nols 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 hehe..prijazno..prideš živet z mano doma se vsi prtožujejo..je pa vsaj zabavno. no vsaj men Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 sej mi ni. js isto sprašujem lio.. ("kako ti je pa to ratal. tega pa nisem in nočem probat.") Čustva so pesek, sipina v vetru življenja..... Pride vihar in pride veter in nariše v sipino sled.... Pride voda in sipino zgladi.... Pa kaj bi se človek zato ob tla metal..... Še zmeraj je samo pesek, različnih oblik in metamorfoz.... Danes te ljubim, jutri te v žlici vode topim.... Danes te sovražim, jutri mi radost prineseš v naročje.... Danes sem ušiv od zemlje umazan kos čebulice, jutri bom cvet pri cvetu na gladioli..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Beseda je,a ni ustnašla sem zrno sreče.In je vzkalilo in cveti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Jutro sem pozdravila in sem se zahvalila, sedaj pričakujem še pogled sonca,ki me bo vodil skozi današnji dan. Poprosim še veter, da pot mi bo kazal,ker smernic veliko mi dela spotiko. Še valu na morju prišepnem, ponese naj dobro vsem dobrim ljudem. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 V meglenih jesenskih jutrih,zagledam obrise izgubljenih sanj,v hladnih jesenskih večerih, si hladim skeleča stopalain glavo pretežko od dneva,položim na tvoje dlani,dlani, ki jih ni. Ni jih zdaj,in ni jih bilo prejtud jutri ne najdejo potiiz čist preprostega razloga,takih dlani ni Pripis k dnevu : Petek 13. leta Gospodovega 2006 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Utapljam se v tebi,izparevam v vročici in v potu teles ničesar več ni,ni tebe, ni menesamo krog in spirala in vse žarikakor, da nikoli ne zmanjka polen,kar naprej žari in žariob vsakem se vdihu,izdihu , na novo razžari. Pripis številka II. Petek Trinajstega Leta Gospodovega 2006 Ma se samo hecamoboli otiščanec, pa putikapa zob mi oteka, pa v želodcu me tale pelinkovc skeli,še brinovc na rano želodčno si zlijemin potlej zaspim , k dete pravkar podojeno Tretji Del Trilogije Petek Trinajstega Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Zlatorumeno jesensko listjeizgubljeni sončni žarek skozi okno riše mavrico v laseh... za trenutek ujamem toplotoin sij in shranim globoko,globoko pred svetom... da v dolgih zimskih nočehpod neonskimi cevmiostane praspomin na mehke, božajoče dotikezlatorumenega sončnega žarka,razbeljene, sladko sočne poljube .... Pripis k dnevu : sreda , tretji dan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 ti si ključin si potsi misel in hrepenenjesi nedolžna belina metuljasi ena sama melodija dehteče mladostiupanje in valnenehno vrvenjebrbotanje izvirasi večni ogenj mladostiin neizpita čašaradostinaj te blagoslovi njegova roka pripis k večeru sedemnajstega oktobra Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Dragi pesniki in pesnice, lepo vas je brati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Kaj nam treba je hoditi v ta svetkjer traparije prodajajo se za medmar srečno bi doma ostaliizognili se celi štali za vzrokom vedno učinek prideprav nikomur to ne uidena sto milijonov eden se izvijeiz te mreže privlačne iluzije Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Ta stvar kot fokusiran predmet, so kitke in pentlje, gumitivisti in žogice marogice..... in vetrič mladosti....se zdi kot , da je nikoli ni bilo Vaše blagorodje , oda mladosti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Tolmun Začudaskoz raskavorazbrazdanolupinovalovijoskrite nitibožamtvojo bolečinomoja izparinajinarastev slastin nasladokakorkamen sizvalovilkroge v mojem ribnikuz ostrinobrezupasi to stoječogladinospremenilv neskončni tolmunglobokabreznaiskanjalastnega dnain najglobljega sna.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Moč in oblast Če bi imel to močin oblastbi najprej osrečil sebepotem bi razlilvse še na tebe in tebe in tebein potem bi pustil druge, da poskrbijo zasevse drobne malenkostiin vse drobtine bi skrbno postrgal,zato, ker moja draga,za malenkosti skrbiva sama moški v meni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Vmesni čas Tak čuden danni kaj za čakatlebdim med enim in drugim opravkom,trudim se ne mislitsamo opravit po točno določenihnajugodnejših in najkrajših postopkih.Nekaj končanegain nekaj še nezačetega.Vmes mi mravljinci po telesu teko,tako preprostoje to ,tako vmes po nekih čudnih poteh občutim ta vmesni časin to je to,še zrcalo mi lažeko mi kaže vse temoje tisoč in ene obraze. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Prekletstvo Sprašujem zvezdeiščem in iščem,trgam listke z zadnjih cvetov.Misliš kaj name,misliš tako močno in zakletokot mislim jaz nate.Najlepše je prekleto.Od vseh , od prav vsehsamo ti, me ljubišenostavno,razumevajoče in predano... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Dež na stekleno okno lije,žena Marta v lavorju si noge umije.Njen mož Gorazd v hiši samo jo pusti,steče ven, čeprav še skoz *deži.Skrivnost je, kaj ga žene ven, zakaj?Kdo ve, se vrnil bo nazaj?Mu škripljejo kolena, ko do star'ga hrasta pridrvi,olajšano za grm urina curek spusti. *deži pomeni dežuje, da se sliši strokovno. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Marš Lahko samo skozi stisnjene zobesiknem marš intelektualna zalega.... Marš diplomiranci v črnih uniformahpsevdoznanstveniki in nadljudje zakriti s prefinjenostjo svojih možgansko celičnih skladišč pojma nimate, tavate kakor slepcipo svojih zahojenih, zaprašenih , črnih luknjah psevdoznanstvenih hipotez,opravičujete svoja zla dejanja v leporečja svoji opravičil,marš , da mi ne pridete bližje kot na petdeset metrov,z vami ljubčki ne želim imeti več opravka. Sestradane pijavke, zapiram pipcona meni se ne boste več napijale naj vas hrani kdor vas čeizgubljene ure in izgubljeni dan da že dolgo ne . (posvetilo inženirjem in psihologom) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Megla življenja Ko zjutraj zrem ta svet,zbledijo barve, se razgubi oblika,le vse megleno pred očmi,kar včeraj jasno je bilo,sedaj megleno je, popačeno. Vse medlo vidim,kot da bi rabil večjo dioptrijo,skozi okno avti,so le medli obrisi, ki okrog drvijo. Na ulico podam se, a ne razpoznam obrazov.Hojo prešaltam iz "polžje" v "počas", ko se zabijem v nekoga, a zatem sosedov slišim glas:"Paz kje hodiš, pri***njena budala,majmun jedni, spet pozabu si uzet očala." Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ej hudo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Hladna vetrovna jesenska noč,še lunin krajec nekam postrani na nebu visi na gozdni cesti zameti jesenskega listja vzhodni veter prepiha vse do kosti gola drevesa in skoznje jasen in daleč v dolinepogled na luči, se čudim in gledam kako drugačen je svet in nebo ,kako je čudno vse to, ko se dvignem iz doline v nebokakor da vsako jesen umiram z njo, tako počasi in tako pomalemse poslavljam z njo. Odpadam, padam se stapljam s prstjo..... (pripis k dnevu ) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Lia, Anarhist Še ena moja... kratka... BLIŽINA SVOJINE,BREME, BREME,VZGOJA... ČAS,TUJOST IZVORA, STRAH --> SMRT!POGUM --> STRAST! STARST, STRAST... STRAST!!! Ta je bolj razumljiva... sedim na seminarju in potem pride Ona, zavonjam jo še preden vstopi v predavalnico, se vzvišeno razgleda po njej, me brezobzirno pogleda, ko se vsede tik pred menoj in mi celi dve uri tišči tangice pod nos Ignoranca ali odprto povabilo na ples Ko gledam te rdeče tangice,vrti se svet,vrtijo misli...okol rdeč'ga vrtinca naslade. Not much of a poet... but anyway Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 hudo Nimbus **** Vsa moja strast je imela bore malo skupnega z ljubeznijobil je duh, duh po moškembil je vonj po tabaccubil je vonj po tistem razžarjenem potu, tistih mesnatih nabreklih ritnicki so sklanjale nekaj milimerov pred menoj,takrat vem, da sem komaj ustavila rokoda ni zagrabila med vso tisto množicoučenih zijal spoštovanega profesorja za rit Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Ladja nasede, ko pluje skozi besede,ki tvorijo kapljice zasede. Valovi se topijo, morje skriva iluzijo,odsevi neba proti kopnu polzijo. Veter odstira, sij zvezde umira,pesek na plaži v globino prodira. Huuudooo. Ful mi je všeč. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Lia, Anarhist Še ena moja... kratka... BLIŽINA SVOJINE,BREME, BREME,VZGOJA... ČAS,TUJOST IZVORA, STRAH --> SMRT!POGUM --> STRAST! STARST, STRAST... STRAST!!! Ta je bolj razumljiva... sedim na seminarju in potem pride Ona, zavonjam jo še preden vstopi v predavalnico, se vzvišeno razgleda po njej, me brezobzirno pogleda, ko se vsede tik pred menoj in mi celi dve uri tišči tangice pod nos Ignoranca ali odprto povabilo na ples Ko gledam te rdeče tangice,vrti se svet,vrtijo misli...okol rdeč'ga vrtinca naslade. Not much of a poet... but anyway rajcig Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.