doorwoman.p 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 poti nazaj niin je tudi nočem.Ker vem kam gremin kaj hočem. lahko narediš vrtineciz valov mojih čustev..lahko preplavaš cel oceanin se učiš iz svojih napak.. narediš stojona mojih ramenih,lahko visiš in ne bom podlegla.. pesem moje tišine,ki vibrira v menije premočno vpetav moj svet.. kliče poletje,moč vetraptice v meni,in svežino morja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 visoko se dvigaša obenem padaš.. čez nebo..po mavrični cesti do nitk srca,ob nadihnjenem zvoku občutek padanjain izgubljanje tal.. zaupanje, ki peljemoč, ki vabi po poteh melodije,disonanc in nežnih tonov ujeta v ritmu objeta v sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 27. april 2008 Prijavi Deli 27. april 2008 vsakič ko poskušam uiti,se vdam..in ko te čutim,te potrebujem edini načinza vsak drugi svet: upam na trenutekko bo tvoj obris zbledel kako naj grem dalječe srce čuti tebe.. vidim tvoj obrisloviš me v mojih mislih,in moja šibkost spet ne pozna meja. nočem te izgubiti..kar se mi zdi nemogočesploh nisi moja si v meni življenje ni razglednicavendar je le ta le zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Ujemi Ujemimrzli žareknjegovih oči,ko ti ponuja svoj svet,svoja pota,svoje sanje,svoje misli,svoja mrtva vrata. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. april 2008 Prijavi Deli 29. april 2008 Le ena je.. tišina.pesem iz srca,vpeta v vsakem od nas,pot brez ega in neskladja. ko jo iščeš,jo že poznašvelika ptica v naši duši,ki ustvarja loke neba. biti sam brez sebe,ujet v preteklosti brez potipomeni ne poznati pticein nje širokih kril. Le na tvojem nebuv tišini tvojega srcačaka stvarnost,ki ponuja presenečenja. Zate in za občutek pravi..zbudiš se v omami,ko našel si srečov ljubezni in nje zeleni travi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 Tukaj na koncu vseh poti,kjer ni sledi preteklosti,čakam v vetru.. tu, kjer si in te ni, v utrinkih sledi,pojem v srcu.. med mojim poljemter zvezdnim obzorjemje le preblisk.. občutek za trenutekin osnuteknajine poti.. kje poješ ti,ko sem jaz med zvezdamiin želim tam tudi tebe? Si tam in te ni,ko se utapljam v sreči.sama in le zase.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 10. maj 2008 Prijavi Deli 10. maj 2008 Kje sem in kam grem?v tvoji bližini,na svoji višini..plovem brez izbire. nese me v daljavein spet nazaj.le zakaj plovemna valovih občutkov? v zmešnjavo toka in vrtincev..a vedno znova spoznam,da ni razloga,čemu bi izstopila. barka je vse kar sem!pesem mojega srcana valovih morjain tu si ti.. misel, ki me zmoti..da nimam vplivain na disku spominaza naprej.. tako jadram daljeza trenutek, ki zganein srce prevzame.. vedno znova.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 13. maj 2008 Prijavi Deli 13. maj 2008 Kje sem in kam grem?v tvoji bližini,na svoji višini..plovem brez izbire. nese me v daljavein spet nazaj.le zakaj plovemna valovih občutkov?v zmešnjavo toka in vrtincev..a vedno znova spoznam,da ni razloga,čemu bi izstopila.barka je vse kar sem!pesem mojega srcana valovih morjain tu si ti..misel, ki me zmoti..da nimam vplivain na disku spominaza naprej..tako jadram daljeza trenutek, ki zganein srce prevzame..vedno znova.. ej ti draga moja, ma si dosti upaš tako direktno povedat, kaj si želiš,a. In pol jzt sm pa smotan. Dej, sm ti napisu pesmico za tvojo pesmico. Ma bo tko ku jzt čem, ne tko ku se tebi zdi da bi moglo bit := Tečem sam po travikravica me gledaurno dvigam nožkespotaknem se ob ..kravi Oprosti woman nisem videl vratna nebu sonce sijenekdo me rad ima pa na koncu pesmice se slečein pol jo .p rosim da se obleče ja tko bolj osebno ne more bit (pa kdo v tej pesmi najde sveto trojico, ki se smeje, je moj osebni sluga za en dan:)) Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. maj 2008 Prijavi Deli 14. maj 2008 ojej unis, skor me je pobral.. smeh je celo zdravje poglej čemu daješ pozornost.. a ti kej manjka al kako? rabš iluzijo, da je tko k ti mislš? pr men ne boš najdu bližnjic do tvojih iluzij. ljubezen zate itak ne obstaja.. čudno da te take pesmice potem ganejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 draga moja ti kar zbadaj u napačno stran kušina mene smi dopade pisat tko ku tebi morda u bokih širina ne se bat, vse je zastonjproblemov sploh ni so sam ljudje, k si šlauf narobe interpretirajo. pa to sploh ni blo namigovanje, da si debela. sam povem. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 ne se bat, vse je zastonjproblemov sploh ni so sam ljudje, k si šlauf narobe interpretirajo. pa to sploh ni blo namigovanje, da si debela. sam povem. čeprov ne vem točno kaj mislš pod šlauf, ampak dobr sej ni važn.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Depresija je pralni prašeknekje iz časov Češkoslovaškeko smo gledali risankez otroci brez čokoladein so pingvini še neoblečeniplesali v sanjahbrez sončnih očal in blediraznorazni čudakiz govornimi napakamibrez žepov v hlačahin že zgodaj zjutraj prepoteniko so se še kose brusilepo nekultiviranih vasehin ni imel vsak zlata za zobeniti svoje lastne melodijena slušalki z vrvicoin je obračal številčnicovse dokler ni odvrteltiste preklemane kombinacijekatere ni mogoče niti sedajdo konca odvrtetiv nočni mori povprečne opice. XYZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 Zrak vsenaokolije bel in posut z atomi kisika.Vdihneš in se osvobodiš spon temnih barv Nitke, ki si jih spletel,da ti povejo tvojo zgodbo.Pot, ki peljein pot, ki ti vedno da. Simpl k pasulj..prostor, ki je tvojoprijemljiv kot vonj morja,po katerem hrepeniš pozimi. Tam kjer se življenje odvrtiin ti je vse jasno.je domača širjava iz toplih rok zraka. Smehljaj stran je pesem,meja kjer srce zapoje,se zbudi v neskončnostin leti z frazo po nebu. Čarobna ljubezen,ki te ne spusti.In vedno znova vdihneš,da ti pove svojo pesem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 30. maj 2008 Prijavi Deli 30. maj 2008 resje. lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Resnica je vedno tu,čutiš jo v vsakem delčku sebe.tista, ki jo vedno poiščeš,da ti pokaže pot. pogrešaš jo,ko si osamljenin potešen, ko opaziš, da je tu. Ko si jo izbral.. je olajšanje,ker si jo vzel za svojo.je kot luč mesta,ki te napoti vanj. resnica je želja,ki jo čutiš,ko si tiin ni nikogar. Kot nedefinirana oblastsi prilašča pravicodo svojega mnenjain izbiranja. skrajnosti med katerimi se odločaso njeno meriloin ne izbira. Zato tu ne zaključi,ampak želi naprejv boj za nova poistovetenjain v nove zmage. v duši kot bolezenna višku močiv srcu kot ljubezen..vseh živih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 resje. lepo. thanks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Pojasniti srcučesar ne morešje postavljanje omejitev. Tehtanje, skrbiin sigurnost, ki to ni Netočna razlaga v dušostvari nalaga išče,a ne definirakar srce zahteva. prilašča si pravicospreminjati resnicoin delček sebe v mozaiku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Les miserables Nesrečniki s kufri ob cesti stojijo,nesrečniki s kufri v pisarne hitijo.S zamaščenimi obraziS praznimi pogledi.S kufri nam pamet solijo,S kufri se sami sebi lepi zdijo.S kufri nas po glavi,S kufri tudi pokopali.To ni političen song,to je metafizika nesrečnikov…Tako prvih, kot drugih. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 ljubezen skozi besedeje kot oblak na nebu..črn, bel, kopast..potuje in si misli, da je vse. ljubim to visoko drevo..reče, ko ga vidi.in na deževen danse vsede na njega. nekaj posebnega je v tem..občutku pripadnosti.drevo se odžejain oblak se spočije. vsak v sebiskrivata svoj ego.občutek sreče je oblak na nebu,in drevo, ki poganja svoje korenine. sreča kot ljubezen..je za vsakega svojain za vsakega edinana njegovem nebu. ali imaš isti oblak, drevo? in podobno ljubezen?ne, ker ljubezen ni besedaJe nebo samo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Ježeš, ježeš, ježeštana, zakaj je kobila tako debela bila? Sem vedela da stvar enostavna ne bo bila.... Sem smreko zlomila, kol oddrobila in v ihti v gozd svoj nos potopila. Ježeš ježeš ježeštanana, zakaj je smreka tak lomljiva bila? Je mah in lapuh svoj duh po poteh potegnil, je rekel. Ježeš, ježeš, ježeštena, pa kaj si se po suhih vejah zibala? Ježeš, ježeš, ježeštena draga moja ti kar zbadaj u napačno stran kušina mene smi dopade pisat tko ku tebi morda u bokih širina ne se bat, vse je zastonjproblemov sploh ni so sam ljudje, k si šlauf narobe interpretirajo. pa to sploh ni blo namigovanje, da si debela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Nisem pesnica,ker izbiram besede.zgodbo, da te definiramin grem dalje. pesmi so izgovor..in v besedahiščem vzrok,zakaj si tu. nisi mi dal poljuba,a sem ga doživelaokus in vonjvetra in poletnega dežja. moj si..to vem, ker čutim.del mene,v duhu in srcu. ne vem, kje hodiša vem kako si.ne vem zakaj,a vem, da si tu. kako naj te sovražim,če te ljubim?kako naj te pozabim,če si jaz? kako naj živim,če si ti moje življenje?kot zaključek izvirne želje, in začetek nove. dal si mi poljub življenja,ki sem ga želela.a besede so sedaj premalozate in zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 Mislim, da sem tuin želim ujeti rešitev.v tej topli dlani,polni spominovtečem drugam..v zavetje vesolja. občutki kot mislise vračajo spet in spet..vesolje sledi,ki pustil si mi..k sebi in k tebi..letim mimo zvezd.. na konec potibrez sledi.. k tebi naprotisaj druge izbire ni!kar hočem, je vedno le ena zvezda.. srce, ki lebdi samoz mano in s tabo..v zavetju neskončnega neba.. zate in zame.je to cilj, ki ga prosiš?ali moja misel, ki jo nosiš? kjerkoli lebdim,letim na krilih sanj za naju sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. julij 2008 Prijavi Deli 4. julij 2008 doorwoman kiks ezzzzzz Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 doorwoman kiks ezzzzzz Kakšna pesem je pa to? Na šihtu zdaj sedimprostranih širjav si želimše uro dolgo in debelopa se mi bo snelo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 kar fajn se sliši... pesmica, ne to, da se ti bo snelo Sam še 25 minut, potem pa take-off. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.