Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Selene - kul. :palec: x8Dx

Pihhh, kaj se grem pa jaz zdajle... :eek: xrolleyesx x:Dx x:Dx x:o)x x:px

Imam na laseh neko sceno razbarvatorsko. x:o)x

po mojem bom 'na kanarcka'. :D

Me zanima, kaj bo rekla mama (in Tim)... x:px

Navelicala sem se rdeckaste scene.

Zdaj imam pa rumeno tole vse skupaj, cez 10 minut dam dol... :8): :sori:

Nasla 3 modele Sixty (v Cityparku)... xrolleyesx :xx!:

Cisto mimo modeli, nekako se precej nizji (!! - ze 'moji' so ful nizki), pa kot bi ze kdo nosil, zmahane, pa 13 jurjev, ze petrkrat znizane (iz 29.000)!!!! Pih!

probala vse mogoce hlace, kot da imam ne vem kaksno rit in postavo, pa to ni res! :xx!:

Sem pa zagledala l'Occitane trgovino, pa se spomnila, da ste mi ene lunatke priporocile uno mazho...

... sam - kero ze? :D

pa grem notri in recem, a veste una ena mazha, 100% nekaj, ki dbest za ono in tretje, pravi karitejevo, jaz pravim, ja, ja, to to...

In imam zdaj to.

namesto hlac. x:px

In 'blond' barvo na laseh. :D x:o)x

Boma vidl.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Marsa je danes dan za novo frizuro a x:Dx A JE ŽE?

jaz imam še bolj kratke laske kot zadnjič.... so me tisti repki po vratu motili... se mi mala ful smeji, pravi sej si kot punčka...

danes moj fotrček nogo videl.... me je prejšnjo sredo ko se je to zgodilo peljal domov, kao ma kva jamraš, sej ni nič... danes pa je stran pogledal pa pravi, uf, ne bom gledal... kaj je grozno in grdo x:Dx ne moreš verjet... jaz pa že tolk boljše....no sej bom kmalu nehala s temle težit. torej nogica skeli peče ampak dokler ne cuka je vse kul x;)x

Haha js pa sem dobil trebušče od vsega tega sadja ki sem ga pojedel v zadnjih dveh dneh... :D hehe pism uej, neverjetno... :D Fat is beautiful:) hehe ponavadi jem ful visikokalorične hrane, zdaj pa za hec mal grizljam vsemogoče sadje, pismu ej, če tkole ocenim kolkr sem pojedu in kolkr malo je šlo ven... no nekje mora bit :D zdej bi si moral organizirat eno poletno spanje...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:o)x

Bionda - zlatolaska, seveda pa je 'na kanarcka'...

Ce le na mojih (narastek) ne bi prijelo tako mocno, imam skoraj bele tam, drugje pa rdece malo razbarvane, tako da imam tako nenavadno zlatkasto barvo... malo sonca, moj pigment spet malo ven udari, pa bo OK.

ma ja, sita sem bila v bistvu rdece... bakrene...

sem pomislila - a sem zaj****?

ma, nisem, se bom pa postrigla, pa se nekaj je - ko se bom hotla spet na orange ali red, mi bo totalka prijelo! x;)x x^x

Morda se pofotknem.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Contesa in Bobi - thanx! x:Xx

Ampak bosta 'razocarana'. :)

ker sem pac na kanarcka, ni sans, da ne bi vsaj malo potegnilo tako...

Pa zelo nenaravno je, jasno, kaksno ce pa bit! x:o)x x:px x:Dx

Ampak tko... moram se parkrat na sonce, pa se mm narastka mora zrast, pa ne bo tako 'plasticen' videz...

tale rumenkast pigment in konec... sem rekla, se ze 25 let barvam, je debelo pogledala, nic rekla, samo - kaksne pa imate naravne? :D

Pa obrvi imam zdaj se bolj temne... kot da bi imela cisto crne...

(imam pa tudi sicer zelo temne, kar je odstekano, ker imam ne samo las, pac pa tudi trepalnice in dlake svetle)...

mah, zdajle (se) ni OK, ampak bo...

je pa hecno, v bistvu mi vsaka barva pase, nekako... kot da ne bi bilo nobene razlike, isto sem jaz pac. xDDx x:o)x x;)x

se mi pa fino zdi, ker me je danes picilo, pred dvema urama - in sem ze 'blond'... :D

Clovek dejanj pa to... :vragec: x;)x

Picasso

Hehe, Marsa...zdej pa lahko brez skrbi traparije kvasiš... x:px x;)x

Jest pa čist zblojena dons...se me je že včeraj prjemalo... :xx!: ...zdaj pa sem kr :C: ...postala...pa glih dons so me našli...ene stare zadeve...pa že cel dan govorim po telefonu...in sem iz trenutka v trenutek bolj bad... :xx!: :xx!:

Ufff, grem mal ven...na zrak...da izdiham tole...

Astra

Per aspera ad astra

Hehe, Marsa...zdej pa lahko brez skrbi traparije kvasiš... x:px  x;)x

x:Dx x:Dx x:o)x x:px x;)x

Kul, pol jih pa bom, a ne?

ne smem zmesti ziherasev... x:Dx x:px

Picasso

Sem bila ravno zato zdajle malo na balkonu ('da izdiham tole' kot praviš, astra)... se vsedem, kozarec rdečega (a se reče črnega :o|o: x?x ... mah, zame je rdeče x!x ) vina, ki mi ga je Daša prinesla s Hvara (ko prav čutim, da je sončno, z vsem tistim morskim filingom prepojeno x8Dx ) in na nebu cela predstava zame x:Ix ... čez modro nebo tisti težki, temni oblaki, čaznje pa taki čipkasti, od sonca ožarjeni... sonce pa je skoz vse to spustilo tiste svoje dooolge žarke.... aaaahhh xwizardx xrainbowx

Uhh, me mika za ven, se mi pa ne da...

me bodo vprasali - o a si se pobarvala... xrolleyesx

ze vem kaj bom rekla... x:o)x x;)x :vragec: : ne, samo lase sem si umila. :D

Pismu me razganja, o ze vem, dam Mobyja (ziheraska venera, pravim Mitji daj muzko, sicer bom dala 'play' :D)

Picasso

Dans sm bil v lj.eno uro, pa sm opazu same nenavade´stvari..Edn je imel polbundo v tej sezoni, ura pa bla že 13h xrolleyesx ,kako me to mot,k vidm,da vozjo avto tak,da imajo komolec ven :8): ,v Tacnu vidu spet tiste polcijske krave x:Dx ampak tele krave imajo svoj rumeni uhan x:o)x ,Trgovka ni bila prjazna,kak mi to pole dan pokvar,sploh mi ni hotla dat izdelka v roke,kar na pultu ga je pustila,jest pa sm mislu,da mi ga je pozabla oddat,pa je kr šla,hoh :eek: V čakalnici vidu rejeno žensko, pa sm ji hotu mal ponudit Stanetovo Sol, pa sm se prec zamislu, a ima ženska voljo sploh poslušat,eh..pole nism nič nardu..sm si pa mislu,kak bi tale ženska bila lahko vitalna vsaj..ne pa komaj seje premikala s to goro mastjo.

Mi že par dni dela družbo nekdo, ki je prijazen, men pa to ugaja,a ni to dobr :2src:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

...Trgovka ni bila prjazna...

Ej, dons sem razmisljala o tem - presnete mule mulaste!!!!! :xx!:

ja, stekam, malo ti placajo!!!!! OK, pol pa s**** dam!!!

Meni pa nic ne placajo, pa vseeno dobro delam (dobro = po svojih moceh)...

"GOSPA xrolleyesx :o|o: - take se zdaj nosijo"... xrolleyesx :xx!: x:o)x

Hlace namrec, ker sem iskala sixty stos, kar pomeni vse moderno in vse, na zvonc in to, a ne TOLK!

Kot da hocem fu***** spichoze ali kaj! :xx!:

Picasso

Men tudi,pa komej čakam da ga spet vidm...k je dobr frend... x:Dx ....tak lih zame ...pozoren ,pa na sploh me razume....še bolš k pa fant(k se mu zdim zadne čase tečna in oh in sploh xrolleyesx )
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Brez veze...saj bo...enkrat pač.. x;)x

Zdaj mi je že mal lažje...letalo z mojim sinom je srečno pristalo...in nekak je naneslo, da nisem šla sama po njega...ker se ati in naša tamala ravno vračata iz francije...in ga bosta spotoma pobrala..

Še kakšna urca...in bomo spet v kompletu... x^x x:)x

Astra

Per aspera ad astra

Ej, dons sem razmisljala o tem - presnete mule mulaste
točno tak,ja rade bi delale, pole pa postrežba,da prideš vun nenasmejan...a vstopiš čisto svež ,v prčakovanju .komaj kupiš zarad postrežbe kaj.. xrolleyesx
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hlace namrec, ker sem iskala sixty stos, kar pomeni vse moderno in vse, na zvonc in to, a ne TOLK!

Kot da hocem fu***** spichoze ali kaj!  :xx!:

Hja in tiste kavbojke k majo vse nekam z belim prebarvano bljak..... :D naslednjič conteso sabo vzameš, da nap**** prodajalko... pol boš pa dobila kar boš hotla :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sstane
Nino, raje ne, jo bom s svojim nastopom v zadrego spravila! :fiju:  xredx  xg:Dx  :shsh:

Koga :8):

ne ne, ti si prestara x:Dx  x:Dx

Potem pa praviš...če te poznam x?x x?x ..saj sem že takoj rekla, da si vse...sam prjazen ne... :xx!:

Prestara praviš... :eek: ..hm, hm...nimaš pojma, kaj pomen sco pr mojih letih... x:Dx

x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...