mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ...Marsa... sej se kesam... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 No saj smo te ipak in itak ze malo preparirali... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 The answer my friend is blowing in the wind.......the answer is blowing in the wind..... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ja mushi, zaj si pa ži čist osladna ratala, daj no mir, rajši zaropotaj tak ko treba, ne pusti se preparacijam Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ja, kaj ne vidiš.. da mal ritam stankaa nooo...hahahahha... Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2004 Stanka! Mushi pa itak rita! Ejj, se rezim vcasih tule... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 pravilno! sedi 5.Ne daj se Ines...pardon mislim Mushi Marsa sej veš da je zdravje pol smeha!!! in sončenje zobkov a la Klemen... Dnevnik ratal zdraviteljski, tak da itaq dbestično! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Ne daj se Ines je pa the best komad... tak erotično-mističen ritem.. mmmmmmmm.....stankaa.. goflja gofljasta... čestitke za enormno število objav! (da bo še enormnejše!) Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 mushi tnx pa sem te le pripravla do tega da mi takle smajlčkasto čestitaš... veš kak je to...vsaketolkonotspravim, pa nadoknadim, kar sn drugač bolj pridkana in tihcena miška "GOFLJA!" Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Janjak kakšna ikonca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Sem se malo v realni svet prestavila, nič več super Pujsa, tkole bolj v resnici izgledam Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 jaz vidim se vedno superpujso! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Janja, kaj si pa delala... krivi rolerji, al cyberček? Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Od blizu sem vas hotla pogledat, pa sem se na monitor zalimala Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 SVINJICA, TI BOŠ VEDNO SUPER SVINJA.... Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Od blizu sem vas hotla pogledat, pa sem se na monitor zalimala Boga,boga, kaj pa je tako pritegnilo tvoj pogled? Mogoče tema o sexu? O torticah Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Hi hi hi, pa ste res pravi tortožerci, fajn zadevo ste vpeljali . Enkrat ko bo izvedba možna pripujsam Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 SUPEEEEEEEEEER, še 5 minutk , pa grem domov v mojo banjico in potem v mojo posteljico..... UŽIVAJTE..... SUPEEEEEEEEEEEEEER, PA ŠE SONČEK JE hmmm, bom s poležavanjem kar mal počakala, bom šla raj s kužki in lubijem nakak sprehod..... PA-PA Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 To Žaža, drugi odstavek je boljši, vreme se je uredilo, bo treba v naravo, postelja te čaka ponoči, lep dan še naprej prav vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ej men se zdi, da odkar mam nov avtar ful več folka hodi v vedeževalnico :xx!:, mi vskoči kdo mal pomagat, sem si mislil ko sem zjutraj včerajšnih šest sedem pošlogal, bo mir pa so takoj nove,... aaa help! Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 uuuuuuuuu, pa res je sonček...bom šla spet malo ven....na zrak. danes sma z fotrom šla v knjižnico, da mi ne bo dolgčas dopoldne v Hamburgu, pa še kavbojke sem dobla.... uh, pogrešala vas bom.....me 17 dni ne bo....v soboto odpotujem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ej men se zdi, da odkar mam nov avtar ful več folka hodi v vedeževalnico :xx!:, mi vskoči kdo mal pomagat, sem si mislil ko sem zjutraj včerajšnih šest sedem pošlogal, bo mir pa so takoj nove,... aaa help! heh, jaz sem se zdaj malo umirila, ne? pol pa menjaj avatar.....če te moti, da maš gužvo....samo čle pa boš mel nekaj podobnega luciferju, pa ti bo verjetno dolgčas...v vedeževalnici....hmm, al pa si vzami par dni odmora....založi karte, ne glej v vedeževalnico, pa si odpočij Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 je že kul bodo pač počakali... na jutri zjutraj... pismu kje najdejo čas... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Z best frendico si pišema pisma....prek pošte.....ful lepo je, ko me aka kakšno pismo, tudi po 10 strani...in se vsedem in ga preberem....in napišem pismo njej....se razpišem, porabim 3-5 listov....težave sem....problemi tja....rešitve....ful se razumema z njo, si lahko zaupama stvari, ki jih jaz drugim ne bi....ipd. pravi sonček je .....kot vi, Lunatiki Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 ..... Kriiiissss .... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts