lia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Prikrit dotik svoj prostor išče,nevidna zvezda noč obišče.Preblisk samote je križišče,plaz sred gora pribežališče. Potresni sunek stresa voda,skoz meglo kaže se zabloda.Iz sveč spletena je posoda,obris na senci skrita koda. tale je pa mojstrska Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Potresni sunek stresa voda,skoz meglo kaže se zabloda.Iz sveč spletena je posoda,obris na senci skrita koda. Hudo Leeon, meni je ta del.................uf, no koment Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Pod nebeškim obokom,uzrem kapljic odsevnobena ni samav belem oblaku je kapljic nebroj. Boža me dotik neznanegaobkrožen s tisoč in enims trdno zapahnjenimi durmipozibavaš grenkobo osamljenosti... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Praznina Na praznih cestah se veter kotaliin temna noč se med hišami plaziše koliko dni, morda samo še to nočzrem v zvezdno nebo. Če me ni tu, sem tam,če nisem tam ,sem tu,pravzaprav me več ni,že dolgo ne. Samo , da se tega res ne opazi.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Praznina Na praznih cestah se veter kotaliin temna noč se med hišami plaziše koliko dni, morda samo še to nočzrem v zvezdno nebo.Če me ni tu, sem tam,če nisem tam ,sem tu,pravzaprav me več ni,že dolgo ne. Samo , da se tega res ne opazi....kot bi opisovala moje občutke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Polnost Pod mehko odejo se polnost prebuja dotikam in božam, najprej naključno pa je večje in večje in raste in raste, se širi in polni in nihče več ni sam Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Polnost Pod mehko odejo se polnost prebuja dotikam in božam, najprej naključno pa je večje in večje in raste in raste, se širi in polni in nihče več ni sam Moja ura Iz prsi vzamem srcega položim v virv divji objem reketer odidem vstran ne ozrem sepokopana semmoja ura je prekipela Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Polnost Pod mehko odejo se polnost prebuja dotikam in božam, najprej naključno pa je večje in večje in raste in raste, se širi in polni in nihče več ni sam no tole pa ni opisovanje mojih občutkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Osamljen stojim, objema me mraz,praznina v očeh, grenkobe obraz.Nekje sem izgubil topline izraz,skeleče trenutke utruja poraz. Kot da berem o svojih občutkih Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Nekje se življenje ustavi in vrača. Tja, kjer so najlepši kotički spomina.Še enkrat si želi besed nekdanjih njih odmeva,nekdanjih obrazov ki zdaj jih tema zakriva. Ti veš zame. Veš za čustva, ki bila so moja,veš da misel moja jih odriva,veš da so le nežna vez spomina. Nikoli mi nisi znal podariti lepih besed. Venomer o nečem sva govorila,kar najina je bila teorija in dajalo je krila,o vsem kar sva vedela in se vsemu smejala. Midva si nikoli nisva stala nasproti, zazrta drug v drugega. Vedno je nekaj bilo odveč in me moti,veš da se znam od srca smejati,veš da sem se vedno bala te poklicati? Resnobni obraz na izrazu morda kaže žalost, a ti poznaš ob moja jaza. Notranjega, ki se smeje in hoče leteti,zunanjega, ki zre v svet in mora živeti,čeprav je v življenju lepo se razcveteti. Kje se stikata ti dve podobi , ne vem? In najbrž tega tudi nikoli ne bom vedela,ker sem od silne utrujenosti obsedela,v enem letu je slika spoznavanja zbledela. Vedno bo ostalo nekaj neznanega in to me moti........... Nekje se življenje ustavi in vrača.Nevem koliko časa se vrača.Vem, da se nikoli ne vrne. Zaslužim si, da grem boljšemu nasproti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Odsev Ni boljšega in ni slabšegaso samo iskanjaiskanja sebe v drugih.... Najraje imam grenko slane divje izkušnje.Najraje imam zmage.... Praznina ob zmagahmi da vedet,da je vse, kar je v meni... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bubba 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Pogrešam tvoj dotik v noči,tvoje ustnice na meni...a le eno vedi..RADA TE BOM IMELA, tudi ko te ne bo več v mojem življenju kr nekii... men je pa lepo še ena moja pesm...mal bl žalostna... DEEP INSIDEsedim.poslušam svojo najljubšo pesem.lepo mi je, za kratek čas pozabim na vse moje težave.že naslednji trenutek pa postanem žalostna.po licu mi spolzi solza.pustim jo, naj teče, naj živi.trpim.v moji notranjosti se bijejo hudi notranji boji.naj še živim? ali umrem?odrešitev ali poguba?rada bi....bila ljubljenamegleno se spominjam včerajšnjega dne, kje je že to...zdi se kot, da jim je vseeno zame. potem pa pride v sobo moje pasje bitje.pogleda me z žarečimi očmi in pomaha z repom. ni težko ugotoviti, da bi rada šla na sprehod. vsaj nekdo, ki me potrebuje.dlan položim na njeno svetlečo črno dlako in jo objamem.takoj sem boljše volje.v roki že imam povodec.pripnem ga za pasjo ovratnico. odprem vrata in skupaj stečeva ven. v svet.iz grla se mi izvije dolgo zadržan krik.po licih pa mi tečej solze, tokrat solze olajšanja. pravi balzam za dušo. hehe...upam, da je kokr tok u redu, d si ne bom sramote naredla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 OdsevNi boljšega in ni slabšegaso samo iskanjaiskanja sebe v drugih.... Najraje imam grenko slane divje izkušnje.Najraje imam zmage....Praznina ob zmagahmi da vedet,da je vse, kar je v meni... i now i now bubba nice Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bubba 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 tenx za pohvale...mi velik pomenjo....to pomen d sm na pravi poti hihi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 men je pa lepo odprem vrata in skupaj stečeva ven. v svet.iz grla se mi izvije dolgo zadržan krik.po licih pa mi tečej solze, tokrat solze olajšanja. pravi balzam za dušo. Nekje se življenje ustavi in vrača. Tja, kjer so najlepši kotički spomina.Še enkrat si želi besed nekdanjih njih odmeva,nekdanjih obrazov ki zdaj jih tema zakriva. Nekje se življenje ustavi in vrača.Nevem koliko časa se vrača.Vem, da se nikoli ne vrne. lepo in zelo modro Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Sonce jutranje je prebudilo vas,na utrujenem se drevju je ustavil čas,oživel je ta naš mali-veliki svet,je zlato listje še na rahlo tja pripet. Še vedno ptiček v orumeneli travi poješ,prav globoko v krvavo srce se mi pripoješ,poslušam te, tvoja nežna sem soseda,kako naprej bo, prav nič misel moja se ne zaveda. Legla bi v oglušelo to jesensko travo,morda potem začutila bi skoz vso daljavo,prisluhila spevu, soncu , glasovom zemljeodpev njega, ki še vedno moj mir mi jemlje. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 SLovo je težko. Naj si bo od kamnov,ki ne dovolijo morju k meni,naj si bo od mize,kjer iskala sem sencespominov in misli. Še vedno prešine me misel:Res zadnjikrat? Morda boš po letu odsotnostibeganja in iskanja,iskanja in beganja,spet našel svoj mirse vsedel na usnjen sedežv tisti prelepi črnini,prišel in naklonil smehljaj. Ne bom te čakala Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Odsevi V temni noči me je odpeljaldaleč pod nebo,luči so rezale meglo v pasovihpod pretvezovso prozorno...... Ko tako svavse zložila je svetloba svečetak bleščeči lesk razlila,peč je vsa razgreta prasketalapršut in kruhkozarec vina, v zadnji večerjisva v očeh drug drugega se ogledovalain tako namestoda bi se prijateljsko razšla, sva se v smrtnistrastni boj podalain oblačila leteči predmeti so postalabilo je izgub nebrojso padali pod težo bojabilo izgub je na obeh stranehpo takem boju zasluženoje upravičen do paketa spodnjic BOA. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 hudo Lia Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 BOA LIA RULEZ P.S. še spremenim podpis Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Odsevi Zapiram tesno svoje durisvet je brezno in kot kamen zdaj letim, da se na kamnitih tleh na tisoče drobnih koščkov razpršim.Če me ujame suha vejanaj se odlomi,če me v malho vtaknezbiralec kameninnaj me brž odvržesladka,slastna je ta želja padampadam , padampa še kar me luna trka v silni tej hitrostiše kar menimda letim. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 jesenska prelet čez goz jesenidolg pogled naprej, ne?mrzel veter zmrazi meiščem potrditev o osebi leni konec gozdakonec grozdaptičji drekinagravžni fleki mimo padajočih listovskozi visokodvigajoči dimin z vzgonom proti njimmimo padajočih listov narava počivasama sebe umivasama nesnagain mrhovinasta vlaga povsod ležeča crkovina,razpadajoči gnusopravila je svoje minakot sladkoben je okus še izkljuje okoin spet leta vranproti koncu v loku,čigavih sanj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 jesenska prelet čez goz jesenidolg pogled naprej, ne?mrzel veter zmrazi meiščem potrditev o osebi leni konec gozdakonec grozdaptičji drekinagravžni fleki mimo padajočih listovskozi visokodvigajoči dimin z vzgonom proti njimmimo padajočih listov narava počivasama sebe umivasama nesnagain mrhovinasta vlaga povsod ležeča crkovina,razpadajoči gnusopravila je svoje minakot sladkoben je okus še izkljuje okoin spet leta vranproti koncu v loku,čigavih sanj.. zelo všeč, krasno ubesedeno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Tiho in nežno kot dež prši,iz moje duše hrepenenje beži,počasi sestavlja se misel boječa,vse doživeto bila sladka je sreča. Korak za korakom odhaja,mehak le spomin ostaja,oči, roke, prsti, usta, pogled,za vedno povezan v glasbi bo zgled. Vsak svojo pesem bova pisala,čez čas se srečna smejala,ko srečava v polni se ulici,naj oživi spomin na nežni kitici. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 DEŽ Danes šla sem skozi veter in dež.Izprala navlako iz svojih sem rež. Ne bo se pajčevina nabirala po mojih kosteh,ne bo se hrepenenje lovilo v temnih nočeh. S teboj ostal bo le kos spomina name,že zdaj bojiš se, da ti ga nekdo ne vzame. Odloži ga med stare dragocene reči v hiški,ali ga pusti v temni kleti za hrano miški. Dal si mi usta in z njimi pesem strasti,dala sem ti usta polna joka brez slasti. Ostalo je sonce in voda in luč,ostala bo ljubezen dana pod ključ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.