Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Bravo, cestitke, Aliana! :palec: x8Dx

(*piflarka! x:o)x x:px x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Caki..zakaj je ze bolje bit smotan in tecen, kot osladen?

Da gres vecini bolj na zivce? Al kaj so to zdej zaeni kompleksi? xrolleyesx

Ce si jezen, napisi to..ce si dobre volje, jo deli z nami, ce si osladen, si pa pac osladen...Si, kar si.

Ce ti gre pa to tok na zivce, pa pac ne beri postov od doticne osebe. Ne vem zakaj bi se sli zdaj tukaj neke frke, kdo je komu osladen... :xx!:

Aliana :palec: :palec: :onfire:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hmm... cakaj malo

To TI mislis oz. TEBI se tako zdi.

meni pa je osladen clovek tecen in smotan. x:o)x x:Dx x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nje, njeee... nisi ti...  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

jst sem tud rajš tečna, pa smotana..

Marsa, na tole zgoraj sem ciljala :sori:

Tudi jaz ne maram pretirane osladnosti in sploh ne lezenja v rit...

Guest sanjalica

....... Ne vem zakaj bi se sli zdaj tukaj neke frke, kdo je komu osladen... :xx!:

Ljudje smo različni.

Enim je pač všeč osladnost...drugim ni...

Sama zase pač lahko rečem, da sem raje smotana in tečna kot osladna. Zakaj ne? Vsak si postavlja svoj način dajanja sebe drugim....

Če ti grem na živce... me pač ne boš brala. To je to.

Sicer pa ... kaj te briga, kakšne komplekse imam jaz :xx!: x:px x^x ... z njimi se soočam sama x^x

Ti pa.. preskoči pač post... ki ti ni všeč... kot jaz preskočim... tistega, ki mi pač ni všeč... oz. čigav način podajanja informacij mi pač ni pri xsrcx .

Sem nekoč napisala BorisM-u "kritiko" da mi pač ni všeč... da samo podaja (sicer čudovite!) modre misli, v njih pa ne da nič "sebe". In mi je še "priskočila" na pomoč neka lunatika... BorisM... je modromislec, vendar smo deležni tudi več njega...

In sedaj ga pač raje (vsaj jaz) prebiram...

Sicer pa - ljudje potrebujemo da nam kdo pove... kaj ga moti; potem začnemo premišljevati o tem... in lahko napredujemo; če pa nam nihče tega ne "pokaže" pa lahko capljamo na mestu... Še vedno imamo dve možnosti... ali sprejmemo kritiko in se spremenimo, ali se z njo ne strinjamo in nadaljujemo po starem.....

Tudi jaz dobim kritiko da sem "tači" da sem "cinična" pa to sprejmem... ne bom zaradi tega postala "hardistka" in "osladna"...

Sem, kar sem in kakšna sem... :vio: xcivx

sanjalica,

men se zdi, da sem povedala isto. da si kar si in ce ti kaj ni vsec preskoci post. Sploh ne razumem, zakaj je bilo tvoje sporocilo namenjeno meni xrolleyesx

Sicer pa za nobenega nisem rekla, da je tecen, da je osladen...itd...

Men se zdi ta tema itak cist mem, ker smo vsi vcas tecni, osladni, dobre volje, zoprni...itd...

Saj jaz se malo hecam, Michelle (in ostali), no, hocem reci, malo pretiravam, vendar res imam raje brez olepsav kot pa z olepsavami... tako nekako...

Sonckre, srcke in osladnarije pa tudi sama uporabljam, ker se tudi v lajfu, sicer, tudi smejim, poskakujem, mrscim in vse zivo.

Ampak redko bos videl od mene vec kot 3 srcke na kupu.

Meni je lepse, ko mi je selene poslala eno deteljico stiriperesno, ko ce bi mi jih vec.

Nekomu pa bi bil lepsi in ljubsi sopek stiriperesnih deteljic.

Ce recem Bogu, hocem kruh, hocem kruh - in ne potice. x;)x x:)x

ker jaz pac tako. xcivx x:)x

Picasso

Sem nekoč napisala BorisM-u "kritiko" da mi pač ni všeč... da samo podaja (sicer čudovite!) modre misli, v njih pa ne da nič "sebe". In mi je še "priskočila" na pomoč neka lunatika... BorisM... je modromislec, vendar smo deležni tudi več njega...

In sedaj ga pač raje (vsaj jaz) prebiram...

Hvala Sanjalica x:Xx , prav ste/smo imeli takrat, tudi jaz vas rad prebiram, vsak doda nekaj v mozaik Luninega Foruma, če ne bi bilo pisanja, ne bi bilo branja, lep dan prav vsem, B. x:)x :palec:

Osladnost - ja nekateri ne marajo tort, drugi ne jejo mesa, vse ni za vsakega, eni pijejo sladko kavo, drugi grenko ... eni spet jejo torte, ne marajo pa osladnosti itd.

To bi bila dobra tema nekje drugje - koliko sodelovanje na LN vpliva na vaš karakter, (pa še koliko lahko skriti za tipkovnico ostanete pristni, koliko pa igrate nekoga drugega ... ampak o tem bomo težko pisali, ane ane)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

x:Dx x:Dx x:Dx PISMO, MENI SO PA FAJN ROŽICE, PA SRČKI, TKOLE BIT MAL "OSLADEN", KAJ PA VEM... DRUGAČE NISEM RAVNO NE VEM KAKO POCUKRANO DEKLE...HM...DALEČ OD TEGA, SAM TLE MI PA PAŠE MAL-VELIK SRČKANOSTI.... x:Ix x:Dx xsrcx

ČE SEM JAZ TA OSLADNA TLE...JU-HU... x:px x:Dx x;)x

Če hočeš biti srečen....BODI!

No, ko se je lih žaža oglasila. Men je ona s to svojo ikonco neizmerno simpaticna, pa z barvami, pa velik smeskoti...pac...nasmeji se mi.. x:Dx x:o)x

Namigovanja, splošne (brezoblične) izjave... Ena vrsta skrivanja ... Ne zdi se mi pošteno ali fer. Ne zdi se mi pozitivno....[/color]

to! :palec:

eto še en Evo dodatek: Zdi se mi strahopetno!

ker se na ta način izogneš soočanju,

in kar nekoga XY z nečim označiš kr baydvej... :o|o:

in Piko zdi se mi tipično ribje uporabljati besedice: "ZDI SE MI..." :vio:

s tem, ko druge sodiš...

sam pokažeš, da ne znaš sprejemat: ne drugih kakršni že so, in ne sebe

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

kaka polemika......

Michelle "tači" :vio:

Sicer pa nisem izjema, Sanjalica, Marsa.. sta obe na tvoj post tud odgovorile..

Ja sej sem napisala ne.. pač.. jst nobenga ne bom spreminjala, ampak kolk se jih notr vid je pa hecn.

Tud jst sem "srčkasta" kdaj, ne pa skoz no. Sicer sem pa rekla VSEENO. Komentiram pa itak na vse kar se mi v glavi porodi, nisem pa nobenga užalila, napadla osebno.

Mushi

Marsa, ko sem posejal tisto zeleno steklo v nabiralnik, nisem vedel, da bo zrasla ven deteljica, ki jih imaš tako rada.

Kako si že napisala? Intuicija? Intuicija je naše vedenje v nezavednem. Pa naj bo tule še ena fiktivna: :detelca:

(Kaj pa Mitja? Malenkost, če hočeta imeti vsak svojo ali pa oba dve skupaj)

Ma jaz bi na lnf kar izdihnu brez njih....  Ful so fajn :palec: . Včasih ko kaj pišem za službo se spomnim na...

Ma ja Mick, tud sama se ogromnox spomnim na kogarkoli tu in na vse, ki tukaj nekako zaznamujemo s svojo energijo včasih x:o)x in včasih :vragec: in včasih x:px ...

cestlavie

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

emmmmm lunatiki..... a bi mogla bit js po pravem kej sokirana, k me je lihkar!!!!!!!!! mami klicala, da ji je oce umru? moj edin dedek, ki je se bil ziv, ceprav ga nisem zdej ze 11 let vidla.........

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

... Ne zdi se mi pošteno ali fer. Ne zdi se mi pozitivno....

eto še en Evo dodatek: Zdi se mi strahopetno!

in Piko zdi se mi tipično ribje uporabljati besedice: "ZDI SE MI..." :vio:

Bravo, zdi se mi čudovita igra besed (sem jo samo poudaril) ! :palec: xsrcx

hvala :sori: sam k se tud z sestro menva, pa se una isto sprasuje kt js, ce je to normalno, da nama ni nc hudo?? mislim, ah ne vem.... sej vem, da... eh...

zdej popoldan pa grem delatu dom za ostarele...., tko da:

lep soncen dan vsem skupaj! x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

emmmmm lunatiki..... a bi mogla bit js po pravem kej sokirana, k me je lihkar!!!!!!!!! mami klicala, da ji je oce umru? moj edin dedek, ki je se bil ziv, ceprav ga nisem zdej ze 11 let vidla.........

Sozalje kapica :unsure:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...