druidka 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 meni je všeč tudi meni!še kako napiši, mačona Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 prej me je frendica izzvala, naj prevedem zgornje verze v slovenščino. in sem rekla, da bom poskusila, sam da metrum in rima ne moreta bit ... pa vseeeno, za tiste, ki ne znate nemško (meni srce poje zgleda v tem jeziku, v slovenščini pa ne), ampak prevod ni tok dober. Pesem brez naslova Ker te imam tako zelo rada,so vse noči brez spanca,in sem zasanjana dan za dnem. Ker ti si mojega srca pesem,vedno le tvoja slika v moji glavi,povej mi zakaj, mojega miru tat. Te prazne besede so vse rezultat moje norostiin vem, to je vse le iluzija,ah, mora biti tako, prihaja pogreb. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 hvala hvala, fajn da vam je všeč. bom napisala še kakšno ob priliki in postnila. ampak, a je kdo prebral taisto pesmico v nemščini - na prejšnji strani? to je samo prevod. Sem jo prebral, a je zame brez pomena. Same neke čudne besede in grgajoči zvoki z nekega drugega planeta (beri: ne razumem nemščine). Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Italijanščina je tudi dobra za prozo. Jo direkt spremeni v poezijo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 mačka v garaži temni cvilipod oknom igrajo se debilimuska mi na vse pretege svirasosed pa slastne kotlete obira podam se ven v temno nočogrnem si telovnik, ga zapnem rekoč:''nocoj prileglo bi se kaj finga za pod zob''hecno me pogleda mimoidoči snob Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Lied ohne NamePo mojem gre pa za opis zimske nesreče Led oh ne name...oziroma nekoga je malce zasulo... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ubrisana sta. Mačona, lepo je, ful. Tedva dvorna norčka pa ignoriri, sej veš, kakšni so tipi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Madone v nemščini se pa res šliš kot nek Kunst...Sam Schiller mi je foušHvala, vrli prevajalec Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. september 2006 Prijavi Deli 7. september 2006 Ko sva si prvič stala nasprotisem vedelamidva bova vedno ostalale tujca. Nikoli ne bo med namačloveškega razumevanjanikoli ne bo ljubezniostala bova le tujca. Lahko sva skupajlahko se pogovarjavalahko se ljubivatoda, še vedno bova le tujca. Nikoli ne bo med nama zaupanjanikoli ne bova odprla srcaostala bova le tujcaizgubljena v množici. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 prijateljstvo... kaj se zgodi, ko med nama besed več ni?mar lahko prijateljstvo kar skopni?le kdo je kriv za muke te,ki naju sedaj narazen drže? kjer včasih bile so besede in smeh,danes je tišina in solze v očeh.prijatelji stari kot neznanci skupaj stoje, le kaj o vsem tem si misli srce?vsak spregovoriti si srčno želi,ampak kaj, ko poguma ni? kot bi mignil brez prijatelja minejo leta,in zdi se nam, kot da bo nam bila mladost odvzeta. ...za tisto mojo "najboljšo prijateljico" iz otroštva, ki sem ji stala ob strani v vseh težkih trenutkih, ona pa je meni prvi trenutek, ko sem potrebovala njeno pomoč obrnila hrbet...ampak tako kot vedno pravijo, za dežjem vedno posije sonce...ko sem se sprla z njo, in bila zaradi tega potrta, so mi brez razmišljanja na pomoč priskočile kar 4 prijateljice, ki so od takrat pa vse do danes moje zaveznice, skupaj smo neločljive in lahko premagamo vse...J, P, T in M hvala vam za vse Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 Sanje V nekih čudnih , lepih sanjahsem sanjala nebo in zemljo, sem sanjala metulja žametnih kril,zelenje in potoke in skale vse bele sem srečala tebe ves leden ob vodi si ležaltako bel in tako praznih očiše bolečine v njih videt več nisamo še lupina,kako in kamin kdo te je vzel,kje si in kam si odšel... Kar gledam ,to nisi več ti.Prekleto naj bo to širno nebo, ki te je vleklo med zvezdeta zemlja vsa črna , ki iz žil izpila vse je življenje. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Nekaj rumenega Danes je vse rumeno,pa ne od sonca,danes je rumeno od zavisti,od zadrte toge teteljubosumne... presveta preproščinanamesto zahvalne daritvekujejo se v žareči pečipeklenske molitve... zato danes nič ne počnemše molit ne smemv plamenu naj zgorinaj tli do konca dnita grabežljiva pogoltnostda samo moje sote prelepe oči. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Medvedji car Kot car se nasmejišnič lep, nič vitektak mehek se mi zdiš... Te gledam in odnesem glej z menoj si kar cel dan , pod noč te v spalnico odnesem, ne boš nič več sam. Ne bova govorila,zakaj sva zdajle tu,nič prav nič me ne zanimasamo to, če tudi ti občutištako lepo , obljubim da ti dlake ne zmečkam,da te kot carja med rjuhe dam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 off and awaythere is darknesseven in the dayshed the tethers of the worldto the white star ringed with gold Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 She said: ''Write a story of perfection.'' Just a kiss.On my neck.On her back.And then...Memories.Some sweet.Some cold.Some adorable.Some desperately happy.And although they're oldI still don't know where they will get me. She said: ''Write a story of perfection.Don't hold on, let me be your lecture.''To close your eyes was easy thing to doTo leave me - That was mean of you.Without you Earth is not the same. And now...I try to touch the starsSo she could see me.I try to die insideSo she could feel me.I try to blame myselfSo she'd return.Try to escape,Nothing remains but her. She said: ''Write a story of perfection.''And I can't.'Cause when I turn aroundIn my tears there's always her reflection. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Pogrešam Z vsakim dnem bolj,čakam korake, ki jih nislišim glasove inskoz mi zvoni,ko dvignem slušalkoto nisi ti. Pogrešam in to močno skeli , pogrešam tisto slast pričakovanja enostavnostprijetno radostpreprostih trenutkov.... Pogrešat nekaj česar več zdavnaj ni,dotik vetra in tvoje stvaripa vsak dan znovakričijo kje si... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Pogrešam Z vsakim dnem bolj,čakam korake, ki jih nislišim glasove inskoz mi zvoni,ko dvignem slušalkoto nisi ti. Pogrešam in to močno skeli , pogrešam tisto slast pričakovanja enostavnostprijetno radostpreprostih trenutkov.... Pogrešat nekaj česar več zdavnaj ni,dotik vetra in tvoje stvaripa vsak dan znovakričijo kje si... ful lušna pesmca! sem se kar zalubu pa bi lahk reku, da tud moj trenutni filing. sem je zanalašč citiral, da jo bom lahk enkrat kasnej preplonku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 a misliš, odkar sem dala čustva na off, sem mislila da sploh ne bo šlo pisat več, pa se zgleda tega ne da kr na klik izklopit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 uf..čustva na off kak ti je pa to ratal. tega pa nisem in nočem probat. sam pesmc pa res že kar lep čas ne pišem več. mogoče me je minila tista srednješolska..ka js vem kaj.. al me je pa pač minil. sem pa res bolj žilav pa oh in sploh če je to pač cena, ki sem jo mogu plačat. z veseljem, ni več depresij. uživam in sem srečko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Pogrešam Pogrešat nekaj česar več zdavnaj ni,dotik vetra in tvoje stvaripa vsak dan znovakričijo kje si... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 uiiiiiiiiiiiiiiAudente hvala, to je to, kratko in jedrnato ** Nols hvala, srednješolko vzamem kot kompliment depresijo pa vzamem kot zemljepisni pojem, zemlja pod morsko gladino Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 ma usi ste eni pesniKi..=P Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 uf..čustva na off kak ti je pa to ratal. tega pa nisem in nočem probat. sam pesmc pa res že kar lep čas ne pišem več. mogoče me je minila tista srednješolska..ka js vem kaj.. al me je pa pač minil. sem pa res bolj žilav pa oh in sploh če je to pač cena, ki sem jo mogu plačat. z veseljem, ni več depresij. uživam in sem srečko Kako ti to uspe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 sej mi ni. js isto sprašujem lio.. ("kako ti je pa to ratal. tega pa nisem in nočem probat.")a res zgledam kot en robot? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 ti robot kje si to varianti nagruntal ti si ja eno tako prijazno bitje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.