lenora 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 naj me vtaknejov vse te brezvezne tapetebledolike vtičniceinvalide v kavbojkah v čudno zeleno pobarvano kuhinjov vse te pepelnikeradiatorjev dežv kapljicevsepovsod me naj porinejonaj bom barabanaj bom norecin čudakvem samo da te hočemin ne dam te nitiza fafarone simpatična Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 ne upam si izgovoriti besed,priznati kar pravi moje srce..je le močna želja, a ta neskončnain previsoka..mogoče prelepa za resničnost in moj svet.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 moje srce tolče, sto na uro.poletje je odšlo..pa še vedno tolče sto na uro.. kako naj se umirimne vem..predstavljam si, da je nerealno..srce pa ne uboga.. tolče nemirno,vneto v upanju, da boš spoznal,spoznal kaj rabiš..in kaj si želiš.. potem boš videlkako se počutim..Ko poznaš kaj rabišpa ne moreš do tega..in srce tolče samo.. samo v upanju, nemiru in hotenju..takšno stanje je včasih utrujajočein podobno blaznosti. prav privoščim tida bi čutil enako..do mene?verjetno ne..do katere druge.. potem bi razumelrazumel mene..to ni potrebaje le občutek..občutek življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 My heart is dying (nevem ce je dying prou napisan )You don't careYour heart is made of stone My heart was hot and it was beating fastNow it will stopFor forever You don't careYour heart is made of stone Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 sreča je zanimiva stvar..bolj ko se o njej sprašuješ, manj si lahko srečen. ceniti tisto, česar nikoli ne bo?spoštovati trenutke sreče,čeprav so le trenutki? trenutki, ki pustijo pečatdnevom, mesecem..mogoče letom? kaj je sreča?notranje zadovoljstvoali uresničitev upanj in sanj? si srečen, zadovoljen v sebi,ko nekaj uresničiš?sanje in upanja.. usoda jih kroji in usoda jih izbira? kaj potem naredi človek? bori se.. včasih proti sebipogosto za sebe.. vsakemu svoje.. pravijo,pravijo.. upajo ter sanjajo.. tako kot jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 19. november 2007 Prijavi Deli 19. november 2007 Našla sem te, ko si spal na krilih srebrne ptice.Za trenutek si postal v moji bližini,da sem te lahko vzljubila.Gledal si mi skozi oči v srce,da ti nisem mogla lagati.Jokal si na mojih ramenih,ker si vedel,da ljubim dež.In vedel si,da imam rada lepe ljudi,zato si bil povsod z mano.Napojil si me s sokom svojih ustnicin nahranil z ljubeznijo.A ko si odšel,sem bila lačna,treznain sijalo je sonce. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vuzi 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 ležala je na belemtankem podurazširjena kot angel velika senca se je zgrinjala nad njoležala je postranibolj v desno kot nebila je strašna na poglednjen videz je bil togres grozna pisava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. november 2007 Prijavi Deli 23. november 2007 vse kar je.. je trenutek..trenutek časa, ki obstane,glasba v kateri čas obstanein so le neprecenljivi občutki. živi za trenutek..za lepote v tem trenutku..če ga čakaš in upaš,ti uide kot utrinek. in ni nadomestljiv..gre in se ne vrne večin lahko ti je žal, da si ga izpustil. je tudi ljubezen trenutek?trenutek sreče in otroškega veselja?pravijo, da traja. koliko časa trajaali se lahko šteje z urami dneva?nimam odgovora,da bo to postala le obsedenost. obsedenost z trenutkiki so mi napolnili srcez posebnimi stvarmi,ki so lahko le večne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. november 2007 Prijavi Deli 27. november 2007 Ne bom ti pravilastvari, ki bolijo..nisem morilka,ki te ubija. želim upatiin pomagatitebi..in sebi. izmikanje ne vodibeži v drug svet..mogoče tisti,ki ga ti vidiš.. tajiti hude občutkeni dobro..vse se vrnev drugačni obliki. ti to najbolje vešin se ne ozirašveš, da nekaj jepa ne čutiš.. to kar čutim jazčutim le jazbrez tebein z tabo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 iskati nekogaje beg..beg pred samim saboizogibanje duhu. duhu, ki je nemirenin zato išče..nekoga v katerem bi se spoznal, ker se sam ne more. spoznati se v nekom..pomeni prebuditi sebe?ali le navidezno živetiob 'sebi'? dnevi brez tebe..kakšen izgovor!to so komplicirani dnevi..- brez sebe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 določiti in čutiti občutekni težko.sprejeti in urediti občutekto je težko.. porajajo se nove mislium nam nalaga različne poti..pot da preženeš občutekje ponavadi beg.. tek samega sebe..stran od novega..ljubezen obrneš v sovraštvo..zaradi sebe? lagati sebi je tukaj greh?četudi lagati, da preživiš?želje te razočarajoin upanje lahko ubije. kdaj se občutek konča?ali ga čas ustavi ga ustavimo mi?potem se ponavadi vrne.. vrne v novem trenutku..momentu lepote, ki zaustavi dih in življenje se zopet ustavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 ustaviti se,narediti korak nazaj..je težko,a potrebno. srce shrani marsikaj..ne pozabi.sprejeti čustva še gre..a živeti z njimi je težko. kdaj izginejoin postanejo spomin?spomin hrepenenjain življenja. mogoče ko umre upanje..umre zadnje, pravijo.potem umre in je konec..tudi jaz umrem. srce potem išče naprej?ali ubere druga potain že najde razlog..razlog za novo upanje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Vidim strah v stvareh, ki jih nisva razumela.duša jih je poznala,a srce jih ni sprejel. zapisana v meni,a vendar jih nisem videla.se delala, da jih niin šla mimo. duša je vztrajala,govorila in me branila.kako včasih mislim,da sem vsemogočna! vidim strah v njempostal je to,česar sem se bala..in proti čemur sem se borila. je močankot duša, ki se bori..vztraja in si govori,da je še upanje. obraz, ki me je ljubilse sedaj bori sam.pustiti ga moramin iti naprej. pustiti, iti mimo,kot sem šla mimo sebe.zato da grem nazaj..tja kjer se rojevajo sanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
roko 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 (popravljeno) stan kakor dan,deževen in sončen,ta dan naj bo stan,tvoj prelep dan, zora prebuja dan,ta prelep dan,ki opisuje tvoj,prelep stan, noč srha dan,ta prečudovit dan,ki označuje tvoj,temperamentni stan. Iz stana v dan,iz dana v stan,ne bremeni uma,saj beri le iz srca. Popravljeno 1. januar 2008 -> roko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BITLEZ 17. januar 2008 Prijavi Deli 17. januar 2008 Poljubček,pozdravček,skozi rokavček,rokavček obrni,poljubček mi vrni. Kaj naj ti dam?poljubček imam.dobiš ga zastonj,le pridi ponj.__________________Sladke sanje,naj metulček te popele vanje,tam naj ti vrtnice skos cvetijo,in ptice podzrave delijo._____________________2 besedi samo zate:mislim nate. 5 besed samo zate:ljubim te in mislim nate.__________________Hodiš kakor antilopa,misliš da si miss Evropa, ko pogledam te s profila vidim te kot krokodila!__________________________ Rada bi ti povedala le to,da te ljubim močno,čeprav zatrjujem ti,da ne zanimaš me ti!A v bistvu lažem ti v oči,da moje srce za tebe ne gori.Oprosti dragi, če povedala bi ti,bi uničila najino prijateljstvo vse do konca dni.Raje ti drugo imej,z njo se smej,kajti med nama je velko ovir,zato ne morema priti na tir.__________________________________Vedi, jaz zaljubljena sem vate, čisto vsak dan mislim nate, mi po glavi hodi le poljub, če nisem s tabo, je obup. NARKOMAN Z alkoholom je začeldobro travco rad je melz LSD-jem nadaljevals heroinom je končalzdaj napis je izklesan:tu počiva narkoman GATE Ob misli nate se mi trgajo gate,zdaj ne morem več misliti nate,ker imam le še ene gate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 EGO Tu sem, lahko udariš me,tu sem, lahko pobiješ me.Udaril te bom nazaj, verjemi tudi kij imam. Daj, prosim bij se z mano,daj mi razlog za živet,naj še naprej tavam v megli,sigurno me naslednji korakponesel bo v boljši svet. NI, NI TEGA BOLJŠEGA SVETA !?,le udarci,jaz tebe, ti mene,ti mene, jaz tebe. še je razlog za živet. Megla, obljublja vse...Tvoj sem, Tvoja sem - v megli. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 ima me napisati pesem o temkako se mi sanja o mrtvih in tistem karse mi stisne v srcuki ne zna razumeti da jih več ni. Velikem Nikoli.O tem, kako me boli krivica, ker me vsaka zima vara s pomladjopa ji kljub temu odpustim;ker: kaj češ, tako je življenje,O domovih za Ostarele, (moj bog,kdo je legaliziral ta zločin?),o otrocih, ki okroglih očizaupajo, da sem najpametnejša na planetu,o planetu..o klavnicah, pao ljudeh, ki skladajo glasbo in vice, o rokah, ki jih ne moreš prijetiin one ne tebe,pesem o belih drsalkahin pršču ledu na licihnapetih od smeha.Pesem o pesmih.o hroščih, ki se pripeljejona strehi avtomobila, infak...Ko bi bila volk,in znala tudi tako imenitno tulitbi bila tole prima pesemPesem Za luno. Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 En mrzel dan.. mrzlih ljudi,varljivih dejanj in besed, ki stisnejo.. kako se utapljaš med poglediin iščeš nekoga, ki čuti enako.. privid, ki ga želiš samo videti,občutek povezanosti in sočutja.. a ga ni nikjer.. samotarji, ki se zapirajo.. v školjke svoje resničnosti.. začutiš jih šele, ko školjka sama se odprein zagledaš bisere.. pravi A. Šifrer! mogoče je tak dan, mogoče mraz,verjetno naveličana zunanjost in prazna notranjost. kako me boli, ko me kdo hoče potegnitiv svoje mreže manipulativnosti.. boli samo zato, ker sem sama šibka,postanem neobvladljiva in lahko prizadanem.. njega, ampak predvsem tudi sebe.. zatreti čustvo, ki kipi, zatreti z tišino.. branitev samega sebe pred samim sabo..tako sem tudi jaz le samotar v školjki.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 iskati nekogaje beg..beg pred samim saboizogibanje duhu. duhu, ki je nemirenin zato išče..nekoga v katerem bi se spoznal, ker se sam ne more. spoznati se v nekom..pomeni prebuditi sebe?ali le navidezno živetiob 'sebi'? dnevi brez tebe..kakšen izgovor!to so komplicirani dnevi..- brez sebe! JESENJesen je.Cvetje se poslavlja.Sence se daljšajo.Ptice letijo v nebo.Jesen je. Na barju vetertuli žalostinkeizgubljenim dušam.Prisluhnem.Jesen je. Listje rumenikot bi hotelo zbratiše zadnje sončne žarke.Pada, pada in kmalu ga več ni.Jesen je. Le upanje ostaja.V najbolj skritih globinahčaka, čaka in raste.Včasih ponikne, zdaj ga ni.A ostaja. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 PESEMTo je pesem o nebu,o širjavi, razpeti čez nebesni svod,je pesem samotnega popotnika tišine,ki čez planjave ubira svojo pot. To je pesem o zvezdah,pradavnih sopotnicah neba,pesem o zgodbi,o besedah brez meja. To je pesem o ognju,o strasti, poletju, bolečini,pesem o varnosti, zavetju,objemu in toplini. Je pesem jutra,semena, ki v njem vzkali,je pesem življenja,večni spev tišine,ko vsa stvarnost naenkrat izgine,le duša preživi. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 Nekaj tako resničnega,nekaj kar lebdi na krilih ptice,v njenem letuin je varno.. uči me leteti,ptica, ki zna..ki ji je samoumevnoin prav nič težko. kako bi poletela!v mavrico neskončnega neba..letela z trenutkom,na puhu delcev.. v mehki travi,bleščeče zlatih in zelenih bilk,s soju tvojih rokin mojih slik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SoNy* 27. januar 2008 Prijavi Deli 27. januar 2008 NJEN SVET Zutri se zbudiIn u ogledau pogleda seŠe zmer je ista k do zdejŠe zmer ji use narobe grespomne prejšnga se dnevain pretekle te nočine more resnice si prikrivatNima u seb več te moči. Počas zbere svoje misliIn odpravi se v nou danZanima jo kje zdej on hodiČe se že zbudu je iz sanjŽou ji je da ga pustilaVe da bo zmer obžalovalaSam ni mogla več prenestReče mu samo še hvala. Hvala za use prelepe nočiK si z mano jih deliuVem da te zlo je przadeuKer u mislih si družino že gradiuZmeri mi blo lepo je s tabo In ne mislt zdej drgačMela tehtn sm razlogVem da zdej bo use drugač. Hod po poti in razmišlaČist zgublena u mislih jeZasliš za sabo znan vzklikIn nazaj obrne seNe more sama seb vrjetKoga zdej vidla jeBiu je on čis spremenjenZ nasmehom proti njej zdej gre. Ko se na koncu poslovitaSpet je čist zalublenaHoče za vedno ga pozabtUgotovit da ne rab u življenju gaSama ga hotla przadetS tem ko stran je odšlaZdej je ona tista k trpiNikol več nau nazaj dobila ga. Pride spet večer In odvleče u postlo seŠe nadalne pou ureRazmišla o njemu leNa koncu pade u sanj objemTko se use lepo ji zdiZutri k se zbudi Pa spet use se ponovi. Počas dost ma usga tegaKer Njega pogreša res prevečUsak dan je ista zgodbaUse trpenje je odvečNe pomaga nčZnebit misli na njega seNe more se zamottOdloč se da za use prepozn je. Še eno življenje se končaloS strašno smrtjo jeTo že usm je zdej poznanoNajlažja to rešitu jeOna zdej je srečnaMedtem k njemu do življenja niHotu je povedat da rd jo mada jo za preteklost ne krivi. *SoNy* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Moje življenje je, življenje Zombija.Prazno, brez energije, telo brez duše, lastnega jaza,v roki ega - temnih sil.Iz ust, zaudarjam po gnilobi,telo se spreminja miv suho kožo in kosti.Nimam energijele življenja nagon me gor drži.Bolečina in strahovi, strah,ki živeti mi ne pusti.Še malo..., lažem si. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 NJEN SVET Zutri se zbudiIn u ogledau pogleda seŠe zmer je ista k do zdejŠe zmer ji use narobe grespomne prejšnga se dnevain pretekle te nočine more resnice si prikrivatNima u seb več te moči. Počas zbere svoje misliIn odpravi se v nou danZanima jo kje zdej on hodiČe se že zbudu je iz sanjŽou ji je da ga pustilaVe da bo zmer obžalovalaSam ni mogla več prenestReče mu samo še hvala. Hvala za use prelepe nočiK si z mano jih deliuVem da te zlo je przadeuKer u mislih si družino že gradiuZmeri mi blo lepo je s tabo In ne mislt zdej drgačMela tehtn sm razlogVem da zdej bo use drugač. Hod po poti in razmišlaČist zgublena u mislih jeZasliš za sabo znan vzklikIn nazaj obrne seNe more sama seb vrjetKoga zdej vidla jeBiu je on čis spremenjenZ nasmehom proti njej zdej gre. Ko se na koncu poslovitaSpet je čist zalublenaHoče za vedno ga pozabtUgotovit da ne rab u življenju gaSama ga hotla przadetS tem ko stran je odšlaZdej je ona tista k trpiNikol več nau nazaj dobila ga. Pride spet večer In odvleče u postlo seŠe nadalne pou ureRazmišla o njemu leNa koncu pade u sanj objemTko se use lepo ji zdiZutri k se zbudi Pa spet use se ponovi. Počas dost ma usga tegaKer Njega pogreša res prevečUsak dan je ista zgodbaUse trpenje je odvečNe pomaga nčZnebit misli na njega seNe more se zamottOdloč se da za use prepozn je. Še eno življenje se končaloS strašno smrtjo jeTo že usm je zdej poznanoNajlažja to rešitu jeOna zdej je srečnaMedtem k njemu do življenja niHotu je povedat da rd jo mada jo za preteklost ne krivi. *SoNy* ful lepo, SoNy* Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Moje življenje je, življenje Zombija.Prazno, brez energije, telo brez duše, lastnega jaza,v roki ega - temnih sil.Iz ust, zaudarjam po gnilobi,telo se spreminja miv suho kožo in kosti.Nimam energijele življenja nagon me gor drži.Bolečina in strahovi, strah,ki živeti mi ne pusti.Še malo..., lažem si.Ko si v kurcu, se lahko izvlečeš ven. Tvoja pesem me je spomnila na neko staro mojo: BOLNIK Bolan sem med bolanimi ljudmiin gledam naokoli z zaspanimi očmi.Rad bi ozdravelin zažgal plevel. Nič v meni ni več pristno,vse zlagano je in nekoristno.Rad bi zaživel,laži spremenil v pepel. Zavedam se stare te bolezniin iščem v sebi vir ljubezni.Rad bi polno ljubilin se v življenju uril. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.