SoNy* 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 ful lepo, SoNy* hvala =) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 BOLNIK Bolan sem med bolanimi ljudmiin gledam naokoli z zaspanimi očmi.Rad bi ozdravelin zažgal plevel. Nič v meni ni več pristno,vse zlagano je in nekoristno.Rad bi zaživel,laži spremenil v pepel. Zavedam se stare te bolezniin iščem v sebi vir ljubezni.Rad bi polno ljubilin se v življenju uril. Vidim, da izraža stanje podobno mojemu. Pa si se zvleku ven, mene zadnje dni je upanje čist zapustilo, namreč tale zombi stanje se že vleče douk, douk, a do sedaj sem to jemal, da z vzrokom zadnje dni me pa sam skrbi, da en lep dan pristanem na Vojniku. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Čutiti všečnost, a ne povezanosti..čutiti razumevanje, a ne duše! Iluzija, ki je 'stvarna'.. nas prinese okoli,pušča hrepeneti in končno v sebi izpuhteti. 'napake' vidimo, a gremo mimo..mimo začetka, v sebi in vsem.. slepa ulica sredi našega labirintatam čaka in se ji ne reče ljubezen! je le črta v življenju ljudi, ki upajoin pomeni živeti v tišini brez sebe.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Jaz sem tu.. sama in s tabo,grejem utrip srcaza naju dva. Srečna na poti v meni in tebibrez tvojih rok,a s pesmijo neba. Nič več ne zanikam -hočem pesem,ki jo ljubimin k njej vedno stečem.. pesem jutra, belih ptic svobode,neminljivo mantroin čudovito neskončne toplote. najin svet, ki je odet,ujet v pticah, soncuin morju.. brezno brez dna, okno brez žalostnega pogleda..in stvarnost, ki ji ni meja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 I hurt my self today,I draw a picture of you in my head. I hurt my self today,I was trying to forget you. I hurt my self today,I hurt my self yesterdayand day beafor. I hurt my self... Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 4. februar 2008 Prijavi Deli 4. februar 2008 SE ODPOVEM Se odpovem, iluzijam, ki vežejo me na tebe.Se odpovem, energiji, prežeti z ženstvenostjo in nje ertotičnostjo,ki jo oddajaša samo ti.Se odpovem, tvojemu od boga danemu telesu.Se odpovem, tvojim lepim joškam.Se odpovem, želji po dotikanju tvoje nežne kože.Se odpovem, ..... boginji. Nikoli,nisem verjel.Nikoli v naju, nikoli v najin konec.Nikoli v dan, nikoli v noč.Nisem verjel, nikoli. POMAGAJ...TRKAM...ODPRI... Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. februar 2008 Prijavi Deli 6. februar 2008 Jutro kliče pesem,prosi ker ni rad sam.Svežina znanega dotika..kliče po zvokih srca. Občutenje, ki vabiin ponuja vse..zavetje, veselje in srečo, objem ljubezni. Srce ne prosi, a je vedno tu..poglej ga novo jutro!zakliče tudi A.Šifrer.. Plete nove niti..pajčevino toplih dotikov,in ne zateva nič,le pesem v srcu ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 17. februar 2008 Prijavi Deli 17. februar 2008 Pomlad kliče ptice, popke in trave..trenutek preporoda v drhteči igri narave. še kamni se ogrejejo, se zasmejijo,z zemljo zlijejo in drugo barvo dobijo. zelena pesem ljubezni, rojena iz vsega,tako del mene kot tebe, utrip brez meja. nočno kopanje v objemu pisanega morjazvezde in luna poskrbijo za toploto sonca. svetloba v vseh barvah, tvoja roka,moje srce in v naju valovanje zvoka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 18. februar 2008 Prijavi Deli 18. februar 2008 moj filling je moj svet,nežen in lep,dehti v meni in hoče več.. a kaj je več?v varljivih občutkih se skriva,mojih misli iluzija. pustim, da me zgrabi,odpelje.. za veselje,za življenje! izhaja iz mene, kot roka objema,občutke srca sprejema. občutek vseh mojih sanj vem, da je tu,in verjamem vanj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Creepback 24. februar 2008 Prijavi Deli 24. februar 2008 Čudoviti svet Poboji v šoli,krive zlobne so igrice!Širimo raje orožje, da otrok lahko brani se!Masaker v veleblagovnici,Poguba povzroča frustracije!Cena slave je ducat smrti,cena moči – narodi zatrti. Spet pobijanje v družini,saj družinski filmi so škodljivi!Glejmo raje Kmetijo,ovce srečno živijo. Smrti na cesti,ker je življenje Potreba po hitrosti.Uživajmo zadnjo dozo mladosti,starci predpisov naj se držijo!Delimo avto, saj pijana vožnja je užitek za celo družino. Muslimani zlobna so bitja,Alah širi masovno destrukcijo,edina rešitev je anihilacija,bližnjega vzhoda več ne trpimo! Prekleti pogani čutili naš boste srd!Nihče žalil ne bo Mohameda!Edina pravična kazen je smrt,usmrtitelje večna čaka nagrada.Uničimo svet v imenu mogočnega Alaha! Biti ali ne biti,to ni več vprašanje.“Ubiti!”je vse kar nam preostane.Koliko let,preden naš prečudoviti izprijen svet pade? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 bivanje tu in zdaj,občutek je zavedanje,ki nas popelje v trenutek..moment za dušo. ustavi se sama,preskoči spomine,kot zvezda poslikain jih ob stran pomika. važen je cilj..cilj, ki ga imain proti kateremu teče.kaj spomin? spomin je ovira,še ena prepreka,ki nas bremza. katero jutro je danes? dan za spomine,za dušo,saj so nastali za njoin hodili v njenih trenutkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Tukaj je okoli in z mano, v središču..in vem zakaj. utrne se znova in znova,ne vprašain ne išče posebnih priložnosti. idila trenutka je v meni,tišina, petje in zvok nedoločljivega zvena. ne zanima me, kaj si,zanima me, kdo si,in po čem hrepeniš.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 sproščena tišina..meni včasih pove več kot tisoč besed pogled sporočain energija govoripotrebuješ besede? zaupaj mi,hodi z manoin spregovorila bom. nisem knjiga,ki se odprein nisem drevo, ki stoji na mestu. poglej drevo,kako je vneto in vdanočaka novo pomlad čeprav mu je vse znano.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Slika, naslonjena na podrto ograjo,ograjo iz bakra, s patino prekritega.Obdanost s šavjem, hreščanje misli,mimobežnost neslišnostiizpod krempljev trinoge mačke,ki bere misli, a sama misliti ne zmore.Vihanje brkov predstavnika ponosadavno poklane vojskeizpod polsijočih očinaslikanega heroja... v bistvu je šlo za upokojenega brezdomca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 strah, jok, bolezenspet bežimz dežja pod kapvsak dan znova in znova vrtnica je že zdavnaj ovenelazdaj gnije v vazi brez vodein čaka, da jo kdo odnese na kompost vedno sem se bala tega koncaslepila sem se, da ga neboostajam slepa, ker še vedno ne verjamem čas je za nov začetek....vendar nevem kako, ker se še nisem sprijaznila s koncem Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 galaksija toplih misli,ki uhajajo k tebi..začete v času,ki je bil za to namenjen.. kako lahko?en spomin in srce čuti!enako in isto,zaplava v spominu smehljaja.. sreče, ki je ne pozabimsmehljaja, ki je ta sreča,tvojih in mojih neizrečenih besed..in mojega nesmiselnega vedenja.. v času, ki je bil za to namenjen..a času, ki ni bil namenjen meni..duša ni mogla dati ničesar,niti vzeti.. bi bilo drugače? ne, ker sem to jaz'v težkih trenutkih spoznaš prijatelje',a mene nisi spoznal? zakaj spomin ne blokira?vzroki so, da bi lahko.. kakšen je smisel?in namen teh mojih vprašanj? kaj se moram še naučiti?srce ne misli, srce čutiin se ne uči! le čuti in vzbuja toplotoin se včasih prepusti..morju in soncu, vetru in višini.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 6. marec 2008 Prijavi Deli 6. marec 2008 Morje in sonce !Sonce in morje !Poležavanje na plaži,na toplem skalovju. Zgoraj galebi kričijokot razdraženi dojenčki.Kako nežno se pozibavajo v vetrukako brutalno se bijejo za košček hrane. Nič za to, skale so namenjene tudi poležavanju,brezskrbnemu obstoju brez namernih misli in občutkovpa spet umik v polsenco, kjer pajki in podgane lenobo pasejo;vsi skupaj smo posrečena bitja: -tvorimo nekakšno čudno živalstvo. Človeškost razkrojena, skozi oko galeba je tisto tam spodaj le žival,ena od neštetih zverinic, ki vsake toliko kaj prigriznejo, da lahko ležijoda lahko ležijo še naprej, kot da nič drugega početi ni, pod širnim nebom,kjer zvezde prežijo na dušo, ki se bo nekega dne nič hudega sluteč izstrelila tja v brezmejnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Emorya 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 Notranja vrata Hodim po svetu in iščem zaklad.Ustavim se in se vase zazrem ... ter najdem ključ do notranjih vrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 7. marec 2008 Prijavi Deli 7. marec 2008 veter vije,odnaša drobce belega snegain ustvarja kratkotrajne vrtince.. ples, ki je lahkoten,ujet v pest naravein njene nepredvidljive moči. moč, ki ne prevlada,ne škoduje nikomur..le uči kako čarobna je lahko narava. roka človeka nad človekompokaže pravi obraz..obraz šibkega človeka in ne narave tudi besede so moč..pustijo sence in okus po kislem in grenkem. besede, stavki in vzvišeni pogledizmešnjava, ki ni človeškale odraz šibkega.. premagaj to trpljenjein bodi človek,ne nekdo, ki ne živi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 s prstom rišem slikice po nebuškoda, ker tako grminaliv in veter me ne motina obrazu čustvo;um trpi. Solzica se riše po obrazuišče cesto, pot do srečekapljica še vedno tečesosednja že jo zdaj loviin skupaj z drugimi igrivopadejo na tla. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 tujec mojega vsakdana..za naju imam vse pogled, dotik in objem..zaupanje v pogledu, upanje v objemuin toploto v dotiku. imam tudi srceki umira od ljubezni.. tvoja bolečina je mojain moja sreča je tvoja. tu sem jaz in tu si titako daleč, a tako blizu. pravijo, da je ljubezen tista,ki rešuje.. vendar je moja ljubezen do sebetudi ljubezen do tebe.. pogled tujca, ki je moj pogledin besede, ki so moje lastne. ljubim te, čeprav te poznamin te ne poznam. ne morem umakniti pogleda,oči od tvojega obrisa. tako je, kot si rekel, da naj boživljenje gre lažje naprej.. hladna voda in širjava nerazumevanjavečino časa.. relativno pa obstane..v sanjah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Emorya 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 (popravljeno) V meni je moč V meni prežisila moči.Kot tigerki v temičaka na plen. Vem, da mi jepodarjena.Kupiti se je ne da.A je nekje v meniizgubljena,skrita na dnu srca. Nekje v globiničaka, da se razkrije.Le trenutek je dovolj,da prebudim močki v meni spisekundo za sekundo,uro za uro,dan za dnem ...Kot tigerki ujamesvoj plen. Ko jo enkratodkriješ,spremeni se ti svet.Strah se razblini,žalosti ni več.Objame tenedojemljiva sreča.Vse se ti zdile utrinek večnosti. Takrat zaresspoznaš,da le v trenutkulahko prehodišneskončno dolgo pot.Prepusti se ledotiku prebujenjain odkril bošbrezmejnelepote življenja. Popravljeno 10. marec 2008 -> Emorya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 Tako je kot mora biti..življenje v trenutkih sreče in 'nesrečnih' izkušenj.. izkušnja pomeni spoznanjein pride slej ko prej,če potrpežljivo čakaš.. spoznanje o tem kje si?kdo si..in kakšen je tvoj namen. po zabrisanih sledehpotuješ do ustja reke..v črno mesto tujega vpliva ne da ti miru, dokler ne spoznaškar se moraš naučiti.. včasih se prevali na drugo stranz enako močjo.. v srečo, od katere je vsak izbran. občutek, ki vara?nova resničnostali enostavno življenje.. ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Nekaj mojega x!x Danes je moj dan.In moja duša poje.Poje.Poje.Cel orkester doni v mojem srcu.Tresem se od sreče.Od pričakovanja.Od navdušenja. Beli labod v meni spiv meni sanja bele sanje. V meni sreča,v meni radost.V meni sonce,pesem. Ko odpre očivzvalovi.In jaz jočem od sreče... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 VERA Posadil rožo sem sredi puščave,daleč naokoli o vodi sledi ni.Bo prišel kdo mimo, nesebično jo zalilčeprav tudi zase ne ve, čo jo imel bo dovolj. Posadil rožo sem sredi puščave,je za njeno rast vera res dovolj?A res kdo prišel bo mimo,bo imel vodo,jo bo zalil? Posadil rožo sem sredi puščave,bi lahko bil neumen bolj? Posadil rožo sem sredi puščave,le vera verjame,ego neumen ni dovolj. NVK Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.