Antoninus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 love is in teh air AUDENTE je mal high in the sky with love Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Lunin forum luna sije, vilica po pladnju bijesnedli smo varanu krakeše prej preverili astrologiji znakeAlan new preganja tu vampirske spake resnobnosti preveč je zdaj zašlo v debateinkvizicija prihaja v svateob hladu dežnem obul sem si copatepa z razpelom nad vrage kosmate kdo je komu kdaj in kje?kakšno je počutje, kaj se danes je?Kdo željan je zabave?in komu mar so le baklave? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 ... še eno zame bi bilo too much grozno da dobiš mojo poezijo verbozno Huda lirika zasmrčim pod okriljem bleščave mesečineVije se stegozaver iz daljne globočinebistri potoček žubori v daljavikolca se mi ob jutranji vodeni kavi sosed podre svoj kupček glasnospet zbudim v beli dan se kasnozvezde vidim sredi belga dnevamoj pankreas spet mi cockto opeva Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Ante... pa ti si genij ljubezenske poezije O hvala...bom spisal še kakšen sonet ljubezenskega sladostrastja, ki bo čez sto let v šolskih berilih po celem svet Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 bi bilo too much grozno da dobiš mojo poezijo verbozno Huda lirika zasmrčim pod okriljem bleščave mesečineVije se stegozaver iz daljne globočinebistri potoček žubori v daljavikolca se mi ob jutranji vodeni kavi sosed podre svoj kupček glasnospet zbudim v beli dan se kasnozvezde vidim sredi belga dnevamoj pankreas spet mi cockto opeva Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 nikjer ne najdem miru,bežim skozi morje časa,skozi tok časa,iščem vprašanja,se najdem za trenutek.gledam v daljavo,ampak nikoli ne vidim jutra.vse moje želje,so lahko jutri že pozabljene.sveta se ne da spremeniti,lahko spremenim pogled nanj,ga zastopim,ne dovolim si vzeti sanje,dokler ta trenutek večno traja,in me naprej prežene. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Joj Klarus pa Audente mene je že sram Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Joj Klarus pa Audente mene je že sram zakaj..malo heca tud more biti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 bleščeče spominena tvoje oči,v iskanju melodij,ki v spominih spe,na gori sanjspreminjam v iskre zapeljivein iz dvoma iskanjv preživljanjuv močvirjih sivinečrpam hrepenenjein upanje,ki ostaja,misterioznokljubuje,vodi vželjenje polnih dni.kako si? Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 V ušesih svojih slišim šepet.Ljubezen.Duša hrepeni. Na Ljubezni obzorjuse mešajo barve,rdeče in modre,krvave. Izpraznjen je moj pogled,vsak tvoj,namenjen je le njej. AUDENTE je mal high in the sky with love Ante, to je bilo itak zate mišljeno Moja ljubezen je bolj umirjena, je kot Jadransko morje, brez burje,a je po dolgih letih, spet z vso silovitostjo planila na dan Sicer pa Thanks nikjer ne najdem miru,bežim skozi morje časa,skozi tok časa,iščem vprašanja,se najdem za trenutek.gledam v daljavo,ampak nikoli ne vidim jutra.vse moje želje,so lahko jutri že pozabljene.sveta se ne da spremeniti,lahko spremenim pogled nanj,ga zastopim,ne dovolim si vzeti sanje,dokler ta trenutek večno traja,in me naprej prežene. bleščeče spominena tvoje oči,v iskanju melodij,ki v spominih spe,na gori sanjspreminjam v iskre zapeljivein iz dvoma iskanjv preživljanjuv močvirjih sivinečrpam hrepenenjein upanje,ki ostaja,misterioznokljubuje,vodi vželjenje polnih dni.kako si? Hudo dober si tole napisala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astrid 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 pišoča Astrid x!x Citiraj Collective creation has been spinning and many times repeated itself. Well, guess what? The universe is ready because you are ready to create a new pattern of intention upon this precious planet. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_xTasHeQ 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 xDDx Ta svet je nor... Le kaj nam bojo vojne in pravica za oblast??Kaj mar ti je čigava je tvoja zemlja last...Koliko krvi je že prelila Zemlja naša?? Življenje prekratko je za to če mene kdo vpraša...Meni je ljupša ljubezen in sreča, Kot pa ta sovraštvo in nesreča...Zakaj navdaja nas občutek jeze?Ne moremo na to pozabiti in se skupaj s sovražnikom veseliti??Meni je tako vseeno kdo ima denarja več... To je tako le kot dvorezen meč...Če bia bi čarovnica povem vam tole...Ves denar bi v ljubezen spremenila in ga po svetu razdelila...potem bi bilo krasno... vse vojne bi se končale, jeza bi izpuhtela pa še svet bi bil bogat...Ja ja tak svet bi bil res zlat!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Ljubezen-največja beseda vseh časov,čustvo med čustvi,življenje ponovljeno tisočkrat.Trplenje.Ljubezen-najbolj izrabljena,izkoriščena,manj vredna od vseh besed,.Sladkost med užitki,potencialna grenkoba.Ljubezen-več ali manj moč. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Komur je življenje milodaleč od tega sveta ga po napotiloše en čips za na potpa kljun pomočim v kompotpa brž brž stran od tod Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 8. avgust 2006 Prijavi Deli 8. avgust 2006 Komu razumeti je ljudimeni usojeno to nirazdejanje, ciklon in cunami pravivse to dnevno pojavi v eni se glavi Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 POGREŠAM SE Sem to bitje v ogledaluali podoba napolnjena z dejstvi?Kako želim zapustitito zgodbo in se znebitivseh bolečih zobin se znova zbuditibrez oznanilada še si tuz oznanilomda odnesel te je veliki val. Da bo vse kot je bilovedno tako, kot sem si želela,ironija se je odločila,da se mi izpolnijo vse sanje.Zrasla sem,spet za centimeter,plavam v množici aizgubljam se v resničnosti. Moji koraki so resnični,ne hodijo več po morjuampak po cesti.Moje roke ne božajo večsamo še objemajo.Ne poznam se več,pozabljam se.Rada bi spet prišla.K Sebi. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 11. avgust 2006 Prijavi Deli 11. avgust 2006 Ena iz osemdesetih. Kup si kolo,zalet se v drevo,boš videl kolk glava bolela te bo. Kup' si motor,zalet' se v štor,boš videl kakšen bo tvoj prizor. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 ne sprašujzakaj kričimker nočeš slišatiodgovora ............. ne kliči meker me potemodrivašstran .............. kar pridirekel sinaj čakam ...in ...čakam ... ker vem, da prideš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Nič se ne dogajakot samo sebi namen.Vse se dogaja iz enega vzroka.Dovoli,da se dogaja..In dogajalo se bo zmeraj znova... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Nazaj,odstri mi svoj obraz,kopreno z njega spusti.Nazaj,naj tako bo kot takrat. Zažari naj tvoj obrazkot takrat,ko sva se spoznala,naj vodo spremeni v svetlikanje zlatapožar naj znova vzplamti. Naj zagledam,žareč tvoj obraz,modre oči,da luna in zvezdesvoj blišč izgube. Je luna predaleč in zvezde z njo.A ti si tu.Si zvezda,si luna.Nazaj.Ko tvoj se me dih bo dotaknil, duša bo mehko vzglavje sanjam.Nazaj. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 luni... ko sem sama, ko vem, da imam lepo življenje a ga sovražim,ko vem, da imam dobre prijatelje, a jih sovražim, ko hrepenim po svoji skriti ljubezni, a vem, da ljubezen ni zame in jo sovražim......takrat pogledam skozi okno, se zazrem v tvoj obrazin v svoj pranem svetlih las, ki mi pada na obraz......takrat se drobne solze vsujejo na moj obraz, in vprašam se, zakaj ravno jaz trpimin zakaj ravno jaz zrem v tvoj svetel in iskren obraz. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 16. avgust 2006 Prijavi Deli 16. avgust 2006 Da nov kup zlata si naredijo,srečni sloni čakajo tragedij.Da se roke veselile bodo črk, ko bolelo bo srce. V starih čevljih z novimi nogamispet bo mlada kri jokala, upajoč, da jo kdo sliši, podrsava v vek naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 18. avgust 2006 Prijavi Deli 18. avgust 2006 Še en nov dan, in še ena pesem, ki bi jo rada nekomu povedala... Življenjska pot Hodim po prašni poti, na kateri me nikoli nihče ne zmoti.Slišim le svoj korakin iz daljave bližajoči se vlak.Pridem na križišče,in na vsaki poti me kdo išče.Le za katero naj se odločim?Najraje na sredino skočim, in počakam tistega junaka, ki bo proti meni naredil dva koraka.Tu hitro se izkaže, kdo je moj prijatelj in kdo laže.Tisti, ki stopi na mojo stran,je za vse večne čase moj prijatelj vdan. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 meni je všeč Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.