doorwoman.p 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Tja v višave zvezdkjer svetloba umirja ritem cest je veselje za obapesem sreče in neba potujeva na konec svetaz žarkom toplega sonca, barkarolo morja in vzkliki srca. Si ti in je tamzato potujem.. v svet iz sanj............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NVK 4. april 2008 Prijavi Deli 4. april 2008 VODI ME Ta dimnik sedi na najvišji strehi našega mesta.Ta dimnik vidi in sliši vsak gib, vsak šum našega mesta.Videl je tudi, kako izza vogala našega mesta,kako ravno izza tega vogala našega mesta pokukal sem za teboj. Me strah k tebi je pristopit, kaj če si le privid.En tak privid v življenju sem že imel,da lahko spregledal sem, prej hudo sem zbolel. Povej mi dimnik ti, je res, vidim prav, vidiš tudi ti? A dimnik le molče na vrhu strehe sedi,…veter na uho prišepne mi,ne skrbi, le pojdi, pojdi pogledat. Če res privid je in zopet izgubiš se,dimnik zate bel dim v zrak spusti, ta viden bo od daleč, sledi mu in vedel boš, da tvoja duša izgubljena ni. Citiraj Let it be a bee. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 Kdaj in zakaj? ...spomni se otroštva......spomni se kako so takrat zvenele dežne kaplje......spomni se kako so se besede tihega pogovora mame in očeta neopazno zlivala skozi priprta vrata do postelje in pod odejo......spomni se vlaka, ki je sredi noči zarezal v tišino in ti dal vedeti kako ogromen je......spomni se kako velika je bila miza pod katero si lahko šotorila......spomni se tistega občutka nepremagljivosti......spomni se s kakšno lahkoto si našla štiriperesno deteljico......spomni se bistre jasnine, ki je brez madežev krasila gozd, travnik in potok......spomni se kako sladke so bile maline, ki so rasle ob plotu babičinega vrta......spomni se kako skrivnostne so bile igrače, ko jih je čista nedolžnost jemala za svoje......spomni se zasnežene ceste in radosti, ko si skozi ledene rože opazovala pobeljeno pokrajino......spomni se kako enostavno je bilo ljubiti......spomni se kako si pozabila živeti... kdaj in zakaj? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 Kdaj in zakaj? ...spomni se otroštva......spomni se kako so takrat zvenele dežne kaplje......spomni se kako so se besede tihega pogovora mame in očeta neopazno zlivala skozi priprta vrata do postelje in pod odejo......spomni se vlaka, ki je sredi noči zarezal v tišino in ti dal vedeti kako ogromen je......spomni se kako velika je bila miza pod katero si lahko šotorila......spomni se tistega občutka nepremagljivosti......spomni se s kakšno lahkoto si našla štiriperesno deteljico......spomni se bistre jasnine, ki je brez madežev krasila gozd, travnik in potok......spomni se kako sladke so bile maline, ki so rasle ob plotu babičinega vrta......spomni se kako skrivnostne so bile igrače, ko jih je čista nedolžnost jemala za svoje......spomni se zasnežene ceste in radosti, ko si skozi ledene rože opazovala pobeljeno pokrajino......spomni se kako enostavno je bilo ljubiti......spomni se kako si pozabila živeti... kdaj in zakaj? uf mater... tale pa ma klimaks... se že lepo prestaviš v spomine, ko te zadene ko strela z jasnega lepo, lepo.... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 uf mater... tale pa ma klimaks... se že lepo prestaviš v spomine, ko te zadene ko strela z jasnega lepo, lepo.... ..če pa ti,nimbosho, tako praviš...potem je že nekaj na tem.. Hvala. Imam še enih par psihopatskih na zalogi..iz najstniških let...one pa trgajo gate.. Dobesedno... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 sam to ne klimaks v fiziološkem smislu... ker, če je tko in da zraven dobesedno še gate trga... uuuu mater pol je bolj, da prešaltava na pravljice Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 Včasih upiram pogled stranin razmišljam, da sem čudna,ker ne gledam v oči,ko se zgubljam med ljudmi. To ni sram ali žalost.Je le beg..pred nerazumevanjemin zrcalom moje samote. A samote le na zunaj.Jaz in tišina sva tu..hodiva in pleševa proti cilju ljubezniin sva srečna z roko v roki. Spokojnost, ki ustavlja časin se ne pusti zmesti.In pogled opazuje,čeprav ne gleda. gleda in raziskujeter išče.. vsakršen trenutek neba.. tako ne razmišljam več..sem srečna,ker živim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marmaid21 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 JASNINA NEBA Jasnina neba čistina vodeizdih vetravse to zame si ti! Kot najlepša ptica prepeva, kot najlepša pesem odmeva, tako ljub si ti meni... tako rada slišim te! Najslajša čokolada, najokusnejše vinone moreta nadomestititvojega sladkega poljuba, zamenjati tvojega čistega srca! Še ogenj goreti ne more, kot žarijo tvoje oči!Vsak dan znovaupanje dajo mi...za nove izzive veliko moči! Tvoj nasmeh zame jekot puščica zadela bi me!Glas sirene potone v tišino,saj tvoj sladek ga preglasi! Več kot jasnina neba, več kot čistina vode, izdih vetra... pomeniš toliko mi, kolikor Sonce lahko sveti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marmaid21 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 BOLEČINA BILA BI VELIKA Če ptice nehale bi peti...če tvoje srcenehalo bi goreti... Vedela bi, da nekaj vredu ni! Kaj bilo bi, če nehal bi me ljubiti?Kaj bilo bi, če odšel bi stran? Moje srceiskalo bi te zaman...moja dušabi zemljo zapustila, v mesečini raja se izgubila. Zdaj povetm ti...želim si tvojega dotika,saj praznina okrog meneje prevelika! Poglej me v očiin reci, da ljubiš me ti... Le takomirno bom zaspala...v sanjah s teboj se igrala! Vedno znova vprašam te,kaj zgodilo bi se... Če ptice nehale bi peti... če tvoje srcenehalo bi goreti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marmaid21 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 NIKOLI TE NE BOM POZABILA Nikoli te ne bom pozabila!Vedi,vedno s srcem sem te ljubila! Brez skrbi,sem se predala ti, ker mislila sem si, da tebi mar zame ni! Vseeno mi je bilo,kaj se bo zgodilo. Ko pogledala sem ti v oči, vedela sem,da všeč sem ti! Tebi sem zaupala,v najino ljubezen upala. Prejokala sem veliko noči,saj počutila sem se brez moči. Nikoli te ne bom pozabila. Vedi,vedno s srcem sem te ljubila! V vetrusem se ti prepustila, zjutraj s tebojv objemu se zbudila. Obraz nasmejan,srček razigran. Še danes se spomnim na toin vedi,da mi bo hudo. A najina pot se tu konča,saj nadaljevatise je ne da. Konec je lepih dni,ko smejal si se mi...ko poljubil si me strastnoin rekel, da me ljubiš zelo. Veter odneselje ljubezen.Prinesel bolečino,v mojem srcu pustil praznino. Še vedno poljub čutim...strasten in vroč, spet v sanjahprepustim se ti- ne vedoč! A pozabilate ne bom nikdar. V srcu za vednote bom ljubila! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 6. april 2008 Prijavi Deli 6. april 2008 Brez sebein le z njim..je predstava.. predstava ega,moreče iluzije,ki se lahko vrti in vrti.. ponavlja isto zgodbo,brez rešitve in le v one way street. a obstaja vedno druga pot..stezica, ki je, bolj sigurna če le dobro pogledašopaziš, da je olajšanjeker jo čutiš ti.. z srcem in svojo željo,ki izvira od znotraj..ta trenutek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 čutenje brez prihodnostibrez preteklosti in pojasnjevanjje kot bi letel na krilih ptice,ki ponosna leti više in više.. kam vodi ne pove,uživa v mojem čudenju..momentih presenečenja,ki mi vzbujajo um. na rob neba in še naprejleti in me peljevse za moje veseljein čas za dušo. vrednote so prave,občutki neotipljivi,a tako resnični..in srce polno ljubezni. življenje za ta trenutekzato ljubezen?skozi zavese srca-za svojo ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 nič nenavadneganič čudnegablizu ničesar.. isti scenarijisti dežnobeno presenečenje. domače potovanjev čas nesigurnostiin mojega namena. nakaj nenavadneganekaj čudnegaklic iz nič in nikjer čemu me kličeš?če poznaš,zakaj ne razumem? pri mojem srcusedi na moj zidin mi pojasni svojo zgodbo! kličeš z namenom,ki ga ne vidimin prevrneš moj dan nekaj nenavadnega,nekaj čudnega,in blizu nečemu.. vendar jaz nisem čudež,ki vse ve.. sem samo še ena duša,ki išče svojo pot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 Vedno letaš na okrog, joj kako prebiti krog, skačeš sem skačeš tja, evo ga je spet doma. Dvakrat obrne se okrog, pa je spet začaran krog! Tečeš, brcaš gor in dol, žoga pride in evo gol! Spet vesel si za zadetek, zmaga sladka kakor cvetek! Sinek pravi si ti as, daj da pišem ti na glas! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 9. april 2008 Prijavi Deli 9. april 2008 kako lahko sodiš,da nisi sledil sebi? hodiš po poti, ki jo najbolj čutiš.. odvrneš pogled od praznih stvariin hodiš.. ali lahko obtožiš občutke,zaradi katerih vztrajaš? ali čas za trenutek,ki ti nekaj pomeni? srce vztraja, ker išče potin kliče dušo na pomoč. išče zadnji del sebein vztraja dokler ne najde.. ISKANJE RAZLOGA,kaj ga moti.... je takšno iskanje opravičljivo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Jaz sem Ti Ti livada,ki že stoletja spremljaš naše trudne korake,vsako jutro počasi udarjajoče,vsako jutro bolj stiskajoče. Ti drevo,ki zaradi starosti že slabo rodišin te je kmet pustil viseti v negotovosti,nam zdaj mečeš sencona naše glave prazno demenco. Ti cerkvica,simbol spokoja in miru,nam vlivaš upanja v srca naša težka in temačna. Ti človek,ki me tako začudeno gledaš,ko tečem v tem deževnem dnevuin z otročjo radovednostjo iščešsvoj čisti smisel v mojih motnih očeh. In ti vreme,ki nam s svojo muhastno naravokrojiš dnevna razpoloženja in z oblaki zastirašvečnosti vsemirja. Ti, Ti, Ti,Hvala Tiza to izkušnjo.Kakor do kosti premočentako tudi v duhu neskončen. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Jaz sem Ti Ti livada,ki že stoletja spremljaš naše trudne korake,vsako jutro počasi udarjajoče,vsako jutro bolj stiskajoče.In ti vreme,ki nam s svojo muhastno naravokrojiš dnevna razpoloženja in z oblaki zastirašvečnosti vsemirja. Ti, Ti, Ti,Hvala Tiza to izkušnjo.Kakor do kosti premočentako tudi v duhu neskončen. pje fajn tole prijetno presenečenje pa še moja današnja Reka dviga se do roba v breg,cel dan pada , padajata premraženih marelin vmes plejadapremočenih norcevin vmes okrogla sreča kotalečain bil je gol,samo zato ,ker je žoga spremenila smer,1 : 0 in to za goste .Vmes pa pada, pada ,lije , še nebo se joče,v zadnjih pet minutčarobni preobratštirikrat je žoga spremenila smerin nihče ne ve, da še zmeraj lije, padasreča sije iz oči in nič več ne boliše mraza nikjer več čutit ni. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Lia Nimbus in vsi ostali Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 kam me pelješ..mladenič mojih sanj,razposajenih korakov v dan? ni noči in brez dežja,ni variante,sreča se le spozna. obliva me kot morjespomin bližine, teh očiv njih sij zgubi se bolje.. ne poznam več smeri neba,a vem, da pelješ mev neskončnost mojega srca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 VseVse besedeVsak gibVse je zlitoV črno kapljoLAŽI!! Letela bi Presekala bi....razklala bi....temne noči...razpostrla krila in poletela... Midva Ko se srečava na robu neba,ko se objameva predoltarjem srca,ko se začutiva kot trn v peti,takrat sva to midva. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Dogorelo Dogorelo jesivo breznoIzhlapelosozvočje upov Sanje so odšle Ostane le še ZemljaKamenMirinmajhna Jaz. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Mravljica se izgubiTava, išče, sploh že pozabipo kaj je prišla. Ali, od kod je doma?Mravljica se bojiLe kdo jo usliši? Že vem!Pa ji kar povem!Naj mravljica sama zdaj to iščenekje tam zgoraj tisto, kar tukaj nikoli ne bo raslo Mogoče me je že prerasloDrevo, ki vse to že od začetka gleda. Vse hiti, se porazgubiOdide stran, se razbliniA drevo ostaja, drevo je trdno, drevo je muhastoin samosvojeKot da trava bi želela se dotakniti neba, tako drevo se zdaj šopiriko iz krošnje zopet priletimravljica v lačna tla Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 kje si, da te pogledamse zazrem v tvoje očiin poiščem sebe.. samo za trenutek.. za valovanje,ki ustavi čas. za občutek tih,ki prevzemavsak moj dih. tako stopila bi v nov svettisti pravi in iskren,ki odmeva v mojem srcu. na stežaj bi mu odprla,pomignila naj stopi skoziin zaželela srečo. tako blizu in dalečtvoj obris je le prividin moj utrip le ta občutek? vztrajam,saj izberem srečov zavesah srca.. in ljubezendo tebe in svojega neba.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 O nevemčem Radost nam nosi razvedrilo,srce poživlja to dušno nam krepčiloServirajo nam modrih naukov zmesČigumi za možgane prav zares.Gobezdanje iz škatle me zavedlo bi na stran potiMe mika, da TV zabrišem v smeti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. april 2008 Prijavi Deli 26. april 2008 čigumi za možgane Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.