Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 11

Marsa

Recommended Posts

Sem se odločila zdaj, grem na morje jutri zjutraj, se grem spokat, pismo enkrat je treba iti, brezveze da odlašam. Mogoče vmes skočim še na kak hrib-Slavnik, da ne bom samo gnila na plaži.

A je treba še enkrat povedati, da se mi ne da pokat? No ja ...vem, da tam bo pa zabavno.

Klicala frenda iz Italije, če je res TISTO kar je slišala....katero Tisto? Aja ...da sem poročena, še ena, ki ne verjame, je morala preverit, če je res, res...pismo a sm res tak bavbav ? Ne vem zakaj toliko ljudje preverjajo, se jim zdi več kot čudež, no ja se bo pofočkala na poti domov, še na morju, da zalijemo.

Mene tudi, danes znerviral prodajalec v Mobitelovi trgovini v Sparu :xx!: ....sem si hotla telefon kupit, pa me je tok odbilo njegovo vedenje, da sem se kar obrnila.

Govoril je čisto preglasno, kot da sem naglušna in brez aparata, ni vstal s stola ampak se je nekaj zvijal po njem, zraven se je še pačil in ko sem ga vprašala kje je ta telefon narejen je začel pihati in se spakovati, kot da bi ga vprašala o dokazih obstoja še drugih civilizacij.

Ko sem si želela telefon ogledati, mi je rekel....ja to vam bo pa un tam dal...še en prodajalec je stal pri vitrini z razstavljenimi telefoni.

Skratka obnašanje pod kritiko in nevzgojeno.

Sem se obrnila in šla ven.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

.če je res TISTO kar je slišala....katero Tisto? Aja ...da sem poročena, še ena, ki ne verjame, je morala preverit, če je res, res...pismo a sm res tak  bavbav ?

.Govoril je čisto preglasno, kot da sem naglušna in brez aparata, ni vstal s stola ampak se je nekaj zvijal po njem, zraven se je še pačil in ko sem ga vprašala kje je ta telefon narejen je začel pihati in se spakovati,

:8):
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pa ja, kaj boš s telefonom na dopustu. x:Dx

kaj pa če mi soli zmanjka stane? Potrebujem telefon, da jo naročim x;)x

Ma ne vem, saj v bistvu sem čisto zadovoljna z tem, ki ga imam, čeprav ni zadnji model, moj dragi si je umislil, da potrebujem nov telefon :fiju:

Tam se srečam še z našo Candy, bomo kako pametno rekle x:Dx

Vsi, ki ostajate x:Xx , saj bom kmalu nazaj.

p.s Glede **oneta** iz prodajalne Mobitel...nisem tko aklih, da bi kar nekaj težila, pa zahtevala od ljudi, da se do mene obnašajo kot do angleške kraljice, vendar njegovo vedenje ni bilo primerno položaju in delu, ki ga opravlja. Tako malce preveč pobalinsko in preveč street za moj okus, kot da sva skupaj krave pasla...mah....bo že. Njemu je itaq vseeno ali tam kupim ali ne.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tako, zdaj pa, če kdo pozvoni na vratih z kosmatimi rokami, ne odpirajte. Bom kmalu doma.

Papa

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Good morning................everybody x:Xx

Včeraj sem mami in atiju povedala, da mam fanta............in sta to ful dobro sprejela(fotr se je moral vsest x:Dx ).......ne, res ta dobro sprejela, potem smo pa meli še pogovor, normalno, nič nimata proti in mi ne branita, sta me pa tudi opozorila, kakšne skrbi imata in zakaj.

rada ju mam x;)x x8Dx

Uhh, me mika za ven, se mi pa ne da...

me bodo vprasali - o a si se pobarvala...  xrolleyesx

ze vem kaj bom rekla...  x:o)x  x;)x  :vragec:  : ne, samo lase sem si umila. :D

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz se redko barvam, ampak mi je tudi bedasto, ko je očitno, da si se postrigel, pa vprašajo : " O, a si se postrigla?" Pa ponavadi rečem, da ne, da imam tako spete x:Dx x:Dx x:Dx .

Contesa mi tudi že z jutranjega, smo šli dons po eni trasi, kjer gremo manjkrat. Danes je bilo vreme O.K., nobenih pripomb x;)x . Se je pa mulil, ko sva šla v službo. Gre tako na izi v predsobo, pa potem se mu moram za rit postavit, da gre v kuhinjo, ker tam zaprem vrata. Povem, da greva v službo pa se zagleda v hladilnik prav mulasto xrolleyesx :o|o: , pa dobi običanih 5 x:Xx na smrček, ap ga stisnem k sebi, pa še kar protestira. Nič, si mislim in grem k vratom, no pa le pririta za menoj x;)x :palec: .

Cosma uživaj na morju :onfire: :onfire: :onfire:

Kris, evo, done xsrcx :palec:

El Nino, tule pa res ne morem vskočit, si nas razvadil x:Dx x:o)x

Včeraj je bil en fajnski dan. Poštimala vse kar sem bila namenjena, šla na Cybersprehod. Pismu, je bolj živahen in igriv, pa sva celo tekla x;)x . Zlikala, saj itak ni bilo dosti, samo rada sem na tekočem x;)x . Jogo smo pa v dvoje delali x;)x , položaj ribe pa lotos x:px x;)x

En navihan dan vsem x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

DOBRO JUTROOOO, JAZ SEM NASPANA IN SPOČITA HI-HI, SEM PREGNALA MOJO MUCO-MACO... x:Dx x:Dx x:Dx

Kristalka.... uživaj s fantom xloveyx

Cosma... lepo se imej na morju xgoldfishx

Contesa... je tvoj Mat postal bolj razgledan kuža x;)x x:Dx

xsrcx VSEM ŽELIM EN FUUUUL LEP DAN.... xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Kristalka je pa zaljubljena lalallalalaaaaaaaaa........  xloveyx  xokx 

Uživaj kristalček!  x:)x  xsuperx

Kristalka.... uživaj s fantom xloveyx

jaaaaaaaaa....zihr, da bom x:Xx x:Xx

xsrcx VSEM ŽELIM EN FUUUUL LEP DAN....  xsrcx  

hvala.....jaz pa tebi x;)x x:Xx

Guest sstane
Kristalka je pa zaljubljena lalallalalaaaaaaaaa........  xloveyx  xokx 

Uživaj kristalček!  x:)x  xsuperx

Da je ni sram, dekline šmrkave :eek: xcivx x:Dx x;)x

Ojla vsem! xDDx

Cosma, dbest se imej in srecno potuj!! x:Xx :palec: :palec:

Kristalka, jasno, saj so dbest starsi, mama je super, boljse, da si iskrena in poves, pa tudi ne vem zakaj ne bi. :palec:

A kdo ve, kje je outlet na Rudniku? :8): x;)x

... taka sem kot piscanec. x:o)x

je pa Tim kar kul sprejel. x:o)x

Sicer je "bilo prej boljse", a je cisto OK.

mama me pa se ni videla. :D

Ji bom po telefonu rekla, mami, na kanarcka sem se pofarbala, pa ko me bo videla, bo pripravljena na 'najhujse' :D, pol bo pa vidla, da pravzaprav ni tako grozno. x:Dx

Frend (sco) pa je rekel, da je 'boljse'. x^x

ker sprememba.

Eni so hecni, recejo, prej je bilo boljse... aha, torej kaj - oranzno je torej boljse.

Ampak a ni cudno, ko se bom nazaj na orange pofarbala, bodo pa -isti- rekli - prej je bilo boljse. x:Dx x:o)x

Kako zdaj? :eek: x;)x

Nino - ze brez Contese sem pain in the ass za prodajalke. :D

ce so me ze vprasale (pa ne enkrat!!), ce sem skorpijon, kar najbrz pomeni, da zgledam zelo za******. ;)

Padem v 42, pravim sixty in to, da naj bi se imeli, pravi, aha, tamle vprasajte, pridem do one, joj, sory, a lahko tole gospodicno raje vprasate, ki bolj ve...

OK, vse ponovim tej, taka mula nezainteresirana, kot ne bi bila prodajalka, mlada mlada puncka, ki je bilo na prvi pogled jasno, da pojma nima o pojmu... in res: pravi - joj, tega pa JAZ ne vem...

Pol sem imela pa dost, pa pravim - aha, zakaj so me pa potem na vas napotili, pa se ena pridruzi in ali je problem..

Mislim halo!!! :xx!: mene pa samo zanima, ali imajo se kaksne sixty hlace - a mi lohk en to pove???

Potem jasno sama najdem, se pridrsa ena prav pocasi - a lahko kaj pomagam?

sem rekla, hvala, zdaj ze vse sama vidim in vse...

Mah, tumach...

Tole sem pa alergicna...

Zadnjic pa je ena prodajalka v btc-ju jedla sendvic masten, jaz gledam kopalke... ona se naprej je, OK, to me ne moti, se boljse, lahko v miru gledam... A potem pa vprasam vljudno, oprostite, kaj pa je to za ena cifra, mi neprijazno odgovori, saj je pa tooooolk cifer gor xrolleyesx xrolleyesx .... in pravim, ja - F, D, GB... - mene pa zanima, kaksna je cifra. Tu. ne angleska. in z vzdihom stopi izza pulta in z mastnimi rokami (ker je pac jedla sendvic, tak amsten) pride in zacne tam sarit in mi malo manj kot vrze pol tiste kopalke....

ali pa jim recem - sminko, ampak tako, zivordeco, ampak ne na oranzno ali rjavo, pac pa karmin, prej na vijolo.

OK, vse jasno, pride - z rjavo sminko. :xx!: x:o)x

In to se mi obvezno dogaja..

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, a ne? Ejj, me je prijelo, da bi sla zensko zatozit nekam... mislim ker res... ajde, jes, si lacen, kaj jaz vem... a VSAJ OBRISI si roke potem, predno prides prijemat kopalke, halo!

Pa oni nezainteresiran pogled, malodane sovrazen, haloo, a sem ji jaz kriva, da mora not sedet, pa to ni res! :xx!:

Ali se vcasih, ko je kaksna prodajalka dajala kruh in v isti sapi racunala, prijemala cash, nic si roke umivala vmes in tko...

Ene osnovne stose pa bi res mroale poznati, blazno me moti, ampak res blazno - slamparija...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...