doorwoman.p 23. december 2008 Prijavi Deli 23. december 2008 Vedno te bom iskala..si privid srcana mojem nebu. Žarek sreče,ko nimam več želja in se sprašujem ali bi jih morala imeti. Našla sem te v množiciin od takrat vem,kje sem in kam grem. Dovolj je občutekin grem k sebi,ko potujem k tebi. Ko iščem razlogza tišino, za zvok in sanjevečne sreče.. prepoznaš jih skozi srceso resnične kot občutki..ki nam dajejo življenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bikica77 29. december 2008 Prijavi Deli 29. december 2008 kaj šele bo, ko boš velika lepe pesmi objavljate!!!!! Morda.... morda nekoc ,nekje se srecava,morda,morda si zazreva v oci,morda,morda nikoli...beseda morda,je globoka,z veliko pomeni.....morda....daje upanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 V misel se popeljem,da poiščem zakaj živim..a občutek sreče,ne popušča, ko skozi mene steče. omamna širina kaže nov lok neba,lice, ki govori,a pogled ki na novo ustvari.. tisto kar je že tukaj,in čaka na dih..nov val morja,v mojih sanjah želja. si tišina, ko sem jazin zmeraj bolj neskončnost.včasih obraz, ko so tu drugi..a nekje znotraj mene točnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Syd23 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Resurrection When the rain starts to fallAnd there is noone who would comesitting beside the fire, staying warm. In that moment Sun starts to shinethen birds are flying all aroundIt's like a song of freedom mineTelling everyone hello and goodbye. like the water, flowing slow,like the wind who is blowing alonereveal the secret out of soulSpirits all are here, inside my bone. Never forget how beautiful life could beHow day could starts with a smileAll the worries, all are goneJust to feel alive,Makes you able to survive! No...to je en od mojih komadov. Upam, da ni nič narobe ker je v angleščini:) Če pa hočete komad slišati z musko pa si ga prosim poslušajte na moji spletni strani. Citiraj MOJ BLOG! MOJA MUSKA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 Januar Januar tiho rojeva misli ubija jih januar me pelje v misli ki so živalske januar me opozarja da nisem sama januar tuli da si glasba v besedi da si ulica ki ima luč januar razkrije tvoje sence izgubljenega večera Januar me zmrazi obarva me svetlo dvignem podobo temnega verjetno moram zdržati .... kjerkoli. ... . Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 verjetno boš...zdržala...kjerkoli. fajn, fajn... tulimo in zmrzujemo...čakamo tople pomladne mesece,da odtajamo svoja hrepenenjain se polni slepe verevržemo v nov krogtrpljenja. bemo lizbona, ti mi daš tak navdih, da še poet postanem. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2009 Prijavi Deli 17. januar 2009 ti ne vidiš sebein ne menejaz ne vidim sebein ne tebeedino kar vidiva obaje pod pred nama smer obema dobro znanapot v pekel z dobriminameni tlakovana Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. januar 2009 Prijavi Deli 18. januar 2009 ti ne vidiš sebein ne menejaz ne vidim sebein ne tebeedino kar vidiva obaje pod pred nama smer obema dobro znanapot v pekel z dobriminameni tlakovana Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. januar 2009 Prijavi Deli 18. januar 2009 verjetno boš...zdržala...kjerkoli. fajn, fajn... tulimo in zmrzujemo...čakamo tople pomladne mesece,da odtajamo svoja hrepenenjain se polni slepe verevržemo v nov krogtrpljenja. bemo lizbona, ti mi daš tak navdih, da še poet postanem. hehe, dober si evo...ti si me tud navdihnil...s temle... Nekoč vse mine ampak s tem se ne ukvarjam danes pa tudi jutri se ne bom enostavno nič ne mine vse je kot je vedno in od nekdaj moralo biti... Kdo ve.. kam čas potuje kdo ve kaj zmore prihajajoči čas kdo ve kaj zmore moj čas kdo to ve Ehhh.kr neki.. :xx!: PS; pa mi pravijo, da se ne da razvajati srca, da bi preživelo v pesmi.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. januar 2009 Prijavi Deli 20. januar 2009 Spet pa spet.Sanje so samoobstoječa sled...Odskočim se nad Svetin pričnem Vesolje štet'. Stomilijon proti ena, stomilijon proti dva,stomilijon proti tri,že se mi zadosti zdi... Tu zasidram se nazaj,uletim si v misli kdo ve kdaj...?Iščem odgovor.To je zdaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 21. januar 2009 Prijavi Deli 21. januar 2009 ne morem sprejeti,ne morem,ne morem, nikoli ne bom!ni pravice.ne prenesem.sovražim.iztrgala bi,poteptalavse to, pozabila,nič čutila. xrolleyesx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 živi v duši, če moraš ...sita sem boja ...sita tišine ...sita vsega ...hudič naj vse vzame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Ooooh,bo mamica en čajček skuhalapa ga boš popupcalain bo buši vesel, o ja. 'koj bo vse spet v redu,pa nazaj v zavetjez zadovoljnim nasmeškomna pordečelih ličkih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Le kdo sem jaz, da lahko sodim, kaj naj čutim?v preteklih momentih usodegradim spomine.. skozi tvoje očipoiščem strah, da ne hrepenimpo zavetju tišine..kateri jaz gleda? vem, da je nekaj v tvojem nasmehuin v teh ustnicah, ki dajejo glasbo,ki me odnese.. a kdo sem jaz, da ugotovljam?skušam definirati kar se ne dain kar je jasno..tukaj sem jaz! poslušala bom srce,ker drugega ne morem..in glasbo, ki poleti tja v nebo..med tone, ki bi radi bili slišani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 Le kdo sem jaz, da lahko sodim, kaj naj čutim?v preteklih momentih usodegradim spomine.. skozi tvoje očipoiščem strah, da ne hrepenimpo zavetju tišine..kateri jaz gleda? vem, da je nekaj v tvojem nasmehuin v teh ustnicah, ki dajejo glasbo,ki me odnese.. a kdo sem jaz, da ugotovljam?skušam definirati kar se ne dain kar je jasno..tukaj sem jaz! poslušala bom srce,ker drugega ne morem..in glasbo, ki poleti tja v nebo..med tone, ki bi radi bili slišani. lepo.dobra si rada te berem ! Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
HellxCat 22. januar 2009 Prijavi Deli 22. januar 2009 No pa šena bl anti - politična z moje strani x) Odprava vlade Suženjstvo človekaizvira iz uzakonitevzakone postavlja vladatorej je rešitev sužnjev v odpravi vlad. Mnogi so poskušaliodpraviti jo z nasiljem,a edino, kar dosegli so,je volja nove vlade Srečni smo ob misli,kako pasivno služimo domoviniplačujemo vojake, plačujemo orožje,a misli ne sežejo dlje kot občutek koristi Vlada nas ukane,da tako pomagamo,da stremimo k boljšemu,ko s puškami nasprotnike premagamo a bistvo je, da pripomoremo k nasiljunismo nič drugega kot morilci,ki vpijejo nad nasprotnikiin jokajo za padlimi svojci Torej bistvo v odpravi vlade ni nasiljeniti parole majhnih skupin, ki jih noben ne slišivendar prepričati vsakega individualista,da v vladi je večinoma prikrito in izigravanje naših misli. Citiraj Can I steal your heart for a while? Can I stop your heart for a while? Can I freeze your soul and your time? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Spomin se vrača k tebi, še vedno kakor čudež, si v meni, ne uspem pozabiti te, ker pomeniš mi vse. Sedaj občutm tvoj prezir, ne uspem se spraviti v tir. Kakor me um vodi, se vrtim v usodi. Krog ljubezni te, katera ranila me je. Bila najlepši je cvet, v vseh teh dneh. Na zemlji ni lepše je stvari, kakor si ljubezen ti. Kateri napolnil moje si srce, vzbudil v meni skrite si želje. Sedaj živim od spominov teh, punčka v tvojih lesketajočih se očeh, to mi zadostovalo bo, na vseh nadaljnih poteh. Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjan 12. februar 2009 Prijavi Deli 12. februar 2009 Rabil bi nekoga, ki bi mi popravil pesem (jo lektoriral). Prosim samo resni in z izkušnjami! Citiraj Čajnica, Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantric 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Prazen otok sredi raja, dom bodocih mrtvakov.Naj mi pokazejo pot preko morja. Zato bom prosil. PROSIM.Ze od prvega novembra si prizigam cigarete, na pokopaliscu. Kajti vsec so mi luci na nebu in nebesa v pokvarjenih ljudeh. Citiraj Om hrim aim hrim Om Sarasvatyai namah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
annastasia 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 Tam kjer sta se našli Tam sta obstali Zazrti v globino drug drugega oči V prostoru kjer izhoda ni Srce ne laže ne govori Srce le čuti toplino tistega ki si ga želi Ne vidi resnice tega noče ne pozna Čuti le strast tega sveta V temni noči v množici se je zaiskrilo Dve duši, dve srci, kjer se ne bi smelo Obe iz prepovedanega sveta Sta se našli na robu njunega srca Utapljata se v pogledu Tam odpotujeta daleč stran Stran od tega sveta kjer je vse dovoljeno Kjer se vse sme in da Oživita v tem trenutku v tej naglici strasti Nihče ju ne moti nič drugega ni Ne potrebujeta besed Dovolj je ko njune oči se srečajo spet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
annastasia 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 (popravljeno) Si kdaj sanjal tako iskreno Si kdaj skrival tako zavzeto Si kdaj čutil tako čarobno Si se počutil tako nemočno Si si kdaj želel Pa nisi mogel imeti Si kdaj trepetal Pa nisi hotel verjeti Si kdaj čutil to energijo Si jo upal zatreti Si upal na vse pozabiti Si upal od tega pobegniti Si kdaj že namenil ta pogled In nemočen nasmeh Si kdaj tako začaral in obstal A na koncu brez vsega ostal Si kdaj dobil srce Pa ga nisi mogel odpret Si si kdaj tako želel Pa nisi hotel Nasmeh Tto je vse kar lahko ti dam To je vse kar zate imam Si rekel...ko odšel si stran. Popravljeno 14. februar 2009 -> annastasia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Drhtenje trat,vstajenje vijolic,ples vetra... ohoho. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 Pesem mojih dlani V zaprtih dlaneh je svetloba in pesem,je dobro srce in poljub,je nasmeh dežju in poljub pomladi,je modro nebo in ptice sreče,je sonce in prah svetle poti,so sledovi lahkotnih korakov in toplih noči,je ljubeč pogled in stisk iz srca. Dlani so zaprli v sivino noči,v mrak jeseni in dali hlad.Vklenili so jih z verigo prekletih mladosti,mladosti posušenih solza in skritih otrok strahu.Srce so vzeli in podarili so prah ničevosti,dali temačne poti in trde korake ...Dlani so zaprli... Jutro dlani odpre...in svetloba in pesem,srce in nasmeh-vse odplava- pod mlado modro nebo....Meglica rojeva jutro, jutro prikliče dan,dlani se odpro- in sejejo , kar imajo v sebi-vse lepo... lepo bodite Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Skrivnost Ko greš skozi življenje besedmetuljev in moških likov,ki so vedno enaki,ampak vseeno malo drugačni,ko greš skozi to življenje,takrat moraš vedeti,kateri so moški likivotlih besedbrezglavi metuljinikogaršnji spominstara željanova kri,to moraš vedeti....preden postanešnjihova koža. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Ana* 2. maj 2009 Prijavi Deli 2. maj 2009 (popravljeno) Uspavanka Snegtiho in vztrajno naletava,odevajoč cvetlice v neskončne sanje. Dajte,cvetlice lepe predrage,zapojte uspavanko, ki zaupale so vam jo snežinke... ...so besede,ki zadanejo ob ustnice zaprte...,,,znova in znova...ob ustnice,ki kot trdna vrata sodosmrtnega zapora. Snegtiho in vztrajno naletava,odevajoč cvetlicev neskončne sanje... PA ŠE NEKAJ HAIKUJEV Vrtnica rešise -- sled rdečine narazprti dlani. Na tleh jabolkonačeto zopet nudičrvu zavetje. Veter zapihain vzame vetrnicicveta obliko. Sonce in veterskupaj z roko v rokime posušita. Poteg čopiča --kanvas se poslovi odsvoje beline. Vonj po pečenjurazloži stopinje sajležečih na tleh. Popravljeno 2. maj 2009 -> *Ana* Citiraj Na nekaj lahko vedno računamo... da bo šel čas naprej ne glede na vse... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.