lia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ja točno tak kak si rekla... vsakemu svoje.... meni se že kar sanja o počitku... upam. da mi bo ratal do vikenda spakat na morje... tu je živa štala.........a luna v škorpijonu pomeni, da se skoz drsaš na ivici života... Imej se skrajno fajn.... in podaljšaj ta svoj lepi feeling..... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Forumovci - ali bolj forumovke morda v tem primeru konkretnem - nekaj rabim...A kdo ve, kje je kaksna trgovina s Sixty robo?Vcasih je bilo za dobit v 42, pa v nami zgoraj, pa v BTC-ju v Cityparku...Zdaj pa sploh nikjer vec ne najdem, pa hocem prav sixty, ker imam sprobano vse in preverjeno veckrat...Skratka - rabim info, ali so se kam preselili, ali sploh tega ni vec tle in to?Oz. ali to obstaja v Sportini na Bledu (ce taksna trgovina sploh -se- obstaja)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Contesa, se mi je kar zdelo, da bi ti lohk vedela... A v 42?Tam sem mensezdi gledala, pa so zdaj cisto drugi brandi...Ni niti Energy niti Sixty, ali pa sem cudno gledala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Blagor tebi, taka lahkotna, ma res 'prava ribica' - ce kdo, potem ti...Marsa saj pri tolko zraka v horoskopu spadam med leteče ribe tebe asc zasidra, da ne odbluziš kot jaz tja nekam v tri krasne... a ti to kaj pomaga:http://www.btc-city.com/znamka.php?id=556&crka=S lia saj veš zakaj imamo želje in sanje? samo zato, da si jih uresničujemo!!!!!!! ajde, spokaj pod borovce in si zapoj smisel življenja je ležanje na plaži... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Ej Contesa, najlepsa hvala za trud!Ti pa povem, da sem TOCNO TOLE sklenila pri sebi... namrec da ker je draga, ne morejo nabiti marz, pa se jim tako ne splaca, raje dajo iste cene za robo, ki je pol cenejsa, pa ostanejo % njim.fak torej, jaz pa sem se ravno navadila, VSE mi sede, 28 ali 29, skoraj ne rabim probavati.Bila sem ze v cityparku, pa nisem nic nasla... Stanka, naj thanx tudi tebi, tole sem tudi sama nasla, samo so neki stari podatki ocitno, po0 temle sodec naj bi se prodajala roba na kakih 4 koncih, jaz pa je nikjer nisem nasla. Eh, sranje, prav tako je bilo z Areno, ko sem odkrila dva ful dobra modela modrcev. :o|o: Ce kdo kaj zagleda, pliz, naj me obvesti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Kar se tiče gtore Maraton, Grki imajo kako bolj sveto goro...Kar se tiče grških bogov, sem si jaz izbrala kar svoje .... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Marsa tu si pa tud skor isto, ko jaz...si nekaj zapičim, kaj hočem imet in že kar zamislim, potem pa sem zmožna it 3x brezveze prečesat btc in prit praznih rok domov, ker NI. Tako, da se včasih moram še bolj naštelat: "go with the flow" in imet odprto srce za nove izkušnje in pripravljenost it sprobavat oblačila...ne maram hodit po trgovinah sploh takrat, ko res rabim kaj za obleč, raje spontano se zaljubim v nekaj za obleč mimogrede skozi izložbo... ko sem bila v maju na poroko povabljena sem kupila potem 2 varianti, imela pa 3., tista Venera R.je tud dodala svoj neprimerni čas za nabavljanje, večinoma najdem v Clarku, tud zarad prodajalk s potrpljenjem in idejami... Contesa k tebi bi prišla na kake modne nasvete, skoz mam feeling, da si prava Venerina bejba, taka, ki to obvlada čisto naravno že Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Stanka, nisem samo tako izbircna, kljub temu da sem se kar povprecne postave, ne dobim hlac oz. tezko.Sixty pa je ravno DBEST, ma, ck, in oblecem.+: nosim 5 let, to ni zanemarljiv podatek, drugje pa - zadrga gre, se strgajo, razmahajo itd... tole pa nosim LETA. ja, Contesa je res venerina, saj je venera vladar njenega ascendenta (ki je Bik), je pa v tehtnici. Pa se lunca doda zmoht in filing. Ja, saj, zracna si, Stanka... jaz pa cist vodna, pa se mi skoraj ne vidi, delujem malodane zemeljska ali pa ognjena. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Oho, Selene , zadnje leto si zelo aktivna na samozdravljenju in ti šiba, mega . Marsa, za kavbojke pa, hm, ne vem, če si lahko večji probelm kot jaz :o|o: , ampak zadnjih 2x, ko sem jih znucala, sem se odločila, da grem danes po kavbojke in jih bom v mestu v 1 uri našla in sem jih, ta druge pa isto v pol ure cajta v Škofji Loki . Sem misli poklicala na pomoč, drugače je meni tole iskanje hlač nočna mora, pismu, ali fuuuul prevelke, pa večinoma itak prekratke, zdaj je hvala bogu taka moda, da se celo zame kaj najde . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Jaz pa moram v Zagreb. :xx!: :o|o: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 rachek, jaz bom tudi kmalu hodila tja, ce bo vse posreci...bi sla rada v eno solo... marsa, nazadnje so se imeli v nami gor, v najvisjem nadstropju ful stvari od sixty, poskusi tam! je pa res predrago....pfff. selene: super, drzi se! takole, vidim, da ste padli v mars v ribah! jaz ga tudi imam...me zanima, kako bom umrla...vam se porocam! zaenkrat se veselim, ker gre lunica v moj znak Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Ah ne, sem se glih mislila vtaknit, pa tole komentirat, tako je naneslo, da sem opazovala in so ljudje ki so cudno umrli ali imeli druge odstekane dogodke mars v ribah...kar pa ne pomeni, da vsi ljudje z marsom v ribah kaj taksnega. Ampak naj bi bil bolj soft, no - in ni.Tudi jaz ga imam, recimo... pa sem v najblazjem primeru nagnjena k poskodbam. ... zadnjic me je zanimala heather Mills, sem gledala nek prispevek nekje... pa me je zanimalo, ali je dvojcek ali Strelec ali morda Sco - ni nic od tega, ker je kozorog, a - ima luno v dvojckih in mars v ribah - no, to je ta manekenka angleska brez noge, ki je zdaj porocena s paulom mccartneyem.In je se ziva. A nima noge. A je ZELO ziva, to mislim rect. Tudi rok petrovic je bil zelo ziv, ko je bil ziv. vsi umremo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ne hitro...samo baje zanimive ali skrivnostne smrti...saj pravim, da bom porocala! se mi ne mudi...me pa zelo zanima, kako bo! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 In je se ziva. A nima noge. A je ZELO ziva, to mislim rect. Tudi rok petrovic je bil zelo ziv, ko je bil ziv. vsi umremo. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Dbest za frenda, ki je borec ocitno, thanx ker si podala, skoda ker nisem tele debate zacela v Marsu...Sem ze nekajkrat hotela, pa se drugi imate tele infote ocitno, evo mars v ribah - ne samo poskodbe in tole, ampak pravis - je adrenalinski tip, spet en primer sponskega marsa (in ne soft) v ribah...Kul. Ima morda trigoncek s plutonom ali soncem ali saturnom (ali vladarjem asc ali 6.), pa se je tolk super zmazal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 to je res...mi vedno pise, da smo malo leni, z marsom v ribah...pa ni cisto tako. je res, da disciplina ni mocna, ampak za akcijo sem pa vedno, bolj kot je zanimivo, bolj mi gre! razno prosto plezanje in potapljanje in skoki s padalom...samo mora biti zanimivo...ne aerobika.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Mars opozicija Plutonvidna poškodba, kakšna odstranitev dela telesa (moj oče brez desne roke) Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 razen da Sonce podpira Saturn ne vidim, kaj bi ga tu reševalo, podala sem kaj je tipično za tako poškodbo (Mars na desc.predstavlja žago, orodje)še posebno, ker je kotno je to navzven vidno in ena močna epizoda v ž.če bi bilo nekje bolj 3/9 npr. bi bila druga scena, manj očitna Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 premalo podatkov Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Mars opozicija Plutonvidna poškodba, kakšna odstranitev dela telesa (moj oče brez desne roke)tiho bodite... :o|o: Jaz imam tole, tako mars v ribah kot tudi v opp. s plutonom (in pogojno tudi z uranom)... :o|o: Potem mu je mroda tranzitno kaj kul delovalo, ali pa ima venero tako dobro aspektirano s cim (jaz imam recimo resda mars/pluton opozicijo, vendar pa imam pluton venero trigon, s tem da je pluton vladar ascendenta, venera pa je v 6. )...Cudno, neverjetno, tudi en aspekt pravzaprav ne podpira, no razen pac sextilcka saturna s soncem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Merkur zelo pomemben-kot vladar asc kaže telo in kot vedno predstavlja rokekak dober aspekt... in 6.h in dobra 8.h?seveda dobri tranzit dodatni in progresija Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Kakšen strokovni dnevnik danes , jaz pa komaj osnove obdelujem (nasprotna si znamenja,... ). Ampak enkrat bom tudi jaz tole razumela Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ne serite ga no..Pa pazite na sebe.. Ne met kosilnce vžgane pa šope trave odstranjevat spodi...ne it v hribe z enimi čevlji brez profila..pozornost v prometu.. na kterikol strani si..pa mal je pa tist.. da enkrat nas vse doleti.. če druga ne, da nehamo dihat... sam upajmo, da je do tega še fulllllll daleč.... pa tud za vse naše najdražje Pa KAKI horoskopi!!!!!!!!!! (pismo kake bogokletni nagovori na LN forumu ..) Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 u zdaj zagledla, eeeeeej že dva leta sem z vami,vem, da sem se ful dolgo trudla, da mi je ratalo se registrirat...minlo je, ko da bi reko keks Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 O pa res Stanka in tole je bila tvoja 1555. objava! Janja, strokovni dnevnik. Mushi, ja le glej da te ne izkljucimo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts