Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No saj smo te ipak in itak ze malo preparirali... x:px :vragec: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ja mushi, zaj si pa ži čist osladna ratala, daj no mir, rajši zaropotaj tak ko treba, ne pusti se preparacijam x:o)x x8Dx x:Dx :palec:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx Stanka! x:o)x

Mushi pa itak rita! x:Dx :palec: :palec:

Ejj, se rezim vcasih tule... x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pravilno! sedi 5.

Ne daj se Ines...pardon mislim Mushi x^x

Marsa sej veš da je zdravje pol smeha!!! x;)x x:Dx in sončenje zobkov a la Klemen...

Dnevnik ratal zdraviteljski, tak da itaq dbestično!

Ne daj se Ines je pa the best komad... tak erotično-mističen ritem.. xwizardx :wOOt: :unsure: x:Dx mmmmmmmm.....

stankaa.. goflja gofljasta... čestitke za enormno število objav! :onfire: xokx xsuperx xcrossfingx (da bo še enormnejše!)

Mushi

mushi tnx

pa sem te le pripravla do tega da mi takle smajlčkasto čestitaš... x:Dx :vragec: x:o)x veš kak je to...vsaketolkonotspravim, pa nadoknadim, kar sn drugač bolj pridkana in tihcena miška

xhypnox "GOFLJA!" :OoO: :onfire:

Guest sstane
Od blizu sem vas hotla pogledat, pa sem se na monitor zalimala  x:Dx  x;)x

Boga,boga, kaj pa je tako pritegnilo tvoj pogled? Mogoče tema o sexu? :vragec: x;)x x:Dx

O torticah x:Dx x:px

SUPEEEEEEEEEER, še 5 minutk , pa grem domov v mojo banjico in potem v mojo posteljico..... x:Dx x:Dx x:Dx UŽIVAJTE.....

SUPEEEEEEEEEEEEEER, PA ŠE SONČEK JE :flower:

xsrcx hmmm, bom s poležavanjem kar mal počakala, bom šla raj s kužki in lubijem nakak sprehod..... :hepko: :hepko: :hepko: xsrcx

PA-PA

Če hočeš biti srečen....BODI!

ej men se zdi, da odkar mam nov avtar ful več folka hodi v vedeževalnico :xx!:, mi vskoči kdo mal pomagat, sem si mislil ko sem zjutraj včerajšnih šest sedem pošlogal, bo mir pa so takoj nove,... aaa help! :vio: :inocent:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

uuuuuuuuu, pa res je sonček...bom šla spet malo ven....na zrak. danes sma z fotrom šla v knjižnico, da mi ne bo dolgčas dopoldne v Hamburgu, pa še kavbojke sem dobla.... x:Xx

uh, pogrešala vas bom.....me 17 dni ne bo....v soboto odpotujem x:Xx

ej men se zdi, da odkar mam nov avtar ful več folka hodi v vedeževalnico  :xx!:, mi vskoči kdo mal pomagat, sem si mislil ko sem zjutraj včerajšnih šest sedem pošlogal, bo mir pa so takoj nove,... aaa help! :vio:  :inocent:

heh, jaz sem se zdaj malo umirila, ne?

pol pa menjaj avatar.....če te moti, da maš gužvo....samo čle pa boš mel nekaj podobnega luciferju, pa ti bo verjetno dolgčas...v vedeževalnici....hmm, al pa si vzami par dni odmora....založi karte, ne glej v vedeževalnico, pa si odpočij x;)x x:Xx

je že kul bodo pač počakali...

na jutri zjutraj... pismu kje najdejo čas...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Z best frendico si pišema pisma....prek pošte.....ful lepo je, ko me aka kakšno pismo, tudi po 10 strani...in se vsedem in ga preberem....in napišem pismo njej....se razpišem, porabim 3-5 listov....težave sem....problemi tja....rešitve....ful se razumema z njo, si lahko zaupama stvari, ki jih jaz drugim ne bi....ipd.

pravi sonček je x:Xx

.....kot vi, Lunatiki x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...