next life Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Včasih me ima, da bi zapela tvoje ime, ki mi zveni v ušesihzapela bi ga tebi in najlepše kar je možno.. takrat bi mi prisluhnil,videl bi koliko mi pomenišobčutek glasu bi ti povedal,da živim le zate.. zasmejal bi sekot da ti nič ne pomenimeni pa veliko pomeniže ta nasmeh.. polepšal bi mi ves teden, nasmeh ki ga ne pozabimki mi ogreje srcein vrača upanje v dan.. ne vem kako se bom rešilaiz občutkov, ki me nesejonesejo v višave in obratno. mogoče se nočemčlovek se včasih prepusti, morju in soncu in vetru in višini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 doorwoman.p nemorem pogledati v tvoje očisaj tebe več nisovražim tisti avto rdeč! neznam pozabiti tistih tvojih laserskih očiki zavrtale so v moje očioh kako želim si jihjoj kako boli boli ko sem te videla tam ležatina beli posteljidoktor rekel je da s tabo vse bo vredu, da ni razloga za preplahoh kakšna laž! odšel si brez poslovilain jaz v črnino sem se ovilaod daleč sem spremljala pogrebni sprevodgledala sem vse totiho brez beseds solzami na licih odšel sine bo te več nazajkako naj pozabim tiste noči? no ja ... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.