Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj, takšen je vedno tvoj odgovor...ko nimaš argumentov... :xx!:

In žališ ...in zmerjaš...ko si potisnjen v kot... :xx!: ...in ne znaš odgovoriti...zdaj sva pa midva z Mickom...naveza... xrolleyesx

Daj no, kakšne gume neki....spet ena tvojih laži...

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Saj, takšen je vedno tvoj odgovor...ko nimaš argumentov... :xx!:

In žališ ...in zmerjaš...ko si potisnjen v kot... :xx!: ...in ne znaš odgovoriti...zdaj sva pa midva z Mickom...naveza... xrolleyesx

Astra

:vragec:

a nista :eek: ....pa tko se ujameta ..... taaaaak par :xx!:

upam, de si vsaj mickenega umiva....za razliko od tebe :xx!:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

x:Dx x:Dx x:Dx ...kolk se krohotam tule...ko izbiraš ven citate...ki ti pašejo...na tiste, ki ti ne...pa ne odgovarjaš... :xx!:

Torej, kao je z avtom..v mb...in gumami, ki jih spuščaš mb registracijami v lj.. x?x x:Dx x:Dx x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

x:Dx  x:Dx  x:Dx ...kolk se krohotam tule...ko izbiraš ven citate...ki ti pašejo...na tiste, ki ti ne...pa ne odgovarjaš... :xx!:

Torej, kao je z avtom..v mb...in gumami, ki jih spuščaš mb registracijami v lj.. x?x  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Astra

kompleten citat:

kaj se je zhe s tvojim avtom zgodilo nekoch na prazhakovi???....

zhe takrat si spoznala NASH odnos do MB registracij.. x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, sem... :xx!: ...sam še vedno nisi odgovoril...kaj je bilo z avtom v mb..in kaj je z gumami, ki jih ti kao spuščaš.. :xx!:

Astra

o avtu sem zhe pisal tule v dnevniku

o gumah pach ne bom vech zgubljal besed....samo dejanja shtejejo

(pa she tvoja smrdljiva zloba mi je dodobra znana in tvoje mashchevalne fobije, tako, da mi je jasno je bi bila sposobna kaj takega uporabiti)

KRETEN JE KRETEN ....che je pa she smdljiv zraven je pa she toliko hujshe

666 zlomkou....tralala

Sej...res žalostno...Slovenija je premejhna, da bi se med sabo klal...največja strateška zmaga je, če sovražnik med sabo spre prijatelje... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jaz pa trdim, da si se debelo zlagal, kot običajno. In reagiral sem le zato, ker ne maram kretenov, ki širijo nestrpnost, na koncu že med slovenskimi regijami. Sicer se tako ne bi, ker sem že vajen, da drgač k lagat ne znaš, te človek pač takega sprejme in si misli svoje. Ne pa mi s takimi nakladat, pa če si že nekaj izmisliš, se vsaj mal potrudi. Sicer pa lahko zelo enostavno dokažeš.....daj mi podatke, lahko jih preverim in če nisi lagal bom to tudi povedal.  x;)x

tule si shel pa malo chez rob

kao me lahko zmerjash s shtajercem (ne maram kretenov, ki širijo nestrpnost)

kar se pa podatkou tiche sem ti pa tudi zhe povedal:

SHE IMENA MRTVE STARE MAME TI NE BI POVEDAL

666 zlomkou...tralala

....

Kok je pa tole brezveze....

Aakhut - meni pa zaljenje ni dober znak inteligence - to je nekaj najbolj ocitnega, kar lahko 'uporabis', kao da zapres gobec.

V bistvu je to ubogo, zdaj tole izvajas, da bo kaj?

Da bo Astra izpadla mimo ti pa kul?

Ali v cem je finta takelega 'boja'?

Tudi 'sovraznik' ne stresa vsevprek informacij in podatkov, pomeni, da nisi vreden zaupanja, morda tudi kdo drug ne bo hotel biti s tabo, bogve kaj bos o njem, ko se ti bo kaj zameril, pisal okoli?

S tem da je to zelo grdo se iz kakega drugega razloga...

Ful ti je pomagala, bila na broju zate, res ti je bila prijateljica - ene grde besede cez tebe ni rekla, pa bi (vec kot ocitno, sklepam iz tule) imela kaj reci!

Tvoje obnasanje pa je totalno nezrelo.

Saj vem - zakaj in cemu in le kako bi zrelega sploh pricakovali?

Vem, a nekako se zanasamo vseeno malo tudi na inteligenco, duha ... sodelujocih...

Tako da - tole tudi mene boli in tudi mene ponizuje.

Ne mores se pocutiti dobro, ce pa se, po vsem, pa nekaj ni kul s tabo, vsakomur pase, ce je sprejet in ga imajo radi in ga odobravajo, tudi tebi, ziher, ne more bit drugace, saj te sicer niti tu ne bi bilo...

Tole je pa vredno pomilovanja in ne odobravanja....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

....

Kok je pa tole brezveze....

Aakhut - meni pa zaljenje ni dober znak inteligence - to je nekaj najbolj ocitnega, kar lahko 'uporabis', kao da zapres gobec.

V bistvu je to ubogo, zdaj tole izvajas, da bo kaj?

Ali v cem je finta takelega 'boja'?

Tudi 'sovraznik' ne stresa vsevprek informacij in podatkov, pomeni, da nisi vreden zaupanja, morda tudi kdo drug ne bo hotel biti s tabo, bogve kaj bos o njem, ko se ti bo kaj zameril, pisal okoli?

S tem da je to zelo grdo se iz kakega drugega razloga...

Ful ti je pomagala, bila na broju zate, res ti je bila prijateljica - ene grde besede cez tebe ni rekla, pa bi (vec kot ocitno, sklepam iz tule) imela kaj reci!

Tvoje obnasanje pa je totalno nezrelo.

Saj vem - zakaj in cemu in le kako bi zrelega sploh pricakovali?

Vem, a nekako se zanasamo vseeno malo tudi na inteligenco, duha ... sodelujocih...

Tako da - tole tudi mene boli in tudi mene ponizuje.

Ne mores se pocutiti dobro, ce pa se, po vsem, pa nekaj ni kul s tabo, vsakomur pase, ce je sprejet in ga imajo radi in ga odobravajo, tudi tebi.

Tole je pa vredno pomilovanja in ne odobravanja....

a sm zachel jaz ali ona???

lepo sem jo pustil v njenem smrdechem miru...pa se je obregnila

z onim kretenom (shtajercem) je pa isto

666 zlomkou....se pochuti odlichno in nepopisno.....tralala

mal ber njene poste....pa se uprashi o vrstnem redu tele tvoje trditve

666 zlomkou...tralala

Aakhutek, dobro veš, da si mi na svoj način tud ok.......sem to že povedal kdaj in tudi zakaj. Kar se pa tiče širjenja nestrpnosti in laži, pa si zame kreten.

tole je pa ochitno obojestransko :xx!:

666 zlomkou....tralala

Njim.  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Komu?

Jaz, se ne klanjam in ne kimam nikomur, to si rekla, ker me ne poznaš-oz. si sklepala. Že zelo zgodaj sem bila samostojen otrok, ki je imel čisto svoj način razmišljanja...in po tem me poznajo. My way.

Na hrvaško morje, letos, ne grem. Pa jih zaradi tega, ne bom šinfala. Čemu? Pa saj so ubožčki na duhu tisti, ki to počnejo. Potujem v druge kraje, kjer imajo ravno tako morje...kmalu grem v Grčijo in sep. na Sardinijo, vmes grem pa v Ankaran! Pa še malce se namočit v Atlantik...morja kolikor hočeš mushi in jaz bi samo sebe smatrala ubogo na duhu, če bi vsako leto hodila, recimo v Pulo in potem bi se **pizdila**, jaz jim denar nosim oni pa meni tako......Malo morgen! Jaz nisem žrtev. )

Jaz, nimam težav, nikjer, kamor grem, mi je vseeno. Če je človek neprijazen...grem naprej. Po tej logiki, če se skregam z mamo, se moram še z očetom, ker sta oba starša...saj sta glih...ravno tako kot vsi Hrvati so isti, vsi Slovenci so isti, vsi Američani so isti, vsi Švedi so isti.

Za mene ne!

Sem pa alergična na negativo. Proti tebi nimam nič in se ne zapičujem v tvoje poste ne vate osebno. Mi je pa mimo, če nekdo stalno kritizira iste fore. Recimo moja tašča je ista...pa njej ravno tako, vedno povem nazaj-edina, od vseh mojih frendic, ki so svojim taščam vedno tiho...toliko o kimanju.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

KJE PA JE PUJSAAAAA??????

666 zlomkou bi mal rilc cmokal x:)x

Evo na mestu, rilc pripravljen x;)x .

Sem spremenila taktiko, najprej nujne službene zadeve, potem pa forum, pa preden tlele kej posvinjam, moram prebrat dnevnik, da sem na tekočem x;)x .

Včeraj zvečer spet gledala fuzbal Jugoslavija: Slovenija, samo do tam, ko je bilo 3:0 za nas :inocent: x:Dx . Cool je blo gledat... Komaj čakam na fuzbal :hepko: :hepko: :hepko: :hepko: :hepko:

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O, Tinka :palec: ...da se mal oglasiš...

zdaj pa se mi je že parkrat zgodilo isto..pridem v družbo ljudi, ki jih ne poznam...pa čez pet minut tema, o tem kako zoprni dnevi so včasih...potem pa takoj, ja je treba Lunin.net brat...tam je res kul... :eek:

je ravno včeraj bla ena zoprna situacija.. :o|o: ...pa smo jo lepo rešili x^x ...in potem bil komentar...dej, ti bi bla pa za LN.... x:Dx ..TOČNO takšne stvari lahko tam prebereš... x;)x

Aja, pa še en dosežek...nekdo, ki se leta dela norca iz astrologije...mi je včeraj dal svoje podatke...in prosil, da mal pogledam... x:Dx ...ker zdaj se pa še njemu počas zdi, da je res neki na tem... x:Dx

Sem pa takoj namignila...da se LN težko vzdržuje...da bi kakšne donacije prou pršle... x;)x .

Astra

Per aspera ad astra

cosma jaz bi sla s tabo na sardinijo  :inocent:  x;)x

bikini v vrečko pa gremo x:Dx ....

Mogoče bo še celo 1 pojstla frej...mislim ena že je....ampak še ena, mogoče bo....k imamo enega obiska iz Sri Lanke ob tem času napovedanega, pa ne vemo, če bo dobil vizo za Italijo...in v tem primeru ena ne gre.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Saj je vseeno, kdo je zacel - naj nekdo prvi neha.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Načeloma in v kontekstu debat na tem forumu se strinjam s teboj, Marsa. Sicer pa NI....ni vseeno kdo je začel.  x^x

iz tebe pa she kej bo.....kar naprej s tem tempom x^x

666 zlomkou....tralala

Haha je pa dokaj huda tista....

It does not matter who's right or who's wrong, it only matters who's left...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

a sm zachel jaz ali ona?

lepo sem jo pustil v njenem smrdechem miru...pa se je obregnila z onim kretenom (shtajercem) je pa isto

haaaaaaaaa, nehiteeeeeeeeeee :8): :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...