Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Petrovič je biu vodnar... valjda x;)x

Vodnar, (mislim da celo 13.), luna v levu, Asc Dvojcek (ali obratno, vsekakor ta kombinacija).

mars v Ribah. xsrcx

(*ravno vceraj!!!!! - se spomnila, da mars v ribah, kako poseben je, in smrti in odstekane izkusnje cudne..)...

Umrl je pod vodo, pofotkal najlepse slike na svetu pred smrtjo! :2src: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hm pol bom jaz v bregih ker mam Mars v kozorogu x:Dx

Marilyn Monroe ni pod vodo, pac pa odstekano in se danes se kao ne ve, kako... (mars v ribah v 8. hisi, mislim da celo v konj, z uranom).

Torej, na ribe ni nujno asociacija voda. x:)x

Mars je blazno pomemben, ga 'zanemarjamo', 'v nic dajemo'. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aha, Mitja ga ma tud v kozlu... mi sede to... tako na ribjo sceno kot na venerino (bik x8Dx x:px x:Xx x;)x)... xcivx

jaz pa tudi - ce ne bi vedela svojih polozajev, bi si pripisala morda luno in mars v ribah, sonce v vodnarju, asc in merkur pa v sco (*ja, ni mozno, ker je merkur blizu soncu, ampak pravim, ce ne bi nic vedela)... ceprav glede na spomin, enciklopedicni majnd, ze, merkur v ribah, a ostalo... mislim, da sem bolj prodorna kot pa bluzim. ;)

Picasso

posredujem sm (k nism najdu teme dogajanja...:o|o: ):

Spostovani bralci!

Vse vec ljudi se zaveda, da je uzvanje mesa skodljivo za clovekovo zdravje, za zemljo, vodo in celotno naravo ter povzroca neznansko trpljenje zivalim. Mnogi ne zelijo tega spremeniti, mnogi pa so to ze spremenili. Ene in druge, tako tiste, ki so predvsem sladokusci in uzivajo v dobri hrani, kot tiste, ki jih zanima tako pogosto vprasanje "Kaj pa sploh jeste" in prav tako vse, ki zelijo preziveti nekaj prijetnih sobotnih ur v dobri druzbi v naravi na robu Ljubljane, Drustvo za osvoboditev zivali in njihove pravice VABI na dobrodelno prireditev:

najvecji VEGETARIJANSKI PIKNIK v Sloveniji do zdaj, ki bo 4. 9. 2004 (SOBOTA) v Mostecu v Ljubljani.

Dogajanje: od 10.00 do 18.00, znani glasbeni gostje (Jadranka Juras, Adi Smolar, Irena Vrèkovnik, Alya in drugi), degustacije in bogata ponudba vegetarijanske, veganske hrane in presne hrane, pester in zabaven program za otroke in odrasle, brezplacna prva stevilka revije Osvoboditev zivali.

Vstopnine ni!

PRIJETNO IN OKUSNO ZA CLOVEKA, DOBRO ZA ZIVALI IN ZEMLJO!

Vabilu se pridruzujemo tudi v urednistvu revije Mojuspeh.com in vam zelimo lepe, soncne in ljubezni polne poletne dni!

UREDNISTVO

---------------------------

lahk bi se tut lunatiki dobil (po poletno srecanje.. kao) :vio:

joj joj joj! Mene dons tok meče. Sploh se ne morm brzdat.

x;)x

včerej je bil tud en lušten dan ki sem ga preživela z mami.. sva šli na pico.... sva vse popapcali. dobro je bilo. In še malo sva poklepetali in prišli na tekoče.

:palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Oh, zdajle sem izvedela, da je umrl Tomaz Cerkovnik!  ... ma, to sem pa prav zalostna...  

Vse lepo na oni strani, Tomaz!

:V:

xrainbowx

res neverjetno..

45 let.. pa kap.. videla zjutri na Teletekstu.. :sori: pa ziher je športal in zdravo živel.. pa suhec.. pol pa kap..

ni garancije da starost dočakaš. :OO:

Mushi

Pismu...letos pa umirajo kar po tekočem traku...groza

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Piko, maratonec  :palec:  huh....to moraš bit pa res faca. Si ne predstavljam sebe, kako tečem maraton. V hribe lesti no problem, tek mi je pa frustracija ....ne vem zakaj.

Imam pa željo obiskati goro Maraton ....tko iz čisto osebnih razlogov  x:Ix

O, hvala, hvala tudi drugim po-hvalam,

ampak 9,6 km (saj sem napisal toliko?) dolga proga še ni maratonska... ne glede na to, da sem moral teči več kot dve uri.

Kar se tiče gtore Maraton, Grki imajo kako bolj sveto goro...

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

posredujem sm (k nism najdu teme dogajanja...:o|o: ):

Lahko bi dal na magazin - ta je zdaj namenjen ravno objavljanju BREZPLACNIH dogodkov, torej tole je glih primerno. :palec:

Picasso

Marsa, kaj že reče slepi, ko gre mimo ribarnice?  x:)x

BigM - ne vem, te fore ne poznam, samo ziher VE, da gre mimo ribarnice, tudi ce je slep. x;)x x:o)x

Picasso

Aha, evo vidis, sem vedela, da je kaksna 'fora' - in ne, nisem poznala. xDDx

Aja, butast, seveda - Cao pi*** :D

... tole ni isti bend, sem pa res ravno jaz bila 'vezni clen'... in tudim odtod folku ni jasno, in mislijo da so v bendu Cao p same bejbe, pa niso bile, bili so trije tipi in jaz, ki sem bila tu le pevka...

Picasso

Ja, ta teden sem zamehurila napoved, a jo vseeno najbrz dam gor. :o|o:

Selene, kul, sem vedela. x^x xsrcx :palec:

Picasso

ej ni lepšega kot naši mali, ki norijo zdaj na pesmico Ko si srečen

in se derejo hura :palec: :palec: :palec:

(pol bo stavim Murmurmur murenčki) :palec:

nič tih deževen dan danes x:Dx x:o)x x^x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

ej ni lepšega kot naši mali, ki norijo zdaj na pesmico Ko si srečen

in se derejo hura  :palec:  :palec:  :palec:

(pol bo stavim Murmurmur murenčki)  :palec:

nič tih deževen dan danes  x:Dx  x:o)x  x^x

Je , alone na plaži pod borovcem... x;)x :vragec: x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

aaaaaa :eek: 210 komadov od Whitesnakov mam tlele :D lepo tole zavrtet skozi, pa bo, včeraj sem se zaklepetal za tri urce na chatu s eno škorpijo, luna je v škorpijonu al kaj? :D no saj s*** figures, danes zjutraj sem pogruntal da je moja interna ura, naravanana na svetlobo, in dones zjutraj sem zarad dežja ustal šele ob 8mih... no zdele sem še en filmček pogledal, nisem moral it ven tečt k je dež :C: komad ki se vrti je David Coverdale - Northwinds
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

vsakemu svoje lia...

tebi obilo alone pod borovcem očitno to rabiš x^x

men je pa tak lušno, da sem vsaj danes v skladu s sabo in z okolico, da mi je dobro tak kot je, tak kot pride na mojo pot

aja še za mojo zabeležko v dnevnik; današnje sporočilo je, da naj ne pozabim na svoja krila, ki me bodo znova in znova odvedla v daljave, proč in v moje svobodne občutke, neprecenljiv zaklad, ta krila in spominčice, ki sem jih skrila na en topel kotiček v srčku

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Blagor tebi, Stanka, ti si vsaj res riba, ce se ze gremo ribe... x;)x

Si taka lahkotna, ma res 'prava ribica' - ce kdo, potem ti...

jaz sem v primerjavi s tabo tolk nekam... tezka... :D

Nino, nic vec - od 5h dalje je v Strelcu.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...