Marsa 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Petrovič je biu vodnar... valjda Vodnar, (mislim da celo 13.), luna v levu, Asc Dvojcek (ali obratno, vsekakor ta kombinacija).mars v Ribah. (*ravno vceraj!!!!! - se spomnila, da mars v ribah, kako poseben je, in smrti in odstekane izkusnje cudne..)...Umrl je pod vodo, pofotkal najlepse slike na svetu pred smrtjo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 umrl je na dopustu, na otoku Hvaru, kajne? Cerkovnik mislim, ravno danes izvedela da je včeraj na dopustu za kapjo umrl od prijatelja oče.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 hm pol bom jaz v bregih ker mam Mars v kozorogu Marilyn Monroe ni pod vodo, pac pa odstekano in se danes se kao ne ve, kako... (mars v ribah v 8. hisi, mislim da celo v konj, z uranom).Torej, na ribe ni nujno asociacija voda. Mars je blazno pomemben, ga 'zanemarjamo', 'v nic dajemo'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. julij 2004 Aha, Mitja ga ma tud v kozlu... mi sede to... tako na ribjo sceno kot na venerino (bik )... jaz pa tudi - ce ne bi vedela svojih polozajev, bi si pripisala morda luno in mars v ribah, sonce v vodnarju, asc in merkur pa v sco (*ja, ni mozno, ker je merkur blizu soncu, ampak pravim, ce ne bi nic vedela)... ceprav glede na spomin, enciklopedicni majnd, ze, merkur v ribah, a ostalo... mislim, da sem bolj prodorna kot pa bluzim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Oh, zdajle sem izvedela, da je umrl Tomaz Cerkovnik! ... ma, to sem pa prav zalostna... Vse lepo na oni strani, Tomaz! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 http://24ur.com/naslovnica/sport/20040726_...85.php?Ara=1i13 Juhu.god damn.... hehe najbrž ni zaho tolk dobr... temveč real tolk zanič... ali pač? Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 aja, zato torej... moja je zgleda skoz v skorpiji (v ovnu v 8 hisi pa res)pa lev je 0 nazaj ne drzi... jo neki druzga zgleda vcasih free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 posredujem sm (k nism najdu teme dogajanja...:o|o: ): Spostovani bralci! Vse vec ljudi se zaveda, da je uzvanje mesa skodljivo za clovekovo zdravje, za zemljo, vodo in celotno naravo ter povzroca neznansko trpljenje zivalim. Mnogi ne zelijo tega spremeniti, mnogi pa so to ze spremenili. Ene in druge, tako tiste, ki so predvsem sladokusci in uzivajo v dobri hrani, kot tiste, ki jih zanima tako pogosto vprasanje "Kaj pa sploh jeste" in prav tako vse, ki zelijo preziveti nekaj prijetnih sobotnih ur v dobri druzbi v naravi na robu Ljubljane, Drustvo za osvoboditev zivali in njihove pravice VABI na dobrodelno prireditev: najvecji VEGETARIJANSKI PIKNIK v Sloveniji do zdaj, ki bo 4. 9. 2004 (SOBOTA) v Mostecu v Ljubljani. Dogajanje: od 10.00 do 18.00, znani glasbeni gostje (Jadranka Juras, Adi Smolar, Irena Vrèkovnik, Alya in drugi), degustacije in bogata ponudba vegetarijanske, veganske hrane in presne hrane, pester in zabaven program za otroke in odrasle, brezplacna prva stevilka revije Osvoboditev zivali. Vstopnine ni! PRIJETNO IN OKUSNO ZA CLOVEKA, DOBRO ZA ZIVALI IN ZEMLJO! Vabilu se pridruzujemo tudi v urednistvu revije Mojuspeh.com in vam zelimo lepe, soncne in ljubezni polne poletne dni! UREDNISTVO --------------------------- lahk bi se tut lunatiki dobil (po poletno srecanje.. kao) free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 joj joj joj! Mene dons tok meče. Sploh se ne morm brzdat. včerej je bil tud en lušten dan ki sem ga preživela z mami.. sva šli na pico.... sva vse popapcali. dobro je bilo. In še malo sva poklepetali in prišli na tekoče. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Marsa, kaj že reče slepi, ko gre mimo ribarnice? Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 najvecji VEGETARIJANSKI PIKNIK v Sloveniji do zdaj, ki bo 4. 9. 2004 (CETRTEK) v Mostecu v Ljubljani.4.9.2004 ni četrtek Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Oh, zdajle sem izvedela, da je umrl Tomaz Cerkovnik! ... ma, to sem pa prav zalostna... Vse lepo na oni strani, Tomaz! res neverjetno..45 let.. pa kap.. videla zjutri na Teletekstu.. pa ziher je športal in zdravo živel.. pa suhec.. pol pa kap.. ni garancije da starost dočakaš. Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Pismu...letos pa umirajo kar po tekočem traku...groza majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Piko, maratonec huh....to moraš bit pa res faca. Si ne predstavljam sebe, kako tečem maraton. V hribe lesti no problem, tek mi je pa frustracija ....ne vem zakaj.Imam pa željo obiskati goro Maraton ....tko iz čisto osebnih razlogov O, hvala, hvala tudi drugim po-hvalam,ampak 9,6 km (saj sem napisal toliko?) dolga proga še ni maratonska... ne glede na to, da sem moral teči več kot dve uri.Kar se tiče gtore Maraton, Grki imajo kako bolj sveto goro... Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 posredujem sm (k nism najdu teme dogajanja...:o|o: ):Lahko bi dal na magazin - ta je zdaj namenjen ravno objavljanju BREZPLACNIH dogodkov, torej tole je glih primerno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Marsa, kaj že reče slepi, ko gre mimo ribarnice? BigM - ne vem, te fore ne poznam, samo ziher VE, da gre mimo ribarnice, tudi ce je slep. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Marsa, kaj že reče slepi, ko gre mimo ribarnice? Serbus pič** ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Aha, evo vidis, sem vedela, da je kaksna 'fora' - in ne, nisem poznala. Aja, butast, seveda - Cao pi*** ... tole ni isti bend, sem pa res ravno jaz bila 'vezni clen'... in tudim odtod folku ni jasno, in mislijo da so v bendu Cao p same bejbe, pa niso bile, bili so trije tipi in jaz, ki sem bila tu le pevka... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 očitno sem najhujše preprečila pri oteklini...a je danes kaj čudnega v zraku, napetost, nervoza? uf, dan za samoto Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Ja, ta teden sem zamehurila napoved, a jo vseeno najbrz dam gor. :o|o: Selene, kul, sem vedela. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ej ni lepšega kot naši mali, ki norijo zdaj na pesmico Ko si srečenin se derejo hura (pol bo stavim Murmurmur murenčki) nič tih deževen dan danes Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ej ni lepšega kot naši mali, ki norijo zdaj na pesmico Ko si srečenin se derejo hura (pol bo stavim Murmurmur murenčki) nič tih deževen dan danes Je , alone na plaži pod borovcem... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 aaaaaa 210 komadov od Whitesnakov mam tlele lepo tole zavrtet skozi, pa bo, včeraj sem se zaklepetal za tri urce na chatu s eno škorpijo, luna je v škorpijonu al kaj? no saj s*** figures, danes zjutraj sem pogruntal da je moja interna ura, naravanana na svetlobo, in dones zjutraj sem zarad dežja ustal šele ob 8mih... no zdele sem še en filmček pogledal, nisem moral it ven tečt k je dež komad ki se vrti je David Coverdale - Northwinds Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 vsakemu svoje lia... tebi obilo alone pod borovcem očitno to rabiš men je pa tak lušno, da sem vsaj danes v skladu s sabo in z okolico, da mi je dobro tak kot je, tak kot pride na mojo pot aja še za mojo zabeležko v dnevnik; današnje sporočilo je, da naj ne pozabim na svoja krila, ki me bodo znova in znova odvedla v daljave, proč in v moje svobodne občutke, neprecenljiv zaklad, ta krila in spominčice, ki sem jih skrila na en topel kotiček v srčku Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Blagor tebi, Stanka, ti si vsaj res riba, ce se ze gremo ribe... Si taka lahkotna, ma res 'prava ribica' - ce kdo, potem ti...jaz sem v primerjavi s tabo tolk nekam... tezka... Nino, nic vec - od 5h dalje je v Strelcu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts