doorwoman.p 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 všeč in odgovor je verjetno.. K SEBI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 nimam odgovorov, samo še vprašanja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 nimam odgovorov, samo še vprašanja A ni to odgovor ? Vprašanje to vsekakor ni, al' kaj ? VPRAŠANJE Vprašanje, to je sranje;mama rada ved'la biče pašteto s kruhomal' pa pasuljnam kot jed naj priredi. Tonček papa rad pašteto,Tinčka marmelado z mlekom,atek včasih zoba ptičjo pičoče mu mama ne nastavizelenjavne pice... in ker vsi okusi so različniin ker si družinski člani niso slični,mamici nič drugega ne preostanekot da jim postavi vprašanja glede hrane. XYZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 Hvala. Špinačo in prekajeno kračo sem rajši izpustil... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 Poskočnica: Dinkl, donkl, hop hop hop,kdo prihaja naokrog ?Je to osel al' prašič,tele, hčerka od gazele ?Skače kot bi špikal gatja v rit sam samcat vrag ! Bodi osel tudi tiposkočimo skupaj vsi:dinkl, donkl, dinkl, donkvija vaja, hop hop hop. (in lahko noč) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 V modrino oceana in v zaliv sanjse potopim, v teh očehlahko skočim in preživim.. kako naj si kaj drugega želim? še vedno slišim besede..srca glasbona robu tišine,kjer oživljammir in besed milino.. in hrepenenje ne odide.. v teh očeh razberem vse slišim sebe..živim in življenje prinese vseljubim vse in čutim dušo. a zdaj ne živim brez tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 15. november 2008 Prijavi Deli 15. november 2008 Pisker, cekin, cingljanje,bobu bob, sosedu sosed, hlapčevanje,razmislek, seštevek, ostanek dneva,sposobnost, funkcija, vratolomnost in spozaba,komolec, podplutba, privoščljiva hvaležnost ; ),razvrtatna godrnjavost patološke izmozganosti,sprostitev pod jablano. Goooooool ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 15. november 2008 Prijavi Deli 15. november 2008 ok. zapik: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 . ding dong, zvon bunglja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 sem ceu žiulene delala in garala...trudna sem.sedla bom! zakaj bi stala? fanči-radio ga-ga Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 Biba buba babuškakje si b'la in kam si šlak'ter te pes v bedro grizek'teri pes ti rane ližebiba buba babuškaopa cupa hopsasa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 hehe : ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 Ok. Na to pa mene tale poezija asociira. Eden od mojih ljubših komadov iz otroštva. Levstikov Cvilimožek: Cvilimožek,debel možek, ima hlače dopetače, a trebušček ves napet,da ne more z njim na led.Če za trebuh kdo ga stiska,glasno cvili, tenko piskaskozi usta, skozi nos,zgoraj v suknji, spodaj bos.Še bi škornje rad imel,da na noge bi jih del,ako bi mu trebuh dalpripogniti se do tal. like it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 16. november 2008 Prijavi Deli 16. november 2008 http://img376.imageshack.us/img376/9973/xyzslovencatranscendencdw9.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 V modrino morjase potopim..in v tišini umasrce zbudim.. obzorje modre barvedokler oko seževse do neskončnostiin še dlje v večnost sreče. zavest trenutka,vedno bolj pogosta,a vsakič drugačna,ko se razteza v nove globine. mogoče je klic sivineali le zametek stare želje..mogoče spomin na nekaj,kar poznaš. a vedno znova tvoje..onkraj časa,neopredeljujoča se pesem,ki poje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. november 2008 Prijavi Deli 29. november 2008 Vora Čorba sicer ni član foruma, ampak vseen klele en njegov recital: Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 levodesno, smpatjatace gobc dlake maslečn je oblečn nivčas punoč ukol luvi(tko k mi)sam ne po hladilnku...vouk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 10. december 2008 Prijavi Deli 10. december 2008 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 PODEN OD PODNA Ko sem sledil tamali glavi, bil ves sem slep in zaletav. Sem svoje upe tavel'ki dau, postal sem bled in domišljav. Znebil sem glav se zdaj obeh, pristal pa čisto tam pri tleh. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. december 2008 Prijavi Deli 19. december 2008 Nimbus, izvrstno Stuck in the middle,I stumble upon the signpost: NowhereSo I hope to tune my fiddleto less gloomy melody ofsome less puzzling riddle. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataša sodja 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 REKA MIRU Plujem nezavestna po pijani reki miru;zadeto se mi smehlja iz globine;omotični vrtinci se uklanjajo ribam,most, prijatelj, ne razpadaj. Otrok joče, to ni pravrjavo listje to ne moti;nežno pada v jeseni,mraz stresa otrokovo bolno, golo telo. Ostal je sam, utrujen in prazen;steklena smrt se mu je v starše zarezala,reši ga lahko le reka miru, če plava v njej, ali ogenj odrešenja, ki ga v dežju svojih solz ne more zanetiti. Oklenem se otroka, ga s poljubi prekrijem,odnesem h gozdu, ga v listje odenemmu zapojem uspavank in v novorojeno srečo ovijem. tajemojapa še eno boljšo od Giga de Bree iz knjige Zlitja in razkritja VEČ kot splet živcevknjiga ki miri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataša sodja 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 (popravljeno) REKA MIRUPlujem nezavestna po pijani reki miru;zadeto se mi smehlja iz globine;omotični vrtinci se uklanjajo ribam,most, prijatelj, ne razpadaj. Otrok joče, to ni pravrjavo listje to ne moti;nežno pada v jeseni,mraz stresa otrokovo bolno, golo telo. Ostal je sam, utrujen in prazen;steklena smrt se mu je v starše zarezala,reši ga lahko le reka miru, če plava v njej, ali ogenj odrešenja, ki ga v dežju svojih solz ne more zanetiti. Oklenem se otroka, ga s poljubi prekrijem,odnesem h gozdu, ga v listje odenemmu zapojem uspavank in v novorojeno srečo ovijem. tajemojapa še eno boljšo od Giga de Bree iz knjige Zlitja in razkritjaVEČ kot splet živcevknjiga ki miriin daje tkivu star motivda zlekne leno setiho kot živalki mirno sluti konecmednožja bledapolna krvi v nabrekli misliobračanje oči nebesnihdrobna telesa vlažen govorvtkan v milijon let nesmisla velik talent, ni kaj!svaka čast! PODEN OD PODNA Ko sem sledil tamali glavi, bil ves sem slep in zaletav. Sem svoje upe tavel'ki dau, postal sem bled in domišljav. Znebil sem glav se zdaj obeh, pristal pa čisto tam pri tleh. sam neki me zanima a prozac deluje kej na seks? Popravljeno 20. december 2008 -> nataša sodja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 ja SEVEDA DELUJE, SAM LEŽIŠ PA UŽIVAŠ,NČ TI NI TERBA DELAT... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. december 2008 Prijavi Deli 20. december 2008 nataša, ne morem ti povedat, ker že dolgo nisem, a veš... mislem, na prozaci sem redno. da ne bo pomote. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Pelje dalje.. in naprej..zavest se ne ustavi. razmišlja in tuhta,kaj bi lahko ustvarila iz koščkov, ki jih pobira. razstreseni okoli nje..lebdijo in čakajo na pozornost. se kdaj ustavi in prisluhne sama sebi?se vpraša, kam gre..? sama vase in sama zase..brez mene potuje. ne vpraša me za smer.. saj jo že poznain ne želi drugam. v edino smer neba v večno zvezdo srcapelje dalje in naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.