*Ana* 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Pogum, pogumluna poje in bedi,pogum, pogumsij njen še vedno isti je. Pogum, pogumsaj veš, da z luno tudi jaz sem tu,pogum, pogumvečen spominbo name tvoj. Pogum, pogumvečen bo spominnate moj... Citiraj Na nekaj lahko vedno računamo... da bo šel čas naprej ne glede na vse... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
upanje 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 se dela nočse dela dannaš mali medoje zaspan za lahko nočse rahlo v sen zazibljeza dobro jutro poln vtisovnaproti novim doživetjem zjutraj ko gadan prebujain zvečer konoč mu spetrazgled ponuja ..to je prišlo po enem mrku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrčk 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Glasovi kričanja preteklega dejanja,privid osnutka tistega trenutka,moč trpljenja, ni več hrepenenja,jabolko depresije, ki ne zgnije.Misel nesvobodna tava in ni rodna,prisluh domišljije v trebuhu zvije. Upanje zatrto, nikoli več odprto,tolažba zginjajoča je že otročja.Zvezde v temni noči, podgana za vrat ji skoči,ne prinese olajšanja, teh noči krajšanja. Citiraj V nas je vse. Majhen črviček, ki se plazi, človek, ki se prebuja in bog, ki spi. Ne bodimo tisto prvo, prebudimo se, če že ne znamo zbuditi boga...(Rudi Kerševan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 za dušo..V razpokah Govorite o prazninah v svojem življenju. Pravite, da vam skozi špranje življenje odteka. Strah vas je romanja k lepemu in bežanja k sebi. Kričite in zaman vpijete v gluhoto sveta. Ne bom tulil z vami, saj vem, da bom v razpokah svojega življenja zmerom našel hrib, planino, rož'co ali mavrico, deževno popoldne in svetlobo jutra. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mystique 2. april 2006 Prijavi Deli 2. april 2006 UJET V VEČNOST Nisi oživelNisi umrl Rodil si se Še enkratIn spet znovaIn znova Ujet v vrtincuBrez začetkaBrez koncaBrez smisla Izstopil bi?Se nehal rojevati?Uničil svojo dušo?Izbrisal sebe? Tu si bilTu siIn tu boš ostal Vse dokler se zadnji atom večnosti ne sesede vase … SAMO Samo peščeno zrno sredi puščave sem.Samo travnata bilka, ki je ozelenela sredi gromozanskega travnika.Samo žarek, ki se dviga kvišku.Samo zvezda, ki je zasijala med tolikimi drugimi.Samo košček sonca, ki tone pod težo oblakov.Samo kapljica, ki se je izgubila v morju.Samo list, plapolajoč v vetru. Samo nekdo, ki je in ki ga nekoč ne bo več. Citiraj Searching for the contact, deeper than the most, searching for someone who'd admit I'm not a ghost Wishing for a warm hand reaching out to me, praying for a soul that would simply let me be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 (popravljeno) POSESIVKA!!! Večna preprostost je vozel,ki sva ga napravila.Ima me,da bi te ubila močno v krvi,ne verjamem,da bi umrl,ljubil bi me dalje.Ima me,da bi te zadavila(tako te ljubim)si pripravila večerjo in ustnice spravila v hladilnikza zajtrk.Ne hodi mi blizu ljubezen!Kri mi je zalila oči,strast mi stresa telo,prsti stiskajoostro ,mrzlo kovino.Zakoljem te.Samo jaz te bom imela.Sebično ,zase te bom žrla,nekje na samem,stran od pohlepnežev.Vroče mi boin namučila se bompreden odstranim dokaze.. Evo,še ena moja pesem iz najstniških let...Eh,kje je to.. Ker si človek,ti odpuščam Ker si hladen,hrepenim po tebi,ker si me grel,sem vroča,ker me nočeš,te zapeljujem,ker si bister,te spoštujem,ker si starejši se pazim,ker mi bereš misli,te cenim,ker jo ljubiš,ji ni primerjave,ker si bil dober z mano,te kujem v višave,ker te ni,te sovražim,ker si mi ukradel dušo,ne jočem.Ljubim te,ker si mi pustil srce... Popravljeno 31. julij 2006 -> morena Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Sprehod skozi čas 1.Sem kot grešnicaspokorjena morda.Vseh neizmernostinaužita. Segala skozi sanjeveč jemala kot želela.Nikoli grabežljivale radovedna. Hlastaje se iskalav vsem in povsodsvojo srečo želelajo kdaj pa kdaj celo zaslutila. Jo morda zdaj imam?Čutim vonj po njejkot po cvetu,ki brstihiti noriv višave si želi. Tu sem kot drevoožarjeno v soncu. A v oči mi bode dejstvo:listi si želijo ostati.Dvojka se je nekam izgubila a se bo našla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Hvala jih imam še na zalogi...........sam šeenkrat jih bo treba napisat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Sprehod skozi čas 1.Sem kot grešnicaspokorjena morda.Vseh neizmernostinaužita. Segala skozi sanjeveč jemala kot želela.Nikoli grabežljivale radovedna. Hlastaje se iskalav vsem in povsodsvojo srečo želelajo kdaj pa kdaj celo zaslutila. Jo morda zdaj imam?Čutim vonj po njejkot po cvetu,ki brstihiti noriv višave si želi. Tu sem kot drevoožarjeno v soncu. A v oči mi bode dejstvo:listi si želijo ostati. 2. Zdaj lažja je tudi moja duša,in z njo srce,kot da oprala ju je poletna nevihtasprala iz mene in z menegreheki v vsej neizmernostisem jih lepila vase. Vse se je vame zažrloprisesalo na vsak košček telesana tej boleče-sladki izkušnji. Sedaj že skozi noč v dan razpira,a se nikoli ne odpre nikomur,ki semkaj vdira,a ve, da dan za dnevomspet so nova jutra, ki gredo v nova upanja. Srce še upa. 3.In čas odrinil me je od neizmernosti vsega –Po vsem z ljubeznijo sem segalasi kot dete z vsem srcem želela,vzela, kar dlan življenja je ponujala.Razvajena od vsega in še več…… Zdaj spočilo in spokorilose moje je telo in z njim duša.Izmučeno bilo je od neizmernosti vsegaljubezni, sreče, veselja in preklete bolečine.Ne zavedanja ,ko stisnjenih pesti sem trgalase iz objema pekla in raja . Nikoli nisem vase se zaprla,nikoli nisem si želela bitikot lešnik v lupini.Vedno z zaupanjem do sebe in sveta,ostajala sem jedro, ki zori,ki v nočeh se je iskalo in jokaloželelo in hrepenelo. A se zjutraj je zbudilo v en in edini smiselse končno umirilo in ujelo ritem.Brez hotenj in obljub,polno praznine,za vedno ostati ljubljena in ljubeča.V ravnodušnosti vsega. Drevo stoji pokončno in vzravnano.Srce spet bije. Srce ve.Ravnodušno. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Želimnapisati pesemnekemu imenunekemu upanjusrečiki ne bo nikoli doživetaljubezniki ne bo nikoli izpetale čustvonekje v globinah Želimbitikot nasmehki ti za trenutek ožari licevemnikoli ne bova prepletla rokda bi odšla po isti tanki stezisrebrni potkiki pelje v gozd pzabe Glejmorda je bolje takoostal prijeten bo spomin naželjo srečoveseljehrepenenjeki je valovaloin zamrlov nežnih zvokih violine A ga je še vedno nekaj ostajaloda se je vračalo in puščalogrenko - sladek spominv tej tišini,ki naju oba obdaja Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Abstraktnost risb narisanih v zatonusonca nekega večerapričaravzdušje daljnega snidenjav novembrudveh ljudi v vesolju množice.Sva to bila jaz in ti? V simfoniji decemberskega večera,ko so violine noro lepo zvenelein vlak je tulil v daljavi,so gore pesem svojo pelein iz konic dolgih laskodri se valilista se srečala dva pogleda v množici.Sva bila jaz in ti? Snežinke so plesale v pesmi vetrain šum koraka je utišal mraz večeraulice so skrivnostno šepetaleo snidenju dveh ljudihiše so se spraševaleSta bila ti in jaz? Trije večeri so si podobnile v osebahčetrti večer ves tih in nembrez šepetanja ulicvonja trav in soncaspi v daljavi nekih misliin dobro ve,da izmed vseh ljudi,ki se bodo srečaline bova ne JAZ ne TI Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Nekoč Nevem, ali bom potonila v nič, a če bom,naj takrat, ko v tebi je še sled spomina,ljubezen, ki umira, dokler je v nama,drhti, a še vedno ostaja nje dvom. Mogoče sem le nje odmev, a ko več ne bomživljenje, ne nalivaj si pelina,naj žalost se ne seli v tvoj dom,srce naj vedno ti igra kot v violina. Morda bolečina v tebi ne bo ugasnilada v duši bila bi le tišina,a glej, se našla nekoč bova v njej a samo, če bova ji prisluhnilako drug drugemu končno priznalada ljubezen med nama je resnica postala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Zagrizel sem se v pico mastnopo tipkovnici udrihal strastnopo forumu strašim ob uri poznipod oknom klecajo pijanci grozni res z radostjo ta svet je odetv vesolju plava velikanska smetsamo ljubezen še sidra me na tlasmisel vidim v številu dva kok men ne gre romantika nocojče kdo skropucalo to zagleda - jojv izbi svoji premlevam si spominečakam da me overdoza cockte prime Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 uau, Antoninus, saj ti gre dbest, ti še kar napiši kaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 uau, Antoninus, saj ti gre dbest, ti še kar napiši kaj. ooo hvala ...kakšno podoknico še mogoče Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ti maš take bolj pod trenutnim vplivom - kaki fini "zmazki" to nastajajo. meni žal ne uspeva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ooo hvala ...kakšno podoknico še mogoče Kako, da se v tvoji pesmi spet pojavljajo pijanci? Dobr si napisal, sem se nasmejal zraven, tako kot tvoji prejšnji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Kako, da se v tvoji pesmi spet pojavljajo pijanci? Dobr si napisal, sem se nasmejal zraven, tako kot tvoji prejšnji. hvala hvala ja pijanci so sestavni del bližnje moje okolice. živim namreč ob parku, kjer se ponoči vedno ''dogaja''...izgleda da imajo določen poetskotvorni potencial... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ko tvoj uzrem obraz,ne vidim drugih,opija tvoja me bližina,postajam mehka žareča kovina. Ko uzrem tvoj obraz,nasmeh sem,volja tvoja me podreja,kot iz tvojih ustnic žeja. Bil v mojih si rokah,a jaz želela da bi šel,bila v tvojih sem rokah,sedaj želim nazaj. Zakaj postavljala sem vsa vprašanja,radovednica bila,morda sem nora,ker kradla sebi sem zlato. Prišla nazaj v svoj sem dom,ne bom ga oropala,ne bom plesala več na tvoj dvom. Zdaj srečna sem v bolečini,sem kot luna,ki sveti v vsej svoji veličini. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Rekla sem ti pojdipreživela bom vse to,gledal si tako me nežno,Ja, bilo mi je slabo. Spustila sam pogledgugal se smehljaj je zvezd,zaprla vrata pred teboj,v njih ostal ključ je sam z menoj,potem v kopalnici sem zeleno zlati,padla na tla za vrati. Rekel si mi, ne igrajpunčka moja, vstani zdaj,mar ne veš teganobena ljubezni moje nima,nora, res si nora kakor noč,vedno vrnem v objem tvoj se vroč. Zaprta vrata so ostala,pogled moj uperjen tja v nebo,sama tukaj bom ostala,lahko vpiješ, a slišal te nihče ne bo. Za hip pomislila sem, odpusti.On te ljubi,vedno tako me snubi,potem me vedno zapusti.Solza kar sama je spolzelav pogledu mojem le megla. Gledam nežno tja v nebo,ne vidim nič ker je temno.Nevem, naj končam zdaj zgodbo to,prerežem žile, potem mi bi bo toplo. A glej, vstopil spet si nežno,počasi in po tvoje,vzel med dlani si lice moje,poljubil ga le s tvojo strastjo. Sovražim te in te ljubim,ko v naročju tvojem spim,čeprav vsega je preveč,a le s teboj mi res je všeč. Vedno je isto, kje in s kom si bila ti meni, kaj te briga, s kom sem se zapil.Ne mi delat tega,moje meje že presega,tudi če kmalu boš nazaj,zaklenjena bodo vrata v najin raj. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_xTasHeQ 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 x:(x sedi v samoti, okoli nje je tema,nenadoma začuti da ni sama...Tema se dvigne kot zavesa...Prišel je, prišel je k njej...Počasi zbujal je upanje v njej...Prepustila se je njemu... zaupala mu je svoj svet...On jo je vodil, on ji je svetil, on je vladal njenemu svetu,on je bil edini ki ga je hotela imet... A nekega dne je odšel,Ves njen svet je s seboj vzel...Sedaj zopet sedi v samoti in zre v temo...Čaka ga, čaka...V njej je samo še upanje, ki iz minute v minuto kopni...Teče zadnja minuta...Čaka ga, čaka...Sedaj ve da je odšel... nikoli več ne bo prišel...Kaj sedaj...Upanje uplahni, v srcu zaboli, v očesu zaskeli in iz žil teče kri...Zadnja misel: Kje si...??Odgovora ni...In nato se zaprejo njene oči... just R.I.P. x:(x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Ah, koliko "čudovitih" pesmi je posvečenih kemijskim reakcijam... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Ah, koliko "čudovitih" pesmi je posvečenih kemijskim reakcijam... a ni to lepo če ne drugje.........ostane v pesmih reakcija Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Lunin forum luna sije, vilica po pladnju bijesnedli smo varanu krakeše prej preverili astrologiji znakeAlan new preganja tu vampirske spake resnobnosti preveč je zdaj zašlo v debateinkvizicija prihaja v svateob hladu dežnem obul sem si copatepa z razpelom nad vrage kosmate kdo je komu kdaj in kje?kakšno je počutje, kaj se danes je?Kdo željan je zabave?in komu mar so le baklave? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 love is in teh air Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.